Gyerek ágy tároló dobozokkal kényelmes megtakarítási lehetőség

A gyermek alvóhelyének kényelmesnek és kényelmesnek kell lennie. Gyakran a gyermekszoba helye korlátozott, gondolkodni kell olyan funkcionális bútorokon, amelyek nem sok helyet foglalnak el a szobában, és segítenek azok rendezésében. A szekrény polcain történő helytakarékosság érdekében szervezzen további tárolóhelyeket, a fiókokkal ellátott gyermekágy nagy kereslet.

Fiókos ágy háztartási cikkek tárolására

A gyermek alvóhelyének kényelmesnek és kényelmesnek kell lennie.

fiókos ágy - kivitelben választható

Ágy egy fiókos óvoda számára - kényelmes ergonómiai lehetőség.

A fiókokkal ellátott ágy előnyei

Az ilyen típusú bútorok kényelme nyilvánvaló: helytakarékosság. Van hol tisztítani az ágyneműt, a felesleges dolgokat és néha játékokat. Kiskorától kezdve megtaníthatja a babát rendben lenni - leveheti a párnát, a fiókban lévő lepedőt a baba maga is használhatja. Este pedig ő maga szerzi be őket, és készít aludási helyet.

Gyönyörű ágy tároló dobozokkal

A szekrény polcain történő helytakarékosság érdekében szervezzen további tárolóhelyeket, a fiókokkal ellátott gyermekágy nagy kereslet.

Ágy egy tizenéves számára, tároló dobozokkal a hálószobában

Egy ilyen ágy lehetővé teszi, hogy megszervezze a dolgok tárolását anélkül, hogy kellemetlenségeket okozna a gyermek alvásának - az alvóhelynek kényelmesnek kell maradnia.

Kétféle fióknyitás lehetséges:

  • kihúzás;
  • összecsukható.
gyönyörű fehér baba ágy

Az ilyen típusú bútorok kényelme nyilvánvaló: helytakarékosság.

Fiókos ágy egy lánynak

Gyermekszoba helye gyakran korlátozott, a funkcionális bútorokra kell gondolni.

Rendszerint a fiókok alul helyezkednek el, kényelmes gördülési mechanizmussal rendelkeznek: a fiókban kis görgők találhatók, az ágy alján található oldalfalakon vezetősínek vannak, amelyek mentén a görgők mozognak.

Három fiók az ágyban

Van hol eltávolítani az ágyneműt, a felesleges dolgokat és néha a játékokat.

Gyerek ágy D-906

Kiskorától kezdve megtaníthatja a babát rendelésre - vegye le a párnát, a morzsa fiókjában lévő lepedőt maga is.

A fiókok függetlenek lehetnek: görgőkre szerelve könnyen mozoghatnak a helyiségben. Mélyebbek lehetnek a játékok kényelmes tárolásához.

Gyermek ágy tároló dobozokkal egy világos hálószobában

A fiókban, az ágy alján található oldalfalakon kis görgők vannak - vezetősínek, amelyek mentén a görgők mozognak.

babahúzható ágy tároló dobozokkal

Általános szabály, hogy a fiókok alul helyezkednek el, kényelmes kihúzható mechanizmussal rendelkeznek.

Ágytípusok

A fiókkal ellátott ágy kisgyermekek és tizenévesek számára egyaránt kialakítható. A kialakítás, a fekvőhely mérete eltér.

  1.      Újszülött ágy

A bölcsődei ágyakat legfeljebb 3 éves korig tervezték, és egy egyszemélyes, standard ágymérettel rendelkeznek - 120 * 60 centiméter. A legkényelmesebb, környezetbarát ágy tömör fából, leggyakrabban nyírból készül. Az ilyen kiságyban lévő dobozok - egy vagy kettő - alul, alul helyezkedhetnek el. Kényelmes ágyneműt, babapelenkát összehajtani bennük.

Gyerek átalakító ágy Baby

A fiókkal ellátott ágy kisgyermekek és tizenévesek számára egyaránt kialakítható.

A tömör fából vagy forgácslapból készült átalakító ágy iránti kereslet a szülők körében: járókaágy van felszerelve egy hosszú alapra, mellette pedig egy öltözőasztallal ellátott fiókos szekrény található. Az arénának normál fekvőhelye van - 120 * 60 cm. Amikor a gyermek felnő, a járókát szétszerelik, a fiókos fiókos szekrényt a padlóra helyezik, és a fekhely mérete megnő - 180 * 60 cm. Kiderül egy teljes értékű tizenéves ágy. A fiókos szekrények mellett lehetnek kihúzhatók is, alul, egy ágy alatt.

baba ágy

A legkényelmesebb, környezetbarát ágy tömör fából, leggyakrabban nyírból készül.

Az ágy növekvő mérete és az ilyen típusú ágy tömörsége kényelmes multifunkcionális lehetőség a kis lakások számára.

Gyerekágy újszülötteknek dobozokkal

A fiókok függetlenek lehetnek: görgőkre szerelve könnyen mozoghatnak a helyiségben.

  1.      Tetőtéri ágy

Egy másik népszerű típusú babaágy. Leggyakrabban laminált forgácslapok megrendelésére készülnek, amely lehetővé teszi az ágy színének megtervezését, hogy megfeleljen a belső stílusának. Ezen felül lehetőség van a szükséges ágyméret megrendelésére a gyermek életkorától függően.

tetőtéri ágy fiókos

Kereslet a szülők körében, átalakító ágy tömör fából vagy forgácslapból.

Az ágy ezen kialakításában tárolódobozokat lehet elhelyezni nemcsak az alja alatt, hanem az oldalán, az ágy lábánál is. A dobozok elhelyezhetők az ágy lépcsőin, vagy az ágy tövében teljes magasságban. A szekrényágy alkalmas egy kis helyiségbe, ahol nem lehet teljes értékű szekrényt elhelyezni a dolgok számára. A fekvőhely mérete változatlan marad, fiókok és szekrények helyezhetők el annak alján vagy oldalán.

Gyerek tetőtéri ágy játékdobozokkal

Egy másik népszerű típusú babaágy.

Fontos! Az óvodáskorú gyermekek számára nem kívánatos magas ágyat vásárolni - alul több dobozsorral. A gyermek alvás közben eleshet, vagy megijedhet.

Tetőtéri ágy Timon fiókkal

A fiókok elhelyezhetők az ágy lépcsőin, vagy az ágy tövében teljes magasságban

Iskola ágy

A diák számára egy ágy, ahol az ágy mérete a gyermek életkorától függ, felszerelhető dobozokkal a dolgok, ágyneműk tárolására. Ha megrendelésre készíti el, akkor egy, kettő, három sor különböző méretű doboz elhelyezhető az ágy alja vagy oldala alatt, az ágy tövében. Ez utóbbi esetben lehet nyitott polc, zárt vagy szekrény polcokkal vagy akasztókkal.

Ágy egy serdülő számára, fiókokkal és polcokkal

A fekvőhely mérete változatlan marad, fiókok és szekrények helyezhetők el annak alján vagy oldalán.

Ma már népszerűek a kiságyak és a kanapék autók, kocsik és puha játékok formájában. Az alap alatt kihúzható fiókokkal is felszerelhetők, amelyek oldalról, az ágy hosszában vagy elől, a lábuknál nyílnak. Nem rontják a megjelenést, lehetnek kihúzhatóak vagy összecsukhatók. Céljuk további tárolóhely létrehozása, helytakarékosság a szobában.

Fiókos ágy City

Egy diák számára egy ágy, ahol az ágy mérete a gyermek életkorától függ, felszerelhető dobozokkal a dolgok, ágyneműk tárolásához.

Fiókos ágy Vega DM-09

A fiókban, az ágy alján található oldalfalakon kis görgők vannak - vezetősínek, amelyek mentén a görgők mozognak.

Ágy egy tinédzser számára

A tizenéves ágy gyakorlatilag nem különbözik a felnőttektől, még az ágy mérete is megegyezhet. A kialakítás a szoba általános stílusától függ. Az ágyak pótágyazhatók, összecsukhatók. Alulról kigördül, dobozok kerülnek alá, amelyek lehetővé teszik az ágy rendben tartását.

Fiókos ágy egy tizenéves számára

A tizenéves ágy gyakorlatilag nem különbözik a felnőttektől, még az ágy mérete is megegyezhet.

Hogyan válasszunk egy ágyat fiókokkal

Az egyedi gyártású ágyak kiválasztásakor figyeljen arra az anyagra, amelyből készültek. Leggyakrabban természetes fa, forgácslap, MDF. A forgácslap megbízható, tartós anyag, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy a forgácslap káros anyagokat bocsáthat ki, ezért gyermekbútorokhoz nem ajánlott. A fekvőhely méretének meg kell felelnie a gyermek életkorának, vagy inkább a magasságának.

KR-113 ágy

Alulról kigördül, dobozok kerülnek alá, amelyek lehetővé teszik az ágy rendben tartását.

A második pont a bevezetési mechanizmus. A görgőknek könnyen csúszniuk kell a vezetőkön. Bútor vásárlásakor ellenőrizze a gyermek mechanizmusát és könnyű használatát.

Stílusos kanapé

A fekvőhely méretének meg kell felelnie a gyermek életkorának, vagy inkább a magasságának.

Kritériumok az ágy kiválasztásához egy tinédzser számára

A dobozok függetlenek lehetnek.

A fiókkal ellátott gyermekszoba egy kényelmes ergonomikus lehetőség, amely lehetővé teszi a dolgok tárolását úgy, hogy ne okozzon kellemetlenségeket a gyermek alvásának - az alvóhelynek kényelmesnek kell maradnia.

Gyerek ágy fiókkal fotó

Bútor vásárlásakor ellenőrizze a gyermek mechanizmusát és könnyű használatát.

funkcionális bútorok

A kialakítás, a fekvőhely mérete eltér.

Előző

Következő