Tetőtéri ágy játszótérrel egy kis gyermekszoba számára

Gyerek ágy játszótérrel

Biztonságos, fából készült gyermekágy "Sailor" játszótérrel

Nehéz szabad helyet találni a gyermekszobában? Szükség van ágyak, asztalok elhelyezésére, polcok rögzítésére, egy szekrényre, amely hatalmas számú gyermekjátékot és különféle tárgyakat tartalmazna. Elengedhetetlen, hogy számítógépes felszereléseket szállítson az idősebb gyermek számára, és plazmatáblát akasszon fel a kisebbik lánya kedvenc rajzfilmjeihez.

Tetőtéri ágy asztallal

Lila tetőtéri ágy asztallal és alul polcokkal

Hogyan lehet mindent elférni egy kis szobában? Néha forog a fejem. De van megoldás - tetőtéri ágy. Neki köszönhetően az ágy és az asztal kombinálva új tárolóhelyeket hoznak létre.

Fehér baba tetőtéri ágy

Fehér gyermekbútor tetőtéri ággyal, asztallal és szekrénnyel

Hogy néz ki a szerkezet

Faház, ággyal és asztallal

Fából készült gyermekház egy ággyal az alváshoz, egy játszótérrel és egy asztallal az osztályok számára

Lehetséges egy felső szint kialakítása a szoba belsejében, egyfajta játszótér a gyermekek számára. A lépcső lehetővé teszi számukra, hogy szórakozzanak, felmennek, játszhatnak és pihenhetnek az ágyban. Az egész ötlet a teljesen rendelkezésre álló hely kihasználása (munkaterület, kanapé vagy szekrény felszerelésével).

Napos tetőtéri ágy csúszdával

Napos tetőtéri szoba csúszdával és játszótérrel

A hálórész különféle részekben van felszerelve. Az anatómiai matraccal ellátott ágy és az alsó zónában vagy fordítva a tetején elhelyezett ágy tökéletesen illeszkedik a gyermekszoba belsejébe. A dolgozószoba vagy a játszótér az alján, az alvóhely pedig a szerkezet tetején található. Az így telepített szerkezet jelentősen megtakarítja a helyiséget.

Lányszoba tetőtéri ággyal

Lányszoba tetőtéri ággyal, oldalsó munkaterülettel és játszótérrel

Az előre gyártott szerkezet formájában készült szokatlan modell nagyon népszerű az általános és iskolás korú gyermekek körében. Az ágy további elemekkel rendelkezik létra, kötél és más kapcsolódó részek formájában. Általános szabály, hogy az összes gyermekágy multifunkcionális. Vannak olyan szerkezetek, ahol az alvóhely a tetején helyezkedik el, az alsó részt pedig játéktevékenységek vagy egyéb bútorok foglalják el.

Tetőtéri ágy hálórésszel

Fa tetőtéri ágy alul hálószobával és további elemekkel a játékokhoz és tevékenységekhez

Milyen korú a tetőtéri ágy

Fénykép egy tetőtéri ágyról, egy játszótérrel

Modell tetőtéri ágy polcokkal és játszótérrel

Az összeszerelési szabályok szerint összeállított munkaterület rendkívül hasznos bútor. Funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik, és elősegíti a produktív munkát. A készletek gyakran beépített asztallal és polcokkal, valamint más bútorokkal rendelkeznek egy közös szerelvényben.

Eredeti tetőtéri ágy

Az eredeti "kastély" tetőtéri ágy a fiú hálószobájában

Hasonló modell alkalmas a tizenévesek számára is. További előnyök a következők:

  •        gyors és egyszerű összeszerelés;
  •        emellett beépített könyvespolc;
  •        nyitott helyek rendelkezésre állása a napfény megvilágításához;
  •        lökhárítókkal ellátott hálóhely a biztonságos tartózkodás érdekében;
  •        a készlet különböző oldalakra van szerelve.

A mínusz a gyermek életkora lesz. Kétéves koráig nem ajánlott a babát egyedül hagyni egy ilyen ágyban.

Tegyük fel, hogy magas belmagasságú házban vagy lakásban él. Ez nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy sok remek eredeti ötlettel álljon elő az óvodájához. Helyezzen emeletes ágyakat, ha ez egy közös helyiség, hogy helyet takarítson meg, amelyet ülő- és játszótérként lehet használni.

Emeletes ágy

Emeletes ágy "Cage" egy szobában két gyermek számára

Gyerek ágy tetőtér fiúknak és lányoknak

Tetőtéri ágy játszótérrel kisgyermekek számára

Funkcionális tetőtéri ágy játszótérrel kisgyermekek számára

A kisgyerekek szívesen építenek saját "házakat", amelyekbe nagyon szórakoztató elbújni és játszani. A lányok különösen szeretik színház, iskola, óvoda vagy üzlet számára felszerelni területüket.

Ágy egy fiatal hercegnőnek

Ágy egy fiatal hercegnő számára egy rózsaszín álomszoba belsejében

Nem minden játszótér konyha és jelenet a lányok számára. A fiúk imádják a szuperhősök rejtekhelyeit, amelyek felpezsdíthetik fantáziájukat. A függönyök tökéletes fedést nyújtanak. A fiúk nem rosszabbak a lányok játékainál és a szeretetnél, ha titkos helyük van. Készítsen egy speciális területet a fia vagy unokája számára, ahol játszani fog, álmodozik, felszerelheti a kedvére valót.

Gyerekszoba tetőtéri ággyal

Gyermekszoba világosbarna bútorokkal és szokatlan tetőtéri ággyal

Lehetőség van ágy elhelyezésére egy kis szobában, ahol a terület nem rendelkezik további területtel a gyermek számára. Betehet egy ágyat és elrendezheti a hálószobájában. A beépített ágy nem sok helyet foglal el.

Fa alacsony tetőtéri ágy

Fa alacsony tetőtéri ágy egy kis szobához

Telepítési jellemzők

Az előállított ágyak elsősorban fából vagy MDF-ből és alumínium testű forgácslap panelekből készülnek.

Az óvodai ágymodell kiválasztásakor kiválaszthatja azt a lehetőséget, ahol a tető alá telepítik. A gyermek biztonsága és megbízhatósága érdekében rögzítse a szerkezet alapját.

A gyermek tetőtéri ágy nemcsak matracos hálóhelyekkel rendelkezik, sok termékhez kanapé is tartozik. Ez különösen akkor lesz megfelelő, ha a családban több gyermek van, vagy barátai jönnek látogatóba. Ha egy családban három vagy több gyermek van, és egy szobában kell elhelyezni őket, ez nehéz feladat. Nem kell idegesíteni, vannak olyan modellek, amelyekben a harmadik ágy szerepel a teljes kialakításban.

Amikor lefekvésre készül, kicsúszik a második ágy tövéből, és elrejti, amikor el kell távolítani.

Hogyan válasszuk ki az anyagokat, a dizájnt és a dekorációt egy ágyhoz - tetőtér

Knight óvoda

Lovag gyermekszobája játszótérrel és ággyal a kastélyban

Sok bútorgyártó több tucat különböző ágylehetőséget kínál. Kétrétegű modellek, amelyeket sok gyermek szeret, függőleges létrával a felmászáshoz és a szerkezet változatos szerelvény formájában, amely további bútorelemeket tartalmaz. Ebben az esetben nem kell kitölteni a fennmaradó szabad területet. Használhatja a céljára.

Stílusos tetőtéri ágy egy tinédzser számára

Stílusos tetőtéri ágy szokatlan díszítéssel egy tizenéves hálószobához

Munkahelyi és tetőtéri ágyak

Fém tetőtéri ágy

Fém tetőtéri ágy "Assol", alatta játszótérrel

Ahhoz, hogy érdeklődést mutasson a gyermek játéktevékenységei iránt, fejlessze a képzeletet - válasszon egy alvóhely szokatlan változatát egy játékterülettel. A gyártott modelleknek egy fekhelyük van, javasoljuk, hogy fordítsanak figyelmet a gyermek számára kialakított játszótérrel ellátott ágyakra. Az alvóhelyet ilyen szerkezetekben merőlegesen vagy függőlegesen helyezik el a fent vagy alatta lévő helyre.

Rózsaszín tetőtéri ágy

Rózsaszín loft ágy dolgozósarokkal és szekrénnyel a lány hálószobájához

Ennek a lehetőségnek a hátrányai a kisebb játszótér a gyermekek számára. De van kiút például a sátor második ágyra helyezésére. Sok termékhez tartozik egy ház vagy sátor fa vagy szövetből készült változata. A gyermekek fantáziája ilyen körülmények között jól működik, elképzelik, hogy valóban egy fa padláson vagy egy barlangban vannak.

Példa egy baba ágyra az alábbi házakból

Példa egy fából készült gyermekágyra, amelynek házai lent vannak és kényelmes kihúzható tárolófiókok

Néhány modellhez csúszó szerelvény tartozik. Az összes szabály szerint összeállított szerkezeti termék örömet okoz a gyerekeknek. Ráadásul esős vagy télen rossz időben az otthoni játszótéren zajló játékokat váltja fel.

Gyerek tetőtéri szoba csúszdával és sport sarokkal

A fiú szobájának belső részén csúszdával és sport sarokkal ellátott gyerek tetőtéri ágy

Az ágy méretei

Gyerek bútorok a tetőtérben a hálószobában

Gyermek bútorok tetőtéri ággyal a tetőtéri hálószobában

A modellek nemcsak megjelenésükben és felszereltségükben különböznek, hanem méretükben is. Az ágy átlagos méretei körülbelül egy méterrel vannak a padló felett. Minden a gyermek életkorától függ. Iskolásoknak és serdülőknek - másfél méterről és feljebb. A szokásos tetőtéri ágy, amelynek mérete egy méter, három és tíz éves gyermekek számára alkalmas. A szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy gyermekük megbukik. A másfél méter feletti nagyméretű ágyak alkalmasak 12 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.

Fém tetőtéri ágy tizenéveseknek

Magas fém tetőtéri ágy tizenévesek vagy felnőttek számára

A méteres termék esetében nehéz asztalt felszerelni, vagy munka- vagy játékteret készíteni. Alkalmazza ezt a helyet extra fiókok, polcok és tárolódobozok számára.

A magas ágyakat nehéz és problémás fenntartani. Az ágyat a magasság miatt nehéz megtenni. Ez kisebb kellemetlenségnek számít, ha a tetőtéri ágy felszerelésével felszabadul a hely.

Kék baba ágy fiúnak

Kék baba tetőtéri ágy beépített szekrénnyel és munkaasztallal a fiú számára

A működésről

Elegáns rózsaszín ágy két lánynak

Luxus rózsaszín loft ágy polcokkal, tükörrel és játszótérrel két lány számára

Az első jel, amelyre a szülők odafigyelnek az ágy kiválasztásakor, stabil helyzet. Az alábbiakban számos ajánlást talál a szerkezet megerősítésére.

Az ágy összeszerelésekor erősítse meg az összes rögzítési pontot és csatlakozást további csavarokkal és fém rögzítőkkel.

A hely, ahol lesz, egy alvóhely - cseppek és kúpok nélkül is. Ezenkívül rögzítse az ágyat a falhoz rögzítve. Ez az opció megbízható és biztonságos.

Ügyeljen az oldalakra és a korlátokra. Nem vagy biztos a magasságban, és aggódsz a gyermek biztonsága miatt, erősítsd meg őket, vagy inkább "építsd fel" a magasságot.

A megfelelő ágy lesz a kedvenc játék- és alvóhely, anélkül, hogy aggódna gyermeke biztonsága és kényelme miatt.

Gyermek fém ágy

Gyermek fém ágy játékkal és csúszdával "Machine"

Előző

Következő