A szekrény vázlata. A szekrény bútorainak tervezési szakaszai

A csúszó szekrény nem csak polcokkal ellátott szekrény, szinte szekrény. Néha tolóajtók zárják be az éléskamra bejáratát számos rekesszel ruhák, holmik, konzervraktárak számára.

Egy szekrény vázlata

A csúszó szekrény nem csak polcokkal ellátott szekrény, szinte szekrény.

Csúszó szekrény Alliance-2 világítással

A túl hosszú (több mint fél méter) polcok hajlíthatók, jobb, ha racket szerelünk alá.

A szekrény saját kezűleg történő kialakításának előnyei nyilvánvalóvá válnak annak, aki egy új bútorból képzeli el, mire van szüksége. A szokásos szekrények szinte megegyeznek az üzletekben, sokfélék, de nem tudják figyelembe venni a lakásoddal, a dolgokkal és a preferenciákkal kapcsolatos árnyalatokat. Olyan rést a falban, amelyet teljesen le akar zárni egy szekrénnyel, vagy arra használja, hogy elkerítse egy kamrát. Vagy készítsen egy szekrényt az egész falon, hogy ne legyenek csúnya repedések, ahol a por folyamatosan eltömődik. És a polcok? Többé-kevésbé, kifejezetten szabványos dobozokhoz vagy dobozokhoz alkalmas.

szekrény kialakítása

A szekrény saját kezűleg történő tervezésének előnyei láthatóvá válnak annak, aki egy új bútoregységből képzeli el, mire van szüksége.

Csúszó szekrény A Domino stílusos megjelenése egy standard szekrény

A szekrényajtóknak azonos szélességűeknek kell lenniük a nyitott nyílás maximális szélességének biztosítása érdekében.

Önmagában az iskola geometriája, még jó osztályzat esetén sem lesz elég. Ha még soha nem végzett javításokat, nehéz lesz elképzelni háromdimenziós képeket arról, hogyan néz ki a jövő belső területe. Ez normális. A rajz megmentésre kerül. Veszünk egy darab papírt, egy tollat, és ceruzával bizonyos arányban megrajzoljuk a szobánkat, azt a sarkot, ahol a szekrénynek állnia kell, a polcokat, amelyeket ott szeretne elkészíteni. Mérőszalagot veszünk a kezünkbe, megnézzük, hogy is néz ki valójában egy 30 centis polc, és levonjuk a következtetéseket.

a szekrény előnyei

A szokásos szekrények szinte megegyeznek az üzletekben, sokfélék, de nem tudják figyelembe venni a lakásoddal, a dolgokkal és a preferenciákkal kapcsolatos árnyalatokat.

Ha nincs elegendő hely egy hosszú szekrény számára

A szekrények fiókjainak megtervezésekor érdemes figyelembe venni, hogy egy kiálló fogantyú kidudorodhat és megzavarhatja az ajtó mozgását, amit kerülni kell.

A projekt elkészítése nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Hogyan lehet kiszámolni a forgácslap vágását egy szekrény számára, hogy minden ajtó kinyíljon, az összes fiók kicsúszjon, hogy a szerkezet ne omoljon össze a saját gravitációja alatt? Akkor mindent elölről kellene kezdenie. A szekrény saját kezűleg történő megtervezése nem könnyű feladat, figyelembe kell venni azokat az apró dolgokat, amelyek nagy problémákat okozhatnak.

Csúszó szekrények a hálószobában

Olyan rést a falban, amelyet teljesen le akar zárni egy szekrénnyel, vagy arra használja, hogy elkerítse egy kamrát.

Csúszó szekrények és azok megvásárlása

Minden tolóajtóra kötelező a dugók felszerelése - ez kényelmes működés közben, és megakadályozza az ajtók spontán kinyitását vagy bezárását.

Mit kell figyelembe venni a szekrény kialakításakor

 • Az ajtók szélessége - nem szükséges a fiókokat szélesebbé tenni, mint az ajtó kinyílik, különben a fiókot nem lehet kihúzni.
 • A szekrény hasznos mélysége 10 centiméterrel kisebb, mint a tényleges mélység, ezt a helyet ajtók foglalják el.
 • A 2 és 3 ajtós szekrényeket csak egy rekesz nyithatja, 4 ajtós a kettő. Vagyis a rekeszek számának meg kell egyeznie az ajtók számával, különben lehetetlen lesz bejutni.
 • A szekrényekben vannak úgynevezett holt zónák - olyan helyek, ahol a fiókokat nem lehet elhelyezni, ott vagy a bal oldali ajtó jobb oldala, vagy a jobb oldali ajtó bal oldala található. Érdemes figyelembe venni az útmutatók jelenlétét is.
 • A túl hosszú (több mint fél méter) polcok hajlíthatók, jobb, ha racket szerelünk alá.
 • Ugyanezen okból a szekrény kialakításakor szilárd tető alatt érdemes válaszfalakat elhelyezni.
 • A szekrényajtóknak azonos szélességűeknek kell lenniük a nyitott nyílás maximális szélességének biztosítása érdekében. Kivétel: amikor a 3 ajtós szekrény középső ajtaja kétszer olyan széles, mint a többi.
 • A szekrények fiókjainak megtervezésekor érdemes figyelembe venni, hogy egy kiálló fogantyú kidudorodhat és megzavarhatja az ajtó mozgását, amit kerülni kell.
 • Minden egyes tolóajtóra kötelező a dugók felszerelése - ez kényelmes működés közben, és megakadályozza az ajtók spontán kinyitását vagy bezárását.
Csúszó szekrény Phoenix

Vagy készítsen egy szekrényt teljes hosszúságban, hogy ne legyenek olyan csúnya repedések, ahol a por folyamatosan eltömődik.

A folyosó szépsége és stílusa

Beépített szekrény vagy rendes, milyen méretű, hány ajtó.

Szekrény bútorok tervezésének szakaszai

Előzetes munka - meg kell értenünk, mit akarunk. Beépített szekrény vagy rendes, milyen méretű, hány ajtó. Például az optimális szekrénymélység 60 cm, ha kevesebb, akkor nem tudja kényelmesen elhelyezni az akasztókat.

Csúszó szekrény Comfort 7

Önmagában az iskola geometriája, még jó osztályzat esetén sem lesz elég.

Kiválasztunk egy szekrényt

Tervrajz - a méretek kiszámítása, a kívánt szekrény papírra rajzolása annak megértése érdekében, hogy pontosan mi legyen az eredmény.

Tervrajz - a méretek kiszámítása, a kívánt szekrény papírra rajzolása annak megértése érdekében, hogy pontosan mi legyen az eredmény. A polcok száma és méretei, mit tárolnak ebben a szekrényben. Hogyan fogják tárolni a tárgyakat - akasztókra akasztva vagy polcokra hajtva? Hogyan lehet keskenyebbé tenni a polcokat úgy, hogy semmi ne essen ki onnan, vagy tervez-e dobozokat használni?

Egyenes szekrény bronz tükörből

A rajz megmentésre kerül.

csúszó szekrény Pillangó

Előzetes munka - meg kell értenie, mit akarunk.

Technikai projekt egy speciális programban, ahol minden méret és részlet alaposan fel van tüntetve, a szerelvények típusáig és színéig. Igen, le kell töltenie, telepítenie és elsajátítania egy új szoftvert, videojátékokat kell találnia rajtuk, és több órát kell töltenie a képzésre. Az eredmény azonban megéri - a jövőben jól spórolhat időt.

Csúszó szekrények-design

Mérőszalagot veszünk a kezünkbe, megnézzük, hogy is néz ki valójában egy 30 centis polc, és levonjuk a következtetéseket.

Tolótartó szekrény Fortuna (Maestro) (wenge-belfort)

Technikai projekt egy speciális programban, ahol minden méret és részlet alaposan fel van tüntetve, a szerelvények típusáig és színéig.

A szekrény kialakításának sorrendje

 • Elvégezzük a szükséges méréseket.
 • 10 cm-t veszünk figyelembe az ajtó mélységétől és 5 cm-re a magasságtól az alagsorig - a szoba padlója és a szekrény padlója közötti távolságot.
 • Jobb, ha megrendelésre készítjük a szekrényajtókat - ez mind a szerelvények nagy száma, mind az összeszerelésük során elvégzendő munka nagy pontossága miatt.
 • Átgondoljuk a szekrény kitöltését. Fontos, hogy megnézzük a szokásos szekrénymodelleket annak érdekében, hogy megértsük azok kényelmét, sokoldalúságát és átgondoltságát, és csak ezután gondoljuk át, mi a legjobb az Ön számára. Gyakrabban az oldalakon kis polcokat készítenek, a tetején egy hosszú félemelet, valamint a szekrény alsó részén polcok találhatók. A közepe ruhák felakasztására szolgál.
fehér lacobellel és tükörbetéttel

A projekt elkészítése nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Csúszó szekrény Oracal filmmel

Az eredmény azonban megéri - a jövőben jól spórolhat időt.

A bútorgyártás számítógépes szoftver-asszisztenseinek áttekintése

A technikai projektet gyakorlatilag nem papírra rajzolják - hosszú, nehéz és nagy a kockázatok kockázata. Igen, a program elsajátítása nehéznek tűnik, de megéri, és minden szakember tudja, hogy szerintük a legoptimálisabb programban kell dolgozni. Az ügyfeleknek pedig csak meg kell rajzolniuk a kívánt projektet az ügyvezetővel, és meg kell várniuk, amíg új ruhásszekrény jelenik meg a lakásában: szép, kényelmes és funkcionális.

Tükrös szekrény homokfúvással és lacobellel

A szekrény saját kezűleg történő megtervezése nem könnyű feladat, figyelembe kell venni azokat az apró dolgokat, amelyek nagy problémákat okozhatnak.

Csúszó szekrény megrendelés szerint, tervezés szerint

Gyakrabban az oldalakon kis polcok készülnek, a tetején hosszú félemelet, valamint a szekrény alsó részében polcok találhatók.

 • A Pro100 egy egyszerű és intuitív vizuális program bútortervezéshez és belsőépítészethez. Segít a tervezésben a kép volumetrikus megjelenítésén keresztül. Számos kész modult tartalmaz, amellyel egyetlen egésszé tudja összeállítani őket, például egy konstruktort, de az Ön méretében, kombinációiban és színeiben. Egy ilyen program csúszó szekrénye nagyon elegánsnak és csábítónak tűnik.
 • Woody alkalmasabb bútortervezésre, mint belsőépítészetre. Az alkatrészek és szerelvények nagy katalógusa segít automatizálni a bútorok saját kezűleg történő létrehozásának folyamatát, a név (a "fa" fordításban "fa") azt jelenti, hogy a bútorokat fából vagy laminált forgácslapból tervezik gyártani, például egy szekrényt.
 • Az Astra Furniture Constructor használata viszonylag egyszerű és egyszerű, kiválóan segíti az egyedi bútorok gyártását. Itt nincs gyönyörű megjelenítés, azonban a program tökéletesen ellátja funkcióját - a tervezésben nyújtott segítséget. Jól alkalmazható szekrény kialakításához.
 • A T-FLEX Furniture program bármilyen összetettségű bútorokat tervez. Kétféle munkát foglal magában: szoba létrehozása és szekrények készítése az ügyféllel együtt, valamint közvetlen bútortervező egyedi termék egyedi megrendelés alapján történő elkészítéséhez.
szekrény rekesz Liliomok

Az ajtók szélessége - nem szükséges a fiókokat szélesebbé tenni, mint az ajtó kinyílik, különben a fiókot nem lehet kihúzni.

Négyajtós szekrények

A technikai projektet gyakorlatilag nem papírra rajzolják - hosszú, nehéz és nagy a kockázatok kockázata.

A szekrény megtervezése nem könnyű feladat, azonban ha okosan vállalkozik az üzletre, akkor a kézzel készített bútorok a lehető legkényelmesebbek lesznek az Ön számára, és ideálisak egy adott helyiséghez.

szekrény kialakítása a folyosón

A szekrényekben vannak úgynevezett holt zónák - olyan helyek, ahol fiókokat nem lehet elhelyezni, ott vagy a bal oldali ajtó jobb oldala, vagy a jobb oldali ajtó bal oldala található.

Egyenes szekrények tükörrel

A kabinet megtervezése azonban nem egyszerű, ha okosan vállalkozik az üzletre.

Tervező szekrények fotó

A kézzel készített bútorok a lehető legkényelmesebbek lesznek az Ön számára, és ideálisak egy adott helyiséghez.

Előző