Gyerek bútorok két fiú számára a kompakt elhelyezés titkai

Azokban a családokban, ahol egynél több gyermek van, mindig felmerül a gyermekszoba rendezésének problémája, figyelembe véve az egyes fiúk életkorát, ennek megfelelően a hobbijait és az ízlését.

Gyerekszoba két fiúnak

A két gyermekes gyerekszoba igazi ajándék azoknak a gyerekeknek, akik együtt növekednek és fejlődnek, játékokban, tevékenységekben, szórakozásban töltik az idejüket.

Mindkét gyermek számára fel kell szerelni egy helyet, ahol vállalkozhatnak és kikapcsolódhatnak. Két fiú bútorait a szoba területe és a meglévő belső elemek alapján választják ki. Vásárlás előtt méréseket kell végeznie.

 

Gyermekszoba két, különböző korú fiú számára

A gyermekek életkorának és nemének különbségétől függően a gyermekszoba konfigurációja, zónája és színe teljesen eltérő lehet.

Gyerek bútorok két fiú számára

 Egyáltalán nem nehéz kényelmes és funkcionális helyet megszervezni a gyermekek számára. A helyiségnek nem kell kitűnő helyet kialakítania, két fiú dinamikus életére szolgál, akiknek sok érdeke van, beleértve az egyénieket is. A gyermekszoba egy részét minden gyermek számára külön sarokként kell felszerelni. Ha a fiúk közötti korkülönbség kicsi, akkor felszerelhet egy közös játszóteret. Itt együtt tölthetnek időt hobbijuk miatt.

Szoba két fiú számára, a falon térképpel

Amikor két gyermek gyermekszobájának bútorait választja, szakértőink segítenek helyesen, figyelembe véve az összes árnyalatot, megtervezik és boldog örömöt és szórakozást kínálnak otthonában.

Berendezési típusok két fiú számára:

  • klasszikus;
  • összecsukható;
  • moduláris.
kis szoba kialakítása fiúknak

Az emeletes ágy álló változata, amelyet még a javítás szakaszában is kívánatos biztosítani

Az átalakító részekkel rendelkező fejhallgatók a legalkalmasabbak a gyermekek számára. A moduláris bútorok nagyon helytakarékosak. Emeletes ágy létrával és kihúzható asztallal szolgál a kikapcsolódás helyeként, valamint sporteszközök és sarok az órák számára. A kerek lépcsőkkel sikeresen pótolhatók a svéd fal rúdjai, az író és rajzoló panel könnyen eltávolítható, és nem zavarja az ágyba készülést.

Sokoldalú lehetőségek

Jobb elkezdeni az óvoda kialakításának munkáját, amikor a legfiatalabbaknak már nincs szüksége speciális kiságyra.

A fiúk számára a modern játékbútorokat természetes anyagokból - wigwammokból, kastélyokból, kunyhókból és egyéb épületekből, eredeti álló gépekből állítják elő, amelyek segítségével a gyerekek saját fantáziájuktól függően előállíthatják saját történeteiket. Ezeket az elemeket egy kis helyiségben helyezheti el, ha tömörek.

A két fiú bútorainak előnyei és hátrányai

Gyerekszoba kialakítása két fiú számára

A szabadon álló ágyak nagyon kompaktan is elhelyezhetők.

A 2-3 éves kor közötti résszel rendelkező gyermekek bútorainak kiválasztásakor a legjobb megoldás a komplett bútor lenne, megközelítőleg ugyanolyan berendezéssel. Az évek során a két fiú ízlése és preferenciái eltérnek.

Emeletes ágy álló változata

Az emeletes ágy álló változata, amelyet még a javítás szakaszában is kívánatos biztosítani.

A klasszikus bútorok kompromisszumos lehetőséggé válhatnak, azonban nem minden gyermek kedvelheti éppen az eredetiség hiánya miatt. Másrészt egyetlen stílus jelenlétében szükség van a fantázia megmutatására, amely minden életkorú gyermekre jellemző.

 

A kétgyerekes szobák bútorszettek

A tizenéves méretekre összpontosítva a "Tetris" bútorok összecsukása sokkal könnyebb és jövedelmezőbb lesz.

Amikor minden gyermek számára helyet választ, ne törekedjen csak a saját preferenciáira koncentrálni. Így a hajtogatható bútorok nem minden gyermek számára alkalmasak, legalábbis orvosi okokból. Gyakran puha borítású, és félig merev alapra van szükség a helyes testtartás kialakításához. Ebben az esetben jobb egy álló ágyat, kemény háttámlájú székeket, vagy - az idősebb gyermekek számára - egy ülést állító számítógépet választani.

gyermekbútor két fiúnak

Senki nem állítja, hogy nagyon nehéz megszervezni egy kis óvoda helyét a testvérek számára - szó szerint minden centimétert meg kell számolni.

Mesterséges anyagokból készült bútorok vásárlása tanúsítvány nélkül nem ajánlott. A modern gyermekszobák gyakran olcsó polimer szerkezetekkel vannak felszerelve. A helyiségekben való használatukat korlátozni kell - a hőmérséklet-különbségek és a nedvesség hatása nemkívánatos kémiai folyamatokat okozhat az anyagokban, allergiát és más betegségeket provokálva.

 

Gyerek bútorok rendelésre

A gyermeknek megvan a maga jelleme és igényei.

A belső tér számára fontos a megfelelő világítás kiválasztása, különösen ott, ahol a srácok foglalkoznak.

A gyermekszoba helyes elrendezése

Ez nagyszerű lehetőség, de meglehetősen drága, mivel minősége a gyermekeinek biztonsága.

 Hogyan válasszuk ki a megfelelő bútorokat

Ha minden fiú számára az összes szükséges kritérium figyelembevételével a hely fel van szerelve, akkor megfelel a pszichológusok és orvosok ajánlásainak.

szoba tizenéves fiúknak

Természetesen a kis tulajdonosok ragaszkodnak a tervezői ágyakhoz, például autó vagy hajó formájában.

Két fiú esetében, ha a szoba kicsi, ideális lenne egy emeletes ággyal ellátott lehetőség. Vásárolhat egy szekrényt, de ez elég tágas. A magánóráknak elegendő helynek kell lennie.

ágy transzformáció

A második fekvőhely átalakul székké.

Annak megakadályozása érdekében, hogy a gyerekek érezzék a rivalizálást, jobb, ha a személyes zónákat egymástól távol helyezik el. Válasszon egy hálóhelyet a falhoz, ahova emeletes ágyat tesz.

kihúzható ágy

A második ágy kigurulhat az első alól.

Ha a szoba helye elég nagy, akkor mindkét gyermek számára alvóhelyeket rendezhet. Különösen a két fiú közötti nagy korkülönbség esetén. A bútorokat egyedi méretek szerint választják ki, 2-3 évre "tartalékkal".

 

Szép, praktikus, drága

Helytakarékos bútor-átalakítható, a falról leeső ágyakkal.

Megfelelő felszereléssel gyermeke tanterme kompaktnak tűnik, minden kéznél van. Ne feledkezzen meg a szükséges dolgok - könyvek, játékok, lemezek, eszközök stb. - tárolására szolgáló polcokról és dobozokról.

 

Kiterjesztett asztallap

Két íróasztal kis helyen biztosan luxus, de elengedhetetlen.

Ha átalakító mechanizmusú bútorokat (kanapé vagy fotelek) választ, akkor értékelnie kell az összeszerelés, az elrendezési elemek, a bevonat minőségét. A behúzható felső vagy raklapos polcokkal ellátott iskolai sarkokat többször ellenőrizni kell - a rögzítőelemektől a görgőbetétekig.

Dupla munkahely

T-alakú asztallap, polcokkal az ablak ablakának mindkét oldalán az asztalhoz.

A legjobb bevonási lehetőség a lakk vagy a nem mérgező vegyületekkel történő festés lenne.

gyermekszoba díszítése

A felnőtteknek mérlegelniük kell: a második és az utolsó lehetőség előnyösebb a nagy korkülönbségű gyermekek számára, mivel eltérő a beosztásuk.

A belső tárgyaknak nem kell drágáknak lenniük, elsősorban funkcionálisaknak kell lenniük. Néhány év múlva még mindig megváltoztatja a felnőtt gyermekek környezetét.

Fiúk szobabelső

Ha a játszótér nincs megfelelően megszervezve, a gyerekek folyamatosan rád fognak lógni, vagy nem hagyják el a tévét.

Gyerekterv két fiú számára: a kompakt elhelyezés titkai

 A bútorok tömörsége fontos szempont a belső tér szervezésében. Az ergonómiai készletek lehetővé teszik a hely felszabadítását és számos további dolog befogadását - például egy szimulátort vagy egy otthoni sportközpontot, ahol fali rudak, kosárlabda gyűrű stb.

Gyerekterv két fiú számára

A finomságokhoz egy kompakt sport sarok alkalmas svéd létra, gyűrűk és kötél segítségével.

A gyermekszoba körülményei között a gyerekeknek szabadon kell mozogniuk - a fiúk természetüknél fogva fizikailag aktívabbak, mint a lányok. Helytakarékosság érdekében cserélje ki a hintaszekrényt egy beépítettre - ez nem kevésbé tágas, és a tolóajtóknak köszönhetően nem igényel előtte további helyet és szabad helyet a fal közelében.

Belső dekoráció

A kis helyiség nem alkalmas nagyméretű asztali jégkorong vagy curling játékokra.

Kisebb gyermekek számára a legkorszerűbb bútorformákat kell kiválasztani. Javasoljuk, hogy olyan szekrényeket és szekrényeket vásároljon, amelyek kiálló szerelvények nélkül készülnek, ami árthat a gyermeknek.

szobatervezési projekt

Jobb, ha csak egy tematikus dekorációra korlátozódik, például lakástextilre vagy a kopjafa díszítésére.

Legyen elég hely, ahol a gyerekek megőrizhetik "titkaikat" - olyan dolgokat, amelyek felkeltik az érdeklődésüket, még akkor is, ha a felnőttek szemétnek tartják. Megfelelőek a zárható fiókok vagy csak polimerekből készült tartályok, amelyeket a polc szekrényébe lehet tenni.

Fotó gyermekszoba

Sőt, a testvérek egyértelműen különböznek az érdeklődési körükben - valaki szereti a focit, valaki a lovakat.

A kompakt bútorok szép kivitelben készülhetnek, eredeti épületek, például ház vagy tetőtér formájában készülhetnek. A "közlekedés" kialakítású ágyak, amelyek utánozzák az autót, a repülőgépet és még a tankot is, népszerűek a fiúk körében.

Fotó egy szoba kialakításáról két fiú számára

Először is kérdezze meg gyermekeit, hogy milyen típusú ágyat szeretnek: emeletes ágy, emeletes ágy offsetszel, kihúzható vagy szabadon álló.

Szoba elrendezése két fiú számára nem nehéz feladat, ha előre meghatározza a bútorok működési körülményeit és figyelembe veszi a fiak kívánságait.

Szoba általános iskolás gyerekeknek

bár semmi sem lehetetlen, és még egy kis befektetéssel is felszerelheti minden babát az alváshoz, játékhoz és tanuláshoz szükséges személyes terével.

Előző

Következő