Kerek kanapé a belső térben 75 legjobb fotó

Kihúzható, kerek sárga kanapé tárolóval

Összecsukható, kerek sárga kanapé, tárolóval a szoba belsejében

A kerek kanapé segít az eredeti, ugyanakkor hangulatos belső tér kialakításában. Az eredmény egy rendkívül extravagáns dizájn, amely mindenképpen lelkesedést kölcsönöz otthonának. Ennek a bútornak sima vonalai vannak. Ez lehetővé teszi számára, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső térbe, és nagyon szokatlannak tűnjön.

Kerek kanapé Versailles - klasszikus változat

A Versailles kerek kanapé klasszikus változata, amely kényelmes kanapévá és külön oszmánrá változik

A kerek bútorok népszerűek. A nappaliban és a hálószobában egyaránt elhelyezhető. A kerek kanapé nagyon kényelmesen kezelhető. Tökéletesen hangsúlyozza és kiegészíti az eredeti belső teret.

Kerek keret nélküli kanapé a kényelmes ülőhelyért

Kerek keret nélküli kanapé szokatlan háttal a vendégek kényelmes elhelyezéséhez az asztalnál

Érdemes megjegyezni egy ilyen modell legjelentősebb előnyeit.

 1. A bútorgyártók kompakt formájú és vonzó megjelenésű kanapét fejlesztettek ki, amely könnyen átalakítható alvóhellyé. Olyan kényelmes lesz, mint egy szokásos ágy. Előnye a modell összehajtásának és kibontásának képessége.
 2. A kerek kanapé átmérője 2 méterre kezdődik. Ez lehetővé teszi, hogy aludjon rajta minden kényelemmel, függetlenül attól, hogy milyen irányban fekszik. Különösen, ez plusz a feng shui hívei számára.
 3. Kerek ortopéd matracot találni meglehetősen nehéz. Hasonló típusú bútorok vásárlásakor a készlet tartalmazza. Ne pazarolja az idejét egy kerek matrac megtalálásával.
 4. Az ágynemű szett divatosnak és szokatlannak tűnik. Találhat opciókat egy nem szabványos alakzathoz, amely csak növeli az eredetiséget.
 5. A gyártás során különféle változatú kárpitokat használnak. Ez lehetővé teszi, hogy modellt válasszon bármilyen belső térhez, színvilághoz és költségvetéshez.
 6. A kerek kanapé nem csak matracot tartalmaz, hanem egy speciális kivehető huzatot is. Lehetővé teszi a kárpit anyag jó megjelenésének megőrzését, amely rendszeres használat esetén romolhat.
Díszes kerek takaró egy kerek ágyhoz

A kerek puha ágyhoz szokatlan kerek takaró eredetiséget kölcsönöz a hálószoba belső terének

Ennek a bútordarabnak nemcsak pozitív tulajdonságai vannak, hanem hátrányai is.

 1. Nagy méretek. Minden modell meglehetősen lenyűgöző méretű. Ezért ez nem csak plusz, hanem mínusz is. Végül is a kanapé nagy mennyiségű szabad helyet foglal el, ami csökkenti a hely mennyiségét. Minél kisebb a szoba, annál inkább az ágy felemészti a helyet, és mindent megtölt magával;
 2. Ha a kerek kanapé lehajtva van, akkor csak két ember ülhet rajta. Nincs hely több ember számára;
 3. A költségek meglehetősen magasak lehetnek.
A kerek kanapé külön ülősarokká és asztallá alakítható

Fekete kerek kanapé, amely könnyen átalakítható külön ülősarokká és asztallá

A felsorolt ​​hátrányokat feltételesnek nevezhetjük. A magas árat a forma és a modell eredetisége indokolja.

Nagyon kényes hálószoba kialakítása szokatlan kerek ággyal

Nagyon finom és romantikus hálószoba kialakítása szokatlan kerek ággyal és ennek megfelelő alakú éjjeliszekrényekkel

Kerek kanapé típusok

Luxus kerek bőr kanapé

Luxus kerek bőr kanapé divat nappalihoz

Ma már sokféle kerek kanapé található. A sarkok hiánya fokozza a bútor kényelmét. A kanapé lehet domború, homorú. Vannak olyan modellek, amelyek úgy néznek ki, mint egy yin yang szimbólum.

Kerek kanapé

Kerek kanapé szokatlan alakú "Yin-yang" a belső térben egy elegáns hálószoba

A fajok közötti legfontosabb különbség a transzformációs mechanizmus. Ez a szerkezet egy speciális része, amelynek köszönhetően a kanapét egy bizonyos módon összehajthatja és széthajthatja.

Kerek kinyitható kanapé

Kerek kinyitható kanapé szokatlan párnákkal díszítve

A fő mechanizmusokat a táblázat jelöli.

Transzformációs mechanizmus Leírás
Fordított eurókönyv Úgy néz ki, mint egy félkör. Kihúzható az ülésből. A háttámla mechanizmusa lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal hátradőljön. Csak a modell középső területe lesz állandó.
Esztergálás Szükséges az ülést vízszintesen több félkörre szétszedni. Ezután az alsó rész előre gurul. A modellnek rögzített hátulja van. Nem vesz részt a kibontakozó folyamatban. A háttámlát fejtámlává alakítják.
Összetett Ez egy moduláris mechanizmus. Különböző alakú és méretű ottománokat használ. Amikor a termék összecsukott és kanapénak tűnik, ottománokra van szükség az ülésekhez. A modulokat a fő bútordarabtól távolabb helyezheti el, vagy akár egy másik helyiségbe is telepítheti. Összeállíthatja a szerkezetet, ha az összes alkatrészt elmozdítja és a háttámlát visszahúzza.
Kabrió vissza A mechanizmus abból áll, hogy egy speciális fém dobozt húznak le a szerkezet aljáról. Aztán rá kell hajtania a hátát. A mechanizmus fő jellemzője, hogy az ülés teljesen reteszelve van.

A bútorok teljesítménye alapján ajánlott mechanizmust választani. Minden lehetőséghez egyedi keret készül.

Kerek kanapé

Omega moduláris kerek kanapé, amely könnyen átalakítható ágyból kanapévá és külön ülősarokká

Kerek forgatható kanapé

Kerek forgatható kanapé, kihúzható mechanizmussal és kárpitozott hátlappal

Hogyan válasszuk ki a megfelelő anyagot

A kerek kanapé különösen szépnek és organikusnak tűnik egy tágas szobában

A kerek kanapé gyönyörű és organikusan néz ki egy tágas szobában, de különösen nagy a kerek öblös ablakokkal ellátott szobában

A kerek kanapéágyat nemcsak belső tárgyként és kényelmes időtöltésként használják napközben. Hangulatos és kellemes hellyé kell válnia az egészséges alváshoz. A kárpitozás anyagának számos lehetősége van. Érdemes a saját választása és ízlése alapján meghozni a végső választást. Ne feledje a bútorok használati feltételeit. Az anyagnak a lehető legerősebbnek és tartósabbnak kell lennie. Nem ajánlott bőrkanapét vásárolni. A selyem és a kárpit alkalmasabb alvásra.

Gyerek kerek kanapé kárpitozással

Gyerek kerek kanapé puha kárpitozással a kényelmes alvás érdekében

A csúcskategóriás szövetkárpitok hozzájárulnak a bútorok vonzerejéhez. De nincs olyan jó kopásállósága, mint a bőr. A borítók használatával megnövelheti a bútorok élettartamát. Ezek a kárpit részei és biztosítják a biztonságot.

Kerek kanapé "Aalborg" levehető huzatokkal

Mire kell különös figyelmet fordítani a választáskor

Egyszerű szürke kerek kanapé

Egyszerű szürke kerek kanapé puha kárpitozással és különböző méretű és formájú párnákkal

A bútor kiválasztásakor ajánlott figyelni a következő paraméterekre:

 1. Transzformációs mechanizmus. Minél kényelmesebb Önnek összeszerelni és szétszerelni a terméket, annál jobb.
 2. Kárpitos anyag. A választott modellen nemcsak ülnie kell, hanem aludnia is. Az egészséges alvás elengedhetetlen. Célszerű olyan anyagot választani, amely jó kopásállósággal rendelkezik és tetszik.
 3. A szoba általános belső tere. A terméknek teljes mértékben meg kell felelnie a helyiség kialakításának. Válasszon olyan modelleket, amelyek illeszkednek a stílushoz, és amelyek jól illeszkednek az általános környezetbe.
 4. A kiválasztáskor ellenőrizze a szerkezet szilárdságát. Megbízhatónak és erősnek kell lennie.

Ezek azok a fő szempontok, amelyekre ajánlott figyelni a termék kiválasztásakor.

Rózsaszín kerek ágy puha rózsaszín oszmánnal

Rózsaszín kerek ágy puha rózsaszín oszmánnal egy romantikus hálószobához

Kerek kanapé méretei

Nagy kerek kanapé

Nagy, kerek kanapé a kényelmes és kényelmes alvásért

Már megjegyezték, hogy a kerek kanapé elég nagy. Ez mind a modell előnye, mind hátránya. Az átlagos méret 2 méter széles és 2,40 méter hosszú. Ez lehetővé teszi, hogy a magas emberek kényelmesen ülhessenek az ágyon és jól aludjanak. Ha Ön a feng shui híve, akkor egy ilyen kialakítás lehetővé teszi, hogy a megfelelő, helyes alvási helyzetet vegye fel. De egy nagy modell elnyeli a helyet, egy kis szobában szinte az egész területet lefoglalja.

Kerek kanapé egy kis szobában

Kerek kanapé bontakozott ki egy kis szobában

Mi a kerek kanapé jellemzője, és hogyan alkalmazható a belső térben?

Szépen játszott kerek ágy a hálószobában

Gyönyörűen játszott kerek ágy a hálószobákban - mint a belső elem fő eleme

Hasonló modellt kell használni a szoba központi elemeként. Ő veszi át a fő figyelmet. Javasolt ilyen szerkezetet vásárolni a hálószobában, ha van elegendő hely rá. Ne feledje, hogy ágyneműt kell rendelni. A boltban készre találni problémás.

Gyönyörű ágynemű egy kerek ágyon

Gyönyörű ágynemű egy kerek ágyon egy egyedi szobához

Kerek ágy áttört köpennyel

Kerek ágy áttört köpennyel a hálószobában szokatlan kialakítással

Az ilyen modell elhelyezésekor követelményeket kell betartani.

 1. Vegye figyelembe a szoba arányait. Kihajtáskor a szerkezet megduplázódik. A magas mennyezetű és sok természetes fényű szoba ideális lenne a kanapéhoz.
 2. Távolítsa el a felesleges bútorokat a szobából. Ez a székekre és a fotelekre vonatkozik. A kanapé átveszi rendeltetésüket, és szükségtelenné válnak ebben a szobában.
 3. A kanapé stílusának meg kell egyeznie a többi bútorral és fordítva. Ezt magának kell megtennie. Vegye figyelembe a színvilágot, alakot, méreteket.
Lila kanapé összeszerelve

Lila összeállított kanapé az elegáns nappalihoz

Összeszereléskor a kanapé nem sok helyet foglal el. Ezért még egy kis helyiségben is elfér. De ha a szoba terét nem osztják racionálisan, akkor problémák merülnek fel a szerkezet kibontásakor. Legjobb magánházakhoz. Lehet, hogy kis lakásokban a helyéről néz ki.

Kabrió kerek kanapé

Kabrió elit kerek kanapé "Laguna-2" egy nagy és tágas szobában

Egy ilyen kialakítás kreativitást és eredetiséget ad a belső térnek. Ha szokatlan designt szeretne megtestesíteni, válasszon ilyen bútormodelleket. A kanapé és egy ágy kombinációja csak növeli a kialakítás előnyeit. Bútorüzletekben vásárolhatja meg. Az online áruházak hasonló modellek széles választékát kínálják.

Kicsi és hangulatos kerek kanapé

Kicsi és hangulatos kerek kanapé a kényelmes pihenés érdekében

Egy elegáns kerek átalakító kanapé, amely fotelré, nagy kanapévá és oszmánnyá válik

Egy elegáns kerek átalakító kanapé, amely fotelré, nagy kanapévá és oszmánnyá válik, nagyszámú vendég számára

Előző

Következő