Ágy egy tinédzser számára, mire figyeljen a modell kiválasztásakor

Ágy kék-fehér

Tengeri téma a tinédzser szobájának belső díszítésében

Az óvodának praktikusnak és gyönyörűnek kell lennie. A gyermek sok időt tölt ott. Kényelmesnek és kényelmesnek kell lennie. A tizenéves ágynak erősnek és biztonságosnak kell lennie. A választás során számos kritériumot és árnyalatot kell figyelembe venni. Ezután megvásárolhatja a tökéletes lehetőséget.

Kalózhajó ágy

Eredeti tizenéves ágy kalózhajó formájában

Előnyök és hátrányok

Világos hálószoba egy lánynak

Világos hálószoba egy tizenéves lány számára, kényelmes fehér ággyal

Az ágynak vannak előnyei és hátrányai.

Nagy és kényelmes ágy

Nagy és kényelmes ágy egy tinédzser számára, beépítve a szekrénybe

profik

 1. Különböző modellek. A szoba méretétől függően elhelyezhet egyágyas és egy kétszemélyes ágyat is. Annak a szélességnek a megválasztása, amely lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést.
 2. Azonnal használatra kész. Nem szükséges kibontani. El kell távolítania a takarót, és az alvóhely készen áll. Reggel nem kell pazarolni az időt a szerkezet összeállításával.
 3. Ha a terméket kiegészíti egy megfelelően kiválasztott, kiváló minőségű matraccal, pihenőhelyet kap, amely gondoskodik a gerinc egészségéről. Elősegíti a jó, jó alvást.
Modern kényelmes ágy

Modern, kényelmes és hatékony ágy egy tizenéves számára

Mínuszok

 1. Még egy kompakt modell is sok helyet foglalhat el. Keményen meg kell dolgozni, hogy sikeresen "beillesszük" az ágyat egy kis óvodába;
 2. Csak egy funkciót tölt be. A hely csak alvásra szolgál. Nem játszhatsz a tizenévesek ágyán, nem találkozhatsz vendégekkel stb. Multifunkcionalitásában nem különbözik egymástól.
Kihúzható ágy-dobogó

Funkcionális kihúzható dobogós ágy egy kis tinédzser szobájához

A modern piac sokféle lehetőséget kínál, amelyek segítenek a leírt hátrányok teljes vagy részleges megoldásában.

Forma-1 hálószoba

Népszerű Forma-1-es tizenéves hálószoba

Típusú ágyak egy tinédzser számára

Gyerekszoba kanapé

Fiókos kanapé és sarokszekrény a gyerekszobához

A különböző modellek bősége megzavarhatja bármelyik szülőt. Fontos tudni, hogy nemcsak a tizenéves fiú és a lány ágyai különböznek egymástól, hanem az általános típusok is.

 1. Transzformátor. Különböző hajtogatási mechanizmusa lehet. A leggyakoribb a könyv és a csúszó. Tökéletes zárt területeken. Összeszereléskor minimális helyet foglal el. Aludjon kényelmesen és kényelmesen.

  Transformer ágy-asztal

  A transzformátoros ágyasztal lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, és mindent, amire szüksége van, kis területen helyezze el

 2. Pódium. Tökéletes a helyigény csökkentésére. Alváshoz a szerkezet kicsúszik a dobogóról a görgőkön. Összeszereléskor ez az oldal alkalmas játékokra, összejövetelekre. Lehetővé teszi több funkció kombinálását, jelentősen megtakarítva a mérőket.

  Dobogós ágy tizenéveseknek

  A tinédzser dobogós ágya el van rejtve az emelvény szerkezetén belül, és csak alvásra nyújt lehetőséget

 3. Tetőtér. Egy másik lehetőség egy kis óvoda számára. A tizenéves tetőtéri ágy eredeti, világos kivitelű lehet. A hálóhely a tetején található, míg az alján van egy szabad hely, amelyet a dolgozószoba, játékok, szórakoztató terület foglal el.

  Tetőtéri ágy egy tinédzser számára

  Tizenéves tetőtéri ágy fehér, a munkaterülettel a földszinten

 4. Többszintű modellek. Ha több gyermek van, ez a legjobb megoldás.

  Emeletes ágy több gyermek számára

  Emeletes ágyak egy gyerekszoba számára egy nagy család számára

Kényelmesen elhelyezhet mindenkit anélkül, hogy további helyet foglalna el egy további szerkezettel.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ágyanyagot

Tömörfa ágy létrával

Emeletes ágy tömör fából, komóddal "Pierrot"

A tizenévesek számára készült ágy anyaga az egyik legfontosabb érték a választás során. Fontos megismerni mindegyik előnyeit és hátrányait a legbiztonságosabb és legmegfelelőbb kialakítás kiválasztása érdekében. Minden anyag tükröződik a táblázatban.

Lila tetőtéri ágy

Tetőtéri ágy lila munkaterülettel

Anyag Leírás
Műanyag Különböző kivitelekben különböznek egymástól, gyakran eredetiek és fényesek, mint egy írógép. A termék könnyű. Ne feledje, hogy a műanyag szintetikus és negatív hatással van az egészségre. A kialakítás nem lélegző, ami alvási problémákat okozhat. Erős mechanikai ütés könnyen károsíthatja a műanyagot. Ezért a szilárdsági jellemzők nem magasak.
MDF és forgácslap Ez utóbbit megkülönbözteti a káros anyagok jelenléte a készítményben, és nincs jó gyakorlati lehetősége. Jobb, ha nem használunk forgácslap bútorokat egy tinédzser szobában. Az MDF megbízhatóbb anyag, jó biztonsági teljesítménnyel és viszonylag alacsony árral.
Faipari A legmegfelelőbb anyag bútorokhoz. Különbözik a természetességben, a biztonságban. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen és teljes mértékben pihenjen. A hátrányok közé csak a termékek magas költsége és a különleges gondozás igénye tartozik. A fa szerkezetek rendszeres fertőtlenítő kezelést igényelnek.
Titi F1 RED ágykocsi

Titi F1 RED ágygép, kiváló minőségű forgácslapból és műanyagból

Hogyan válasszunk egy ágykeretet egy gyermek számára

Kihúzható ágy

Fa keret egy csúszó gyermekágy

A egészséges és egészséges alvás érdekében fontos a keret megfelelő meghatározása. A kamasz gerincének állapota ettől függ. Fontos, hogy ne csak a keret megjelenésére hagyatkozzunk, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy milyen anyagból készült. A természetes tűlevelű vagy keményfa fa optimálisnak tekinthető. Az előnyök a szerkezeti megbízhatóság és a jó kopásállóság. A keret szintén fémből készül.

Fém ágy

Fém emeletes ágykeret tizenévesek számára

Külső jellemzők.

 1. Vannak támasztó háttámlák, amelyek több oldalpanel segítségével vannak egymással összekötve.
 2. Csuklós háttámlákat és 4 panelt használ.

Fontos, hogy a gyermek jól érezze magát az ágyban. Csak kiváló minőségű modellek fognak megfelelni. Ezért érdemes figyelembe venni azokat a gyártókat, akiknek sikerült pozitívan meghonosodniuk a piacon.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő matracot a gyermek számára

Fontos kritérium az ideális ágy kiválasztásakor a matrac. Tőle függ, mennyire egészséges marad a tinédzser gerince, képes-e teljesen ellazulni alvás közben. A jó matrac lehetővé teszi a terhelés elosztását anélkül, hogy egy pontba koncentrálná, ami teljes, egészséges pihenést eredményez.

Ortopéd matrac gyerekeknek

Egy jó ortopéd matracot választanak a gyermek életkorától függően

Ha a gyermek elalszik, érzelmi állapota stabilabbá válik. Pozitív mentális fejlődés figyelhető meg jó pihenéssel. Most rengeteg különféle modell létezik a tizenévesek számára. Figyelembe veszik az életkor sajátosságait, testalkatát.

A matrac kiválasztásakor ajánlott figyelni a következő paraméterekre:

 1. milyen méretei vannak az ágynak;
 2. anyag, amelyből a matrac felső része készül;
 3. milyen mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik;
 4. milyen magasak az erősségi mutatók;
 5. igénytelenség (fontos, hogy a matrac könnyen kezelhető legyen).

A választás során fontos figyelni a gyermek magasságára és súlyára. Ha a felsorolt ​​paraméterek magasak, előnyben részesítse a lágyabb lehetőségeket. A vékony, alacsony termetű tinédzserek alkalmasak rugalmas tömésű kemény matracokra. Van olyan matrac, amelynek az egyik oldala puha, a másik oldala az ellenkezője van. Ez a legjobb megoldás, ha összezavarodik, és nem tudja, mit preferáljon.

Matrac Askona Fitness Aréna

Az Askona Fitness Arena matrac egy hétzónás "Homokóra" rugós blokkon lehetővé teszi, hogy az emberi test alvás közben fiziológiailag megfelelő helyzetben legyen

Mire kell különös figyelmet fordítani a választáskor

Stílusos és kényelmes ágy

Stílusos és kényelmes ágy egy idősebb gyermek számára

A megfelelő szerkezet kiválasztásakor fontos megjegyezni, hogy mindenekelőtt biztonságosnak és tartósnak kell lennie. Minden rögzítőnek megbízhatónak kell lennie a tinédzser sérülésének megelőzése érdekében. Különös figyelmet fordítson a következő paraméterekre.

 1. Az anyag, amelyből a szerkezet készül. Jó kopásállóságúnak, biztonságosnak, megbízhatónak és tartósnak kell lennie.
 2. A modell szilárdsági szintjének jellemzői. Ellen kell állnia a terhelésnek, nem szabad megtörnie, nem tántoroghat.
 3. Ha összecsukható ágyat választ, figyeljen az átalakítási mechanizmusra. Képes lesz egy tinédzser önállóan elvégezni a szükséges manipulációkat.
 4. Mennyire jó minőségű kötőelemek és szerelvények.
 5. Ágy mérete. A gyermeknek szabadon és kényelmesen kell lennie rajta. Ezért vegye figyelembe a modell hosszát, szélességét, hogy a tinédzser ne legyen szűk.
 6. Ár. Előre meghatározhatja azt az ártartományt, amelyben készen áll a termék megvásárlására.
Stabil és megbízható emeletes ágy

Stabil és megbízható emeletes ágy tinédzserek számára természetes fából

Ugyanazon modellnek a gyártótól függően eltérő árai lehetnek. Vegye figyelembe ezt a tényezőt. Koncentráljon azokra, akiknek sikerült a piac jó oldalán bizonyítaniuk. Ne vásároljon olyan bútorokat, amelyek erős szintetikus illatot árasztanak.

Javasoljuk, hogy a szerkezetet boltban vásárolja meg, ahelyett, hogy online rendelné. Élőben értékelheti a kiválasztott opció összes árnyalatát, ellenőrizheti a zsetonokat, repedéseket és egyéb dolgokat.

Ágy egy tinédzser számára

Ágy egy tizenéves számára, tároló dobozokkal a hálószobában

Az ágy méretei egy tinédzser számára

A tizenévesek mérete megegyezik a felnőtt ágyakkal. A szokásos hosszúság 190 cm. Ha a gyermek magasabb, mint 180 cm, akkor jobb, ha nem kész ágyat vásárol, hanem egyedileg gyártott ágyat készít az egyedi paraméterek szerint. A szélesség 75 és 80 cm között változik. Szükség esetén megrendelhet egy legfeljebb 120 cm szélességű modellt.

Kanapé a belső térben

Kanapé egy tizenéves szoba belsejében

Innovatív tervezés intelligens tárolórendszerekkel

Többfunkciós ágy

A multifunkcionális átalakítható ágy nappali kényelmesen kanapévá alakítható

Kiváló megoldás az alábbi speciális tárolódobozokkal felszerelt ágy megvásárlása. Ez nemcsak ágynemű lehet, hanem személyes jegyzetfüzet, napló, babalemez is.

Fiókos modell

Egyetlen modell ortopéd matraccal és kényelmes tárolórendszerrel

A legegyszerűbb hálóhelyet szerény méretei különböztetik meg. De a további szekrények nem változtatják meg a paramétereket. Jelenlétük nem változtatja meg az ágy magasságát vagy szélességét. De lehetséges lesz kompetensen és kényelmesen megszervezni a dolgok tárolását.

Előző

Következő