Gyerekágyak gyermek oldalsó biztonságával 75 fotón

A baba alvóhelyének megszervezéséhez speciális bútorokra van szükség. A gyermek állandóan hánykolódik álmában. Ezért újszülöttek számára gyermekágyakat vásárolnak lökhárítókkal, amelyek megakadályozzák, hogy véletlenül kidőljenek. A korlátozó korlátok különbözőek - puhák és kemények. Mely ágyak jobban teljesítenek rendeltetésüknél - érdemes részletesebben átgondolni.

ágy hátsó deszkával

Mely ágyak jobban teljesítenek rendeltetésüknél - érdemes részletesebben átgondolni.

Gyerek ágyak lökhárítókkal - megbízható védelem a gyermeknek alvás közben

A gyermekek számára készült bútorokat változó biztonságossággal állítják elő. Gyerekágyak lökhárítókkal csecsemők számára - garancia arra, hogy alvás közben a gyermek véletlenül nem esik ki a kikötőből.

Gyerek ágyak oldalakkal

A gyermekek számára készült bútorokat változó biztonságossággal állítják elő.

A merev oldalú standard kiságyak a legnépszerűbb bútorok a gyermekek számára, de az utóbbi időben sokan a lágy és féllágy ütéselnyelő szerkezeteket kedvelik. Ez a lehetőség is elfogadható, de a biztonság mértéke mindig kétséges. Biztosítani kell, hogy a csecsemő ne feszítse ki a vászoncsíkokat, ha azok nincsenek egymáshoz rögzítve.

Ágy szekrény

A gyermek állandóan hánykolódik álmában.

A deszkával ellátott gyermekágyak csak akkor tekinthetők megbízhatónak, ha teljesülnek az előírások, figyelembe veszik az életkort, a súlyt (teljesítményterhelést) és a lehetséges mozgástartományt. A bútoroknak meg kell felelniük a környezetbiztonsági követelményeknek.

 

Gyerek klasszikus ágy oldalakkal 3 éves kortól

A kemény ágyú standard ágyak a legnépszerűbb bútorok a gyermekek számára, de az utóbbi időben sokan a lágy és féllágy ütéselnyelő szerkezeteket kedvelik.

A puha lökhárítók hátrányai a kiságyak számára

Ebben a fajta bútorokban kétféle vászon puha oldala jelen lehet:

  • közbenső nyílásokkal ellátott csíkok;
  • tömör szövet.
Gyerek ágy egy lánynak

Általános szabály, hogy egy kis ember 5-6 éves korára már képes álmában irányítani a testét a környező térhez képest.

baba ágyak lökhárítók képekkel

A gyermeknek jól védett helyen kell lennie, miközben felnő.

 Az első lehetőség meglehetősen veszélyes kialakítás. Igen, a baba nem esik ki alvás közben, de belegabalyodik a puha szövetdarabokba, megragadhat egy kar vagy láb, ami fájdalmat okozhat a babában.

kivehető oldala a babaágyhoz

Biztosítani kell, hogy a csecsemő ne feszítse ki a vászoncsíkokat, ha azok nincsenek egymáshoz rögzítve.

A szilárd vagy hálós szövetek, amelyek akadályként szolgálnak, szintén nem túl kényelmesek. Ha a szövet nem túl jó minőségű, az idő múlásával a gyermek át tudja tolni, és ennek következtében kieshet. Fennáll annak a veszélye is, hogy a végtagok beszorulnak a hálósorba.

Fa gyermek ágy oldalakkal

A deszkával ellátott gyermekágyak csak akkor tekinthetők megbízhatónak, ha betartják az előírásokat, figyelembe veszik az életkort, a súlyt.

Eredeti gyermekágyak lökhárítókkal

A kiságyhoz jobb, ha a keret és a befejezés természetes anyagát választja.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze a nem szabványos bútordarabok megbízhatóságát, ésszerűen értékelje a jövőben annak szilárdságát. Ha a modell nem rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal, akkor érdemes egy másik, tesztelt és ellenőrzött terméket figyelembe venni.

 

Gyerek ágy lökhárítókkal és puha fejtámlával

A bútoroknak meg kell felelniük a környezetbiztonsági követelményeknek.

Lökhárítókkal ellátott gyermekágyat a GOST szerint kell gyártani, ahol minden - az anyagtól a rögzítésekig - a modellhez csatolt dokumentumokban tükröződik. Fontos a garancia elérhetősége is. Igaz, az import termékek néha méretükben különböznek a hazai termékektől.

Gyerek ágy oldallal olcsó

A biztonság mértéke mindig kétséges.

Gyerekágyak fajtái

A modern üzletek lehetővé teszik, hogy megbízhatóbb modellt válasszon csak a babája számára. A gyermek biztonságban lesz, ha előre átgondolja a gondozásának és az esetleges baleseteknek minden árnyalatát.

Gyerek kanapé oldalakkal

Javasoljuk, hogy ellenőrizze a nem szabványos bútordarabok megbízhatóságát, ésszerűen értékelje a jövőben annak szilárdságát.

A kiságyak korosztály szerint vannak felosztva. Hasznos területük és biztonsági szintjük különbözik egymástól. Tehát a 3 évesnél idősebb gyermekek számára a bútorok már teljes értékű táblák nélkül készülnek, de néhány modell még mindig fel van szerelve velük. Az ilyen kiságy kiválasztásának megközelítésének a gyermek egyéni jellemzőire kell összpontosítania.

fa ágy oldalával

A fa deszkából készült merev korlátokkal rendelkező opció 2-3 éves korig előnyösebb. Az éjszakai vagy nappali pihenés során a gyereket teljesen megvédi egy ilyen akadály.

 

Gyerek ágy Tündér oldalakkal

Annak érdekében, hogy a gyermek ne essen ki az ágyból, ajánlott kis oldalú bútorokat választani.

Szüksége van kerítésekre a 3 éves korú gyermek kiságyán?

A 3 évesnél idősebb gyermek kiságyának korlátját fel kell szerelni, ha alvás közben a csecsemő folyamatosan változtatja a helyzetét. Alvás közben fokozatosan elmozdulhat az ágy szélére és leeshet. Ha gyermeke aktív típusú, akkor az éjszakai pihenés során az ilyen viselkedés valószínűsége jelentős.

Ez az ágymodell keresett nálunk.

Ha a modell nem rendelkezik megfelelőségi tanúsítvánnyal, akkor érdemes egy másik, tesztelt és ellenőrzött terméket figyelembe venni.

Annak érdekében, hogy a gyermek ne essen ki az ágyból, ajánlott kis oldalú bútorokat választani. Próbálja ki az opciót alacsony függesztő korlátokkal. Gyakran hálóból vagy fonottá teszik őket, hogy a baba véletlenül ne sértse meg magát, álmában széttárja a karját vagy a lábát. Ahogy öregedsz, a "kerítés" eltávolítható. Általános szabály, hogy egy kis ember 5-6 éves korára már képes álmában irányítani a testét a környező térhez képest.

Gyerek ágyak

Oldalsó gyermekágyat a GOST szerint kell gyártani.

Hogyan válasszunk kiságyat?

A gyermeknek jól védett helyen kell lennie, miközben felnő. Ez vonatkozik mind az anyagok ökológiájára, mind a tervezési megoldásokra a hasznos terület szervezésében.

Ágyak a legédesebb álmokhoz

A modern üzletek lehetővé teszik, hogy megbízhatóbb modellt válasszon kifejezetten a babája számára.

Kiságyhoz jobb, ha a keret és a befejezés természetes anyagát választja. A legjobb megoldás a fa és a forgácslap lenne.

Gyerek bútorok

A gyermek biztonságban lesz, ha előre átgondolja a gondozásának és az esetleges baleseteknek minden árnyalatát.

Mivel ezt a helyet alvásra szánják, higiéniai okokból nem ajánlott járókának használni - ez utóbbit külön kell megvásárolni.

ágy tálalóval és fiókokkal

A kiságyak korosztály szerint vannak felosztva.

A gyermeknek elegendő helynek kell lennie a szabad testhelyzethez. A modell kiválasztásakor a közepes méretűekre kell összpontosítania. A korlátokat erős rudakból kell készíteni, jobbak, mint a fából készültek. Egyenesek vagy eredeti menettel készülnek. Nem lehetnek ritkák, hogy a gyermek véletlenül ne piszkálja a fejét és ne ragadjon közéjük. Szellőzés szempontjából az alja kényelmesebb egy állvánnyal, mint egy tömör rétegelt lemez.

Gyerek ágy lökhárítókkal

Az ilyen kiságy kiválasztásának megközelítésének a gyermek egyéni jellemzőire kell összpontosítania.

A fémből, polimerekből vagy kombináltakból készült termékek ma meglehetősen olcsók és népszerűek, de a gyermekek számára kevésbé kényelmesek.

Gyerekágyak lökhárítókkal a belső térben

A fa deszkából készült merev korlátokkal rendelkező opció 2-3 éves korig előnyösebb.

Népszerű márkák és modellek

Megérdemelt népszerűség ma az olasz kiságyak - Baby Italia Dolly. A világ vezető bútorgyártói itt is tartják márkájukat. Ez és más márkák teljes mértékben megfelelnek a biztonság és a megbízhatóság kritériumainak. Ráadásul az olasz modellek mindig gyönyörűek.

Forgácslap ágy gyerekeknek

Az éjszakai vagy nappali pihenés során a gyereket teljesen megvédi egy ilyen akadály.

Az orosz modellek közül érdemes megemlíteni Papaloni Giovanni (olasz stílusban, dobozával a gyermek kiegészítők számára), Fairy, Krasnaya Zvezda, Antel és mások. A kisgyermekek szülei imádják a modern átalakító modelleket. Ebben a szegmensben a "Gandilyan Teresa" a legkeresettebb modellek.

Ikea gyermekágyak

A baba kiságyának akadályt kell felszerelni 3 éves kortól, ha alvás közben a csecsemő folyamatosan változtatja a helyzetét.

A jól ismert márkák hazai termékeinek többsége megfelel az anyavásárlók preferenciáinak. A legújabb polimerekből vagy fémből készült kiságyak széles körű hirdetése ellenére a fogyasztó a hagyományos természetes anyagok mellett, a gyermek megfelelő fokú védelme mellett az esztétika és a kényelem mellett szavaz.

Baby Bed Truck

Alvás közben fokozatosan elmozdulhat az ágy szélére és leeshet.

ágy oldalakkal

A gyermeknek elegendő helynek kell lennie a szabad testhelyzethez.

Előző

Következő