Hogyan válasszunk ágyat egy lány számára, mire kell figyelni

A gyermekszoba nagy gonddal megtervezett hely. Minden szoba - lány vagy fiú - központi helye a hálórész. Kamaszkorig a gyermeknek kényelmes ágyban kell lennie, az óvodában nem lehet kanapé.

Ágy egy lány fényképéhez

Minden szoba - lány vagy fiú - központi helye a hálórész.

Gyerekszoba javítása egy lány számára

Hagyja, hogy a lány olyan ágyneműt, ágytakarót, párnákat válasszon, amelyeken édes álmokat fognak megálmodni.

Az ágy választásának általános megközelítése

A gyermekszoba rendezésekor, amikor egy lánynak ágyat választanak, a következő paramétereket kell figyelembe venni:

 •  a gyermek életkora;
 •  szoba jellemzői;
 • óvodai stílus.
ágygép gép lányoknak

A gyermekszoba nagy gonddal felszerelt helyiség.

Újszülött ágy

Jobb faágyat választani egy újszülött számára. Környezetbarát anyag, amely nem okoz allergiát. Általános szabály, hogy a gyermekágyak standard mérete 125 * 65 cm, ami megkönnyíti a matrac választását (ezek szintén standardak 120 * 60 cm-esek).

lombkorona kocsiágy

Kamaszkorig a gyermeknek kényelmes ágyban kell lennie, az óvodában nem lehet kanapé.

Lombkorona lányoknak

Az ár 2000 rubeltől indul, ami megfizethetővé teszi őket minden csecsemőt váró család számára.

A szín és a kialakítás a szülők kívánságaitól függ. A tervezők azt javasolják, hogy az egy év alatti gyermekek óvodáját pasztell színekkel díszítsék, így a legharmonikusabb választás a könnyű kiságy a babának: fehér, elefántcsont vagy természetes fa.

Babaágyak lányoknak fotó

Általános szabály, hogy a gyermekágyak standard mérete 125 * 65 cm, ami megkönnyíti a matrac választását (ezek szintén standardak 120 * 60 cm-esek).

Oroszországban a legtöbb óvodai ágy masszív nyírfából készül, ezért eladó eladó természetes nyír színű, lakkozott vagy festett ágyakat. Az ár 2000 rubeltől kezdődik, ami megfizethetővé teszi őket minden csecsemőt váró család számára.

házikó a hercegnő számára

A fa környezetbarát anyag, nem allergén.

varrni egy lombkoronát egy lánynak egy ágyon

Az ágynak csomóktól, szabálytalanságoktól mentesnek kell lennie a kiságy hátulján és oldalán.

A gyermekágy kiválasztásakor ügyeljen a következő paraméterekre:

 •  az alsó szint beállításának képessége;
 •  csomók hiánya, szabálytalanságok az ágy hátoldalán és oldalán;
 •  műanyag rétegek jelenléte az oldalfalakon: egy felnőtt gyerek "fogánál fogva" megkóstolhatja a fát.
Fiókos ágy a gyermekszobában

A tervezők azt javasolják, hogy egy év alatti gyermekek óvodáját pasztell színekkel díszítsék.

Óvodás lány ágy

Minden 2 és 7 év közötti lány kicsi hercegnőnek képzeli magát. Ezért maga a szoba a lány számára gyakran kastélygá vagy varázslatos erdővé válik. A lány számára egy ágyat a megfelelő stílusban kell kiválasztani:

 •  ágy játék;
 •  baldachinos ágy;
 •  ágy - a játékegység eleme.
Lila kislány ágya

A szín és a design a szülők kívánságaitól függ.

szoba tizenéves lány

Gyakran maga a lány szobája is kastélygá vagy varázslatos erdővé válik.

Az első esetben egy lány számára ágyat lehet készíteni tündérkocsi, kabrió autó formájában, vannak lehetőségek puha fejtámlákkal állat formájában.

kiságy a lányok újszülöttjeinek

A legharmonikusabb a könnyű kiságy kiválasztása a csecsemő számára: fehér, elefántcsont vagy természetes fa.

A királyi baldachinos ágy egy lány számára minden fiatal hercegnő álma. Ha van hely az óvodában, szélesre, kettősre tehető, és az előtetőt úgy lehet rögzíteni, hogy három vagy két oldalról ellepje a kiságyat. A fő funkció mellett - hogy megvédje a lányt a ragyogó reggeli fénytől vagy az éjszakai közepétől, a lombkorona játékhellyé alakítja az alvóhelyet - ki nem szeretett gyermekkorában "sátrakat" készíteni a kéznél lévő összes anyagból?

Gyönyörűen berendezett lányszoba

A modern piac bútormodulokat mutat be egy gyerekszoba számára, amelyekben egy világos, kényelmes ágy válik a játéktér részévé.

Egyszemélyes ágy egy lánynak

Az első esetben egy ágy egy lány számára tündérkocsi, kabrió autó formájában készíthető, vannak lehetőségek puha fejtámlákkal állat formájában.

A modern piac bútormodulokat mutat be egy gyerekszoba számára, amelyekben egy világos, kényelmes ágy válik a játéktér részévé - egyetlen lány sem hajlandó lemenni reggel az ágyából, csúszdán lefelé gördülve. Szekrények-házak veszik körül a lányok gyermekágyait, és vidám, fényes kerítés gondoskodik a gyermek biztonságáról alvás közben.

rózsaszín bútorok gyerekszoba lány

Egy idősebb lány szobájában az ágynak "felnőttnek" kell lennie.

Az ilyen kiságyak költsége meghaladja az ezer rubelt, de a gyermek pénzben való örömét nem számolják - többé nem lesz problémája az elalvással. Ezenkívül az ilyen óvodai, általános iskolás korú lányok számára kialakított gyermekágyak további helyet jelentenek a szerepjátékok számára.

Virágok és kompozíciók a belső térben

A gyermek érdekeire összpontosítva divatos stílusokat választhat a szoba díszítésére: Provence, kopott sikk, minimalizmus.

Bútorok egy gyerekszobához egy lány számára

A fő funkció mellett - hogy megvédje a lányt a ragyogó reggeli fénytől vagy az éjszakai közepétől, a lombkorona játékhellyé alakítja az alvóhelyet - ki nem szeretett gyermekkorában "sátrakat" készíteni a kéznél lévő összes anyagból?

Iskolás óvoda

Egy idősebb lány szobájában az ágynak "felnőttnek" kell lennie. A gyermek érdekeire összpontosítva divatos stílusokat választhat a szoba díszítésére: Provence, kopott sikk, minimalizmus. Ezután az ágyat a szoba stílusának és színének megfelelően kell kiválasztani.

díszítsen egy óvodát egy lány számára

A gyermekszoba számára fontos, hogy ne legyenek éles sarkok, felesleges kiemelkedések.

A provence-i stílusban díszített óvodában kovácsoltvas lábakkal ellátott ágy és fejtámla lesz megfelelő. A modern festési technológiák lehetővé teszik bármilyen színű - kék, rózsaszín, fehér - elkészítését, aminek köszönhetően a belső tér harmóniája el fog érni. A kovácsolt ágy több mint 10 ezer rubelbe kerül, és több mint egy évig szolgálja a lányt.

szobadísz lányoknak

Jobb, ha előnyben részesítjük a természetes fát - nem bocsát ki mérgező anyagokat, "lélegzik".

A kopott sikk mesterségesen megöregedett fából készült bútorok - a gyermekágyak a növekvő lányok számára ebben a kialakításban egy kifinomult és finom természet számára fognak tetszeni, aki szereti a virágos-természetes környezetet.

klasszikus stílusú gyerekszoba egy lány számára

Nem rossz, ha az ágyban fiókok vannak az ágyneműhöz.

A minimalizmus lehetővé teszi, hogy bútorokat helyezzen el "a növekedés érdekében" a gyermekszobában egy lány számára - felnőtt egyszemélyes vagy kétszemélyes ágyas változat, és világos elemek - egy ágytakaró, párnák gyermeki megjelenést kölcsönöznek a hálószobának.

a szobák színeinek fényereje

Gyermekkorától kezdve a gyermek megszokja a rendet a szobájában, és a nap folyamán puha takaróval letakart ágy a játékok helyévé válhat.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ágyat egy lány számára

Óvodai bútor vásárlásakor ügyeljen a következő paraméterekre.

 • Felépítés és megbízhatóság. A gyermekszoba számára fontos, hogy ne legyenek éles sarkok, felesleges kiemelkedések. Az alapnak ortopédnak kell lennie - lécekből, amelyekre a matracot ráhelyezték.
 • Biztonság. Egy csecsemőnél a kiságynak lökhárítóval kell rendelkeznie, hogy alvás közben a baba ne essen a földre. Ezeknek a lökhárítóknak különösen megbízhatónak kell lenniük, ha az óvodába tetőtéri kiságyat helyeznek el.
 • "Padlás" vagy rendes ágy? Az emeletes ágy vagy az ágy elhelyezése a "második" emeleten természetesen helyet takarít meg a szobában, és csak néhány ezer rubelbe kerülnek, de fontos megjegyezni, hogy az alacsony mennyezetű szobákban a "padláson" nem biztos, hogy elegendő oxigén van egy gyermek számára.
 • Anyag. Jobb, ha előnyben részesítjük a természetes fát - nem bocsát ki mérgező anyagokat, "lélegzik".
 • Funkcionalitás. Nem rossz, ha az ágy fiókokkal van ellátva az ágyneműhöz. Gyermekkorától kezdve a gyermek megszokja a rendet a szobájában, és a nap folyamán puha takaróval letakart ágy a játékok helyévé válhat.
lombkorona újszülöttek számára

A királyi baldachinos ágy egy lány számára minden fiatal hercegnő álma.

Egy iskolás lány szobájának tervezése

És természetesen maga a lány is kedveli az ágyat és a gyermekszoba összes bútorát.

És természetesen maga a lány is kedveli az ágyat és a gyermekszoba összes bútorát. Vonja be a belső tér kialakításába, hadd mondja el, hogyan látja álmai ágyát, segít neki olyan ágynemű, ágytakaró, párnák kiválasztásában, amelyeken édes álmokat fognak megálmodni.

Iskolás hercegnő szoba

Minden 2 és 7 év közötti lány kicsi hercegnőnek képzeli magát.

Partíciók egy helyiség zónázására egy iskolás lány számára

Vonja be a lányokat a belsőépítészetbe.

Előző

Következő