Konyhai szett egy kis konyhai tervezéshez, 75 fotóötlet közül

Jó napot, kedves olvasók! Saját maga ítélje meg a cikk hasznosságát. Ma elmondom, hogyan válasszon konyhai készletet egy kis konyhához. Ide vonatkozó? Teljesen!

Konyhai készlet egy kis konyhához

A szépség és a kényelem a fő követelmény, amelyet a háziasszonyok a konyhabútorra vetnek.

A tágas konyhák tervezése legfeljebb 10 évvel ezelőtt kezdődött, előtte szinte minden lakást "megjutalmaztak" egy kis konyhával. És sajnos nem mindenki engedhet meg magának új tágas lakást, de lehetséges egy stúdió, amelynek nincs konyhája. Lássuk, mire gondolhat.

borszín marsala divatirányzat

A kis konyha készleteinek kiválasztásakor fontos időt fordítani a tervezésre: megfogalmazni igényeit, megismerkedni a bútoripar legújabbjaival, meghatározni a helyet és alaposan kiszámolni az egyes elemek méreteit.

Fülhallgató elrendezése egy kis konyhában

Egyetértek, a konyhai szett nemcsak a kényelem, hanem a praktikum kérdése is. Mit tartalmaz ez a nagyon konyhai szett? Szekrények élelmiszerek vagy beépített készülékek tárolására, homlokzatok által elrejtve, általános stílusban.

sarok konyhakészlet egy kis konyhához

A tulajdonságok gyakorlatilag nem függenek a konyha méretétől, mert hatalmas szobát felszerelhet egy terjedelmes, régimódi szettel, vagy a miniatűr konyhában rendezheti el a helyet, hogy minden stílusos és kéznél legyen.

A munkaterület helyes megtervezéséhez a helyiség műszaki jellemzőiből kell kiindulni: a csővezeték, a gázkimenet, a lefolyó helye vagy a fűtőkazán jelenléte. Természetesen nemcsak az ilyen árnyalatok, hanem a szoba egészének elrendezése is megváltoztatható, de miért ilyen nehézségek, ha olyan bútorokat választhat, amelyek harmonikusan hangsúlyozzák az előnyös pontokat és elrejtik az összes hiányosságot.

konyhai készlet

A legkisebb konyha is eredetivé tehető, ha az ergonómiát és a designt a legapróbb részletekig átgondolja.

Erre kell megtervezni a háztartási gépek, egyéb étkező bútorok helyét, és kiszámítani a háziasszony és vendégei kényelmét.

Konyhai készlet egy kis konyhához sárga

Először is világosan határozza meg konyhabútor-igényeit: milyen gyakran főz és mosogat, hány ember van általában a konyhában, mennyi ételt tárol általában.

A fülhallgató kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy kis konyha esetében nem csak egy jó lehetőség, de talán a legjobb megoldás egy sarokkészlet lehet. Helyezhet mosdót a sarokban, vagy használhatja ezt a helyet mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló számára. Tehát helyet takarít meg.

Konyha meg kék

Ha a konyhát pihenőhelyként vagy irodaként használják, akkor ezt mérlegelnie kell - hová telepítse a számítógépes asztalt, hogyan szervezze meg a világítást úgy, hogy mindenki jól érezze magát.

Okos megoldások a felső szekrények számára

A felső szekrények lehetnek a fő segítői egy kis konyhának. A háztartási készülékeket az alsó fiókokban álcázzák: mosógépet, mosogatógépet, sütőt vagy akár hűtőszekrényt? A felső hely szükséges az ételek és ételek tárolásához.

Konyhai készlet egy kis konyhai fotóhoz

Kívánságaink mellett vannak további részletek, amelyek meghatározzák a konyha elrendezését: gázvezetékek, vízellátás és csatornázás, páraelszívók, falnyúlványok, mennyezetmagasságok.

Praktikusabbak a mennyezetig tartó fali szekrények. Így vizuálisan megnöveli konyhája magasságát és helyet takarít meg. A látvány növelése érdekében a homlokzatoknak fényeseknek, az ajtóknak függőleges redőnyöknek vagy redőnyöknek kell lenniük. Divatos és praktikus. Az alsó szint számára ez a megoldás nem kevésbé alkalmas.

Konyha lila színben

A konyha megtervezéséhez gondosan meg kell mérni a szobát, figyelembe véve az összes árnyalatot, meg kell határoznia a "működő háromszög" helyét - mosogató, tűzhely és hűtőszekrény -, és csak ezután kell helyet keresnie a fülhallgató moduloknak.

Vegyük figyelembe a sarok felső részét, ahol egy "titkos" szekrényt helyezhet el: rekesz palackokhoz (dobozok) vagy szekrény a körhinta tartón fazekakhoz, szabadon folyó keverékek.

Kis sarokkonyhák

Nagyon kicsi - 4-6 négyzetméteres - konyhák esetében nagyon nehéz megtalálni a kényelmes kész készletet, méretének megfelelően kell bútorokat rendelnie.

Óra nélkül nincs mit kezdeni a konyhában: a főzési és étkezési időt az órának kell ellenőriznie. Hol lehet elhelyezni egy órát vagy időzítőt egy kis konyhában? A felső fiók elején. A fülhallgató költsége magasabb lesz a "kütyü" bevezetésétől? Meglesz, de a költségek megfelelnek az elvárásoknak.

konyha kialakítása Hruscsovban

Néha egy kis konyha elrendezése hasonlít a Tetris játékához nehéz szinten, de annál kellemesebb jó eredményt elérni.

A legjobb megoldások a padlón álló szekrények számára

Mosogatógép és egyéb felszerelés az alsó homlokzatok mögött helyezhető el. De ha kis konyhájában van egy másik hely a technikai újítások számára, akkor az edények és termékek szekrényeit alul kell elhelyezni. Válasszon nem szabványos megoldásokat az ajtók számára, amelyek csúsznak vagy nem szabványosan nyílnak (a tér elrendezésétől függően). Forduljon a forgó mechanizmushoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a teljes szekrénytérből.

lekerekített sarkú konyhai szett

Számos bútorgyártó cég örömmel veszi tudomásul a legvadabb kívánságokat, és szekrényeket, polcokat, modulokat készít bármilyen nem szabványos méretű beépített készülékekhez.

Hely- és munkafelület-megtakarítás egy kis konyhában a folyamatok és a tér egyszerűsítéséhez vezethet. Tehát a kuka fölött elhelyezett vágódeszka, amelyen a törmelék kidobására szolgáló lyuk van, vagy egy kiegészítő felület kihúzható asztal formájában, elrejtve, amikor nincs rá szükség, segít a főzési folyamat élvezetes tevékenységgé alakításában.

nagyon kis konyha kialakítása

Még mielőtt egy fejhallgatót választana egy kis konyhához, figyeljen az egyszerű technikákra, amelyek lehetővé teszik egy hely kivágását és a konyhai hely kényelmesebbé tételét.

Milyen homlokzatokat válasszon egy kis konyhához?

A kis konyha nem mondat! Okosan közelítse meg az űrszervezést (a fentiekben leírtak szerint), és tervezze meg a fülhallgatót egy tervezési megoldás szempontjából, az eredmény meg fog lepni.

A homlokzatoknak a lehető legjobban fényeseknek kell lenniük. A fényvisszaverődés vizuálisan megnöveli a teret, ezért ez a lehetőség optimális minden kis helyiség számára, a konyháról nem is beszélve. A recepció nemcsak a homlokzatok esetében releváns. Válasszon fényes mennyezetet vagy munkafelületi kötény anyagot.

Konyhai szettek

Nagyítsa ki az ablakpárkányt, és forgassa asztallá, ez különösen hatékony egy keskeny konyhánál.

Tervezési szempontból nem minden stílus képes „fényt” ölteni, és nem minden anyag. Például a természetes fa szebb, ha megtartja szerkezetét. Lakkozható, de ez nem mindig tetszik stílusával és megjelenésével.

Konyhai készlet egy kis konyhai pisztácia színhez

Az eredeti elrendezéssel konyhai feladatokat végezhet a nappaliban.

Másrészt egy kis konyha esetében a természetes anyagokból készült készlet indokolatlanul drága és terjedelmes: a természetes kő, fa vagy fém kiváló lehetőség, de egy helyiség számára inkább a stílust, a luxust hangsúlyozza.

Konyhai készlet

Ha Ön egy loggia szerencsés tulajdonosa, gondoljon arra, hogy kombinálja a konyhával.

Milyen színű a legjobb egy kis helyiségben kialakított konyhához? Ez ízlés kérdése, nem stílus. Ha szobája csúcstechnológiás vagy tetőtéri kialakítású, válasszon hűvös árnyalatokat. Lehetséges tiszta fekete vagy fehér szín használata, ne utasítsa el az élénk színeket: világoszöld, narancssárga, lila.

Klasszikus stílus, kopott sikk, Provence pasztell színeket, meleg árnyalatokat jelentenek: kakaó, bézs, szürke.

Bútorok a konyhához

Nagy étkezőasztal helyett felszerelhet egy összecsukható vagy összecsukható asztalt, esetleg egy keskeny bárpultot.

Világos fényesség - hangsúlyossá válik, és egy kis szobát első pillantásra világos, gyönyörű és tágas, és hozzáértő elrendezésűvé teszi - könnyen használható.

Konyhák rendelésre

A szín és a design fontos szerepet játszik a konyha felfogásában.

Melyik toll alkalmas egy kis fülhallgatóhoz?

Ne válasszon terjedelmes lehetőségeket. Ha a TIP-ON mechanizmust vagy hasonló rendszereket választja, feladhatja a fogantyúkat. Bármelyik szekrény kinyitható a kezének könnyű érintésével. Ma sok vállalat kínál hasonló megoldást.

Értékelési szempont TIPP Normál fogantyúk
Praktikum Nagyon kényelmes a főzési folyamatban. Egy kattintás és a szekrény nyitva van Mindenesetre érintésre van szükség, ha a kezek koszosak, vagyis fennáll a szerelvények foltosodásának veszélye.

Esztétikai megközelítés Ízlés kérdése. A dekoráció másutt választható, a fogantyúk hiánya érdekes Nagyon szép tervezési megoldások vannak, a drága kiegészítők nagyon jól néznek ki. Csak a költség "ijeszt".
A megoldás eredetisége Eredeti, de nem alkalmas minden nyitási lehetőségre, vagyis ha redőnyökkel rendelkezik, akkor nem használhat hasonló megközelítést Ha nem találja ki a kerékpárt, és használja a fogantyúkat, akkor ez a lehetőség minden nyitási mechanizmushoz és módszerhez alkalmas

Csak te választhatsz, preferenciáid és nézeteid alapján. A szükséges kialakítás pedig hangsúlyozni fogja az eleganciát és a gondolat szélességét.

Színkontrasztok használata egy kis konyha kialakításakor

A konyhában a legnagyobb terjedelem a hűtőszekrény, amelyet a folyosón lehet elhelyezni, így helyet kapva egy tágas edényszekrény számára.

Választhat olcsó kínai alkatrészeket vagy drágábbakat, amelyek kiegészítik a konyha stílusát és kialakítását.

Nem találta a boltban? - megrendelésre készíthető.

A konyhabútorok elkészíthetők önállóan. Kanapét, fotelt és egyéb összetett bútorokat nem könnyű elkészíteni. De a konyhai szett könnyű. Anyaga fa, bevonata lakk vagy senezh, a homlokzatoknak nem feltétlenül a megszokott természetes színűeknek kell lenniük, használjon színsémákat, készítsen leírhatatlan képet a konyhájáról, bár kicsi.

konyhai készlet ötlet

A kis konyhának nem kell unalmasnak lennie, ha Ön kreatív a tervezésében és elrendezésében.

Akcióterv

  1. Rajzolja meg a headset körvonalát.
  2. Mérje meg a szükséges méreteket.
  3. Rendelje meg a megfelelő anyagokat.
  4. Szerelje össze az elemeket önmetsző csavarokkal.
Sarok konyhakészletek

A modern tároló rendszerek jelentősen növelik a konyha funkcionalitását.

Ha a szoba mérete kicsi, akkor a fülhallgató mérete nem fogja megijeszteni a kézművest. A sarokkészlet összeszerelése több időt és erőfeszítést igényel, de az elv ugyanaz.

Ez az egyik megközelítés. A második egyszerűbb, de költsége magasabb lesz. Ez a javaslat nem szabványos konyhákra vagy nem szabványos megközelítésekre vonatkozik. Ha nem tudta kiválasztani a megfelelő opciót, ne essen kétségbe, mert a gyártóknak egyedi megoldást kell kínálniuk megrendelésre.

Sarok készlet egy kis konyhához

Győződjön meg róla, hogy megnézi a legújabb kihúzható, kihúzható, sín- és körhinta mintákat, elválasztókat és helytakarékosabb szekrénytrükköket, a konyha minden sarkához való könnyű hozzáférést, és mindent rendben és rendben tartva.

A stúdiókban gyakran találhat tervezőt. Egy ilyen személy javasol egy fülhallgatót az Ön által hangoztatott méretek alapján. Ha a konyhának összetett alakja van, és a végső megrendelés előtt van egy mérő.

A kiegészítő funkciók közül van egy gyűjtő, aki mindent saját kezűleg gyűjt össze. Tökéletesen illeszkedik a bútorok árnyalatához, és a fülhallgató "ül, mint egy kesztyű". Ez nem csak a konyhabútorokra vagy közvetlenül a sarokkészletre vonatkozik.

Sarokkonyha Hruscsovnak

Előnyben részesítse a magas szekrényeket a mennyezetig.

Választhat anyagot, színt és alakot. Az ilyen ajánlat költsége nem mindig magasabb, mint a stúdióban kínált ajánlat.

A sarokkészlet a legjobb megközelítés egy kis konyha számára

A sarok konyhakészlet nemcsak egy kis konyhához alkalmas. Egy közepes méretű konyha vagy akár egy hatalmas konyha külön étkezővel tökéletesen fog kinézni egy sarokszettel. Ezenkívül a fülhallgatónak nem egy sarka lehet, hanem kettő vagy akár három is.

Egy kis konyhának helyet kell takarítania. A sarokbútorok segítenek a helyiségek összes lehetséges funkciójának kihasználásában. Egy másik helyiségben kísérletezhet, hozzáadhat vagy eltávolíthat belső elemeket. A konyháról szólva edényeket, ömlesztett termékeket kell elhelyeznünk, ezért szükség van sarokkészletek használatára.

Fehér konyhai készletek

Ezenkívül a nyitott polcok csökkentik a szoba funkcionalitását - elvégre csak gyönyörű designer tárgyakat tárolhatnak, és nem egyszerű mindennapi ételeket.

Összegezve

A cikkből egyértelműen kiderül, hogy egy kis konyha készleteinek nem feltétlenül kell csúnyának lenniük vagy nem túl funkcionálisaknak. Kiválaszthatja a kívánt színt, az optimális formát vagy a kívánt anyagot. A költség az anyagtól és a kiviteltől, a kivitelezés méretétől és összetettségétől függ.

élénk színek egy kis lakásban, modern bútorokkal

Egyébként a nyitott polcok oka lehet annak, hogy régi ételeit gyönyörűre cserélje - miért ne

Sőt, a konyhai szett kézzel is elkészíthető, színezhető és saját maga állíthatja össze. Ilyen tapasztalatokkal a háta mögött a többi bútor összeszerelése nem lesz nehéz. Előnyben részesítse az élénk színeket és a szokatlan túrákat, akkor minden bútor örömet szerez.

Kis konyha kialakítása

A kis konyha bővítésének radikális lehetősége a konyha és a nappali kombinálása, így az asztal vagy bárpultként szolgáló válaszfal megmarad.

Előző

Következő