Hogyan válasszuk ki a megfelelő járóka ágy tervezési jellemzőit

Játszószoba kiválasztása egy meg nem született gyermek számára nem könnyű feladat. A más hasonló kiságyakkal szembeni előnyök részletes tanulmányozása segít kiválasztani a megfelelő ágymodellt, amely minden szempontból megfelel Önnek, értékelni annak tulajdonságait és tulajdonságait.

Járóka-kiságy Capella SWEET

Játszószoba kiválasztása egy meg nem született gyermek számára nem könnyű feladat

A modern gyártók nagyszámú kiságyat-játszótartót kínálnak újszülött fiúk, lányok és idősebb gyermekek számára. A modelleket különféle verziókban mutatjuk be. A leggyakoribb típus egy ágy, amelyet fém vagy fa keret formájában mutatnak be, szövet borítja. Az alja sík, egyenletes, fa rácsos padlóból készült, amelyre anatómiai matrac van felszerelve.

Járóka Jetem C3

A modern gyártók nagyszámú kiságyat-játszótartót kínálnak újszülött fiúk, lányok és idősebb gyermekek számára.

Ágy-járóka váltó készülék Н067

A váz borításának anyagának meg kell felelnie a környezetvédelmi előírásoknak is.

A múlt század gyermeknemzedéke közönséges faágyakban nőtt fel. A termékek nem különböztek szépségükben és kifinomultságukban. Praktikusak voltak, és egy meghatározott célt szolgáltak - a baba ágyba helyezését. A modern gyermekek számára a gyártók új, kényelmes, praktikus, számos funkciót ellátó modelleket fejlesztettek ki a fő mellett (alvás).

Járókaágy Graco Cuddle Cove Winslet

Az alja sík, egyenletes, fa rácsos padlóból készült, amelyre anatómiai matrac van felszerelve.

Kényelmes a gyereket az aréna ágyába tenni, amikor csak el akar aludni, de van hely a játékra is, az áttetsző anyagnak köszönhetően mindig láthatatlan, és elég hely van benne a mozgásra (ez különösen örvendetes, amikor a baba elkezd mászni és felkelni).

Járókaágy CHICCO rugós ágy

A modern gyermekek számára a gyártók új, kényelmes, praktikus, számos funkciót ellátó modelleket fejlesztettek ki a fő mellett (alvás).

Járókaágy Arti Deluxe Plus_Home Krolik Domek Pink

Kívánatos, hogy a járókaágy kerekekkel legyen ellátva.

Miből áll a járókaágy?

Minden modell célja azonos - a biztonság és a csecsemő irányításának biztosítása. Az építés típusától függően a járókaágy feltételesen két típusra osztható.

 

Járókaágy Graco Contour Electra Deluxe

Kényelmes a gyereket a járókába ágyazni nemcsak akkor, amikor el akar aludni, hanem egy játékot is.

Első lehetőség

Az egyszerű járókaágy kialakítása hagyományos fa vagy alumínium váz. A céltól függően a termék falai fa lécekből állhatnak. Ez az ágy akkor megfelelő, ha szüksége van arra, hogy a baba folyamatosan láthatatlan legyen. A lécek közötti kis lyukak lehetővé teszik a gyermek számára, hogy ne csak a szülőket, hanem a környező tárgyakat is közelről lássa, ami jótékony hatással van érzelmi hangulatára.

 

Lullaby járóka ágy

Minden modell célja azonos - a biztonság és a csecsemő irányításának biztosítása.

szereljen járóka-ágyat

A lábak jelenléte a készletben kötelező - ellátják a támogatás funkcióit.

Második lehetőség

A multifunkcionális járókaágyakat leggyakrabban hordozható modellként mutatják be, amelyet könnyű felszerelni és összeszerelni. Helyénvaló használni a dachába szállítás, látogatás, kirándulások során. Az összecsukható mechanizmust konstruktorként-transzformátorként több mozdulattal 5-7 perc alatt összeállítják. Anyag alumíniumszerkezet köré, természetes könnyű (tartós) és lélegző. Vannak olyan modellek, amelyek rácsokból állnak, vagy apró töredékeket tartalmaznak. A gyártáshoz felhasznált anyag csökkenti a sérülés kockázatát.

Járókaágy Graco Contour Electra Deluxe Gabi

Az egyszerű járókaágy kialakítása hagyományos fa vagy alumínium váz.

A járókaágyakat anatómiai matrac egészíti ki, amely levehető és megfordítható. További funkciókkal rendelkező konstrukciókban az alap egy bizonyos szintre emelhető. A matrac is oda illik. A komplex szerkezet mellett különféle elemeket telepítenek az arénába:

 • játékok és kiegészítő tárgyak;
 • reteszelő kerekek (nekik köszönhetően az ágy könnyen mozoghat a lakásban);
 • hordozható táska, amely könnyen összehajtja az ágyat.
Járóka - ágy

Ez a kiságy alkalmas, ha szüksége van a babára, hogy folyamatosan láthassa.

Járóka Bebe Planete Slip & Play

Feltétlenül kérjen minőségi tanúsítványt.

Mit tartalmaz a járóka készlet

A sokoldalú modellnek nem csupán a gyermek kényelmével és biztonságával kapcsolatos funkciói vannak. A legtöbb ágykonfiguráció különféle kiegészítő elemeket tartalmaz. Nézzük meg közelebbről:

 1. Kivehető pelenkázó. Anya első asszisztense különösen akkor lesz megfelelő, ha a lakás területe nem teszi lehetővé külön komód felszerelését a cseréhez;
 2. Fejlődő szőnyeg. A mai gyermekpiaci piacon gyártott modellek többségéhez tartozik. Fejleszti a csecsemők intellektuális képességeit az élet első napjaitól kezdve;
 3. Háló szúnyogok és más rovarok számára. Szükséges dolog, ha a járóka szabadban van felszerelve;
 4. Zeneblokk vagy körhinta. A dallamok könnyű hangjai különböző hangnemű altatódalokkal segítik elterelni a gyermek figyelmét, ráhangolódni egy mély nyugtató alvásra.
 5. Rezgőegység. A kiságy csendes, nyugodt rázása elősegíti a csecsemő megnyugtatását és alvásra való felállítását. Az anya mozgásbetegségének rezgéssel történő utánzó mozgása nyugtató ritmusra hangolja a gyermeket;
 6. Szorosan záródó cipzár. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy játéktevékenységet gyakoroljon (bújjon el a házban, bújjon el a szülei elől);
 7. Hordozható matrac. A legtöbb modern modell anatómiai bázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyermek hátának egyenesen tartását. A burkolatnak kétféle felülete van: tél és nyár, amely lehetővé teszi az évszaktól függő cserét.
Járóka ForKiddy Arena Lux

A multifunkcionális járókaágyakat leggyakrabban hordozható modellként mutatják be, amelyet könnyű felszerelni és összeszerelni.

Járóka ágy vásárlásakor ügyeljen arra, hogy az környezetbarát anyagokból készüljön, és ne tartalmazzon apró részeket, amelyeket a baba játék közben lenyelhet.

Járókaágy Sevi Baby

Anyag alumínium konstrukció körül, természetes, könnyű (tartós) és lélegző.

Milyen funkciókra kell figyelnie a járóka kiválasztásakor?

Nagyszerű funkcionalitásuknak köszönhetően a modellek széles körben népszerűek a szülők körében szerte a világon. A gyermek számára kényelmes elhelyezkedés, az összecsukható szerkezet lehetővé teszi, hogy a járókát áthelyezze látogatásra, a vidéki házba, és kirándulásokkal magával vigye. Nem a gyermek biztonsága miatt kell aggódnia, hanem nyugodtan folytassa a dolgát.

Babyton Khaki járóka ágy

A járókaágyakat anatómiai matrac egészíti ki, amely különböző oldalakon eltávolítható és elfordítható.

A modell kiválasztásakor ügyeljen a magasságra. Nem haladhatja meg a 80 cm-t. Az ajánlott méret lehetővé teszi, hogy a fürge baba ne szálljon ki, és megmentse a véletlenszerű gondoktól.

Ágy járóka BabaOno Toucan

Szorosan illeszkedő cipzáras anyag.

A váz borításának anyagának meg kell felelnie a környezetvédelmi előírásoknak is. Lélegző és hipoallergén természetes szálak jelenléte kívánatos. A jó tartós anyag segít megelőzni a zúzódásokat és a kínos eséseket a gyermekében.

Ágy vagy járóka

A legtöbb modern modell anatómiai bázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyermek hátának egyenes helyzetben tartását.

Kívánatos, hogy görgők legyenek a járóka ágyánál. Szabad mozgást biztosítanak a lakás körül, bárhová.

Járóka ágy QX 805-8

Járókaágy vásárlásakor ügyeljen arra, hogy az környezetbarát anyagokból készüljön, és ne tartalmazzon apró alkatrészeket.

A szerkezet sarokrészeit speciális lekerekített gumírozott betétek rögzítik és védik. Az ágynak könnyűnek és stabilnak kell lennie. A lábak jelenléte a készletben kötelező - ellátják a támogatás funkcióit.

Járókaágy Happy Baby Alex

Nagyszerű funkcionalitásuknak köszönhetően a modellek széles körben népszerűek a szülők körében szerte a világon.

A zárnak, amely megvédi az ágyat az önkényes behajtástól, a gyermek látómezején kívül kell lennie. Általában az alja aljára van rögzítve, és matrac borítja.

Járókaágy Pituso Flora (Pituso Flora) AR930

A modell kiválasztásakor ügyeljen a magasságra.

A matrac és a falak szövetének természetes tulajdonságokkal kell rendelkeznie, és könnyen eltávolíthatónak kell lennie. A megvásárolt járókából ajánlott az összes burkolatot levenni a felszerelés előtt, és 30 fokos hőmérsékleten mosni. Ügyeljen arra, hogy megérezze a szövetet. Győződjön meg róla, hogy puha és tömörített részektől mentes.

Járóka-ágy rózsaszín

A kiságy csendes, nyugodt rázása elősegíti a csecsemő megnyugvását és az alvásra való felkészülést.

Hogyan ellenőrizhető az aréna összeszerelésének felépítése

Vásárlás előtt ellenőrizni kell a kiválasztott modell összeállítását és kibontását. Kérje meg a tanácsadót, hogy mutassa meg, hogyan kell az összes műveletet helyesen végrehajtani. A bemutató után próbáld meg te is ugyanezt csinálni.

Összeszerelt kiságy járóka

A dallamok könnyű hangjai különböző hangnemű altatódalokkal segítik elterelni a gyermek figyelmét, ráhangolódni egy mély nyugtató alvásra.

Mivel a gyűjtés minden szakasza milyen gyorsan megtörténik, a járóka mobilitása és élettartama függ.

 1. A modellnek stabil helyzetben kell lennie, nem csúszhat a padlón, és nem nyikoroghat. A csomók, amelyekkel meghúzva vannak, könnyűek és erősek. Nézze meg a kerekeket, azoknak a tengelyükön kell fordulniuk. Műanyag vagy vas gyártási anyaga.
 2. A szerkezet váza tartós alumíniumból vagy keményfából készül. Ellenőrizze a nézet minden oldalát. A néző oldal két és négy részén helyezhetők el. Az ilyen típusú modellekben rácsos ablakok vannak. Ez az elrendezés lehetővé teszi a gyerek számára, hogy megfigyelje, mi történik az arénán kívül;
 3. A szellőzés és a világítás szintén fontos szerepet játszik az ágy kiválasztásakor. A terméket elegendő levegővel kell ellátni. A fénysugárzás fontos szerepet játszik. Meg kell világítania az aréna teljes felületét. A túlzott napfény alatt a túlmelegedés elkerülése érdekében kívánatos, hogy a modell további függönyökkel rendelkezzen, amelyek lehetővé teszik, hogy egy ideig záródjanak.
 4. Az aréna díszletében védőburkolatot kell elhelyezni a gombokon, valamint a rovaroktól származó szúnyoghálót.
 5. A modell kiválasztásakor koncentráljon az összeadási módszerre. Kényelmesebb megoldás a "könyv" összeszerelési modell. Ez lehetővé teszi az ágy gyors összehajtását, és kényelmesebb a szállításhoz, mint az "esernyő" összecsukható eszközzel ellátott modell.
 6. Járóka ágy kiválasztásakor figyeljen a termék súlyára. A bemutatott modellek többségét legfeljebb 15 kg tömegre tervezték. Ne felejtsük el, hogy a legtöbb ágy két éven aluli kisgyermekek számára készült. Ezért az idősebb gyermekek általi visszaélés gyorsan meghibásodáshoz és későbbi javításhoz vezethet.
Baby Design ágy

Benne van a legtöbb gyermekcikk mai piacán gyártott modellben.

Mennyibe kerül egy járókaágy?

A gyermekcikkek és -szolgáltatások modern piacán a különféle modellek és kiegészítők széles választékát mutatják be. A leggyakoribb márkákat az alábbi táblázat mutatja.

Márkanév

Név

Ár (rubel)

BABYTON (Németország)

járóka

5000 - 18 000

CHICCO (Olaszország)

járóka

9 000 - 25 000

JETEM (Németország)

járóka

10 000 - 35 000

GRACO (USA)

járóka

13 000 -35 000

HAPPY BABY (Egyesült Királyság) járóka

15 000 - 45 000

Manézságyas Baba Prestige Delukh 2 szint + hintaszék + zene

A sokoldalú modellnek nemcsak a gyermek kényelmével és biztonságával kapcsolatos közvetlen funkciói vannak.

Vásároljon a babatermékekre szakosodott üzletekből és központokból. Feltétlenül kérjen minőségi tanúsítványt. A helyesen kiválasztott járóka segítője lesz a mindennapi életben, és kényelmessé és biztonságossá teszi a baba benne maradását.

Járókaágy Arti LUXUS NEW_Little Princess Red Purple

Az összetett szerkezet mellett különféle elemeket telepítenek az arénába.

Előző

Következő