Stresszoldó párnák fotó, leírás, gyártás

Gyorsan enyhítheti a stresszt zuhanyozással vagy csokoládé elfogyasztásával. De ideges munkával a csokoládé lerakódik az alakjára, és egyáltalán nem fog zuhanyozni az irodában. Stresszoldó párna helyettesítheti az édességeket és a vízkezeléseket. Ez egy divatos és hasznos dolog, díszíti a belső teret és védi a tulajdonos idegeit. Borítója szintetikus vagy természetes töltőanyagokat tartalmaz.

Anti stressz párnák

Az antistressz párnák napjainkban egyre népszerűbbek

A szintetikus töltőanyag (polisztirol, hab, szilikon) igénytelen a gondozás során, örömmel gyűrődik össze mind felnőttek, mind gyermekek.

Szemcsés párna töltő

Szintetikus szemcsés töltőanyag anti-stressz párnákhoz

Természetes (gyapjú, hajdina héja, bambusz, gyógynövények) - kevésbé megőrzi tulajdonságait, különös gondozást igényel az ápolás során. Az előbbiek népszerűbbek.

A teve gyapjú kellemes lágy töltőanyag, amely nem halmozja fel a statikus elektromosságot, és nem okoz allergiás reakciókat

Hajdina héja

Hajdina héja - természetes töltőanyag, amely a hajdina mag maradványai

Belső tárgy, játék és stresszoldó, így jellemezhet egy anti-stressz párnát, benne golyókkal. Leggyakrabban a szemcsék habosított polisztirolból készülnek, tartósak és könnyűek. A gömbök átmérője körülbelül 1 mm, ezért olyan érzés, mintha vastag tömeg zörgene az ujjak alatt és simán gurulna. Hidd el a véleményeket, az érzés még a felnőttek számára is kellemes, ezért végtelenül ki akarsz préselni egy ilyet, a stressz és a rossz hangulat gyorsan elmúlik!

Relaxációs anti-stressz párnák

Az anti-stressz párnák segítenek ellazulni és enyhíteni a felgyülemlett fáradtságot és negativitást

Mi az anti-stressz párna

Az anti-stressz párna úgy néz ki, mint egy közönséges párna, de kitöltése és textúrája tapintható érintkezéssel lehetővé teszi az idegvégződésekre gyakorolt ​​megnyugvást.

Az anti-stressz párna úgy nézhet ki, mint egy szokásos téglalap, félkör a nyak alatt, egy görgő vagy egy szórakoztató kitömött játék.

Játék párna

A hálószobában játék formájában felvehet egy párnát, hogy átölelhesse és felmelegíthesse

A puha játékok a népszerűség csúcsán vannak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt bemutatják őket. Leggyakrabban a játék fényes, szokatlan alakú, vidám feliratokkal, könnyen a belső tér fénypontjává válik.

Gyermek stresszoldó játék

Fontos, hogy a gyermekek olyan anyagot és töltőanyagot válasszanak, amely gyorsan mosható és szárítható.

Hasznos ilyenkor aludni, mert a bent lévő apró részecskék teljesen felveszik a test alakját. Jól gyűrődik ugyan, de tökéletesen visszatér eredeti állapotába. A sima szövetet, amelyből az ilyen termékeket varrják, nevezik supplexnek - tartós, jól nyújtó, nem fakuló mez.

Hogyan kell mosni egy párnát

A kötött antidepresszáns a háztartás minden tagjára vonzó lesz, ezért rendszeresen meg kell mosni.

Hogyan kell ápolni az anti-stressz párnát

Annak érdekében, hogy a párna sokáig ne veszítse el tulajdonságait, be kell tartania az ellátás szabályait

Mosási tippek

 • Ha gyakran használja, legalább néhány havonta tisztítsa meg a stresszoldó párnát.
 • A friss foltokat vízzel és mosószerrel megnedvesített szivaccsal törölje le.
 • Gépi mosáshoz válassza ki a finom ciklust, a centrifugálás minimális számát, adjon hozzá babaport vagy finom ápolószert.
 • Kézzel tisztítható, de nem csavarható ki. Öblítse le, hagyja, hogy a víz kifolyjon, majd vízszintesen törölközőre szárítsa.
 • Soha ne használjon 40 fok feletti hőmérsékletet és fehérítőt.
 • A párnahuzat nélküli terméket az oldal kinyitásával és a töltőanyag kihúzásával lehet megtisztítani, néhányan zárral rendelkeznek, amely védelmet nyújt a véletlenszerű kinyitás ellen.

  Cipzáras párna

  Jó, ha a párnának van egy rejtett varrása cipzárral, amely lehetővé teszi a töltőanyag kiszáradását, szellőzését vagy cseréjét

 • Mossa meg a töltőanyagot szappanos vízben, alaposan öblítse le.
 • Amikor felszakít egy párnát, amelynek belsejében gömbök vannak, készüljön fel az apró villamos tartalmak menekülésére, és készítsen hozzá egy edényt.
 • Ha a szemcsék összetapadnak, verje meg a játékot. Ha szükséges, új szemcséket vásárolhat, és megtöltheti velük a tokot.

Gyermekbiztonság

Kis súlyuk és aranyos állatuk miatt, amelynek formájában a termék készül, népszerű ajándékká váltak a gyermekek számára. A polisztirol tartalmú játék biztonságos a gyermek számára, mivel a töltőanyag hipoallergén és nem gyúlékony, nem szívja fel a nedvességet, nem oldódik vízben, fagyálló.

Antistressz párna játék

A párnával való játék közben a gyermek fejleszti az ujjak finom motorikus képességeit

A szöveten keresztüli tartalomnak köszönhetően, hasonlóan a gyurmához, kiváló eszköz a csecsemő finom motorikus képességeinek fejlesztésére. A golyók nem gyűjtenek port és fertőzést, nem törnek fel és nem másznak belülről. De ügyelni kell arra, hogy a gyermek ne egyen a tartalmával, ha a játékot kitépik. A termék felülete szintén biztonságos, mert az elasztikus sportruhákat ilyen szövetből varrják.

Puha labda gyerekeknek

Fényes, puha futball-labda játék formájában, antistressz tulajdonságokkal

Antistressz párnák terápiás hatása

Az antistressz párnák előnyei és terápiás hatása nem túlzó. A termék, akár játék formájában is, alváshoz használható, testformát ölt és az idegvégződések serkentésével elősegíti a kikapcsolódást.

Kényelmes utazási párna

Kényelmes anti-stressz utazási párna segít a felnőtteknek megbirkózni az utazással

Puha masszírozóként a nyak alá, a hát alsó részébe helyezhető. Az antistressz hatást a granulátum fedelének a kezével való összetörésével érhetjük el. Milliónyi idegvégződés van az ember kéznél, ezért a puha érintés olyan kellemes az idegek számára. Ezenkívül susogó, csendes ropogásuk megnyugtatja az embert, arra kényszerítve, hogy meghallgassa az érzéseit, és ennek eredményeként megnyugodjon. Vannak kötöttáruk szénszálas takarókhoz, pozitív hatással vannak az agy vérkeringésére, normalizálják a vérnyomást. A terhes nők hosszúkás terméket használhatnak a hasuk alatt, az oldalukon, a lábuk alatt fekve a duzzanat csökkentése érdekében.

A párna terápiás hatása

A terápiás hatást azon a helyen érik el, ahol a párna hat

Hol találhat és vásárolhat antistressz párnát

Mnushki Moszkvában és Szentpéterváron szinte minden ajándékboltban megtalálható, a gyermekjáték osztályokon. Az ilyen termékek általában eredeti kivitelűek, kellemes tapintásúak, ezért gyakran ajándékként kerülnek bemutatásra, mert minden embert el fognak örülni. A gyártók különböző formákat, színeket és méreteket kínálnak. A gyermekeket virág, hal, autó, labda, állat formájában lehet bemutatni, felnőttek számára praktikusabbak: félköríves görgők a nyak alatt utazáshoz. Nagy választékot találhat, és megvásárolhatja az online áruházakban. Átlagosan egy kis termék ára 300 rubel, egy nagy - körülbelül 1000 rubel. Az árat befolyásolja a tervezés bonyolultsága és a méret.

Antistressz párna modellek

A gyermekek és felnőttek stresszoldó párnamodelljei sokféle formában és színben kaphatók.

A polisztirol tartalmú borítón párnahuzat található, amelyen megrendelheti az eredeti betűk, fénykép vagy logó kinyomtatását. Ez megkönnyíti a termék ápolását is, csak mosáshoz távolítsa el a párnahuzatot.

Ajándék párna lehetőségek

Ajándék lehetőségek anti-stressz párnák számára, amelyeket a felnőttek számára bemutathatnak az ünnepekre

Hogyan válasszunk stresszoldó párnát

 1. Kiemelten kezelje a varratok megbízhatóságát, a termék élettartama ettől függ. Még egy kis lyuk miatt a golyók kiesnek.
 2. Forma és kialakítás. A fotónyomtatással ellátott Mnushki harmonikusan illeszkedik minden belső térbe, azonban ajándék vásárlásakor vegye figyelembe a jövő tulajdonosának ízét. Az autó sofőrjének szüksége lesz egy geometriai párnára, egy fiatal hölgy örömmel fogad szívet vagy virágot. Leggyakrabban a terméket csak kép díszíti, további elemek nélkül, így semmi sem zavarja az idegek megnyugtatását.
 3. Alváshoz jobb, ha nagy méretű masszírozót vásárol. Nem valószínű, hogy gyakran alszunk rajta, de néha hasznos a fej- és nyakmasszázs.

DIY anti-stressz párnák

Csináld magad stresszmasszírozó.

Ehhez szüksége lesz

 • Stretch szövet. Keressen minél több likra, elasztán vagy nejlon anyagot, hogy az anyag bármilyen irányban megnyúljon és ne deformálódjon.

  Szövetdarabok és filc

  Szövet- és filcdarabok párnák varrásához

 • Varrógép, cérna, tű.
 • Töltő. Vásárolhat habosított polisztirolt az online áruházakban, vagy használhat bármilyen apró szemcsét. A polisztirol körülbelül 100 rubelbe kerül 30 literért, ez a mennyiség több játékhoz is elegendő. A dara hozzáadja a súlyt.
 • Biztosítótűk, kréta.
 • Dekor: szövetre festeni vagy szemfoltokból, állati orrból kivágni, ha állatot készít.

Határozza meg, hogy milyen alakot szeretne adni a miniatűrnek. A geometriai alakzatok elkészítésének legegyszerűbb módja egy kör, egy téglalap, egy háromszög. Kiváló smiley-t, Spongyabobot, egy madarat alkotnak az "Angry Birds" számítógépes játékból. Ezenkívül minden állatról egyszerű mintákat kapsz, kör vagy négyzet alakú fülekkel. Általánosságban mutassa meg fantáziáját, vonzza a gyereket! A gyerekek szívesen játszanak fényes és puha állatokkal.

Bagoly minta

Bagoly mintázat egyenes fenékkel a cipzár könnyű varrására

Fogj neki.

 • Először készítsen egy rajzot papírra, vágja ki ezt a rajzot, és vigye át krétával a szövetre. Ne felejtsük el, hogy le kell vágni a szövet 2 szimmetrikus oldalát, néhány centiméterrel hátrébb lépve a szélétől.

  4 db bagolyszövet

  A párnahuzat és a párnahuzat szövetének varrat nélküli oldalán karikázzuk be a mintát, hagyjuk a varratokra vonatkozó engedélyeket, kivágjuk a bagoly egyes részeit mindkét típusú szövetből

 • Díszítse az egyik minta elejét. Díszítsen szövetfestékkel, vagy varrjon rá gombokat, flittereket, szemeket, orrokat stb.
  Kivágja a szemet és az orrot a nemezből

  Vágja ki a filcből a szemet és az orrot, tegye fel és varrjon cikk-cakkba

  Szempillák készítése

  Mesterséges bőrből készítünk szempillákat és ragasztjuk a szemekre

 • Helyezze össze a mintákat a jobb oldalon, és rögzítse azokat csapokkal. Varrja a szövetet a krétavonal mentén, néhány centiméterrel hátrébb lépve a szélétől, és hagyjon egy kis lyukat.
  Varrja rá a rögzítőelemet

  Feldolgozza a szövet alsó vágását overlokkal vagy cikk-cakk varrással, hajtsa a széleket a rossz oldalra, és rögzítse a cipzár egyik részét úgy, hogy a felét eltakarja, majd a másikat

  Rejtett csattal

  Rejtett záródás varrva a párnába

  Összekötjük a részleteket

  Az alkatrészeket egy egyenes vonallal kötjük össze, az elülső oldalakkal befelé hajtva

 • Fordítsa ki és töltse fel elkészített polisztirollal vagy darával.
  Kifordítva a párnát

  Az elülső oldalra fordítjuk

  Varrja rá a bagoly mancsait

  Felvarrjuk baglyunk mancsait, meghajlítjuk a szélét, és ismét lefektetjük a vonalat

A dolog, amelyben a gyermek maga is részt vett a varrásban, mindig kellemes emlékeket ébreszt benne.

Anthristress játékok baglyok formájában

Hasonlóképpen elkészítünk egy második párnahuzatot, megtöltjük egy speciális töltőanyaggal, és kapunk két anti-stressz párna játékot

A szemcsékkel teli zacskó nem gyógyítja az idegbetegségeket, de segít ellazulni és kissé elterelni a figyelmét. Ezen kívül nem lehet mosolyogva nézni a stresszből a puha játékokat, egy tekintetükkel felvidítanak.

Következő