Tetőtéri ágy „Gyerek” típusú kivitel, választott jellemzők

A gyermekek számára kialakított hely megtervezésekor több fontos szempontot is figyelembe kell venni: biztonság, praktikum és fejlődési lehetőségek. Mindezeket a feltételeket egy tetőtéri ágy Gyerek teljesíti. A modellek és a színek széles választéka ideális esetben hozzáadja ezt a bútordarabot bármely belső térhez.

Gyerek ágy forgácslapból

A tetőtéri ágy lehetővé teszi a szabad hely jelentős megtakarítását a gyermekszobában.

Loft ágy Gyerek: jellemzői és típusai

Tetőtéri baba multifunkcionális bútorok. A komplexum egyszerre több feladatot lát el: ez egy hálóhely, egy játék- és munkaterület, egy tárolórekesz. Megkülönböztető jellemzője több szint jelenléte.

Világos tetőtéri gyerek

Önállóan kiválaszthatja gyermekének a tetőtéri ágy kialakítását és színét.

A legfelső helyen van egy ágy, alatta egy asztal, fiókok vagy szekrények számára van hely. Ez a kombináció tökéletesen rendezi a szobát, a kompakt elrendezés pedig helyet takarít meg.

tetőtéri ágy babának

Az elegáns tetőtéri ágy minőségi kiegészítést jelent a gyermekszoba belsejében.

A lépcsőn felmászhat a második emeletre - lehet fából vagy fémből. Szerepét kicsi szekrények játszhatják, amelyeken kívül a gyermek felmászik.

Az óvoda kényelme

Számos fiók segít megtanítani gyermekét holmijának megfelelő tárolására.

A gyermek életkorától függően az ágy tetőtér típusú gyerekeket fel lehet osztani.

Baba ágy

A tetőtéri ágy kényelmes alvási helyet kínál a gyermek számára.

 • 2-5 éves gyermekek. Ezeknek a modelleknek viszonylag alacsony az alvási felülete. Vannak további biztonsági táblák, amelyek magassága elérheti az 1 m-t. Az alatta lévő helyet játéktevékenységekre szánják.
A tökéletes tetőtéri ágy

A tetőtéri ágy nemcsak alvóhely, hanem hatalmas mennyiségű tárolóhely is a gyermek dolgainak.

A kialakításnak több rekesze van, ahol holmikat és játékokat tárolhat. Az a kor, amelyben a gyermeket ilyen ágyban lehet aludni, egyéni. Ha a csecsemő nyugodtan viselkedik egy álomban, nem forog vagy zuhan, akkor egyedül hagyhatja aludni az emeleten.

Gyerek tetőtéri ágy

Az ilyen ágy sokoldalúsága a fő előnye.

 • 5-12 éves gyermekek. A hálórész magasabbra helyezkedik el - a padlótól körülbelül 1,3 m-re. Figyelembe véve a gyermek igényeit, az alsó osztályba táblázat kerül az órákra és a játékokra. Még mindig sok a szekrény és a tároló doboz.
Gyerekszoba készlet

A gyerekszoba világos változata egy tetőtéri ággyal.

 • Tinédzserek. Az ágy a padlótól a maximális magasságig van - 1,8 m. Ebben a korban elsődleges fontosságú az oktatási tevékenységek és a szabadidő helyes megszervezése. Alul megnő a munkaterület. Fontos, hogy az iskolai kellékek, a kreativitáshoz szükséges anyagok és egyéb dolgok kompakt helyen legyenek és mindig kéznél legyenek. A második emelet felszerelhető további olvasólámpákkal.
Kényelmes babaágy

A világos tetőtéri ágy lesz a fő hangsúly az egész gyermekszobában.

A Toddler tetőtéri ágy jellemzője, hogy együtt tud növekedni a gyerekkel. A további védőelemeket szükség szerint eltávolítják, az egyes részeket (asztal, homlokzatok) megváltoztatják, az alvóhely magassága növekszik.

pontos ágyméretek

A "Kid" tetőtéri ágy pontos méretei

A bútor komplexum előnyei és hátrányai

Az ilyen óvodai bútoroknak számos előnye van.

Stílusos baba ágy

A tetőtéri ágy kényelmes és kényelmes sarokká válhat gyermeke számára.

Ezek a következő tényezőket tartalmazzák:

 • Helytakarékosság. Ez fontos a modern orosz lakások körülményei között, ahol a lakóhelyiségeknek van egy kis felvétele. Egy ilyen ágy még egy kis helyiségbe is elfér, és helyet szabadít fel.
Solar baba ágy

Összeszereléskor az ágy kevés helyet foglal el.

 • Tömörség. Egy kis területen minden megtalálható, ami egy kis ember teljes életéhez szükséges: pihenés, játékok és tevékenységek.
Eredeti baba ágy

A szülők számára könnyebbé válik a szoba felszerelése egy játszótér, egy alvóhely és egy, a gyerekek számára játszható terület kombinálásával.

 • Pénzt spórolni. Minden elem külön megvásárlása drágább, mint a komplexum. Ráadásul nem kell erőfeszítéseket tennie, és mindent ugyanabban a stílusban kell tennie.
Példa egy babaágyra

A traumatikus helyzet megelőzése érdekében nem szabad hagynia, hogy a gyermek belemerüljön a tetőtéri ágy tetejébe.

 • Tervezés. Számos ajánlat található a piacon: a tündérzáraktól és a legkisebbek gépeitől kezdve az iskolai életkornak megfelelő klasszikus színekig. A gyermek és a szülők fantáziáját semmi sem korlátozza - ha a pénzügyek engedik, megrendelhet egy egyedi projektet, amely figyelembe veszi a gyermek ízlését és az egész szoba belsejét.
Kiságyfajták

Ez egy kényelmes konfiguráció egy gyermekszoba számára, mivel a szabad hely kiegészíthető más bútormodulokkal.

Ennek a bútornak vannak hátrányai.

 • Mindig érdemes mérlegelni annak valószínűségét, hogy a gyermek elesik és megüt egy álmot. Ez bármely életkorban megtörténhet. Aktív gyermekek esetében kiegészítő biztonsági hevedereket kell használni.
elit ágy egy gyermek számára

A legjobb, ha a gyermek csak azokat a bútortermékeket választja, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek.

 • Jó szellőzés hiányában kellemetlen érzés léphet fel alvás közben. Annak elkerülése érdekében, hogy a fülledtség és az oxigénhiány zavarja az alvást, szellőztesse ki a szobát, és hagyjon nyitva egy ablakot vagy ablakot.
Emeletes ágy oldalsó

A "Kid" tetőtéri ágy lehetővé teszi a szabad hely hozzáértő és gazdaságos elosztását egy kis szobában.

 • Korlátozott hozzáférés. Ez akadályozhatja, ha a gyermek csak egyedül tanul aludni, és elalvás közben megköveteli a szülők jelenlétét. Egy betegség alatt nehéz ellenőrizni az állapotot: tegyen hőmérőt, tapogassa meg a homlokát, adjon tablettát vagy gyógyszert.
Kék tetőtéri ágy

A "Kid" tetőtéri ágy minden centimétere magas funkcionalitással és praktikummal rendelkezik, és a kilátás továbbra is vonzó marad.

Tetőtéri ágy: hogyan lehet jól választani

Ha gyermekszoba bútorait választja, ügyeljen a következő pontokra.

Tetőtéri ágy szerelési rajz

Ha a gyermek egyedül van a családban, de a szobája apró, akkor ez a megoldás lesz a legkényelmesebb.

 • A gyermek életkora és igényei. Vásárolja meg azokat a bútorokat, amelyek a legjobban megfelelnek ennek a fejlődési szakasznak: játék gyerekeknek, kreativitás és tanulási tevékenység tinédzsereknek.
Gyerek kupé ágy loft

Az ilyen ágy gyártásához használható forgácslap, forgácslap, MDF, fa.

 • Erő. Ellenőrizze a kötőelemek és maga az anyag minőségét. A szerkezet nem ingadozhat és nem nyikoroghat. A rések és hézagok nem haladhatják meg a termékútlevélben megadott paramétereket.
Gyerek baba ágy

A felhasznált anyagok tartósak, könnyen tisztíthatók.

 • Biztonság. Kiterjedt paraméter. Ez magában foglalja mind a felhasznált anyagok minőségét, mind lakkal és festékkel történő bevonását, mind a teljesítményjellemzőket (az oldalak és övek jelenléte, lekerekített élek). Kérjen tanúsítványokat az üzlettől - ez jelzi, hogy a termék megfelel-e a szabványoknak és a szabványos értékeknek.
Gyerek ágy

Ha világos és stílusos akcentussal szeretne élni a szoba belsejében, akkor a tetőtéri ágy ideális az Ön számára.!

A termék ára a gyártáshoz választott anyagtól függ. A legdrágább a tömörfa bútor. Ő a legkörnyezetbarátabb és legkellemesebb. A költségvetési lehetőség a forgácslapok, amelyek tartóssága és szilárdsága szempontjából nem alacsonyabbak a fánál.

Baba narancssárga

Remek lehetőség: létra fiókok formájában.

A leválasztott és félreeső kialakítás miatt a bútorok kényelmesek a gyermek számára. Egyéni teret kap, ahol nyugdíjba mehet, kialakíthatja saját szabályait és eljárásait.

Tetőtéri ágy gyermekeinek

A "Kid" tetőtéri ágy kialakítása bármikor megváltoztatható az ügyfél kérésére, a követelményektől függően!

A komplex zökkenőmentes átalakulása alkalmazkodik a növekedési ütemhez és elvégzi az élet minden időszakához kapcsolódó feladatokat.

Könnyű forgácslap bútorok

Gyermekének nagyon tetszeni fog ez az ágy.

Előző

Következő