A modern konyhai készletek színválasztéka

A konyha különleges hely a háziasszony és a háztartás tagjai számára. Itt bármelyik lakás lakói sok időt töltenek napi főzéssel és étkezéssel, és gyakran szívvel beszélnek. Ezért a konyhai egység színének - a fő bútoroknak - nyugodt légkört kell teremtenie, és többek között praktikusnak kell lennie.

 

konyhai szett színei

A csinos és kisméretű headset mindent tartalmaz, amire szüksége van, nem vonzza a felesleges figyelmet, ugyanakkor nagyon tisztességesnek tűnik.

A konyhai szett lehet tömör fából, polimerekből vagy kombinálva. Anyagtól függően a bevonat árnyalata fényes vagy matt lesz. A helyiség, ahová a bútorokat telepítik, elegendő helyet foglal el, amely vizuálisan bővíthető pontosan a színvilág miatt.

Eredeti high-tech konyhai szett

A világos színű panelek könnyen tisztíthatók, hogy rendben legyenek.

Konyhai színek megválasztása

A konyhabútor kiválasztásakor mindig láthatja a színeket és azok nevét a katalógusban. Jobb lesz, ha a konyhai szettet nemcsak a vásárló, hanem a családja is értékeli - mindenkinek meg kell kedvelnie a színek kombinációját, akkor a szoba kellemes lesz mind a felnőttek, mind a gyermekek számára.

Türkiz színű konyha világos falakkal és padlóval kombinálva

A homlokzatok MDF felhasználásával készülnek.

A konyhai szett praktikus bútordarab, ezért gondozása során a bevonat minőségének magasnak kell lennie. A szín nem változhat a mosószerek használatától. Megfelelő árnyalat kiválasztásához meg kell "egyeztetni" a falak és a többi bútor színét. A függönyöket mindig a stílusnak megfelelően választhatja ki, vagy saját belátása szerint változtathat, de maga a fülhallgató évekig szolgál.

 

Divatos színkombinációk a konyhabútorokban

A homloklap élének rögzítése softforming technológiával történik.

A modern konyhai szettek színének és stílusának sokfélesége minden vásárlót kielégít. Manapság hatalmas a beépített és szabványos étkezőbútor-kínálat, amely a funkcionalitás veszélyeztetése nélkül modellezhető. Általában két vagy három vezető szín van a mintákban. Ez elősegíti a kedvező stílus-heterogenitás kialakulását, amely hozzájárul a tér zónázásához.

Bézs konyhai szett

Az alsó részek állítható lábakkal vannak felszerelve.

Kis és nagy konyhák: a színek összehangolása

A konyhai szett színeit mindig jobb a szoba méretétől függően választani. Ha kicsi, akkor az árnyalatok megfelelőek:

  • fehér;
  • bézs;
  • világoskék;
  • világos zöld.

Így bővíti a teret, világosabbá teszi.

 

színes konyhai szett

Fiókok görgős vezetőkön.

Egy nagy szoba világos vagy sötét természetes színekkel "hígítható" - kompaktabbá és kényelmesebbé válik. A nagyméretű bútorként kialakított konyhának jól illeszkednie kell a konyhába, anélkül, hogy munkaterületet kellene foglalnia. A kontrasztos színek kombinációja közepes és nagy méretű, négyzet alakú elrendezésű konyhákhoz alkalmas.

Kék-kék konyhai szett

A felső és az alsó rész testei 16 mm vastag forgácslapból készülnek

A konyhabútorokat jól be kell vonni. Univerzális bevonatszínek - fehér, fekete, barna és azok árnyalatai. Az élénk vöröseket, narancsokat és sárgákat óvatosan kell megválasztani, hogy a színek ne ingereljék a helyiségben élőket. Az asztallap mint munkaterület leggyakrabban nem egyenletes színű polimer anyagból készül, amely ellenáll a kopásnak és a mechanikai igénybevételnek.

 

bézs és barna konyhai szett és piros kötény

A világos, modern design minden bizonnyal vonzó lesz a fiatal, energikus emberek számára, akik számára a jó hangulat fontosabb, mint a jól működő élet előnyei.

Az üzlet tanácsadói segítenek a kívánt árnyalat kiválasztásában. Értékelni fogják a konyha kialakítását, méretét és színét. A headseteket általában több változatban gyártják. Több lehetőség adódik a vevő számára, ha egy fülhallgatót külön rendel.

A vörös sikeres kombinációi a belső térben

A felső szekrények vörös színe még a legkisebb és unalmas konyhában is vidám, vidám hangulatot hoz.

Konyha színe és fényszintje

A konyhai egység helyiségének többféle megvilágítással kell rendelkeznie. A felső lámpa kényelmes az általános láthatóság érdekében. Kis munka esetén a beépített lámpa szemmagasságban vagy kissé alacsonyabb lesz. Az ilyen megvilágítás kedvezően hangsúlyozza a fülhallgató színárnyalatait. A konyhai asztal fölött lévő gyertya szintén jó kiegészítő lesz. Az esti részleges árnyék kényelmesebbé teszi a szobát.

 

Üveg alapú konyhai kötény

A minimalista módon megoldott modern dizájn nem fog sok figyelmet felkelteni, ugyanakkor megbízhatóan ellátja funkcióit.

üveg konyhai kötény a piros konyhához

A faliszekrények és a nyitott polcok-felek racionálisan és ízlésesen kiválasztott kombinációja az egész felső szintet szándékos gondatlansággal és festőséggel ruházza fel.

A fehér fény alatt lévő bútorok halványnak tűnnek, ezért jobb, ha a meleg megvilágítást részesítjük előnyben, és a munkaterület fölött beépített lámpa is választható fluoreszkáló közül.

 

Műanyag konyhai kötény

Lakonikus kialakítás és az egyes konyhai elemek magas funkcionalitása.

A konyhában a lágy árnyalatok - bézs, dió és hasonlók - meleg fénnyel való kombinációja különösen harmonikus. Szinte nyereség, ha családja hagyományos stílusú. A reflektorok kissé hidegebbé teszik a színeket, ezért túlsúlyos embereknek kell választaniuk őket - ilyen környezetben csökken az étvágy.

sárga konyha

A konyha felső részei állítható akasztókkal vannak felszerelve.

Sarok konyhai szett wenge

Az alsó szakaszok sora különféle egyedi elemekkel rendelkezik.

Különböző típusú moduláris lámpák, amelyek középen vagy aszimmetrikusan a mennyezetre vannak szerelve, a gyertya helyettesítésére szolgálhatnak, amely a kívánt irányú fény aurát hoz létre. Különböző moduláris lámpatestek és lámpatípusok használatakor a konyhában a világítás és a bútorok színe kissé eltér.

Olíva konyhai szett

Tömörsége, valamint a könnyű, világos színekben készített dekoráció miatt organikusan fog kinézni nemcsak egy hétköznapi konyhában, hanem az országban is.

A kényelem és a takarékosság között válogatva az energiatakarékos lámpák, amelyek kevésbé meleg és erős fényűek, halványabb megjelenést kölcsönöznek a bútoroknak, míg a világosabb és melegebb izzók, amelyek több energiát égetnek el, puhábbá és gazdagabbá teszik a légkört. Mit részesítsen előnyben - a tulajdonosok maguk döntenek.

Wenge konyha

A fülhallgató tágas szobákhoz készült, modern stílusban.

Zöld konyhai lehetőségek

A fejlesztők által használt világos tónusok lehetővé teszik, hogy a fülhallgató ebben a konfigurációban szinte összeolvadjon a falakkal, ami optikailag növeli a helyet.

A konyhai szett és a konyha többi részének színének kombinációja

Sokkal jobb, ha a konyhai szett színei szervesen kombinálódnak a környezet többi részének árnyalataival vagy egyedi színelemeivel. Erre azonnal összpontosítania kell, még vásárlás vagy megrendelés előtt. A bútorüzletek vezetői segítenek a kívánt színű és színű bútorok kiválasztásában a katalógusban, elegendő ilyen megkereséssel kapcsolatba lépni velük.

piros a konyhai egységekhez

A moduláris készlet beépített főzőlap felszerelését biztosítja, és mikrohullámú sütő vagy sütő számára kialakított résszel rendelkezik.

Hasonló színek kombinációjának használata a konyha általános megjelenésének összehangolását jelenti. Ugyanakkor a fényes ékezetek, például a fő színtől eltérő árnyalatok betétjei vagy kiegészítői nem zavarják. Frissítik a környezetet és kevésbé statikussá teszik.

Fehér konyhai készletek

A moduláris bútorokkal ellátott konyhai szett kis helyiségekben történő telepítést feltételez.

A lágy színekkel rendelkező klasszikus fejhallgatók világítástól függetlenül a legtöbb konyhához és étkezőhöz megfelelőek. Az eklektikus színkombinációk és az avantgárd dizájn megfelelőek, ha van hely az étkező, a bár és a főzési terület elhatárolására.

 

A konyhai szettek színének kiválasztása

A konyhai szett a sarokkonyhák minden szükséges elemét tartalmazza, felső és alsó szakaszai rendkívül racionálisan vannak elrendezve.

Az egyszínű szettek jól néznek ki kontrasztos kiegészítésekkel - dekoratív edények, agyagvázák és figurák, szárított gyógynövényekből és virágokból álló kompozíciók, ha a tetejükön vannak. A csempét, amelyet gyakran a falra fektetnek a mosogató területén, szintén egyszínűnek vagy tompa mintával kell megválasztani.

A zöld, fehér, fekete konyha kombinációja a konyha belsejében található

A legmodernebb moduláris rendszer kialakítása élénkítő örömet okoz a konyhában és egész nap energiát ad Önnek.

A függöny bármi lehet, a konyha méretétől és elrendezésétől függően. A legnépszerűbbek a római árnyalatok és a függőleges árnyékolók, de variációk lehetségesek. Be kell tartani a diszkrét színvilágot, különösen kis helyiségekben. Mondjuk egy halvány növényi minta és geometriai textúra.

Konyha Design

A felső és az alsó rész testei 16 mm vastag forgácslapból készülnek.

Az asztalnak és székeknek nem szabad kiemelkedniük az általános stílus közül. A meleg és világos színű sarokkanapék jól passzolnak a klasszikus fülhallgatókhoz.

A fejhallgató színvilága egy nagy konyhához

Célszerű az ilyen bútorokat kiadó lakásokba telepíteni, mivel olcsó, karbantartást nem igénylő és értelmesen illeszkedik szinte bármilyen típusú belső térbe.

Hogyan befolyásolja a szín az étvágyat

A szín tudományosan bizonyított hatása az étvágyra.

  1. A hideg tónusok segíthetnek csökkenteni az étel bevitelét.
  2. Másrészt a meleg és élénk színek fokozott étvágyat okoznak. Az étrendjüket figyelő embereknek egyensúlyba kell hozniuk a színvilágot a napi rutin normalizálása érdekében.
  3. A sárga, barna, rózsaszín világos árnyalatú konyha csökkenti az étvágyat és megkönnyíti az emészthető élelmiszerek elfogadását.
  4. Alacsony testsúlyú és növekvő gyermekek számára jobb lesz, ha a konyhában lévő bútorok gazdag meleg színekkel rendelkeznek. A szoba kiegészíthető könnyű monokromatikus függönyökkel a mérsékelt étvágy érdekében.

 

árnyalatú konyhabútor

Megfizethető ár, hagyományos lakonikus kialakítás, tisztességes megjelenés miatt a bútorrendszer nagyon vonzó termék a hasonló termékek között.

Találhat klasszikus konyhai szetteket és exkluzívakat a konyhához. Elképesztő a választás. Az egyedi méretek szerint megrendelt fülhallgatók jelentősen javítják a konyha általános stílusát, így kényelmesek az egész család számára a főzéshez és a pihenéshez.

Élénk rózsaszínű konyhai szett

Ideálisan megoldja a helyszervezés kérdését még egy kis konyhában is, és elegáns, ünnepi megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.

Előző

Következő