Az euró méretű ágynemű meghatározza, mit jelent

Minden ember életében legalább egyszer elgondolkodik az ágynemű vásárlásán, és azonnal eltéved a formák, színek és anyagok sokféleségében. Selyem, szatén, durva kalória és másfél, dupla, euró, család - sok a variáció. Most a piacon széles választékot kínál minden ízléshez.

Választható ágynemű

A különféle gyártók most már nagy választékot kínálnak az ágyneműkből, minden ízléshez.

A vevők sokáig nem haboztak a dupla és a másfél között. A méretek sokfélesége elgondolkodtatja, hogy milyen lehetőségre van szükség?

Ágynemű Euro

Az Euro ágynemű a lepedő és a paplanhuzat méretében különbözik a dupla készlettől

Az édes alvási kiegészítők új mércéje.

Kényelmes ágynemű kiválasztása

A kényelmes alvás érdekében fontos, hogy ne csak az ágyat és a matracot, hanem az ágyneműt is kiválassza a megfelelő

A haladás nem áll meg, sokféle matrac, párna, takaró sokáig létezik a világon. A kényelmes pihentető alváshoz szolgálnak. Az alvókészletek mindenféle lehetősége belépett az életünkbe, amikor a bútorgyártók kényelmesebb széles ágyakat kezdtek gyártani.

Dupla széles ágy

Dupla széles ágy - nagyszerű megoldás egy családi hálószobához

A régi kettős készlet őszintén szólva kicsi lett. Az Euro-szabvány továbbfejlesztett készletei azonnal megjelentek. Most a különféle modellek közül választva felteszi magának a kérdést: Euro ágynemű - mit jelent?

Az ágynemű helyes megválasztásához el kell döntenie a paplan és a párnák méretéről, és figyelembe kell vennie, hogy hány ember alszik az ágyon

A válasz megtalálásához vegye figyelembe a készlet darabjainak szélességét és hosszát. Kezdjük a lappal, kétféle méretben kapható - 240x260 és 220x250. Rögtön láthatja, hogy a készlet hosszabb, mint a szokásos hosszúság. Mi a különbség még az euró ágynemű és a kétszemélyes ágynemű között? Természetesen a paplanhuzat mérete. Szélesebb és hosszabb - 200x220. Ami a párnahuzatot illeti, méretei változatlanok maradnak - 50x70 és 70x70. A kétszemélyes ágyneműhöz képest az euró ágynemű sokkal nagyobb méretű.

Euro ágynemű készletek

Az euró ágynemű szettekre nagy a kereslet, mivel nagy párok ágyaihoz tervezték

De van egy családi készlet is, amely két paplanhuzat jelenlétével különbözik a kettőstől. Kisebb méretűek, de lehetővé teszik, hogy féljen, anélkül, hogy félne, hogy a takarót éjszaka "lehúzzák". Ez a szabvány a legdrágább, és nem is nagyon keresett.

Családi készlet

Családi ágyneműkészlet két paplanhuzattal

Hogyan lehet megvásárolni a megfelelő készletet

Kiváló minőségű ágynemű

A sikeres ágyneműkészletnek mindenekelőtt kiváló minőségűnek kell lennie

Mielőtt szettet vásárolna, emlékeznie kell arra, hogy az euró ágyneműnek nemcsak szépnek, hanem egészségre is biztonságosnak kell lennie.

Az ágynemű nyugodt színe

A szilárd és pihentető alvás érdekében az ágy színének nyugodtnak kell lennie

Világos euro ágynemű szett

A túl unalmas belső tér felélesztheti az ágynemű fényes rajzát vagy színét.

Számos titok segíthet a készlet kiválasztásában.

  • A szettet kiváló minőséggel kell varrni, a paplanhuzat nyílása egy minőségi szettben alul található, gombokkal vagy cipzárral lezárva. A lapnak szépen megmunkált éle van, ha középen egy varrással nyújtják, akkor a varrás nagyon szép, nem domború. Párnahuzatok - zsebbel vagy csattal.

    A varratoknak nem szabad akadályba ütközniük

    A varratok nem zavarhatják a felhasználást, és elég erőseknek kell lenniük

  • Az anyagnak, amelyből a készlet készült, sűrűnek kell lennie (a legkisebb sűrűség 20 szál 1 cm-re, a legmagasabb 140-280 szál), de a fő paraméter a higroszkóposság, a szövetnek tökéletesen el kell szívnia a nedvességet.
A szövetnek erősnek és puhának kell lennie

A készletnek tartós és puha szövetből kell készülnie, könnyen mosható és nem fakul

Az ágynemű anyagának megválasztása

Az ágynemű anyagának kiválasztásakor feltétlenül olvassa el a kompozíciót - nem koncentrálhat kizárólag a megjelenésre

  • Beszéljünk magáról a szövetről. Ideálisak a pamutszövetek, mint a csint, a szatén vagy a flanel. A selyem csodálatos alvást is nyújt.

A Chintz nagyon vékony és könnyű szövet, kiváló légáteresztő képességgel és hipoallergén hatással rendelkezik, de működés közben gyorsan elhasználódik és elhalványul

Szatén szövet ágyneműhöz

A szatén nagyon tartós szövet, ezért a belőle készült vászon többszöri mosás után sem veszíti el eredeti tulajdonságait

A Norwegian Pattern flanel ágyneműkészlet puha, kényelmes és bolyhos szövetből van varrva, ami nagyon kényelmes alváshoz a hideg évszakban

Selyem ágynemű

A természetes selyemből készült ágynemű nagyon tartós, könnyű, gyönyörű és szinte örök

A mindent eldöntő ágyneműkészletek közötti különbségek

Szabványok és méretek

Az ágyneműkészletek szabványai és méretei

Az ágynemű nagyon európai színvonala eltér. A különböző méretek oka az, hogy különböző méretű takarók vannak, a gyártók kényelmesebb modelleket készítenek a magas emberek számára. Az Euro mini ágynemű méretei:

  • paplanhuzat - 220x200;
  • lap - 240x220;
  • párnahuzatok - 70x70.

A standard méretű ágyneműk táblázata segít meghatározni a készletben lévő termékek pontos méretét és annak megfelelőségét az alvóhelynek

Ezeket a méreteket a vevő jobban ismeri. Első pillantásra csak a paplan huzata különbözik, de ez téveszme. Az Euro lap továbbfejlesztett nagyított lap. Mérete pontosan megegyezik a paplanhuzat méreteivel, tökéletesen újratölti, teljesen eltakarja a matracot. Előfordul, hogy a gyártó négyzet alakú lapokat készít, amelyek mérete 220x220.

A méret

Az „euro” méretnek két lehetősége van: az első a fő „Euro” vagy „Euro Maxi” méret, a második pedig az „Euro Mini”

Annak megállapításához, hogy milyen méretű ágyneműre van szüksége, mérje meg a matracot, és adjon hozzá 20 cm-t a kapott mérethez.

Normál matracméretek

A szokásos matracméretek megkönnyítik a készlet választását

Ezután mérje meg a takarót, ebben az esetben semmit sem kell hozzáadni. Egy nagyobb paplanhuzat nem fogja meg a paplanot, középen forog.

Takaróméretek

Könnyű paplanhuzatot választani normál méretű takarókhoz, nem szabványos méretűekhez - csak egyedi méretek szerint varrni

Most térjünk át a párnákra, hazánkban elfogadták a 70x70-es szabványt, de most megtalálhatja az 50x70-es európai szabványt. Miután az összes alkatrészt megmérte, folytatjuk a paraméterek kiválasztását. Az alváshoz szükséges kiegészítők kiválasztásakor a paplan huzatának méretét kell figyelembe vennie.

Párnák 50 * 70 cm

Az ágy euró méretéhez 50 * 70 cm-es téglalap alakú párnákra van szükség

Most beszéljünk arról, hogy miért különböznek a párnák méretei. A szokásos négyzet alakúakat hosszúkás európárnák váltják fel. Ennek oka, hogy ortopédiai vagy speciális magas párnák kerülnek a piacra, kényelmesen alszanak, tökéletesen megtámasztják a fejet, különösen hasznosak a horkolással küzdők számára.

Ortopédiai párna

Ortopédiai párna Medisoft a Sonex gyártótól 50x70 cm nagyságú

Hosszabbított párnákhoz használjon másik párnahuzatot. A szett két különböző formájú párnahuzatot tartalmaz. A közös szabvány készletenként két egységet tartalmaz, de mindig többet vásárolhat, vagy egyedi párnahuzatokat választhat. Ez egy óvoda, és valószínűleg nem alkalmas felnőttek számára.

A lila színű dupla euro ágynemű szett ranforsból készült, és 2 db téglalap alakú párnahuzatot tartalmaz 50 * 70 cm

Előző

Következő