Ágyneműgyártók a költségvetéstől az elit osztályig

Egy személy életének meglehetősen nagy részét álomban tölti. Ezt már nem vesszük észre, de sok időt szánunk az alvásra, ráadásul az alvás fontos és szerves része az életünknek. Ezért tegye a lehető legkényelmesebbé, élvezetesebbé és hasznosabbá. Ez nemcsak a megfelelő ágyat és matracot, hanem a jó alvó textíliákat is segíti. És itt fontos szerepet játszanak az ágynemű gyártói.

A választott kritériumok

A legjobb ágyneműkészlet megtalálásához ismernie kell azokat a kritériumokat, amelyek segítenek ebben.

 • Minőség. Márkától függetlenül ellenőrizze maga a textíliák minőségét.
 • Varrás. Vásárláskor ellenőrizze, hogy nincsenek-e puffadások, kiálló szálak, széttartó zárak és egyéb varrási hátrányok.
 • A méret. A terméknek meg kell felelnie az ágy méretének és a tulajdonos méretének.
 • A ruha. Ez a kritérium elsősorban a minőséget és a tapintási érzéseket érinti.

További információ az utolsó két kritériumról.

Bővebben a méretről

Az ágy mérete minden korosztály számára fontos. Ha a paraméterek helytelenül vannak kiválasztva, akkor megcsúsznak, vagy éppen ellenkezőleg, túl keveset.

Ágyneműméretek

Alapméretek ágynemű készletek

Az ágy paramétereinek megfelelően különféle mérésekkel több kategóriát különböztetünk meg.

Kategória Paplanhuzat paraméterei (cm) Lapparaméterek (cm)
Egy hálószoba 200x135 200x110
Másfél 210-220 × 140-160 220-265 × 145-185
Euro szabványok 200-225 × 220-245 220-240 × 245-285
Kettős 210-220 × 170-200 210-265 × 170-245
Család A szett mindig tartalmaz 2 különböző sűrűségű paplanhuzatot 145-150 × 210-215 220-245 × 245-285
Maxi 215-220 × 240-245 220-245 × 240-285
Gyerekeknek 210-215 × 145 215-225 × 145

Most nyugodtan vegyen be egy bizonyos kategóriába tartozó ágyneműt, előre tudva, hogy milyen méreteket ölt.

Jegyzeten!

Minden szettben, kategóriától függetlenül, 2 pár párnahuzat van: 50x70 cm és 70x70 cm.

Meg kell jegyezni, hogy néha a mérések nem felelnek meg a csomagoláson feltüntetett méreteknek. Ebben az esetben az eladó köteles kicserélni vagy visszaküldeni a vásárlás pénzét.

Kiválasztunk egy jó anyagot

Ez a legfontosabb szempont, amelyre érdemes figyelni. Ez befolyásolja a termék minőségét. Választása pedig a tulajdonos személyes preferenciáitól függ, mivel számos lehetőség kínál jó alapot a.

A rendelkezésre álló fajtákat két csoportra osztjuk: természetesre és mesterségesre. Kezdjük az elsővel, több anyagot tartalmaz.

 1. Calico: nagy szilárdságú és praktikus. Szorosan fonódó szálakból készül, emiatt hosszú az élettartama. Az egyetlen hátrány a durva felület. Bár vannak olyan amatőrök, akik ezt a tényt nem tartják hátránynak.

  Durva calico szövet ágyneműhöz

  Calico - tartós pamutszövet, különböző sűrűségű, sima szövésű

 2. Szatén: Egy másik népszerű anyag. Megfelel az összes szilárdsági paraméternek, emellett kellemes tapintású elülső felülettel rendelkezik. A szegélyezés kissé durva. Az előző verzióhoz képest kevésbé praktikus, de az élettartam is elég hosszú.

  Fényes szatén szövet

  A szatén fényes, természetes szövet pamut alapon

 3. Poplin: enyhe fényű, megnövekedett sűrűségű, kellemes tapintású. Megjelenésében és tulajdonságaiban hasonlít a kalikóhoz, de lágyabb. Nagyszerű lehetőség minden nap.

  A Poplin pamutszövet, amely a vékony függőleges szálak és a vastag hosszanti szálak egymást váltó metszéséből származik

 4. Chintz: a szálak speciális szövésének köszönhetően laza textúra és szellős megjelenésű. Ez egy költségvetési lehetőség, ezért élettartama valamivel alacsonyabb. A chintz azonban tisztességes anyag, amelynek jó minőségű és praktikus mutatói vannak.

  Költségvetési chintz szövet

  A Chintz egy olcsó pamutszövet, a legelemibb, sima szövésű

 5. Pamut cambric. A luxus ágyneműk gyártásához használt anyagok kategóriájába tartozik. Puha felülete van, meglehetősen vékony és könnyű. Kiváló megjelenésű. Az egyetlen hátrány az elégtelen szilárdság.

  Hipoallergén vékony batiszt szövet

  A hipoallergén vékony kambrikus szövet könnyedségével és finom textúrájával magával ragadja

 6. Percale: hosszú vágott pamutból készül és speciális védőragasztó réteggel van bevonva. Ennek köszönhetően az anyag nagyon tartós, bársonyos felülettel rendelkezik, lélegző, hipoallergén.

  A Percale egy speciális pamutfajta

  A Percale egy speciális típusú pamut, sima szövésű; a nagyobb simaság és szilárdság érdekében a szálakat speciális kompozícióval kezelik

 7. Kötöttáru: nagyszerű lehetőség bármilyen korosztály számára. 100% pamutból készült természetes anyag. Puha, kopásálló, mosás után nem zsugorodik, hosszú élettartama van.

  Könnyű stretch mez

  Könnyű, stretch mezes kötött anyag tökéletes ágynemű készletekhez

 8. Ágynemű: magas a légáteresztő képessége, jól megtartja a hőt, nem zsugorodik és környezetbarát. Az egyetlen hátrány a durva felület (durvább, mint a durva calico). A len azonban megpuhul a használat során.

  Vászon szövetek

  A fehérnemű abszolút természetes alapanyagokból készül

 9. Természetes selyem. Kiváló választás egy elit készlethez. Hátrányok: magas költségek és törékenység. Ha azonban a megfelelő ellátás minden kritériuma teljesül, akkor ez sokáig fog tartani.

  Természetes selyem

  A természetes selyem nem nyújtózkodik, nem zsugorodik és kellemes fényű, amely különböző árnyalatokban csillog a napon

 10. Atlas: jó alternatíva a korábbi lehetőségekhez. Megjelenése némileg hasonlít a selyemhez, de kevésbé fénylik. A szatén keményebb, csak egy fényes oldala van. Merevsége miatt azonban hosszabb az élettartama.

  Atlas az ágyneműhöz

  A szatint egyenletes selyemfény jellemzi, nagy sűrűségével és tartósságával különbözteti meg

A következő kategória a mesterséges anyagok. Kőolajtermékekből nyert szálakon alapulnak. Ennek köszönhetően gyakorlatilag nem ráncosodnak, nem festenek, nem zsugorodnak, sokoldalúak és praktikusak. A mesterséges anyagok szélesebb színspektrummal rendelkeznek, mivel speciális festékekkel vannak festve. Az ágynemű varrására alkalmas jó mesterséges szövet a következő.

 1. Műselyem. Nagyobb erővel rendelkezik, mint a természetes. Természetes és mesterséges szálak felhasználásával készül. Ennek köszönhetően kiváló fényes megjelenésű, szinte megkülönböztethetetlen a természetestől.

  Mesterselyem szövet

  A műselyem szövet gyönyörű, méltó, kiváló minőségű helyettesítő a természetes vászonhoz

 2. Mikroszálas: higroszkópos, tartós, fokozott kopásállóságú, ismételt mosás után nem veszíti el alakját. Puha felülettel rendelkezik.

  Mikroszálas szövet

  A mikroszál finom szintetikus szálakból készült szintetikus szál

 3. Egyéb vegyes lehetőségek. A "kevert" meghatározása azt jelzi, hogy a mesterséges szálakat természetes szálakkal együtt használták fel szövetek előállításához. Ebből a kategóriából érdemes kiemelni a polycottont, a jacquardot és a modalt. Jó kopásállósággal rendelkeznek, praktikusak, igénytelenek a használatban és a karbantartásban. Változatos textúra, design és tapinthatóság.
  Polycotton szövet

  Polycotton - viselhető, tartós szövet, higroszkóposságában és lélegző képességében alacsonyabb a pamuténál

  Jacquard szövet

  Jacquard - szövet, amely újjáépíti a kárpitok díszét és textúráját, ipari módszerrel létrehozva

Most sok jó szövet van az arzenálban. Következő - az ágynemű gyártókról.

Osztja a gyártókat kategória szerint

A helyes megítélés és a jó termék kiválasztása érdekében a legjobb gyártókat több kategóriába soroljuk. Tehát megválasztja az érdeklődés szempontját, és jó szállítót talál.

A luxuskészletek legnépszerűbb gyártói

Kezdjük a luxussal. Az elit textíliákat különleges alkalmakra vagy ajándékként vásárolják meg. Ebbe a kategóriába tartoznak a legjobb gyártók, akik csak minőségi anyagokat használnak, és jól beválták magukat a fogyasztói piacon.

Az elit textilipari vállalat élén az Estia áll. Orosz márka, amely olyan minőségi termékeket gyárt, amelyek nem alacsonyabbak a külföldi társaiknál. A termékválaszték főleg egyiptomi pamutból és jacquardból készül. A vágás tökéletes. A modellek különféle elegáns kivitelűek, néhányuk kézzel hímzéssel vagy csipkével díszített.

Estia ágynemű

Estia "Lucia" ágyneműkészlet

Egy másik márka, amely nem alacsonyabb a pozíciónál, a Togas. A márka 3000 darab különféle szövetből, méretből és kivitelből áll. A vállalat elsősorban vékony puha anyagokat használ. Ezért termékeik különös gondosságot és kíméletes kezelést igényelnek.

Togas készlet

Gyönyörű és jó minőségű Togas "Marion" ágyneműkészlet

A legjobb költségvetési lehetőség

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy az elit osztály fehérneműjét vásárolja. A legnépszerűbbek az átlagos költségű textíliák. Felhívjuk figyelmét, hogy a „költségvetés” nem azt jelenti, hogy olcsó. Ez a meghatározás egy olyan termékre vonatkozik, amely megfelel a költségkeretének. Egyébként nem javasoljuk az olcsó textíliák vásárlását: az ilyen textíliák gyorsan romlanak, és ennek eredményeként több készletet kell vásárolnia, ami drágább.

A méltó költségvetési lehetőségek közül három gyártót emelünk ki.

 • Mona Liza. Ezen termékek fehérneműje kiváló minőségű ebben a szegmensben (költségvetés). Varráshoz mind mesterséges, mind természetes szöveteket használnak. A vállalat széles termékválasztékot kínál, különféle kivitelben. A költségvetés miatt a termékek végül elveszítik a színek fényerejét.

  Romance Premium ágynemű

  A Mona Liza gyártótól származó Romance Premium ágynemű megfelel a nemzetközi minőségi előírásoknak és kedvező áron kedvező áron

 • Pamut paradicsom. A gyártó több sort mutat be: "Gyermekkor", "Klasszikus", "Panel 3D" és mások, amelyek mindegyikében sok modell van raktáron. Itt nagy a választékunk az árukból, az alapanyagban jó szövetek és a termék megfelel az orosz GOST-nak. Hátránya a hanyag varratok jelenléte és a méretbeli eltérés.

  Készlet

  Percale ágyneműkészlet "Mint breath" a "Cotton Paradise" gyártótól

 • ArtPostel. Széles választékot képvisel, beleértve a különböző szövetekből készült termékeket és minden korosztály számára. Ez is vonzza a sokféle mintát. A hiányosságok közül kiemeljük a szövetek gyors fakulását és törékenységét.

  Dupla készlet ArtBed

  Dupla ágyneműkészlet natúr pamutból "Tea Rose" az ArtPostel-től

Nem az árképzés az egyetlen mérőszám. Néha a származási ország minden jellemzőt tartalmaz.

Belorusz gyártók

Fehéroroszországból a különböző kategóriákba tartozó árukat nagy mennyiségben exportálják Oroszországba. Az ágynemű sem kivétel. A jó minőséget meglehetősen alacsony áron kínáló gyártók közül kiemeljük a Blakit céget.

Ágynemű Blakit

Ágynemű fiúnak - tinédzser Blankit "Tank"

Itt vannak olyan termékek, amelyek környezetbarát szövetekből, főleg 100% pamutból készülnek. Ennek köszönhetően az ágy híres magas tartóssági és praktikus mutatóiról, hipoallergén, jó légcserével rendelkezik. Az összes pamutszövetben rejlő hiányosságok: idővel elhalványulnak, mosás után elhalványulnak, könnyen gyűrődnek.

Török textíliák

A török ​​szövet mindig is híres volt kiváló minőségéről és tartósságáról. Az ebben az országban gyártott ágyneműt továbbra is széles körben szállítják Oroszországba, és népszerű. Itt bemutatják a modelleket főleg természetes, kiváló minőségű szövetekből.

Eredeti ágynemű Tac Sonia Red

Az eredeti Tac Sonia Red ágynemű elegáns kiegészítője lesz otthoni kényelmének

A gyártók közül kiemeljük a Tac márkát. Régóta létezik a piacon, és sikerült elnyernie a vevő elismerését. Nagy választékot kínál minden ízléshez, híres kiváló minőségű termékeiről. Ennek a vállalatnak az ára meghaladja az átlagot.

Kiben bízhat meg a kínai beszállítók

Vannak, akik a priori a kínai gyártókat gyengén kötik össze. Ez azonban tévhit, a kínai vállalatok között vannak tisztességes lehetőségek.

A híres kínai ágyneműmárka a Valery. A vállalat jó minőségű termékeket mutat be meglehetősen alacsony áron. Az orosz gyártókhoz képest ez nem alacsonyabb rendű, de vannak hátrányai. Az utóbbiak között van a pengetés és a fakulás.

Ágynemű Valtery CL-279

Valtery CL-279 ágynemű - könnyedség és elegancia a kialakításban, valamint megfizethető áron

Különös figyelmet fordít a gyermek ágyneműire

A felsorolt ​​márkáknál vannak ágyneműsorok a gyermekek számára. De ha megbízik egy olyan cégben, amely erre a kategóriára szakosodott, figyeljen a következő vállalatokra:

 • Feretti. Olasz gyártó. Kiváló minőségű termékeket képvisel, amelyek megfelelnek a gyermek textilekre vonatkozó követelményeknek. Az egyetlen hátrány a magas költségek.

  Feretti ágynemű szett

  Ágykészlet Feretti Sestetto Long Princess Pink Premium

 • NordTex. A legjobb márka az orosz fogyasztói piacon. Kiváló minőségű textíliákat képvisel minden korosztály számára. A termelés során csak olyan lágy szöveteket használ, amelyek jó tulajdonságokkal rendelkeznek az összes EAC-mutatóhoz. Az előző márkához képest elfogadható árakat kínál.

  Ágynemű NordTex

  Ágynemű kiságy "Spring" gyártója: NordTex

Oroszország legjobb ágyneműgyártóit, valamint külföldi márkákat mutatunk be az Ön figyelmébe. Most könnyen kiválaszthatja a kiváló minőségű textíliákat megfizethető áron.

Előző

Következő