Komódok ékszerekhez és kozmetikumokhoz szép és kényelmes modellek

Minden lány azt akarja, hogy a házban egyedül legyen a hely. A kozmetikai komód sarkává válhat, ahol minden szükséges szépségápolási és testápolási terméket tárolnak.

eredeti komód kozmetikumokhoz

Kompakt és nagyon népszerű szervező kozmetikumok tárolására, eredeti dizájnnal.

miniatűr komód kozmetikumokhoz

A fülkék méretét úgy tervezték és választották ki, hogy figyelembe vegyék az üvegek, csövek, kefék és egyéb.

Amikor az egész házban elhelyezik őket, egy nőnek folyamatosan meg kell keresnie a megfelelő üvegeket. A komód lehetővé teszi a dolgok kényelmes tárolását, és minden a közelben található.

komód kozmetikumokhoz

Funkcionális és nagyon szép!

komód fehér kozmetikumokhoz

Ez az asztali komód tökéletesen alkalmas ékszerek tárolására is.

Mi ez és hogyan működik

 1. A komód nemcsak kozmetikumokat, hanem ékszereket is tárolhat. Ebben a dolgoknak megvan a maga helye. Minden elem rendezett és kényelmes módon van elrendezve.

  komód kozmetikai tervezéshez

  A legtöbb komód rendelkezik egy fiókkal, amely tökéletesen illik a manikűr, körömreszelő, több üveg krém stb.

 2. Vannak állványokkal felszerelt modellek. Nagyon népszerűek a nők körében, mivel képesek ecseteket, rúzsokat és egyebeket elhelyezni rajtuk.

  komód fehér

  A fiókos szekrények nemcsak a dolgok rendbetételében segítenek a házban, hanem a kényelem megteremtésében és a belső terek díszítésében is.

 3. A komód felszerelhető tükörrel. Vannak nagy kapacitású termékek. Speciális eszközökkel ellátva, amelyek lehetővé teszik a folyadékok függőleges tárolását, és elegendő helyet biztosítanak az arccal érintkező tárgyak eltávolításához.

  komód kozmetikumokhoz tükörrel

  Kényelmesek, praktikusak, tágasak és gyönyörűek.

 4. A nagy komód multifunkcionális állványokra hasonlít. Ilyen termékre van szükség azok számára, akik sok dekoratív kozmetikummal és különféle ápolószerrel rendelkeznek.

  komód nagy kozmetikumokhoz

  Hasonló modelleket nemcsak otthon használnak, hanem a szalonokban is.

 5. A sminkes komód tökéletesen és kényelmesen segíti a tér rendezését. Megvásárolhatja kedvenc modelljét a boltban, vagy saját maga is elkészítheti.

  komód kozmetikumokhoz

  A kozmetikumok komódjai fából készültek, professzionális festékekkel és lakkokkal, amelyek tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Kozmetikai szekrények típusai

A fentiekben már érintettük a kozmetikumok tárolására szolgáló komódok jellemzőit és fajtáit. Érdemes részletesebben foglalkozni ezzel a kérdéssel, és megtudni, hogy a modellek milyen típusokra vannak felosztva.

 • A komódok közötti fontos különbség a méret és a konfiguráció. Ezekre a paraméterekre támaszkodnak, típusokra bontva őket. Például a miniatűr tárgyak csak két fiókkal vannak felszerelve. A komódok lehetnek keskenyek vagy szélesek.

  fehér komód kozmetikumokhoz

  Ennek köszönhetően lehetőség nyílik a kozmetikumok tárolására egy kis helyiségben.

 • Vannak olyan termékek, amelyek három vagy négy fiókkal vannak felszerelve. Az egyik legtágasabb és legfunkcionálisabb típus.

  fiókos szekrény

  Nemcsak minden kozmetikumot helyeznek el, hanem ékszereket és egyéb apróságokat is.

 • A komódok nemcsak a fiókok méretében és számában különböznek egymástól. Minden típusnak külön elülső része van. Ezek lehetnek üvegajtók vagy nyitott polcok. A teljes komód átlátszó anyagból is készülhet. Az ilyen modellek könnyebbé teszik a belső teret, és nem tűnnek túl terjedelmesnek.

  átlátszó komód

  Ha nincs elég hely a szobában, és egy tágas és világos szoba benyomását szeretné kelteni, akkor ezeket a típusokat kell választania.

 • Vannak típusok, amelyek kombinálják a fiókokat, valamint a nyitott és zárt polcokat. A kompozíció könnyűnek és gyönyörűnek tűnik.

  komód és polcok

  Praktikus és vonzó termékmegjelenés.

 • A komódok abban az anyagban különböznek, amelyből készültek. Költségvetési lehetőségként, mint a forgácslap, és a természetes tömör fából készült elit.

  fából készült kozmetikumok komódja

  A termékek különböző színűek lehetnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a szobájának kialakításához megfelelőt válasszon.

A kozmetikumok komódjának előnyei és hátrányai

A kozmetikai tárolószekrény fő előnye a sok fiók, amelyek lehetővé teszik az összes elem hozzáértő szervezését az ápoláshoz és a díszítéshez. Ha a helyiség területe lehetővé teszi, megvásárolhat egy nagyobb terméket különféle kiegészítő elemekkel, például oldalasztalokkal, polcokkal, nagy fiókokkal.

fiókos szekció kozmetikumokhoz

Lehetővé teszi a kozmetikumok és egyéb tárgyak mellett történő tárolást.

komód kozmetikumokhoz fiókkal

Kényelmes lesz ékszerek, különféle kiegészítők és ékszerek tárolása.

A komód másik előnye az olcsó költség. A gyártás során felhasznált anyagtól és megjelenéstől, méretektől függően változik. Szinte mindenki megengedheti magának egy ilyen bútordarabot.

praktikus komód kozmetikumokhoz

Ez egy nagyszerű megoldás arra, hogy mindig jó hangulatban érkezzünk, és ne pazaroljuk az időt a szükséges kedvenc kozmetikumok keresésére.

komód kozmetikumokhoz

A kozmetikumok és kiegészítők kényelme és tárolása szempontjából a mini kozmetikai komód a legpraktikusabb megoldás.

A tükörrel ellátott komód kettős funkcióval rendelkezik. Ez lesz az a hely, ahol az összes ápolószert, apróságot és szépséget elhelyezheti a tükör előtt. A kényelem érdekében egészítse ki a terméket oszmánnal.

komód kozmetikumokhoz tükörrel

Különböző méretű komódok kaphatók, amelyek lehetővé teszik, hogy a terméket egy kis helyiségbe illessze be. Ez plusz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő komódot a kozmetikumokhoz

A komód kiválasztásakor fontos értékelni annak minőségét. A Shuflyadkit biztonságosan kell rögzíteni, és nem szabad különböző irányokban lógni. Lágyan és simán kell mozogniuk, zaj és súrlódás nélkül. A komód fogantyúinak szorosan meg kell tartaniuk.

fehér komód

Próbáld kinyitni. Kényelmesen kell ezt csinálnia.

bordó sminkláda

A fogantyúkon nem lehet éles elem.

Vásárlás előtt fontos eldönteni a termék méreteit. Meg kell határozni a komód helyét, és meg kell mérni ezt a helyet. Termék vásárlásakor becsülje meg a kinyújtott állapotú fiók szélétől a hátsó falig terjedő távolságot.

komód a kozmetikai csatornához

Ideális, ha kevesebb, mint a komód számára kijelölt hely.

Fontos tudni, hogy a termék hátsó fala mennyire vastag. Ha legalább 6 mm, ez lehetővé teszi, hogy ne hajoljon meg a belsejébe helyezett tárgyak súlya alatt. A fiókoknak egy vonalban kell lenniük a hátsó falhoz. Nincsenek hézagok és rések, ha minden bezárult.

komód kozmetikumok tárolására

A komód átgondolt kialakítása pótolhatatlan asszisztenssé teszi a hangulatos belső tér kialakításában minden divatember számára.

smink mellkas tervezési ötletek

A komód színpalettája tökéletesen illeszkedik szinte minden otthoni környezetbe.

A komód egy kényelmes és gyönyörű darab, amely minden szobát kiegészít. Ez segít egy nőies terület kialakításában a szobában, ahol kozmetikumokat, ékszereket és egyéb apróságokat tárolhat.

komód kozmetikumokhoz

Saját szépségszöge, amely kényelmesen és szépen el tudja rendezni a szükséges szépségápolási cikkeket, vonzó lesz számára.

Előző

Következő