Hogyan válasszunk kiságyat egy újszülött számára. Tippek, fotók.

Az újszülöttek számára szükséges vásárlások listája hatalmas. A szülők gyakran elveszítik a gyermekek számára szánt termékek mennyiségét és sokféleségét. Ezért a legfontosabb, amit ki kell emelni, hogy honnan induljon el - a gyermekágy kiválasztása az interneten vagy egy boltban.

ágy újszülöttnek

Amikor a leendő szülők felkészülnek a gyermek megjelenésére a családjukban, akkor először egy kiságyat próbálnak megvásárolni.

baba hintaszék

Kezdetben a baba élete nagy részét a kiságyában tölti, ezért nagyon figyelnie kell rá.

Az újszülöttek gyermekágya hosszú ideig fontos vásárlás. Ebben a gyermek álomban lesz, és ébren van, ezért a termék választását felelősen kell megközelíteni. Számos alapvető kritérium létezik, amelyek betartásával könnyen meg lehet hozni a megfelelő vásárlási döntést.

baba ágy

Az ágy legyen nemcsak kényelmes, megbízható, biztonságos, hanem stílusos is.

gyermekágy

A gyermekágy kiválasztásakor érdemes pontosan szem előtt tartani a felnőttekre vonatkozó kritériumokat, például a minőséget, a környezetbarátságot és a praktikumot.

 1. Kényelem

A csecsemő éppen most született, és a rokonok figyelemmel és gondoskodással akarják körülvenni, de a fiatal szülőknek nem mindig van erre erejük és idejük. Ebben az esetben az inga mechanizmusának rendszere segít megmenteni, amely egy könnyű lökéstől egy ideig önállóan ringatja a gyereket.

kiságy inga

Az inga óvodai kiságy nagyszerű segítség a csecsemők nevelésében.

kiságy inga

Az ingaágyakra nagy a kereslet.

Inga nélkül a kiságyban lehetnek görgők, kiegészítő szekrények, komód, pelenkázó asztallal vagy anélkül. Ez a termék nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarít, így nincs szükség további bútorok vásárlására.

gyermekágy komód

Ez egy nagyon praktikus ágy, mert nemcsak hálószobát, hanem tárolóhelyet is tartalmaz.

ágy pelenkázó

Az ágy teljesen biztonságos. A gyermek nagyon jól fogja érezni magát.

 1. Praktikum

Fontos szempont, feltéve, hogy van egy kis hely a lakásban, és a gyermeknek magas költségei vannak. A transzformátor ágy a jövőben hasznos lesz a csecsemő számára, a babával együtt növekszik. Az újszülöttek ágya sok éven át kedvenc alvóhelyévé válik.

ágy transzformátor

Az átalakítható kiságy alkalmas gyermekének születésétől serdülőkoráig.

kiságy transzformátor

A transzformátoros kiságyak lehetővé teszik a kényelem és a kényelem megteremtését a gyermek szobájában, megoldva a kényelmes ágy kérdését 7-12 évig!

 1. szépség

Nem az utolsó pont. Az internetes áruházak több száz lehetőséget kínálnak olcsóbb, illetve magas színvonalú újszülöttek számára készült babaágyakra, magasabb áron.

kiságy inga

A lányoknak szánt, gyengéd színekben kialakított gyermekszobában a világos fából készült, világos fából készült kiságy megfelelőbbnek tűnik.

kiságy újszülöttnek

Világos gyermekszoba fa kiságyral egy újszülött számára.

Az anyag, amelyből a modern termékek készülnek, környezetbarát, a gyártók vegyi anyagok hozzáadása nélkül arra törekszenek, hogy megfeleljenek a termelékenység természetes követelményeinek. Segít elkerülni az allergiát a csecsemőben.

gyermekágy

A legkisebbek számára a hintaszék tökéletes. Sok baba rosszul elalszik mozgásbetegség nélkül, ezért ez a kiságy segít megoldani az alvás problémáját.

babaágy fénykép

A természetes anyagból készült faágy a lehető legbiztonságosabb a gyermek számára.

 1. A költség

Mindenkinek más a pénzügyi képessége. Ezért az újszülöttek ágyainak kiválasztásakor a gyermektermékek szakaszaiban nehéz lehet az összes variációt kombinálni. Online megrendeléskor vagy az áruházhoz fordulva jobb előre meghatározni a követelmények arányát és a termék költségét.

ágy a hálószobában

Vásárláskor megnézheti a termék dokumentumait, tanulmányozhatja annak tulajdonságait, valamint az anyag egészségügyi és higiéniai előírásait.

babaágy fénykép

A juhar, éger vagy nyír a legalkalmasabb a gyermekbútorok készítéséhez, de az ilyen termékek költsége meglehetősen magas.

 1. Formák sokfélesége

Az újszülöttek modern gyermekágya két népszerű formában kapható:

 • Hagyományosan téglalap alakú;

  téglalap alakú ágy

  A modern, multifunkcionális ágy magas oldalakkal megvédi gyermekét az esetleges sérüléstől.

 • Innovatív ovális vagy kerek forma.

  kerek ágy

  A fehér kerek kiságy tökéletesen illeszkedik a szoba belsejébe.

A második lehetőség viszonylag nemrég jelent meg a piacon, és már nagyon népszerű. Kezdetben a kiságy kerek alakú, megismétli a csecsemő ismertségét a méhhez hasonlósággal. 

ovális ágy

Az ágy simán alkalmazkodik a gyermekhez, hogy felnőjön, oválissá válik.

Az ilyen ágyneműk egyedi jellemzőkkel rendelkeznek (méret, forma). A bölcsőket külön értékesítik, amelyeket nem szánnak további változtatásokra és a legkorábbi életkorra tervezték.

kiságy újszülöttek számára

Ezt a kiságyat a funkcionalitása különbözteti meg - alul feltűnő fiókok vannak a baba holmijának tárolására.

A modern ágyak színei széles skálán mozognak - a forrásban lévő fehértől a természetes feketéig.

világos ágy

A bútorokhoz illő fehér ágy nyugodt légkört teremt a hálószobában.

fekete kiságy

A sötét színűre festett stílusos kiságy eredeti választás lesz.

A statisztikák szerint az idei szezon legnépszerűbb színei:

 • Fehérített tölgy;

  kiságy fehérített tölgy

  Kiságy transzformátor színe Fehérített tölgy.

 • Wenge.

  kiságy wenge

  A Wenge színű újszülöttek gyermekágyai tökéletesen illeszkednek minden belső térbe.

Szokás, hogy a gyermek születéséhez közelebb vásárolnak babaágyat, de jobb, ha a modellről előre döntenek, gondosan megvizsgálva a gyártók weboldalainak kínálatát.

kiságy újszülöttek számára

A különböző típusú, árú, minőségi és funkcionális jellemzőkkel rendelkező babaágyak változatosak, és kielégítik a legigényesebb ízeket.

Előző

Következő