A tömörfa baba ágy a legjobb választás gyermeke számára

Az ágy fontos része az ember életének. Az egészséges alvás a test megfelelő működésének, a jó agyműködés és az aktív élet kulcsa. Különös figyelmet kell fordítani a gyermekágyakra. Ebben a korban a gerinc még nem alakult ki. A babaágy rossz megválasztása esetén fennáll a gerincferdülés és más gerincbetegségek kialakulásának veszélye.

Tömör fából készült gyermekágy

Mivel a babaágy a gyermek tulajdonának egyik fő eleme, okosan kell megközelítenie a választását.

A legjobb megoldás egy tömörfa gyermekágy lenne, amelyet ortopéd matrac és párnák egészítenek ki. Miért érdemes tömör fából készült ágyat választani, és nem más anyagból (például forgácslap, MDF, forgácslap, fém)? Ennek az anyagnak számos előnye van, amelyek lehetővé teszik, hogy a javára válasszon.

kényelmes baba ágy

Az ágy legyen praktikus, kényelmes, teljesen biztonságos és vonzó a gyermek számára.

DIY gyermekágy

A tömörfa ágyak egyik fő előnye a megjelenésük.

Előnyök és hátrányok

Először is beszéljünk a tömörfa babaágyak előnyeiről.

 1. Fenntarthatóság

Ez az anyag biztonságos. Az ágy szilárd tömbből készül, amely nem bocsát ki negatív anyagokat a helyiségbe (ellentétben a forgácslapokkal, amelyek az emberi egészségre veszélyes formaldehid gyantákat tartalmaznak). A fa ozonizálja a levegőt, kellemes illatot kölcsönöz neki, pozitívan befolyásolja a gyermek általános egészségi állapotát.

 1. Erő és hajlékonyság

A tömörfa bútorok tartósak és tartósak. Az ágyak kényelmének szempontjából ugyanolyan fontos tényező az anyag plaszticitása. A különböző fafajok plaszticitása változó. Ezt a bútorot választva egyénileg kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget.

 1. Könnyen tisztítható

Ezeket az ágyakat könnyű gondozni. A tisztításhoz csak a port kell letisztítani polírozással. Elég egy szabályra emlékezni: az ilyen anyagból készült bútorok mosásakor nem használhat nagy mennyiségű vizet. Nedves ruhával törölje le, használjon lakkot vagy porlasztót.

 1. A helyreállítás egyszerűsége

Mivel az anyag műanyag, könnyen eltávolítható a rajta lévő karcolások és horpadás.

 1. szépség

A tömörfa ágyak egyik fő előnye a megjelenésük. Az anyag marásra alkalmas. Ez lehetővé teszi eredeti homlokzatok készítését. Jól illeszkednek a belső térbe, és nem igényelnek további díszítést.

A számos előny ellenére ezeknek az ágyaknak vannak hátrányai.

 1. Magas ár

Az első tényező, amely ijesztgeti a vásárlókat, a termék ára, amely 5 és 150 ezer rubel között változik. A fa kiváló minőségű anyag, a feldolgozás bonyolultsága és a termelés munkaigénye is befolyásolja az árpolitikát.

 1. Súly

A tömörfa bútorok meglehetősen nehézek. Kényelmetlen lehet, ha gyakran kell cipelnie a kiságyat. Ehhez a termékhez általában meghatározzák a belső tér meghatározott helyét. Ebben az esetben ez a tényező nem okoz problémát.

emeletes ágy tömör fából

A bútorok, és még inkább a gyermekek számára a legjobb anyag kétségtelenül a természetes fa.

Gyermek fa ágy

Ezenkívül a tömörfa bútorok kevésbé érzékenyek a mechanikai sérülésekre, és sokkal könnyebben helyreállíthatók.

Az ágyak típusai

Ezeknek az ágyaknak számos előnye van. Miután megvásárolta a vásárlást, kezdetben érdemes eldönteni, hogy pontosan mi is szükséges, mivel sokféle ilyen termék létezik.

Emeletes ágy fából, Renata

Minden fa gyermekágy minőségi anyagokból készül, biztonságos bevonatokkal.

Bútorkészlet az óvoda számára

Az anyag marásra alkalmas.

A tömörfa ágyakat több tényező szerint osztályozzák:

 • gyártáshoz használt fa;
 • tervezés;
 • annak a gyermeknek az életkora, akinek az ágyat szánják;
 • tervezés.
Dupla tetőtéri ágy

Tartósak és praktikusak, kényelmesen használhatók és nagyon vonzóak.

Gyermek bútorok gyártása

A számos előny ellenére ezeknek az ágyaknak vannak hátrányai.

Alapvetően a gyermekágyak tömör fenyőből, nyírból, tölgyből, égerből, kőrisből, bükkből, hevea-ból készülnek. A legelterjedtebbek és praktikusabbak a fenyőtermékek. Tartósak, közepesen műanyagak, könnyen tisztíthatók, kényelmesen használhatók.

Dekoratív gyermekágy tömör fából

A fából készült gyermekágy nem korlátozza a színét - a természetes fa bármilyen színű kiváló minőségű festékkel bevonható, és akár mintát vagy faragást is alkalmazhat.

babaágy választása

Jól illeszkednek a belső térbe, és nem igényelnek további díszítést.

Manapság különféle kivitelű gyermekágyak készülnek. Az emeletek számától függően egy tömbből álló gyermekágy egy-, kétszintes, néha háromszintű lehet. A leggyakoribbak a kétszintű modellek. Praktikusabbak és praktikusabbak, mint a többi. A terméknek egy-négy fekhelye lehet. Szintén gyakori a beépített fiókokkal ellátott gyermekágy, polc, munkahely.

Fából készült babaágy természetes tömör fából

Ezenkívül a tömörfa bútorok kevésbé érzékenyek a mechanikai sérülésekre, és sokkal könnyebben helyreállíthatók.

Gyermekek kézzel készített

A tömörfa bútorok elég nehézek

A gyermek korosztálya szerint az ágyakat 3 év alatti gyermekek számára bölcsőkre osztják; gyermekágy 3-5 éves gyermekek számára; 5-7 éves gyermekek számára; tizenéves. Ez a besorolás a fekvőhely méretének, erősségének, az oldalak jelenlétének és egyéb tervezési jellemzőknek köszönhető, amelyeket a gyermek fizikai jellemzőitől függően választanak meg.

Tömör fából készült morzsa gyermekágy

A kifinomult ágy egyszerű, ugyanakkor elegáns kialakítású.

Ágyak rendelésre

Ehhez a termékhez általában meghatározzák a belső tér meghatározott helyét.

A tömör fa rugalmas anyag, amely lehetővé teszi, hogy különböző kialakítású ágyakat alakítson ki, az egyszerű emeletes ágyaktól a csillaghajó ágyakig. Bármilyen kivitelű terméket rendelhet, a gyermek kívánságaitól, funkcionalitásától függően.

Gyerek ágyak fából

A magas és tartós fejléc lehetővé teszi, hogy kényelmesen körülvegye magát pihenése alatt, és elkezdhessen olvasni egy érdekes könyvet.

Tippek a választáshoz

Először is figyelnie kell a méretekre. A tömörfa ágynak kényelmesnek kell lennie, mivel a nem megfelelő kialakítás befolyásolhatja a gyermek egészségét. Kívánatos, hogy a fekhely a gyermek fele és egyharmada szélesebb legyen, mert a matrac is helyet foglal. Válasszon azzal az elvárással, hogy a gyermek gyorsan növekedjen. Vegye figyelembe a szoba méretét. Ha emeletes ágyat rendel, mérje meg a szoba magasságát. A gyermeknek kényelmesen kell ülnie ülő helyzetben a második szinten, és ne ütje a fejét a falnak.

Gyerek ágy 3 éves kortól oldalakkal

Külön tároló dobozokban szerelhető össze.

tömör fából készült gyermek emeletes ágyak

Ezeknek az ágyaknak számos előnye van.

Vegye figyelembe a termék funkcionalitását. A legjobb, ha beépített szekrénnyel rendelkező mintákat használnak, kényelmesebbek és egyszerre több funkciót ötvöznek. A fiókkal ellátott termékek szintén kényelmesek. Funkcióinak teljesítése érdekében a gyermek ágyának erősnek, megbízhatónak, jól rögzítettnek kell lennie (feltétlenül ellenőrizze az elemek rögzítésének megbízhatóságát).

Kiságy tömb

A természetes fa nemcsak egyedi, hanem gyakran a legjobb anyag a bútorok gyártásához.

Különös figyelmet fordítson az anyag minőségére. Miután kiválasztott egy adott terméket egy adott fáról, kérje az eladótól a modell minőségi tanúsítványait. A termék felületén nem lehetnek karcolások, horpadások, repedések.

Fa ágy 3 éves kortól

A céltól függően különböző fa opciókat használnak.

A funkcionalitás kiválasztásakor ne feledkezzen meg a tervezésről sem. Ha jó választással szeretné kedveskedni gyermekének, legyen az egy tömbágy, autó, kalózhajó, rakéta (fiúknak) formájában. A lányok számára is vannak érdekes lehetőségek (babaház, érdekes design világos színekben). Aktív és vidám gyerekek számára tökéletes az egy vagy két ágyas "faház", valamint beépített svéd falakkal és kötéllel.

tömörfa baba ágyak választéka

tömörfa baba ágyak választéka.

Jellemzők a tervezés szempontjából

Az ebből az anyagból készült kiságyak fő jellemzője a környezetbarátság. A fa pozitív hatással van a gyermek fizikai és pszichológiai egészségére. Ez a hangulatot, a melegséget is előidézi, pozitív hatással van a helyiség levegőjének összetételére.

Gyerek ágyak

Különös figyelmet kell fordítani a gyermekágyakra.

Az ilyen ágyak belső használatának sajátossága egyedülálló sokoldalúságuk. Az anyag könnyen feldolgozható, így jól illeszkedik bármilyen belső térbe. A lakkal bevont és néhol viselt termékek elegánsak. Így "antik" megjelenést kapnak, amely jól illeszkedik a megfelelő szobadekorációba. A gyermekágyak különösen változatosak. És lehetősége van az összes funkció egyetlen példányban történő végrehajtására, amely tökéletesen kiegészíti a belső teret.

Ágyak 2 éves gyermekek számára

A babaágy rossz megválasztása esetén fennáll a gerincferdülés és más gerincbetegségek kialakulásának veszélye.

Az ilyen bútorok másik jellemzője az erő és a tartósság, ami különösen fontos a gyermek biztonsága szempontjából. A gyermek szabadon ugrálhat az ágyon, és nem lehet attól tartani, hogy elromlik, vagy a gyermek súlyos károkat okoz. Ezenkívül az ilyen anyag könnyen helyreállítható, a kisebb karcolások vagy horpadások könnyen eltávolíthatók polírozással.

Gyerekágyak a belső térben

A legjobb megoldás egy tömörfa gyermekágy lenne, amelyet ortopéd matrac és párnák egészítenek ki.

Miután tanulmányozta a tömörfa ágyak tulajdonságait, típusait és jellemzőit, feltétlenül előnyben kell részesítenie őket, amikor ágyat választanak egy óvoda számára. Számos előnyük van, amelyek lehetővé teszik a szülők számára, hogy ne aggódjanak gyermekük egészségéért és biztonságáért. A babaágyak hatalmas választékának köszönhetően bármilyen modellt választhat. Nem lesz nehéz megtalálni az egyéni ízlésének megfelelő terméket, figyelembe véve a termék minőségét, funkcionalitását, megbízhatóságát és árát.

tartós természetes anyag

Ennek az anyagnak számos előnye van, amelyek lehetővé teszik, hogy a javára válasszon.

Előző

Következő