Tizenéves emeletes ágyak, melyek a választás jellemzői

Az emeletes ágyak kompaktak és kényelmesek. Szinte minden szobában elférnek. A gyermekek mellett emeletes ágyakat is gyártanak a tizenévesek számára. A termékek széles választéka megzavarhatja a szülőket. Ezért fontos tudni, hogy mit kell figyelembe venni a vásárláskor.

Emeletes ágy

Emeletes ágy "Cadet" védő oldalakkal és létra komóddal

A tizenévesek emeletes ágyainak előnyei és hátrányai

Fa emeletes ágy Teremok

Fa emeletes ágy Teremok, amely két egyszemélyesre bővíthető

Számos előnye és hátránya van. Ezek tükröződnek a táblázatban.

Előnyök és hátrányok Leírás
Előnyök Mérőórák. Különösen igaz a kis helyiségekre, ahol minden centiméter számít. Szabad helyet egy szekrény foglalhat el a dolgok tárolására.
Pénzügyi előny. A szerkezet méretei lehetővé teszik egy új vásárlásának megtagadását a következő néhány évben. Gyorsan növekszik serdülőkorban, de a termék mérete ezt figyelembe veszi.
További részletek. Sokaknak van egy speciális játékelemük, vagy funkcionális, ami praktikussá teszi őket, több tulajdonságot ötvözve.
hátrányai A lépcső jelenléte a felső szintre. Függőlegesen van elhelyezve, ami veszélyezteti a gyermek sérülését.
Súlyosság. A nagy súly befolyásolja a telepítést, ami megnehezíti. A mozgáshoz is sok erőfeszítésre lesz szükség. Néhány problémás mozgás. Vegye figyelembe ezt a tényezőt, ha rendszeres átköltözést tervez.
Fennáll annak a veszélye, hogy a gyermek leeshet a felső szintről.

Érdemes megjegyezni, hogy a felsorolt ​​hátrányokat a megfelelő bútorok megválasztásával némileg ki lehet vasalni.

Tizenéves emeletes ágyak

A tizenéves emeletes ágyak különféle konfigurációkban kaphatók. Mindegyiknek számos jellemzője van.

Emeletes ágyak típusai

Különböző modellekké alakítható emeletes ágyak típusai

Vásárlás előtt érdemes tanulmányozni az összes létező típust.

 1. Alapértelmezett. Külsőleg hagyományos struktúrának tűnik, amely több szintből áll.

  Baba-2 ágy

  A Malyutka-2 ágy modern stílusban, természetes fából készül

 2. Sarok. Kívülről az L betűhöz hasonlít. Az alvóhelyek merőlegesek egymásra. Kényelme a gyermekek számára biztosított további lehetőségekben rejlik. Nincs túlnyúló hatás. Felülről további munkaterületet is felszerelhet.

  Dory rózsaszín emeletes ágy

  Emeletes ágy szekrénnyel és komóddal Dory rózsaszín

 3. Tetőtérrel. Egy személy tartózkodási helyét feltételezi. A tetőtér nem szükséges alváshoz, de szükséges a szabad hely növeléséhez, ahol munkaterületet vagy rekreációs szektort szervezhet. A felső rész praktikus tárolási rendszerré válhat különféle dolgok számára.

  Stílusos tini tetőtéri ágy

  Stílusos, tizenéves tetőtéri ágy "Vida", természetes természetes fából

 4. Transzformátor. Kifelé nézve ez egy ágy, amely egyszerű manipulációk segítségével több alvóhellyé válik. Az átalakítás lehetővé teszi, hogy mindent magával vigyen, amikor költözik, így nincs szükség új bútorok vásárlására.

  Emeletes ágy

  Emeletes gyermek átalakító ágy eredeti védőhuzatokkal

A típus mellett ajánlott más jellemzőket is figyelembe venni.

Praktikus és gyönyörű emeletes ágy

A praktikus és gyönyörű Bernie emeletes ágy remek kiegészítést jelent minden gyermekszoba belsejében

Hogyan válasszuk ki a megfelelő anyagot

Emeletes ágy

Kényelmes klasszikus emeletes ágy "Kuzya" a gyermekek kényelmes tartózkodásához

Javasoljuk, hogy vegye figyelembe azokat a gyártókat, akik jól beválták magukat a piacon. Termékeiknek, beleértve a szükségeseket is, megbízhatónak, biztonságosnak és tartósnak kell lenniük. A gyártás során csak környezetbarát anyagokat használnak. Nem okozhat allergiát vagy irritációt a gyermekben.

A gyártás során a következő anyagokat használják:

 1. fém;
 2. faipari;
 3. Forgácslap, MDF vagy forgácslap.

A fémesek nem túl népszerűek. Az előny praktikusságában és hosszú élettartamában rejlik. A fém modellek egyszerűek és drágák. A dizájn bőségének hiánya okozza az alacsony keresletet.

A fatermékeket széles választék és formatervezés gazdag választéka különbözteti meg. A fával való munka egyszerű. Az anyag természetes és biztonságos. Leggyakrabban tölgy vagy fenyő termelésében használják. A fatermékekre különös figyelmet kell fordítani. Alig tolerálják az erős hőmérséklet-változásokat.

Fehér átalakító ágy

Fehér kabrió ágy Papucs masszív égerből

A helyiség magas páratartalma romboló hatással van rájuk. Fa választásakor mindenképpen érdemes figyelembe venni a leírt tulajdonságokat.

A forgácslapból vagy MDF-ből készült termékek alacsony költségekkel járnak. A legszélesebb formatervezési tartományban különböznek egymástól. Bármilyen belső térhez választhat. A megbízható gyártók gyártása során csak biztonságos anyagokat és festékeket használjon. Ezért kiderül, hogy kiváló minőségűek és praktikusak.

Mire kell különös figyelmet fordítani a választáskor

Ajánlatos különös figyelmet fordítani a következő tényezőkre:

 1. széles funkcionalitás;
 2. vizuális vonzerő, kombináció a szoba általános belső tereivel;
 3. megbízhatóság és praktikum;
 4. egyszerűség és könnyű használat.

A funkcionalitás további tárgylemezek, fiókok, szekrények és egyéb munkafelületek, tároló rendszerek jelenlétében áll. Már megjegyezték, hogy a tetőtéri ágyat egy gyermek használja. A felső rész a dolgok tárolására, a munkaszegmens kényelmes szervezésére szolgál. A kisgyermekek számára ez releváns, ami a tetején szabad hely használatához vezet.

Vannak olyan termékek, amelyek komplexummal vannak felszerelve a testmozgáshoz. Ez lehet falsík, kötél, vízszintes rúd, speciális csúszdák. A nyilvánvaló előnyök mellett világos megjelenésűek és eredetinek tűnnek. A gyerekek imádni fogják ott aludni.

Emeletes ágy négy gyermek számára

Szokatlan emeletes ágy egy szobában négy gyermek számára

Rengeteg bútorlehetőség van. Szabványosnak tűnhet, vagy szögletes lehet, kiterjeszthető, átalakulhat. Számos fajta létezik, amelyek tervezési szempontból érdekesek. Érdemes a gyermekek életkora, hobbija, preferenciái alapján választani. A választást befolyásolja az óvoda általános kialakítása és az az összeg, amelyet hajlandó költeni a vásárlásra.

A kihúzható mechanizmusú ágyak kényelmesek és megbízhatóak. A legfontosabb különbség köztük a standard bútorok között az alacsonyabb építési magasság. Összecsukhatók. Ebben a formában a termék hasonlít egy szokásos kanapéra. Az alacsony magasság kiküszöböli a nagy traumatikus lépcső jelenlétét, ami növeli a biztonságot.

Tetőtéri ágy kanapéval

Tetőtéri ágy kanapéval a földszinten lányoknak

Kiváló megoldás lenne az alatta kanapéval ellátott szerkezet. Alkalmas egy vagy több gyermek számára. A felső rész kényelmes pihenőhelyet tartalmaz. A földszinti kanapé kihajtható, így kényelmes ágy. Összeszereléskor alkalmas baráti összejövetelekre.

A modell kiválasztásakor fontos tisztázni a paramétereket. Méretű személynek kell megfelelnie. Előnyben részesítse a különleges elemek nélküli kiviteleket, lökhárítókkal a biztonság érdekében.

Emeletes ágy Tandem két fiókkal

Emeletes ágy "Tandem" két tárolódobozzal, függőleges létrával és biztonsági sínekkel

Az emeletes ágyak mérete tizenéveseknek

Különböző paraméterű konstrukciók léteznek. A szokásos hosszúság 2 méter. A szélesség általában nem haladja meg a métert. Ez a hosszúság lehetővé teszi, hogy felhagyjon egy új rendszeres vásárlásával, mivel a tinédzserek gyorsan növekednek. Két méter elegendő a hosszú élettartamhoz, és a gyermek kényelmesen és kényelmesen alszik. Az ágy pontos méretét a gyermek maga határozhatja meg. Kényelmesen kell feküdnie, ülnie és játszania.

Ha a szoba tere lehetővé teszi, hogy lenyűgöző méretű termékekkel éljen. Egy kis bölcsőde számára érdemes kompakt lehetőségeket választani, amelyek nem zavarják a szobát.

Emeletes ágy felszerelése egy szobába

Az emeletes ágy felszerelése a szobába nagyszerű ajándék lesz a gyermekek számára, és jó lehetőség arra, hogy pénzt takarítson meg szüleinek

Mi az emeletes ágyak sajátossága, hogyan kell őket alkalmazni a belső térben?

Friss emeletes ágy

Emeletes ágy "Fresh" laminált forgácslapból

Az emeletes ággyal ellátott tizenéves szoba lehetővé teszi, hogy megoldja azt a problémát, hogy több gyermeket helyezzen el egy területen, és megőrizze a szabad helyet. A legfontosabb jellemzője a tömörségük. Egy kis bölcsőde számára ez egy igazi lelet, különösen, ha több gyermeket helyeznek el a szobában. Vannak gyerekek, tizenévesek és felnőttek. A hallgatók gyakran részesítik előnyben ezeket a lehetőségeket, mert gyakran kis helyiségekben kell lakniuk.

Emeletes ágy Quest XS2

Emeletes ágy "Quest XS2" sarokasztallal és tágas szekrénnyel

A választás az esetlegesen szükséges további funkcióktól függ. Vannak, akik ilyen bútorokat vásárolnak, hogy a gyermek aludhasson az emeleten, a földszinten pedig munkaterületet vagy tároló rendszert szereljenek fel. Helyezhet egy asztalt, ahol a gyerekek elvégezhetik a házi feladataikat, vagy helyezhetsz polcos szekrényt a dolgok praktikus elhelyezéséhez. Lehetővé teszi több funkció kombinálását. Ez jó megoldás az üdülőterület és a dolgozó szegmens elhelyezkedésére, négyzetméter további pazarlás nélkül. Némelyik polccal ellátott létra. Ez nemcsak az alsó és a felső szint közötti kényelmes mozgás eleme, hanem a dolgok szervezett elhelyezésének területe is.

Emeletes fém ágy

Az eredeti kétszintes "Seona" fém ágy megerősített szerkezettel rendelkezik

A fémszerkezet a szűkös formaterv ellenére is jól működik egy tizenéves szobához. Akkor érdemes megvenni, ha nem tervezik az élettér bővítését. A méretek lehetővé teszik hosszú ideig történő használatát, a gyermek gyors növekedés mellett is kényelmesen elfér benne. Ez jelentősen megtakarítja a költségkeretet. Végül is nem kell minden alkalommal nagyobb terméket vásárolnia.

Háromágyas szoba

Gyerek emeletes ágy további kihúzható üléssel

A visszahúzható opciók népszerűek. A felső rész lábakon nyugszik, stabil és megbízható. Az alsó speciális kerekekkel rendelkezik, így könnyen kihúzható.

A vendégszobákban gyakran használnak többszintű modelleket. Ha barátai és családtagjai folyamatosan veled tartózkodnak, problémás lehet mindenki számára kényelmes szállást megszervezni. Több ágy kialakítása lehetővé teszi a mérőórák megtakarítását és az összes vendég kényelmes elhelyezését.

Háromágyas szoba

A Jasmine ágy háromüléses modell, amely két különálló, különböző szélességű ággyá alakítható át

Háromágyas szobák vannak. Általában azt feltételezik, hogy a gyermek a szülőkkel egy szobában lakik. A földszinten van egy franciaágy, a következő szintet egyszemélyes ágaként mutatják be. Három gyermek számára is alkalmas. Hasonló ötlet rejlik a különböző modellekben. Az alsó rész lehet egy kanapé formájában, amely könnyen kibontakozik és két ember számára alvóhellyé alakul. Az alján lévő rétegnek gyakran vannak fiókjai, ahol kényelmes az ágynemű tárolása.

A transzformátorokat könnyű összeszerelni és szétszerelni. Úgy néznek ki, mint több egymásra helyezett ágy. A felső szint könnyen eltávolítható és külön alvóhelyként felszerelhető. Könnyen mozgatható. Alkalmas, ha a tér bővítését tervezi.

Kényelmes funkcionális emeletes ágy

Kényelmes, praktikus átalakítható emeletes ágy, amely két különálló emeletes ággyá alakítható

Innovatív tervezés intelligens tárolórendszerekkel

Tetőtéri ágy egy tinédzser szobában

Egy tinédzser szobában a tetőtéri ágy nagyon releváns, a szabad területre más szükséges dolgokat is tehet

Az emeletes ágyak nem sértik a szoba általános harmóniáját, és minden méter ésszerű használatát lehetővé teszik. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően lehetővé teszik a dolgok kompakt tárolását, hogy minden szükséges egy helyiségben legyen.

Emeletes ágy-transzformátor

Emeletes ágy-transzformátor természetes fából

A kiválasztott modelltől függően a következő lehetőségek használhatók:

 1. megnövelt kapacitású dobozok;
 2. felszerelés különféle polcokkal;
 3. a modellbe épített íróasztal;
 4. egy további kanapé jelenléte annak meghosszabbításának lehetőségével.

A létrák könnyen átalakulhatnak játékterületté vagy szekrénysé válhatnak. Minden szükséges ésszerű elhelyezése a rend rendszeres és kényelmes karbantartásához vezet a szobában. Ez különösen igaz a tizenéves szobákra.

Egy kis óvoda esetében ajánlott a kiegészítő tárolórekeszekkel felszerelt lehetőségek közül választani. Ezután kevesebb szekrényt és polcot telepíthet a szoba más részeibe, ami növeli a szabad helyet.

Az emeletes ágyak kötelező elemei a létrák, csúszdák és kötelek

Emeletes ágy

A Pirate emeletes ágy két kényelmes alvóhelyet és egy teljes értékű sportsarkot ötvöz

A további részletek segítenek a gyermekek egészségének megerősítésében, a pontosság fejlesztésében. A gyermek játékához és fizikai fejlődéséhez a szerkezetek kötelekkel, létrákkal, csúszdákkal vannak felszerelve. Ez nem csak egy további lehetőség a szintek közötti váltásra, hanem szórakoztató időtöltés is.

Különös figyelmet fordítson a lépcsőre. A gyerekek fel fognak emelkedni és elesni. Nem csak megjelenésében kell vonzónak lennie, hanem biztonságosnak és megbízhatónak is. Ellenkező esetben a működés közbeni sérülések kockázata nő.

A "Lyubava" emeletes ágy szokatlan kialakítása fém fejtámlákkal és lábtartókkal, valamint természetes fából faragott elemekkel

Az emeletes ágyak számos előnnyel járnak. Kulcsuk a helytakarékosság, a hozzáértő és ésszerű helykihasználás, a dolgok tárolásának megfelelő megszervezése. De a választást óvatosan és komolyan kell megközelíteni. A biztonság és a megbízhatóság fontos paraméterekké válnak. Keressen olyan termékeket, amelyek erősek, ütközöttek és kiváló minőségű, allergiamentes anyagokból készülnek. Támaszkodjon saját gyermekeinek ízére. Végül is kényelmesen kell pihenniük. Csak a kizsákmányolásból kell pozitív érzelmeket kapniuk.

Ágy

Eredeti vintage kivitelű, kézzel készített, kemény hamu "régi hajó" ágy

Előző

Következő