Hogyan válasszuk ki a gyermek számára megfelelő emeletes ágyat

Az emeletes ágyakra nagy a kereslet. Nemcsak két kisgyerek boldog szülei vásárolják meg őket, hanem olyan emberek is, akiknek egy gyermekük van.

tartani

A világos és funkcionális emeletes ágy remek megoldás egy óvoda számára.

Ha hozzáértően szeretné megszervezni a szabad helyiséget a gyermekszobában, figyeljen az emeletes ágyra. Kombinálhat egy hálószobát, egy kanapét a kikapcsolódáshoz, egy szekrényt egy komóddal a dolgok és játékok számára, egy munkahelyet az órákhoz, csúszdákat, köteleket.

ágy két fiúnak

Az emeletes ágy nemcsak praktikus, hanem szórakoztató is a gyermekek számára!

Miután telepített egy ilyen bútorelemet, nem kell bútorokat vásárolni az óvodába. Vizsgáljuk meg közelebbről az ilyen termékek fő előnyeit.

emeletes ágy lányoknak

Stílusos emeletes ágy beépített fiókokkal a kis hercegnők számára.

Ezek tartalmazzák:

 • jó minőség;
 • stílusos és eredeti megjelenés;
 • érdekes tervezési megoldások;
 • tömörség és ergonómia;
 • praktikum és a használat ésszerűsége.

Ha családjának két gyermeke van, elegáns bútorok vásárlásával szabad helyet takaríthat meg a szobában. Egy ilyen ágy tökéletesen illeszkedik a szoba bármely belsejébe, és a fő dekorációjává válik.

emeletes ágy az óvodában a fiúk számára

Ágy az óvodában divatos hajózási stílusban két fiú számára.

A választott típustól függően titokzatos kalózhajóvá, erős várká, emeletes busszá alakulhat. Egy ilyen vásárlással teret teremt a játék számára, és lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy fejlesszék képzeletüket.

Emeletes ágyas autó

Emeletes ágyú busz - minden fiú álma!

De az ilyen bútoroknak vannak hátrányai is. A legfontosabbak a következők:

 • sérülésveszély;
 • kényelmetlen lépcső kialakítása;
 • nagy súly.

Ami a sérülés kockázatát illeti, jó eséllyel gondatlanság miatt a baba egyszerűen kieshet a második emeletről. A modern modellek lökhárítókkal és biztonsági rendszerrel rendelkeznek, de néha kellemetlen események történnek. Ha a családjában két gyermek van, akkor teljesen lehetséges, hogy konfliktusba kerülnek a felső emeleten.

ágy az óvodában

2 az 1-ben: stílusos kiságy és szórakoztató játékok!

De a hiányosságok ellenére ez a bútor nagyon keresett és népszerű.

Emeletes ágyak típusai

A modern gyártók hatalmas bútorválasztékot kínálnak. A kétszintes ágyakat fényesnek, érdekesnek és eredetinek tekintik. Különböző stílusokban, színekben és anyagokban készülnek. Az óvodáskorú fiúk számára történő opció kiválasztásakor figyelmet kell fordítania az ágyakra buszok, hajók, autók, vonatok formájában. A bútorgyártók hercegnők számára zárakat és babaházakat kínálnak a fiatal szépségeknek. Minden gyermekbútor gazdag és gyönyörű színekben készül. A nagy választék közül a legigényesebb és legválogatóbb vevő is mindenképpen a maga számára legmegfelelőbb lehetőséget választja.

ágyas ház

Házi ágy szórakoztató játékokhoz és édes álmokhoz!

Típus szerint a gyermek emeletes ágyai a következő kategóriákba vannak osztva:

 1. klasszikus;
 2. egy fekvőhellyel;
 3. munkahelyi modell;
 4. emeletes ágy három.
kétszintes ágy egy nagy család számára

A kétszintes ágy négy gyermek számára megnöveli a játékok és tevékenységek számára kialakított helyet a gyermekszobában.

A termékkatalógusban a vevő választhat gyermekbútorokat a kritériumai szerint.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gyártási anyagokat?

Ha bármilyen gyermekruhát választ, előnyben részesítse a bevált és jól bevált márkákat. Az ágynak erősnek, megbízhatónak, biztonságosnak kell lennie, és nem mérgező és környezetbarát anyagokból kell készülnie. Előállításakor olyan anyagokat kell használni, amelyek nem okozhatnak allergiás reakciókat és irritációt a testen.

Ami a gyártási anyagokat illeti, ezek lehetnek:

 • fém;
 • fa;
 • készült MDF, forgácslap, laminált forgácslap.

A fém modellek nem olyan népszerűek. Ezek egyszerűbb termékek, és megkülönböztetik őket a magas költségek, mivel tartósak és praktikusak. De az egyszerű minták korlátozzák népszerűségüket.

fémágy az óvodában

A fém emeletes ágyak különösen tartósak és elegánsak.

A fa modellek gazdag dizájnnal büszkélkedhetnek. Könnyű és egyszerű ezzel az anyaggal dolgozni. A fa sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Természetes és biztonságos.

emeletes fa ágy fiúknak

A fa emeletes ágy tökéletesen illeszkedik minden óvoda belsejébe.

Az ágyakat általában fafajokból, például fenyőből vagy tölgyből készítik. De az ilyen bútorok különös figyelmet igényelnek. A fa nem tolerálja a hirtelen hőmérséklet-változásokat, a szoba magas páratartalmát. Ezt mindenképpen figyelembe kell venni vásárláskor.

fa ágy az óvodában

Tartós és fenntartható természetes fa ágy.

Az MDF, a forgácslap és a laminált forgácslap modelljeit alacsony költség jellemzi. A tervezők megmutatták fantáziájukat, és a leggazdagabb választékot mutatták be az ügyfeleknek mindenféle formájú és formájú kiságyból. A piacon lévő termékek többsége kiváló minőségű és megbízható. Az ilyen termékek gyártása során biztonságos festékeket és megbízható anyagokat használnak.

Mire kell figyelni a választáskor?

Az ágy kiválasztásakor ügyelnie kell a következő tulajdonságokra:

 • funkcionalitás;
 • esztétika;
 • praktikum és megbízhatóság;
 • egyszerű használat.

Ami a funkcionalitást illeti, kiegészíthető fiókokkal, szekrénnyel, csúszdákkal, munkahelyekkel. Ha úgy dönt, hogy lefoglal egy ágyat egy gyermek számára, vannak modellek egy fekvőhellyel, amelyek alul vagy felül helyezkedhetnek el.

emeletes ágy egy gyermek számára

Kényelmes és praktikus ágy polcokkal és számítógéppel.

Az ilyen bútorok beépített szekrénnyel rendelkeznek a felsőruházat számára, a munkaterület az osztályok számára, a szekrények az ágyneműhöz vagy a játékokhoz.

baba ágy szekrénnyel

Világos emeletes ágy szekrénnyel és polcokkal.

Vannak gyakorlásra tervezett modellek. Fali rudak, vízszintes rudak, kötelek, csúszdák ide telepíthetők. Az ilyen modellek nemcsak hasznosak, hanem rendkívül fényesek és érdekesek is. A gyerekeket örömmel töltik el az ilyen bútorok.

Vannak kiságyak, amelyek nem egészen illenek az általános besorolásba. Lehet kihúzható, kihúzható, átalakító ágyak, sarokmodellek, tetőtéri ágy.

gyermek ágy-ház

Gyermek kétszintes babaház stílusú ágy.

Sokféle ágy van. Mindegyik világos, funkcionális, könnyen használható. Érdemes ezt vagy azt a lehetőséget választani a baba életkorától, preferenciáitól, a szoba általános belső tereitől és anyagi lehetőségeitől függően. De érdemes megjegyezni, hogy a Funky Kids emeletes ágyak gyermekeknek meglehetősen megfizethetőek a vásárlók számára.

funky gyerekek emeletes ágy

Kényelmes és praktikus ágy a Funky Kids márka bölcsődéjéhez.

Nagyon kényelmes és biztonságos ágyak, kihúzható mechanizmussal. A standard kivitellel szemben alacsony konstrukció jellemzi őket. Összecsukva ez a modell normál kanapéként használható. A kihúzható modellek előnyei közé tartozik a kis magasság, ezért nincs traumatikus létra.

ágy számítógépes asztallal az óvodában

Gyerek ágy és funkcionális munkahely.

A Funky gyerekágyak kanapéval a földszinten jó lehetőségnek számítanak. Egy vagy két gyermek számára használható. Az emeleten egy kényelmes és kényelmes ágy, a földszinten pedig egy kinyitható kanapé található. Tölthet időt barátaival, alhat vagy csak játszhat rajta. Ez a modell alkalmas kisgyermekek és tizenévesek számára.

gyermek emeletes ágy kanapéval

Funky Kids ágy két gyermek számára.

A választás során tisztázni kell a méreteket, magasságot, a gyártás anyagát, az oldalak jelenlétét, az éles sarkok hiányát. Általában óvatosan és gondosan válasszon bútorokat a gyermek számára.

Emeletes ágyak méretei

Ami a Funky Kids gyermekek számára kialakított franciaágyak méretét illeti, azok különböző paraméterekben változhatnak. A szokásos méret körülbelül 2 méter. De a kikötő szélessége akár 1 méter is lehet. Elég nehéz pontosan megmondani, hogy melyik méretet vegyük. Győződjön meg arról, hogy a gyerekek kényelmesen alszanak és játszanak, hogy az ágy illeszkedjen a belső térhez, és ne zavarja a szobát.

gyermekágy kétszintes

Nagyobb gyermekek számára az emeletes ágy szigorú és lakonikus változata ideális.

Nagy terű szobák esetén választhat a tágas és meglehetősen nagy termékek közül. A kis hálószobákhoz pedig válasszon kompakt modelleket, amelyek nem foglalnak sok szabad helyet.

Milyen stílusban megfelelőek az emeletes ágyak?

A kétszintes szerkezetek fő jellemzője a tömörség és az ergonómia. A Funky Kids emeletes ágyakat kis helyekre vásárolják. Bármely stílushoz megfelelőek. Alkalmas klasszikus és modern lehetőségekhez. Ha a bútorokat tinédzser számára választják, akkor választhat Provence, hi-tech vagy minimalizmus modellek közül. A kisgyerekek számára az ágyakat élénk színekkel lehet kialakítani, amelyek szokatlan megoldások egész tűzijátékát jelentik.

ágy a gyerekszobában funky gyerekek

Emeletes ágy lehetőség általános iskolás gyermekek számára.

Ami a klasszikus lehetőségeket illeti, itt a természetes fából vagy fémből készült modellek lesznek megfelelőbbek. Provence stílusához válasszon masszív, nagy lábú és durva formájú termékeket. Az ilyen modellek illeszkednek az etno stílushoz és az „öko” -hoz is. Az ilyen termékek kiegészíthetők kötelekkel, kötelekkel, fali rudakkal.

fehér gyermekágy két gyermek számára

A fehér kétszintes ágy fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas, és bármilyen stílusban tökéletesen illeszkedik a belső térbe.

Divatos belső térben mutatós és fülbemászó modellek alkalmasak. Elülső felületeik autókat, buszokat, tündérházakat ábrázolhatnak. A baba mindenképpen örülni fog egy ilyen ágynak. Absztrakt rajzok, simított vonalak, az ágyak eredeti formái érdekes megjelenést kölcsönöznek a gyermek szobájának.

Az emeletes ágyak jellemzői és használatuk a belső térben

Az ilyen termékek fő jellemzője a méretük. A modellekre akkor van igény, ha a családok meglehetősen szűk lakásokban élnek, és nincs hely két ágy számára. Az ilyen szerkezetek modern formáinak sokfélesége, élénk színei, funkcionalitása és praktikussága hozzájárul ahhoz, hogy még tágas gyermekszobákba is beépítsék őket. Bútorokat kell vásárolnia az Ön igényeinek és funkcionalitásának függvényében. Ha munkahelyet, pihenő- és alvóhelyet szeretne szervezni a gyermek szobájában, vegyen egy kompakt modellt, amely tartalmazza ezeket az elemeket.

emeletes ágy az óvodában

A két fiókkal ellátott, kényelmes fiókokkal ellátott ágy jelentősen megtakarítja a helyet.

Ha fő feladata az, hogy megszabadítson egy szabad helyet egy óvodás számára, válasszon svéd falú termékeket, köteleket, csúszdákat és egyéb eszközöket, ahol aktívan és hasznosan töltheti szabadidejét.

emeletes ágy fiúnak és lánynak

Jó példa emeletes ágyra különböző nemű gyermekek számára.

Az emeletes ágy kiválasztásakor feltétlenül ellenőrizze, hogy nincsenek-e benne nyilvánvaló hibák, hanem az anyagok minőségét, szilárdságát és biztonságát is. Ügyeljen a létra, legyen kényelmes. Ha visszahúzható modellt választott, akkor érdemes figyelembe venni a padlóburkolat típusát - zavarja-e a behúzható mechanizmust?

Innovatív tervezés

A Funky Kids ágyak kiválasztásakor figyelembe kell venni a gyermekek életkorát, nemét és hobbijait. A fiúk számára a színek nem sokat játszanak, törődnek a szerkezetek összetettségével és magasságával. De a lányoknak nézeteltérései lehetnek, amikor ágyat választanak a szobájukba. Szeretik a kecses és folytonos vonalakat. Kedvelik a szelíd hangokat.

funky gyerekek emeletes ágy

Funky Kids emeletes ágy lányoknak.

A termékek kedvező és megfizethető árakkal, kiváló minőséggel, gyönyörű megjelenéssel és ideális tervezési megoldásokkal vonzzák a fogyasztókat. Mindenre a legapróbb részletekig biztosíthatók. További fiókok használhatók textilek és gyermekjátékok tárolására. A polcok jelenléte lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy elrendezzék kedvenc játékaikat, könyveiket.

világos zöld emeletes ágy az óvodában

Kényelmes, tartós és biztonságos Funky Kids emeletes ágy.

Bármelyik lehetőséget is választja, amikor gyermekeknek emeletes ágyat vásárol, előnyben részesítse a megbízható márkákat és a megbízható anyagokat.

A gyermekes emeletes ágy kiválasztásának helyes megközelítése segít megszervezni a baba szobájában a szabad helyet. Emeletes ággyal kedvező meleg és kényelmi légkört teremthet, izgalmas helyet szervezhet a játék számára. Ez nem minden lehetőség a modern gyermekbútorok számára. Mindenesetre a Funky Kids emeletes ágyakat figyelembe kell venni a gyermekszoba felszerelésekor. A termékkatalógusban megtalálja a gyermek emeletes ágyának azt a modelljét, amellyel gyermeke el lesz ragadtatva. Valamennyi terméket minőségi tanúsítvánnyal és garanciakártyával látják el.

franciaágy fiúknak az óvodában

Stílusos és funkcionális kétszintes gyerekágy a Funky Kids-től.

Tedd érdekes, hasznos és színes kisgyermekszobáidat. Adjon gyermekeinek kényelmet és kényelmet. A Funky Kids emeletes ágy praktikus és funkcionálisvá teszi gyermeke szobáját.

Videó az emeletes ágyak legérdekesebb modelljeiről:

50 fotó ötletekről gyermek emeletes ágyakhoz:

Előző

Következő