Szürke kanapé a belső térben 75 fotó ötlet modern design

A család tagja. Vele együtt tévét nézel, ünnepelsz, vendégeket fogadsz, vagy csak pihensz egy érdekes könyv mellett. A gyerekek is szeretik. És merítenek rajta. Természetesen ez a kedvenc kanapéja! Ez a nappali funkcionális és kompozíciós központja. Kialakításának hangsúlyoznia kell fontosságát, és mintha meghívná ülni.

Szürke kanapé a belső térben

A nappali berendezésed unalmasnak és érzéketlennek tűnik.?

az egész belső tér szürke

Természetesen nagyon alaposan meg kell fontolni ennek a színnek a másokkal való kombinációját.

A szürke (mint a taupe) sokoldalú. A kanapé kárpitozásához pedig egyszerűen pótolhatatlan. Ennek köszönhetően könnyen "belefér" bármilyen belső térbe. Csak ékezeteket kell helyesen elhelyezni és párnákat elhelyezni.

Szürke kanapé a belső fotón

Szürke kanapé - abszolút klasszikus a nappaliban.

Szürke kanapé a belső terekben

A szürke egyébként elég jól harmonizálhat néhány hűvös árnyalattal, például a kékkel, a kékkel és a lilával.

Nem idegen ezen a színfesztiválon

Paradoxnak tűnik, de a szürke harmonikusan ötvöződik a sárga, a pisztácia vagy a narancs színnel. A trükk az, hogy a kanapén nem feltétlenül élénk színeknek kell lennie. Ez egy olyan hely, amely segít ellazulni. A kanapén kell pihennie. Ezért a kanapé szürke árnyalata jól egyensúlyozza a nappali világos és kontrasztos kialakítását.

Sötét szürke sarokkanapé piros párnákkal

Sokféle konfiguráció létezik, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a legkényelmesebbet: sarokkanapé, kinyitható kanapé, kis kanapé, hatalmas 18 férőhelyes lakosztály.

bársonyszürke kanapé

De a meleg és élénk színek, például a piros, a narancs és a sárga háttér előtt nevetségesnek, sőt kissé piszkosnak tűnik.

A hi-tech hatalmas kiterjedése

A csúcstechnológiás divat a saját törvényeit diktálja a tér, a színek és az árnyalatok használatára vonatkozóan.

  1. Elmúltak a tarka kárpitozott bútorok és a vidám mintás tapéta. Manapság a nagy monofonikus terek és a fő- és két további szín triádja a trend.
  2. A falakat nem szabad túl sok apró részletgel terhelni.
  3. A szekrényeknek be kell illeszkedniük a belső térbe, és nem szabad eldugítaniuk terjedelmes méreteikkel, a kárpitozott bútoroknak pedig a minimális méretekre kell törekedniük. Ez a légiség és a tágasság érzetét kelti. A szürke kanapé nem esik ki az általános tartományból és nem árt a szemnek, ugyanakkor kontrasztos színű foltnak tűnik.
Világosszürke kanapék

A szürke szín egyrészt nagyon praktikus, másrészt unalmasnak tűnhet valakinek.

Nappali belső kialakítás

Tehát, ha nemes belső teret szeretne kapni, amelyből nyugodtan lehel, akkor a belső szürke-lila változatra kell fordítania a tekintetét.

MEGJEGYZÉSRE! Ha gyermeke úgy dönt, hogy filctollal vagy festékkel díszíti a kanapét, akkor keményen kell dolgoznia. A szürke nem jó háttér a festéshez. De ha mégis megtörténik, akkor a folt eltávolításának következményei kevésbé lesznek észrevehetőek.

gyönyörű sorozatú kanapé

A diszkrét szín azonban korlátlan lehetőségeket kínál: díszítse a kanapét párnákkal vagy ágytakarókkal; használja semleges háttérként világos falakhoz; válasszon fülbemászó kanapét...

Szürke kanapé a nappali belsejében

Ezért egy tizenéves szoba egy lánynak vagy egy óvoda ideális helyiség lenne egy ilyen belső tér számára.

Alakítsa ki a belső tér színvilágát úgy, hogy a különböző belső részletek kialakításakor hasonló szürke árnyalat jelenjen meg. A mennyezet és a falak világosszürke, a padló világos bézs színekkel díszíthetők. Ne felejtsen el olyan fényes tárgyakat hozzáadni, amelyek az általános szürke skálán kívül esnek. Például akasszon egy órát a kanapé fölé egy kerek, élénkpiros tárcsával (az "Üzlet ideje, a szórakozás egy óra" közmondás finom utalása), vagy tegyen a kanapéra több világos és élénk színű párnát, például világoszöldet, élénk narancsot vagy pisztáciát.

sorozatú kanapé a nappaliban

És kiderült, hogy a látszólag egyszerű kialakítás átalakítja az egész szobát.

szürke kanapé szürke tapétával

A "kontrasztos borsok" kedvelői számára olyan színek alkalmasak, mint a világoszöld, a sárga, a narancs.

A hatás fokozása érdekében a kanapé mögötti falra felakaszthat egy széles dekoratív panelt vagy egy szigorúan "grafikus" stílusban készített képet, ugyanazokkal az élénk színekkel, amelyek tökéletesen kiegészítik.

Nappali belső

A szürke kanapé ideális bármilyen stílushoz, kombinálható világos, sötét és színes bútorokkal.

Modern bútorok

Párosítsa zöld, krém, fehér és világos lila színekkel.

MEGJEGYZÉSRE! A szürke kanapé jól passzol a szőnyegpadló világosabb árnyalatához. De ez még nem minden! A szürke kanapé sötétbarna színvilágban jól mutat, visszafogott lágy világítással. Tökéletes az otthoni kényelem légkörének megteremtéséhez.

modern nappali belső

Változott a szezon? Cserélje ki a párnáit, és vigyen friss tavaszt, fényes nyarat, aranyat vagy havas télit a nappaliba.

Szürke sarok kialakítás a nappaliban

Kiegészítheti néhány finom színű szőnyeggel, például karamellával vagy tejjel ellátott kávéval.

Annak érdekében, hogy a kanapé ne uralja a belső teret, a legjobb, ha karfák nélküli kialakításokat használnak alacsony háttal, széles és hosszú ülésekkel és matt szövet kárpitozással. Rajta jól alhat és lustálkodhat, játszhat gyermekével, olvashat és tévézhet az egész családdal.

Szürke kanapé

A tökéletes tökéletesség bármilyen beállításhoz!

Szürke kanapé klasszikus belső térrel

Jól illeszkedik a viktoriánus stílushoz, amely gazdag króm elemekben, festményekben láp tölgy keretben. Kedvezően néz ki a homályos, de telített színű falak hátterében:

  • korall;
  • cseresznye;
  • sötétzöld (üveg);
  • igényes aranyozott;
  • borostyán.
Világos nappali belső szürke kanapéval

Egy ilyen "szürke kanapé" remekül fog kinézni a piros, sárga, zöld, lila falak hátterében

Helyezzen egy lámpát a falra, vagy helyezzen mellé gyertyatartót, amely sok tükröződést kölcsönöz és a belső tér pompáját pompázza.

Nappali belső Alekh

A világos párnák az ilyen kanapé szerves részévé válnak.

A drapériák, függönyök, párnák és falpanelek kifejezőbbé tétele érdekében ajánlott bársonyos és brokát szöveteket használni dísznyomással vagy hímzéssel. A szürke kanapé jelenléte a viktoriánus stílusú belső térben hangsúlyozni fogja luxusát.

Szürke kanapé fotó

Ügyeljen arra, hogy egy képet vagy valami vonzó dolgot akasszon a kanapé fölé.

Ha gyakran fogad fontos vendégeket, és hangsúlyoznia kell állapotát, akkor használjon rövid kanapét, fényes bőrrel borítva, magas üléssel, karfákkal és háttámlákkal párnák formájában. Megjelenése önkéntelenül is tiszteletet tanúsít a tulajdonos iránt.

Szürke kanapé vidéki stílusban

A szürkét mindenki unalmasnak és nem érdekesnek tartja, nagyon hiába!

MEGJEGYZÉSRE! Használjon két kanapét a hatás fokozásához. Helyezze őket egymással szemben. Közöttük helyezzen el egy könnyű, bozontos szőnyeget mintázat nélkül, és helyezzen rá egy átlátszó üvegből készült alacsony asztalt.

Szürke kanapé, világos belső térrel

Ma a szürke kanapé nagyon népszerű a belsőépítészetben.

A szürke kanapé tökéletesen együtt fog élni egy olyan belső stílus visszafogott színvilágával, mint például egy alpesi faház, amely nem tűri a vastag és élénk színeket - kék, piros és narancs, valamint apró és világos részletek. Három színen alapul - krém, fehér és halvány (majdnem fehér) kék. A falakat és a mennyezetet fa borítja, például festetlen "csomós" deszkával, a belső tér pedig kárpitozott bútorokkal van ellátva, bolyhos takarókkal, szőnyegekkel és párnákkal. A világításnak melegnek és nem világosnak kell lennie. A berendezésnek hangulatos légkört kell teremtenie, amelyben a szürke kanapé kulcsszerepet játszik.

 

Világos nappali belső tér

Ez a szín teljesen méltatlanul került a remeték rangjára, és kizárólag negatív színezéssel tüntette ki.

válassza ki a kanapé és a fotelek színét

Valójában a világos akcentusok létfontosságú szerepet játszanak a szürke belső térben - frissebbé, érdekesebbé és rendkívülibbé teszik.

A nappali belsejében található szürke kanapé kiváló megoldás számos tervezési ötlethez. Jó a világos és klasszikus belső térhez, és nem fog eltévedni a high-tech stílusú dizájnban.

Világosszürke kanapé

Az első asszociációk, amelyek a szürke említésénél fejben születnek, természetesen a "szürke bíboros", a "szürke egér", a "szürke hétköznapok".

Előző

Következő