A gyermek tolóágyak választásának jellemzői és előnyei

Gyermek születésével a szülők hanyatt merülnek felelősségükben. Hány kellemes házimunkát hoznak a gyerekek! Ez az első játék, a ruhák és természetesen az ágy választása. Ez az ágy az első szükségszerűség, és ennek megválasztása meglehetősen nehéz folyamattá válik az új szülők számára.

Fa ágy gyermek csúszó

A gyermek hálószobájában kihúzható ágy lesz a legpraktikusabb és legideálisabb megoldás.

A fiatal anyukák és apukák eltévednek a bútorok sokféleségében, néha nem is értik, mire kell elsősorban figyelni. Ma már számos követelmény vonatkozik a kiságyra. A népszerűség csúcsán egy kihúzható gyermekágy található. Ez az eredeti bútor a legmegfelelőbb lehetőség, mert a gyermekével együtt nő.

Indiana kiságy

A gyermek tolóágyak formájának és színének eredetisége végtelen.

Gyerek kihúzható ágy és előnyei

A gyermekek számára kihúzható ágyak számos problémát megoldhatnak. Alkalmasak lánynak és fiúnak egyaránt. Egy ilyen "növekszem" nevű intelligens rendszerrel helyet takaríthat meg a gyermekszobában, a gyermek tolóágyának eredeti kialakítása kiegészíti a szoba belsejét.

Gyerekágy modellje növekszem

A kihúzható gyermekágy sok szabad helyet takaríthat meg a szobában.

A gyermekek számára kihúzható ágy a következő előnyökkel jár.

 • Hosszú távú használat. Az ilyen típusú bútorok kiválasztása a szülők számára a szülők hosszú ideig megoldják a gyermekek alvó bútorainak kiválasztásának problémáját. A gyermekek kihúzható ágyai két fő típusra oszthatók: 0-10 évesek és 3-15. Kiderült, hogy a szülőknek csak egyszer kell cserélniük gyermekük ágyát - akár három, akár 10 éves korukban. Akkor ez egy standard felnőtt ágy választása lesz.
Gyerek ágybútor Rostushka-2 csúszó

A kiságy a babáddal együtt növekszik.

 • Pénzügyi. Az itteni megtakarításokat nemcsak rubelben, hanem idegekben is mérik. Végül is egy teljesen tudatlan gyerek a lehető leghamarabb felnőtté akar válni, és követeli a választás jogát, ami gyakran nem esik egybe a szülők döntésével.
 • Innovatív mechanizmusok. Csúszik a gyermekágy, amelynek rendszere képes növelni az alvóhelyet, ami lehetővé teszi hosszú ideig történő használatát. Egy ilyen rendszer terhelése évente növekszik, ezért a gyártók elsősorban a természetes fát választják anyagként, és a szerelvények szilárdsága megnő.
Gyerek ágy 3 éves kortól oldalakkal

Ezek az ágymodellek ideálisak 2 évesnél idősebb gyermekek számára.

 • Környezetbarát. A csúszó fekvésű gyermekágyak olyan környezetbarát anyagokból készülnek, mint a kőris, a bükk, amelyet minőségi tanúsítványok is megerősítenek.
 • A gyermek helyes és egészséges alvása. A kanapéval ellentétben a csúszómechanizmussal ellátott gyermekágynak nincsenek görbületei vagy mélyedései. Ezenkívül az ilyen bútorokat duettben használják ortopéd matracokkal, amelyek biztosítják a gyermek helyes helyzetét, ami szükséges az egészséges gerinc kialakulásához.
Csúszó gyermekágy három éves gyermek számára

A gyermekszoba szabad helyének ésszerű megtakarítása egy toló ágy.

A gyermek csúszóágyainak hátrányai

Ha a gyermekek csúszó ágyát más célokra használják - ugrás vagy túlterhelés, ami gyakran akkor fordul elő, amikor a kisgyermekek aktív játékokat játszanak, a csúszó mechanizmus eltörhet vagy megsérülhet. Természetesen senkitől sem mentes az ilyen esetek.

Gyerekágy, csúszó HOFF-Junior

A kihúzható ágy nemcsak kisgyermekek, hanem tinédzserek számára is alkalmas.

A második hátrány a berendezés. A kinyitható kiságyak legtöbb modellje rétegelt lemezt képez. Az ilyen anyag nincs szellőztetve, felhalmozza a nedvességet, és ennek következtében tönkreteheti a matracot. Egy fiatal, növekvő organizmus még nem tanulta meg teljesen, hogyan kell megbirkózni éjszakai szükségleteivel, és gyakran előfordulnak olyan „balesetek”, amelyek eredményeként a rétegelt lemez felszívja a folyadékot és a szagot. Ezenkívül a sima felület nem hasznos a gyermek helyes testtartásának kialakításához. Ezért erről előre kell gondoskodni rack alap megvásárlásával.

Bükk gyerekágy

Hosszabbítható ágy természetes bükkből.

Csúszó fekvésű babaágyak típusai

Kedves szülők, álmában is alakítsa ki gyermeke helyes testtartását! Ezenkívül a kihúzható gyermekágy eredeti kialakítása a hálószoba bármely belső teréhez illeszthető, és az alvóhely növekedése hosszú időn keresztül lehetővé teszi a gyermekbútorok használatát. Mindennek, amelyet gyermekeknek szánnak, kiváló minőségűnek kell lennie. Nem hiába mondják, hogy a fiatalabb generációnak a legjobbat kell adni. Végül is mi lehet drágább, mint a teljes egészséges alvás? A gyermekek felfedezők, és erőteljes tevékenységüket jó pihenéssel kell kísérni. Ezért ebben a tekintetben a csúszó ágyú gyermekágyakat tartják a legjobb segítőknek.

Kényelmes kihúzható gyermekágy

Gyerek tolóágy további tárolóval sok szülőnek örülni fog.

A kihúzható gyermekágy 4 típusra osztható.

 1. Kihúzható ágy két gyermek számára.
 2. Gyerek kihúzható ágy 0-10 éves korig.
 3. Gyerek kihúzható ágy 3-12 éves korig.
 4. Gyerek kanapé.
Gyerekágy a belső térben

A kihúzható ágy klasszikus kialakítása gyermekek és serdülők számára.

Gyerekágy csúszó fekvéssel 0-10 év

Funkcionalitása jellemzi az „Növek” modellt. Az ilyen ágy egy többfeladatos komplexumot tartalmaz, amely fel van szerelve:

 • pelenkázó;
 • fiókos szekrény;
 • fiókok az alja alatt;
 • gyermekágy.
Gyerek ágy csúszó csúszó

Praktikus, kényelmes és olcsó - mindez tökéletesen leírja a csúszó ágyak modelljeit.

Ezt követően az ágy átalakul a gyermek korának megfelelő kényelmesebbé - az alsó rész leesik, a lécek teljesen vagy részben szétszerelhetők. Amikor a babaágy hossza nem lesz elegendő, szétszerelni kell a komódot. A fiók alja szilárd síkot képez az ággyal, így több hely van egy alvóhely számára. A csúszó ágyú babaágy 120 * 60, szélessége 70 cm, későbbi átalakítása 160 * 70.

Babaágy növekszem

A csúszó ágy modell klasszikus változata "Növek".

Az ilyen típusú hangulatos babaágy szélesebb - akár 90 cm is. Ez a kialakítás egy speciális mechanizmusnak köszönhetően kihúzódik a végéből. A kikötő átmérője 200 cm-re nő, ami még tinédzserek számára is elégséges. A kiságy környezetbarát anyagokból készül, ami nagyon fontos a gyermek egészsége szempontjából.

Gyerek toló ágy fehér

A fehér kihúzható ágy tökéletes bármilyen belső és színpalettához.

Hosszabbítható ágy két gyermek számára

Két lehetőség van egy kihúzható ágyra két gyermek számára:

 1. Tetőtéri emeletes ágy. Gyakran van egy oldalsó létra, amelynek lépcsői alatt a tárolórendszer található, az alsó rész egy speciális mechanizmust hagy maga után.
 2. Az átalakító ágy felső szintje mozdulatlan, alóla egy második modult húznak ki, amelynek alsó panelje fiókokkal van ellátva. A franciaágy dugóval és rögzítőkkel van felszerelve, amelyek a gyermek biztonságát szolgálják.
Hosszabbítható gyermekágy hercegnőknek

Ez a csúszóágy modell alkalmas egy igazi hercegnő óvodájára.

"Növekszem"

Az "Növek" hangulatos gyermek tolóágyak nagy gyűjteménye. Ezekben a modellekben minden egyszerű és lelkes. A kialakítás a legapróbb részletekig átgondolt: nincsenek éles sarkok, és az összes mechanizmus megbízhatósága lehetővé teszi a baba ágy hosszú ideig történő használatát.

Gyerek tolóágy forgácslapból

Gyerekeknek szánt csúsztatható ágyak gazdaságos változata, forgácslapból.

 • Az ágyak csak környezetbarát anyagokból készülnek, például bükk, kőris és környezetbarát forgácslapok. Ha a modell feltételezi a fiókok és oldalak jelenlétét, akkor ezek szintén fából készülnek.
 • Gyerek tetőtéri ágy, érdekes tervezési megoldásokkal, amelyek számos funkciót ötvöznek, például számítógép-asztal, kihúzható szekrények és lépcsők.
 • Világos gyermek kanapék nagy választéka tolóággyal.
 • A gyermek tolóágyának eredeti kialakítása segít kiegészíteni a gyermekszoba belső terét.
 • Széles színválaszték, amelyben bárki megtalálja a megfelelő palettát.
 • A teljes méretek 77 * 133-tól kezdődnek, és akár 200 cm-re is növekedhetnek.
 • Bármely modellhez lehetőség van ortopéd matrac választására, amely további modulokkal bővíthető.
 • Az oldalakkal és oldallal, kiegészítő fiókokkal és anélküli modellek kivitelét a vásárlók választják. Érdekes lehetőségek vannak egy titkos éjjeli szekrénnyel.
Gyerekek csúszó ágy növekedési gazdasága

Az elegancia és a praktikum a sok gyermek tolóágy gyártója mottója.

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A gyermekek számára kihúzható ágyak a legnépszerűbb lehetőségek a kis területű apartmanokban, ahol minden centiméter nagy jelentőséggel bír. A gyermekszoba egy olyan hely, amelyet nem szabad tele lenni sok bútorral. Minden megoldásnak a lehető legkompaktabbnak és működőképesebbnek kell lennie, ugyanakkor kényelmesnek kell lennie a gyermek számára. Egy növekvő babának a lehető legtöbb helyre van szüksége játékötleteinek megvalósításához. Ezen okok miatt választja sok szülő a kihúzható ágyakat.

Gyermek kinyitható ágy Sonya

A csúszóágy bármely modelljét fel kell szerelni egy speciálisan kiválasztott ortopéd matracsal.

Kitaláljuk, hogyan lehet a csúszó gyermekágyat helyesen választani, és mire kell különös figyelmet fordítania vásárláskor.

Gyerekek kinyitható ágy oldalnézete

Ha további tárhelyet szeretne kapni az ágy mellett, akkor figyeljen a fiókokkal felszerelt modellekre.

 • A gyermekbútor kiválasztásakor azonnal gondoskodnia kell egy ortopéd matracról, amely biztosítja az egészséges alvást és segít kialakítani a gyermek helyes testtartását.
 • Anyag. A kiváló minőségű babaágy egyik legfontosabb mutatója az az anyag, amelyből az alvókeret készül. A gyermek ágyának környezetbarát anyagokból kell készülnie - a gyermek egészsége ettől függ. Ehhez természetes fát használhat: kőris, bükk vagy környezetbarát forgácslap. Az anyagnak minőségi tanúsítvánnyal kell rendelkeznie.
 • Szemrevételezés. Ha gyermekbútorokat megrendelés alapján készítettek, akkor a telepítés előtt gondosan meg kell vizsgálni, hogy nincsenek-e rajta hibák. Ha egy kész modellt vásároltak, érdemes kipróbálni az összes behúzható mechanizmust, zökkenőmentesen kell működniük, és nem "elakadni".
 • Méretek. Vásárlás előtt meg kell mérnie a szoba területét. Ezzel együtt olyan ágyat kell választania, amely megfelel a gyermek magasságának. Ne felejtsük el a gyermekszoba kialakítását, mindennek harmonikusnak kell lennie. A gyártók nagy választékban kínálják a különböző méretű, formájú és színű gyermek kanapékat. Szintén az "én növekszem" sorban vannak egy gyermek padlásmodellek és kihúzható kanapék.
Gyerek toló ágy Vyrastayka

Bármilyen belső megoldás teljesnek tűnik, ha tolóágyat használ.

A belső megoldások jellemzői kihúzható gyermekággyal

Nagyon sok funkció van hozzárendelve az óvodához - a gyermek itt foglalkozik, játszik és pihen. És az egyiknek nem szabad beavatkoznia a másikba, különösen, ha két vagy több gyermek van. Ezért az ágy jelentős szerepet játszik a belső térben. A gyermekbútor nemcsak lehetővé teszi egy ilyen fontos hely megtakarítását, hanem jelentős szerepet játszik a szoba belső kialakításában is.

Gyerek kihúzható ágy Növekszem

A csúszó babaágyak sok előnyt jelentenek a vásárlók számára.

A legideálisabb megoldás a több gyermek számára kialakított alvóhely helyes megszervezésére egy kihúzható ágy két hálóval. A gyermek tolóágy eredeti kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen fal mentén elhelyezhesse, miközben minimális helyet foglal el. Lefekvés előtt az alsó szint kinyúlik, és megjelenik egy további ágy. Ez a kialakítás egyszerű a kialakításában, ugyanakkor tartós is, mivel hosszú távú használatra tervezték. Megállíthatja választását egy ilyen alvóhelyen, mind a kisgyerek, mind a tinédzser számára.

Tömörfa ágyak

A bútorgyártók a színpaletták és minták széles választékát kínálják az ügyfél választása szerint.

Gyakran előfordul, hogy a gyermekek kihúzható ágyaiban szokatlan tervek vannak, ahol az alsó szint egy komódban vagy a felsőben van elrejtve - íróasztalként szolgál. Vannak olyan lehetőségek is, amelyek úgy készülnek, mint egy tetőtéri emeletes ágy, de az alsó rész csúszik ki a görgőkön. A színek annyira változatosak, hogy meglehetősen képesek kiegészíteni a gyermekszoba bármilyen kialakítását.

Gyerekek kinyitható ágya Növek tömör bükk

Az "Növek" ágy az "Intelligens bútorok" kategória egyik legfényesebb képviselője.

"Okos" bútorok

A gyermek csúszóágya nem is olyan régen jelent meg, de már sok szülő és csecsemőjük szívét elnyerte. Ez a bútor különféle lehetőségek szerint készül, de használatuk lényege ugyanaz marad - racionalizálva a gyermekszoba terét.

Lehetőség van kihúzható ágyra, az alsó emelet magasságának egy speciális automatikus mechanizmus segítségével történő beállításával. Ez a funkció lehetővé teszi az ágyak azonos szinten történő elhelyezését vagy egyetlen hálóhelyiségbe történő egyesítését.

Gyerekszoba kihúzható ággyal

A kihúzható ágy tökéletesen illeszkedik a gyermekszoba bármely belső terébe.

A gyermekek vérével rendelkező transzformátorszekrények egyes modelljeinek innovatív kialakítása képes megváltoztatni síkjaikat. Egy ilyen rendszer befelé hajlik, vagy éppen ellenkezőleg, külön tárolóként képes kibontakozni további tároló modulok kialakításának eredményeként, vagy tanulmányi asztalként használják.

Fehér kihúzható ágy

Stílusos és modern modell egy csúszó ágy egy gyermek számára.

Az alváshoz legérdekesebb gyermekbútorokat az idei év újdonságai mutatják be - a falba épített ágy. Ez a modell maximum helyet szabadít fel, mind a gyermek tevékenységeire, mind a szabadtéri játékokkal a társaikkal. Az itt található tárolási rendszer külön figyelmet érdemel - könyvespolcok és fiókok formájában kerülnek bemutatásra, amelyek szintén a falban helyezkednek el. Hozzáférés hozzájuk akkor nyílik, amikor az ágyat kihúzzák.

Gyerek kanapé, csúszó

A kiváló minőségű gyermek tolóágyak nagyon vonzó megjelenésűek.

A gyermek tolóágyának kiválasztásakor nagyon fontos figyelni nemcsak a megjelenésre, hanem a teljesítmény minőségére is. A mindennapi használat kényelme is fontos, mert kezdetben a szülők feladata megszervezni a gyermekszobát, és csak ezután, ahogy felnőnek, a baba megmondja neki, hogy mi lesz a legjobb.

Videó a "nőek" tolóágy összeszereléséről és tesztjéről

50 fotó a legérdekesebb csúszó gyermekágyak ötleteiről:

Előző

Következő