Csúszó szekrény a nappaliban az egész falon 75 tervezési ötlet a belső térben

A nappali egy nagyon különleges szoba a házban. Itt javasoljuk először, hogy menjünk el kedves vendégeinkhez. Ezért különlegesek a követelmények mindarra, ami a belsejét alkotja.

Tervező szekrények

A nappali valószínűleg a legfontosabb szoba a lakásunkban.

Csúszó szekrények a nappaliban megrendelésre

A szekrény legfontosabb részlete a tolóajtó, amely nemcsak helyet takarít meg a nappaliban, hanem az egész lakás igazi dísze is lesz.

A csúszó szekrény manapság szinte pótolhatatlan része a lakás belsejének. Ez a bútordarab a tárgyak, ruhák és egyéb személyes tárgyak tartályának funkcióját tölti be. A szekrény lehetővé teszi, hogy a nappali helyet a legfunkcionálisabban használja, elrejtve a kívülállók elől, amit el kell rejteni, és így szép a belső tér. De nem mindegyik egyforma, inkább azt mondhatjuk, hogy nincs kettő egyforma. Hogyan válasszunk egy jó szekrényt a nappaliban? Ehhez nézzük meg a főbb változatokat és funkcionalitást. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy végre eldöntsük, mire van szükségünk.

shkaf kupe v gostinoj

Hiszen itt fogadunk vendégeket, pihenünk egy nehéz nap után a tévé előtt vagy könyvvel a kezünkben, az egész család összegyűlik az ünnepi asztalnál.

szekrény nappali

Tervrajzok, rúd vagy tükrök homokszórása, fotopolimer, olvasztás teszi egyedivé a szekrényt.

A szekrények fő típusai

A csúszó szekrény kialakításától függően kétféle típusú: szekrényes szekrény és beépített szekrény.

Csúszó szekrények a nappaliban

Éppen ezért olyan fontos, hogy a nappalihoz megfelelő bútorokat válasszanak, így sok minden befogadására képes, ugyanakkor hangulatos és tágas marad.

Könnyű szekrény

Azok a szakaszok száma és jellege, amelyekre a szekrény fel van osztva, az igények alapján kerül meghatározásra, és harmonikusan kombinálhatja a ruhák, ágyneműk, dokumentumok és minden elrejtendő zárt részt.

A szekrény olyan, mint a szekrény a szokásos értelmünkben. A hangulata szerint könnyen mozgatható lakberendezési bútorok autonóm része szobáról szobára költözik, és ha belefárad, akár a vidéki házba is elviheti. Semmit sem fog elveszíteni. Egy ilyen szekrényt könnyen szétszedni és összeállítani. Az olyan szerkezeti elemek, mint a polcok, a rekeszek közötti válaszfalak, az alj, általában könnyű forgácslapból készülnek. A nappali szekrény tolószekrényei speciális vezetők és görgők rendszerével vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy könnyen kinyissa és bezárja a kifelé masszív ajtólapokat.

Nagy csúszó szekrény a nappaliban

A szekrény legfontosabb részlete a tolóajtó, amely nemcsak helyet takarít meg a nappaliban, hanem az egész lakás igazi dísze is lesz.

Minden típusú szekrény minták

Az egyedi elrendezés lehetővé teszi, hogy a szekrény harmonikusan illeszkedjen a nappali belső terébe.

Egy másik dolog egy beépített szekrény. Ez egy egész komplex szerkezet, amelynek során a bútorokat rögzítik a padlóhoz, a falakhoz és még a mennyezethez is. A kezdeti szakaszban történő telepítéshez még egy kis projektre is szükség lesz. Az ilyen csúszó szekrények a nappaliban megkövetelik a bútoroktól is, hogy mérjék meg egy adott helyiség méretét és egy későbbi telepítéshez szükséges helyet. Ezt követően lehetőség nyílik egy ilyen beépített szekrény szétszerelésére, de csak ugyanazon a helyen állhat, és semmi máson. Olyan egyéni és szeszélyes. Ezenkívül telepítését bizonyos előkészítő intézkedéseknek kell megelőzniük. A falak szintezéséről szól, amelyekbe beépítik. A beépített szekrényrészek felületének ideális szöge ugyanazokat az ideális paramétereket várja el a körülvevő falaktól. Az egyetlen lazítás megengedett a padló felületéhez viszonyítva. Szabálytalanságait egy speciálisan a hengervezető alá helyezett panel segítségével lehet elsimítani.

Ennek az opciónak az egyik erőssége az alacsonyabb ár.

Csúszó szekrények a nappali fotóhoz

A csúsztatott szekrények ideális megoldást jelentenek a kijelölt feladatokra.

nagy szekrény a nappaliban

Üveg, tükör, rattan, bőr, bambusz - mindez a szekrény ajtajainak díszítéséhez szolgálhat.

Mire kell figyelni ruhásszekrény vásárlásakor

Azok az emberek, akiknek már van gardróbjuk a nappali belsejében, tudják, hogy ez nagyon ritka, de ennek ellenére az ajtóra gyakorolt ​​jelentős hatás esetén a vezetőben elhelyezett alsó görgő leugorhat róla, és az ajtó meggörbülhet. Ennek oka, hogy kétféleképpen lehet egy ajtót közvetlenül a szekrényhez rögzíteni. A leugrás pedig pontosan az első módszerrel lehetséges, amelyet a leggazdaságosabbnak és legnépszerűbbnek tartanak.

Csúszó szekrények a nappali belsejében

Az egyedi elrendezés lehetővé teszi, hogy a szekrény harmonikusan illeszkedjen a nappali belsejébe.

Csúsztatható szekrények rendelésre

Azok az emberek, akiknek már van egy gardróbjuk a nappali belsejében, tudják, hogy ez nagyon ritka, de ennek ellenére az ajtóra gyakorolt ​​jelentős hatás esetén a vezetőben elhelyezett alsó görgő leugorhat róla, és az ajtó meggörbülhet.

1. módszer. A tartó alátámasztó sínje van. A szintén alul lévő görgők a pálya mentén mozognak, míg a tetején lévő vágány opcionális, biztosítva a stabilitást. Ez, mint már említettük, gazdaságos, de kevésbé megbízható megoldás.

Azok a szakaszok száma és jellege, amelyekre a szekrény fel van osztva, az Ön igényei alapján kerül meghatározásra.

Háromajtós szekrények rendszerei

A szekrény egyik fő tulajdonsága, amelyre fokozott követelményeket támasztanak, a belső mélysége.

2. módszer. Lényegesen drágább - az ajtó felfüggesztését egy tetején elhelyezett vezető támogatja. A görgő egyvasúton mozog, amely úgy rögzíti, hogy semmilyen módon nem tud leugrani. A hornyok szintén védettek a kis törmelék és idegen tárgyak esetleges behatolása ellen.

Csúszó szekrény a nappalihoz

A csúszó szekrény harmonikusan ötvözi a ruhák, ágyneműk, dokumentumok és minden, amit el kell rejteni a kíváncsi tekintetek elől, zárt részeket, a TV-hez, szettekhez, ajándéktárgyakhoz, könyvekhez tartozó nyitott részekkel.

Milyen anyagokból készülhet a csúszó szekrény?

  1. Farostlemez - farostlemez. Anélkül, hogy belemennénk ennek az anyagnak a gyártási technológiájába, a következőket mondhatjuk el róla. Ez a faipari ipar tömörített újrahasznosítható anyaga. Legnagyobb hátránya a hidrofilitás, vagyis a nedvesség felszívódása. Szekrény vásárlásakor meg kell próbálnia minimalizálni az anyag százalékos arányát.
  2. Az MDF a legdrágább és legjobb minőségű anyag, amelyet a bútorok és különösen a szekrények gyártásához használnak. A farost anyag nedvességálló és tartós.
  3. Forgácslemez - forgácslap. A farostlemezhez hasonlóan azonban speciális gyantákat adnak hozzá, amelyek nagyobb szilárdságot és jobb vízlepergetést biztosítanak az anyagnak.
gyönyörű sugarú szekrény

A szekrény legfontosabb részlete a tolóajtó, amely nemcsak helyet takarít meg a nappaliban, hanem az egész lakás igazi dísze is lesz.

A csúszó szekrény jellemzői

Talán a szekrény egyik fő tulajdonsága, amelyre fokozott követelményeket támasztanak, a belső mélysége. Végül is neki kell megadnia azt a képességet, hogy szépen elrendezze a dolgokat az akasztókon. Ezenkívül helyes lesz további helyet biztosítani az ajtók szabad, nehézségek nélküli mozgatásához. És ha azt tervezi, hogy prémes dolgokat akaszt a szekrénybe, akkor vegye figyelembe a halom hosszát. Mindehhez legalább 70 cm mélységre van szükség. Abban az esetben, ha ez megfizethetetlen luxus a szoba méreteihez, akkor az akasztórúd merőlegesen elhelyezhető az ajtókra.

Csúszó szekrények homlokzati kialakítása

Üveg, tükör, rattan, bőr, bambusz - mindez a szekrény ajtajainak díszítéséhez szolgálhat.

Természetesen a legracionálisabb megoldás, mivel a szekrény beépítését már tervezik, a padlótól a mennyezetig tartó teljes terület elfoglalása lenne. De sajnos a csuklós félemezek nem minden modellben vannak. Ugyanis ők felelősek a felső polcok használatának kényelméért. Ebben az esetben, ha nem tervezi a szekrény belső partícióként való használatát is, válasszon alacsonyabb modelleket.

Négyajtós szekrény a nappaliban

Tervezői rajzok, rúd vagy tükör homokfúvása, fotopolimer, olvasztás teszi egyedivé a szekrényt.

A következő jellemző, amelyet figyelembe kell venni, a szekrény funkcionális tartalma. Hány rekesz, polc, részleg stb. Van benne. Ugyanakkor a gyártók a szokásos opciókat kínálják az ilyen töltéshez, valamint a funkciókkal és kiegészítőkkel való feltöltést a vevő döntése alapján megrendelésre. Természetesen egy speciális megrendelés valamivel többe kerül.

Szekrény - rekesz a nappaliban

A nappali egy nagyon különleges szoba a házban.

toló szekrényajtók, mintás tükör

Természetesen a legracionálisabb megoldás, mivel a szekrény beépítését már tervezik, az lenne, ha a padlótól a mennyezetig a teljes helyet elfoglalnák.

Törekedni arra, hogy minél többet keressen és minél jobban kielégítse az ügyfelet, milyen funkciókat és kiegészítőket nem kínál a gyártó. A kis tárgyak fiókjaitól, hálós fémkosaraktól, nyakkendőktől kezdve a mini liftekig. Van olyan készülék is, amely lehetővé teszi a vállfák 3 méteres magasságba emelését.

3 ajtós tolószekrény

A csúszó szekrény manapság szinte pótolhatatlan része a lakás belsejének.

Hatalmas ajtótükrök

Ezt a ruhásszekrények nyújtotta lehetőséget biztosan értékelni fogják a divatos nők és a divatos nők. A padlótól és a mennyezetig érő hatalmas tükör szuper benyomást kelt. A tükröt egy speciális technológiával szerelik fel, amely a töredékeket is megtartja abban az esetben is, ha erősen rá hat.

Csúszó szekrények képpel

A csúszó szekrény kialakításától függően kétféle típusú: szekrényes szekrény és beépített szekrény.

Nincs olyan szerető, aki ne törekedne arra, hogy otthoni tulajdonát a legkényelmesebb, leghangulatosabb és legcsendesebb fészkévé tegye. De nem mindegyikük fér hozzá drága tervezők szolgáltatásaihoz, megvásárolva a legújabb divatirányzatokat és drága luxuscikkeket. De valószínűleg nem ez a lényeg.

4 ajtós tolószekrény

Ez a bútordarab a tárgyak, ruhák és egyéb személyes tárgyak térfogati tartályának funkcióját veszi fel.

A titok pedig az, hogy minden tárgyat, minden dolgot, amely ebben a házban van, őszinte figyelemmel és szeretettel választottak ki. A hangulatos otthoni légkör nem a gazdagok kiváltsága, hanem a nagy szívű emberek méltósága.

csúszó szekrény homokszórással

A csúsztatott szekrények ideális megoldást jelentenek a kijelölt feladatokra.

Előző

Következő