Gyermek tetőtéri ágy modern kialakítású tömörség a szobákban

Az eredeti bútortervek között vannak olyan példányok, amelyeket a gyerekek nagyon szeretnek. Ez egy gyermek tetőtéri ágy, és variációi nagyon különbözőek lehetnek.

Gyermek tetőtéri ágy Leo

Felső ággyal és íróasztallal rendelkezik.

Minden gyártó megpróbálja termékeit működőképessé és ugyanakkor érdekes megjelenésűvé tenni. Szokatlan ágy vásárlása egy alvóhely számára az egyik módja a gyermekszoba diverzifikálásának, a fantáziaelem hozzáadásának.

 

Gyerek ágy - tetőtér Bambini

Gyönyörű, modern színek teszik gyermeke szobáját fényessé, szórakoztatóvá és gyermekszerűvé.

A tetőtéri baba előnyei és hátrányai

A kikötő elhelyezésénél a nem klasszikus kialakításnak lehetnek előnyei és hátrányai is. Az előnyök közül a következőket érdemes megjegyezni:

  • tömörség;
  • multifunkcionalitás;
  • a gyermekek fantáziájának fejlődésének elősegítése.

Gyermek tetőtéri ágy Teremok

Kevés hátránya van egy ilyen padláshoz hasonlító ágynak. Talán valakinek kevésnek tűnik, vagy nem felel meg neki, hogy kevés fény jut be. Ez a kialakítás különleges stabilitást és szilárdságot igényel.

Világos tetőtéri ágy két gyermek számára

Az ágyon és a ruhásszekrényen található fényes matricák olyan búgást nyújtanak ennek a bútorgyűjteménynek, amely örömet szerez a gyermek szemének és mosolyra készteti.

Bármely gyártó inkább a gyermekek preferenciáira összpontosít. A statisztikák szerint pedig az ilyen ágyak a "házakkal" együtt a népszerűség első helyeit foglalják el. A gyerekeknek tetszik a szerkezet rejtett zugainak "rejtélye", a játék képessége és a különböző helyzetek kitalálása az olvasott mesék, valamint a rajzfilmekben és filmekben látott kalandok analógiájával.

 

tetőtéri ágy fiúknak

A gyermekágy a test és a homlokzat színeiben készül, a legmodernebb eszközökkel, tanúsított, környezetbarát anyagokból.

Ez a bútor nagyon alkalmas egy kis ágyhoz is. Ennek köszönhetően megoldódik az ergonómiai tér rendezésének feladata. Ágy megvásárlásakor meg kell vizsgálni, hogy a gyártó hogyan alkalmazta a jól ismert szabványokat a tervezési projektjében, milyen kiegészítéseket tett a tervezéshez - ezek helyettesíthetnek egyes bútorokat, sőt sportfelszereléseket is.

Az ilyen ágyon fekvő gyermek akkor érzi jól magát, ha minden része kiegyensúlyozott.

 

Tetőtéri ágy az óvodában

A padlásnak biztonságos burkolattal kell rendelkeznie.

A gyermekek tetőtéri ágyainak típusai

A dizájner termékek széles választéka áll rendelkezésre a gyermekek számára. A legnépszerűbb tetőtéri ágyak:

  • konstrukciók 3-5 éves gyermekek számára a "dobogón";
  • játszósarokkal rendelkező projektek;
  • bútorok munkaterülettel;
  • emeletes (modulokkal és modulok nélkül).
tetőtéri gyermekágy

A hálószobában a gyermek elemében fogja érezni magát.

5 éves kor alatti gyermek számára a magas alsó fiókokkal ellátott ágyat tartják a legjobb megoldásnak. Az oldalán 3-4 lépcsős létra található. A kényelmes emelkedés lehetővé teszi a gyermek számára a fizikai aktivitás fejlesztését. Általában ezt a modellt fiúknak választják, ha nem félnek a magasságtól. Annak érdekében, hogy a gyermek véletlenül ne essen álomba, az ágy fel van szerelve egy oldallal.

A felső ülősarokkal ellátott játszóterek alkalmasak az idősebb gyermekek számára. Alul a szerkezet üreges, egyik oldalán lépcső, a másikon oldalsó panel korlátozható, átmenő vagy szilárd.

Tetőtéri ágy

Egyedi tervezésű bútorok.

A dolgozósarokkal ellátott ágyakat iskolások számára választják. Alul számítógépet vagy íróasztalt és egy széket, valamint polcokat és szegélykövet helyeznek el az oktatási kellékek számára. Kikötéshez a szerkezet teteje fel van szerelve - az úgynevezett padlás.

Egyes modellekben az ágy a fülhallgatóban található, szekrények, asztalok és egyéb modulok vannak hozzáadva, amelyeket szükség esetén könnyű szétszerelni.

Tetőtéri ágyak a belső térben

A tartóváz kiváló minőségű, laminált forgácslapból készül, vastagsága 16 mm.

A gyártó két létrát is megtervezhet, mindkettő a közvetlen rendeltetésén túl sporteszköz szerepét fogja betölteni.

Az alvóhely megszervezése gondos megközelítést igényel. A bútorokat a szoba méretének és elrendezésének figyelembevételével választják ki.

Gyerek bútorágy csak a második emeleten szekrénnyel

Az eredeti bútortervek között vannak olyan példányok, amelyeket a gyerekek nagyon szeretnek.

Bármely gyártó gondoskodik arról, hogy termékei keresettek legyenek, így a piacon számos különböző típusú szerkezetet láthat. Hogy melyik a gyerekednek megfelelő, az rajtad múlik.

 Hogyan válasszuk ki a megfelelő anyagot

A gyermekágyak legbiztonságosabb alapja a fa, mind a tömör, mind a forgácslap, a forgácslap. Ez egy környezetbarát anyag, amelynek egyedülálló tulajdonsága van, hogy a szoba terét kényelmesebbé tegye. Minden babaágygyártó tudja, hogy a fa képlékeny a feldolgozás során, ha a megfelelő fajt választják - például bükk.

Gyerek tetőtéri ágy dolgozósarokkal

Szokatlan ágy vásárlása egy alvóhely számára az egyik módja a gyermekszoba diverzifikálásának, a fantáziaelem hozzáadásának.

A polimer anyagokból készült keretek látszólagos praktikusságukkal és alacsony költségükkel kevésbé környezetbarátak, meglehetősen törékenyek, és működés közben nem bírnak nagy terhelést. Élettartamuk várhatóan rövid lesz.

A padlásnak biztonságos burkolattal kell rendelkeznie. A féllágy anyagokat úgy választják ki a fekvőhely számára, hogy a gyermek testtartása ne romoljon meg. A keret festhető vagy bevonható nem mérgező lakkal.

Fotó ötlet egy tetőtéri baba

Kevés hátránya van egy ilyen padláshoz hasonlító ágynak.

A kompakt bútorok, amelyek ágyból és kiegészítőkből állnak, szekrény, játszótér vagy munkaterület, fiókok, lépcsők, nem lehetnek túl olcsóak, különösen, ha természetes fából készültek. Egy olcsó modell számos olyan hiányosságot "elrejthet", amelyek már működés közben kiderülnek. Jobb, ha ágyat veszünk átlagáron egy olyan cégtől, amely bevált a gyermekcikkek piacán.

A fekvőhely felszerelése előtt végezze el a terület pontos kiszámítását - ez jól fog jönni a modell kiválasztásakor.

 

Gyerek ágy - tetőtéri fotó

Ez a kialakítás különleges stabilitást és szilárdságot igényel.

Nem minden gyártó áll készen olyan termékek szállítására, amelyek megfelelnek a fő kritériumoknak. Ezután egy speciális műhelyben készíthet egyedi készítésű ágyat.

 

Mire kell különös figyelmet fordítani a választáskor

 Ha tetőtéri ágyat szeretne vásárolni, értékelje a szoba általános elrendezését és a jövőbeli bútordarab paramétereit. Gyerekeket magával vihet a boltba - ők megmondják, mi tetszik a legjobban.

Indítsa el a választást a modell keretének és ágyának átvizsgálásával. Mindennek szilárdnak és megbízhatónak kell lennie. Javasoljuk, hogy minőségi tanúsítvánnyal rendelkező terméket vásároljon - az önmagát tisztelő gyártó mindig biztosítja.

 

vesz egy tetőtéri ágyat egy gyermek számára

A gyerekeknek tetszik a szerkezet rejtett zugainak "rejtélye", a játék képessége és a különböző helyzetek kitalálása az olvasott mesék, valamint a rajzfilmekben és filmekben látott kalandok analógiájával.

Ha a bútorokat már megvásárolta, vigyázzon az alvóhely megfelelő felszerelésére - válasszon ortopéd hatású matracot és kényelmes párnát.

 A gyermekek tetőtéri ágyának méretei

A felelős gyártó mindig a gyártott modellekre alkalmazott szabványokra összpontosít. A gyermekeknek szánt termékek megfelelnek a méretszabályoknak. Az egyedi tervek általában megrendelésre készülnek.

Gyerek ágyfödém Kid

Kis fekhelyhez ez a bútor is nagyon alkalmas.

Először is fontos a fekvőhely mérete - a gyermeknek kényelmesen kell aludnia. Másodszor további modulokat választanak ki. Melyiket - a szoba területe és elrendezése alapján értékelik.

A tetőtéri ágyak túlnyomórészt ergonómikusak, ezért alkalmasak a legtöbb gyermek számára. A bútorokat a fal mentén helyezik el, nem az ablak mellett, hanem kissé távolabb.

 

Ágy padlás Mese

Az ilyen ágyon fekvő gyermek akkor érzi jól magát, ha minden része kiegyensúlyozott.

Mi a tetőtéri ágy sajátossága, és hogyan kell a belső térben alkalmazni?

A fekvőhely kiválasztása nem nehéz, ha több tényezőt figyelembe vesz:

  • a világ azon oldala, ahol a szoba található;
  • szoba elrendezése;
  • a gyermek (vagy a gyermekek, ha kettő van) személyes preferenciái.

 A tetőtéri ágy úgy van elhelyezve, hogy az ablak fénye ne essen közvetlenül a hálóterületbe. Ha ez nem lehetséges, ügyeljen a sötétítő függönyökre, amelyek éjszaka bezárják a nyílást.

Ágyak forgácslapból és mdf-ből

A bútorok megoldják az ergonomikus tér rendezésének problémáját.

Néha a gyártó tetőt biztosít egy ilyen ágyhoz, akkor a szerkezet az ablak közelében helyezhető el.

 Ha a gyermek nincs egyedül, akkor kétszintű struktúrát választanak. A kisebbik a földszinten alszik, az idősebb az emeleten. Bizonyos modellekben az első rész szélesebb, alkalmas lehet 3-5 éves azonos nemű ikrek számára.

Gyermek tetőtéri ágy Caravan-4M

A dizájner termékek széles választéka áll rendelkezésre a gyermekek számára.

Rendszerint a gyártó figyelembe veszi az emeletes ágyak "tulajdonosainak" különböző korosztályait. Az alsó rész alacsony, ferde vagy egyenes lépcső vezet a felsőbe. A második szint oldallal van ellátva. Néhány modell oldalsó létra, egyenes vagy ferde.

 

Gyerek tetőtéri ágy - alváshoz, játékhoz és kalandozáshoz

A gyermekágyak legbiztonságosabb alapja a fa, mind a tömör, mind a forgácslap, a forgácslap.

Innovatív tervezés intelligens tárolórendszerekkel

A modern gyártó képes az alvó komplexumot valódi szupermodellé alakítani, ahol az egyes részek a lehető legjobban működnek. Ez a tetőtéri ágy kombinálja a szekrényeket, a polcokat, a kihúzható asztalt és a visszahúzható létrát. A sportfelszerelések formájában tett kiegészítések univerzálissá teszik ezt a kialakítást.

A bútorok a modulok miatt nagyon tágasá válnak - ez egy kompakt, többcélú készlet, amely akár kis helyiségbe is könnyen beilleszthető.

tetőtéri ágy világítással

A kényelmes emelés lehetővé teszi a gyermek számára a fizikai aktivitás fejlesztését.

Az ágy összeszerelése fejlett modellekben néhány percet vesz igénybe. Ez egy kabrió, amely jelentősen megtakarítja a helyet. A gyermek könnyedén kinyújthatja vagy "összecsukhatja" a modell egyes részeit, ha egyiküket meghúzza.

 

Változások életkor szerint

Az alvóhely megszervezése gondos megközelítést igényel.

Az emeletes ágyak kötelező elemei a létrák, csúszdák és kötelek

A különféle elemekkel rendelkező, sportfunkciót ellátó komplexek különösen népszerűek a szülők és a gyermekek körében. Ezek csúszdák, létrák, kötelek és egyéb felszerelések, amelyekkel a gyerekek erőt és mozgékonyságot fejleszthetnek. Végül is fel lehet mászni nemcsak a szokásos módon, hanem egy vastag kötél mentén is, amely erőfeszítéseket és ügyességet igényel.

Előfordul, hogy a tetőtéri ágy oldalpanelként szolgálhat, amelyre a gerendákat rögzítik (a másik végét a falpanelhez rögzítik). A létrák nemcsak lépcsőkkel készülnek, a kis talapzatok lépcsőként működhetnek.

 

Gyerek tetőtéri lakókocsi

Annak érdekében, hogy a gyermek véletlenül ne essen álomba, az ágy fel van szerelve egy oldallal.

Bármit is kínál a gyártó az ügyfeleknek, gyakran valami eredetire vágynak. A személyre szabott bútorkészletek megfelelnek a szülők kívánságainak és olcsóbbak, mint a boltban.

 

Ha maga az ágy magas szinten van

A felső ülősarokkal ellátott játszósarok alkalmas az idősebb gyermekek számára.

Ágydíszítés

Külsőleg a modellek másképp nézhetnek ki. Előnyösebb "padlásoknak" tűnik, amelyekben a színek kombinálódnak - a tervezés unalmas megjelenést kölcsönöz. A gyerekeknek tetszik. A lakberendezés tervezésében különféle tervezési elemeket fogadnak - a fényes alkalmazásoktól kezdve a díszekig. Ön is elkészítheti őket.

A díszítéshez színes, különböző árnyalatú öntapadó fóliát használnak, amely az alvó komplexumot eredetivé teszi, és emellett megvédi a mechanikai sérülésektől - karcolásoktól és repedésektől.

A tetőtéri ágyad

A dolgozósarokkal ellátott ágyakat iskolások számára választják.

A gyermekek néha vizuálisan szeretnék „kiegészíteni” a terveket. Ha a kész modellnek nincs tetője, akkor maga is megépítheti - kartonból, rétegelt lemezből vagy forgácslapból. Az ütközőt önmetsző csavarokhoz rögzítik. A tetőt színes filmmel festették vagy ragasztották be.

A tetőtéri ágy kiválasztásában a legfontosabb, mint bármely más, a szerkezet biztonsága és megbízhatósága. Az összes többi kritériumot az egyéni preferenciák szabják meg.

Gyermek tetőtéri ágy VZHIK

Egyes modellekben az ágy a fülhallgatóban található, szekrények, asztalok és egyéb modulok vannak hozzáadva, amelyeket szükség esetén könnyű szétszerelni.

Előző

Következő