Szokatlan táblázatok a belső fotón, leírás és kialakítás

Az asztal nem csak egy bútordarab, amelynél ülünk, eszünk, valamilyen munkát végzünk, minden belső tér fontos eleme, különböző helyiségekben található, vannak, akik még az erkélyre is teszik.

Elegáns kerek asztal

Elegáns kerek asztal márvány tetejével és meglehetősen szokatlan talppal

Nem mindenki kedveli az egyszerű szabványos asztalokat, sokan szeretnék, ha a házban eredeti bútorok lennének, amelyek különböznek alakjától, kivitelétől, színétől stb.

Eredeti asztal dinamikus kivitelben

Eredeti, dinamikus kialakítású asztal csak egy személy számára

Az asztalok eredeti kialakítása. Fénykép

Egyedülálló kialakítású étkezőasztal

Egyedülálló kialakítású étkezőasztal használható asztali teniszezéshez és szokásos asztalként a vendégek fogadásához

A tervezők szokatlan asztalok új modelljeivel állnak elő, amelyek egyedivé és divatossá tehetik a légkört. Az ilyen dolgok nemcsak a nappali, a konyha belsejét díszítik, hanem dolgozószobákat, irodákat is. Az eredeti táblázatok kivétel nélkül mindenki figyelmét és csodálatát vonzzák.

Tervező asztal üvegtetővel

A tervezőasztal alapja gyanta és fa, felülete edzett üveg

A tömör fából készült asztalok reprezentatívak. Az ár számukra meglehetősen magas, de a termék magas minősége indokolja.

Egyedi modern étkezőasztal

Egyedi, modern étkezőasztal két lábbal

Nem kell kitalálni a tervet, mivel a fának megvan a maga egyedi textúrája. Milyen típusú asztalok nem készülnek, azok formában, méretben különböznek, egy ilyen asztal műalkotásnak számít.

Tervező fából készült asztal

Állítható magasságú tervező fa íróasztal álló munkákhoz

Az asztalok különféle anyagokból készülnek. Az üveg munkalapok régóta keresettek. Minden modell egyedi, eredeti kivitelével megkülönböztethető. Gyártásukhoz edzett üveget használnak, amely nem törik össze.

Forrás Oryx étkezőasztal

Forrás Oryx étkezőasztal szokatlan üveg étkezőasztal öntöttvas lábakkal, amelyek afrikai antilop szarvakra emlékeztetnek

Ez érdekes. A fából készült asztalok csodálatosan néznek ki, ez a szoba fő pótolhatatlan tulajdonsága, amely tükrözi a ház jólétét, világrendjét.

Érdekes tervezési lehetőség egy fából készült asztalhoz

Érdekes tervezési lehetőség egy tölgy talpú asztalhoz, amelyet különféle típusú rudak mozaikja díszít

Mi legyen a konyhaasztal?

Szokatlan étkezőasztal

A Fusion szokatlan étkező kombinált asztala tökéletes megoldás a kompakt belső terek számára

A konyhabelső legfontosabb darabja az ebédlőasztal. Fontos, hogy a felnőttek és a gyerekek egyaránt kényelmesen és kényelmesen ülhessenek mögötte. Az asztalnak összhangban kell lennie a szoba általános légkörével, színének semlegesnek, nyugodtnak kell lennie, nem okozhat negatív érzéseket.

Kvarcasztal szokatlan mintával

A szokatlan mintájú kvarcasztal célja a modern konyha arculatának kiegészítése és fantasztikus megjelenés

Általában egy konyhaasztalt választanak a felújítás végén, akkor már világos, hogy fog kinézni az új belső térben. A székeknek is meg kell egyezniük vele. Az asztal kiválasztásakor figyelembe veszik a szoba felvételét, a fülhallgató színét, a belső teret stb. Fontos az anyag is, amelyből az asztal készült. Lehet kő, fa, forgácslap, MDF, üveg stb.

Interaktív konyhasziget

Interaktív konyhasziget kihúzható vágódeszkával és beépített kijelzővel

Így fordul elő, hogy első lépésként megvesz egy asztalt. Most, összpontosítva erre a bútorra, átgondolja a konyha teljes belső terét. A munkalap színe befolyásolja az általános kialakítást - függetlenül attól, hogy semleges, vagy kontrasztos. Minden az Ön ízlésétől és fantáziájától függ.

Kompakt és kihúzható asztal

Kompakt és multifunkcionális kihúzható asztal a konyhában

Ha a vásárlás után csalódást okoz az asztal választása, vagy egyáltalán nem felel meg a helyzetnek, ez javítható. Fektessen egy terítőt vagy festse le, válassza ki az asztal színének megfelelő függönyt, használjon más díszítő elemeket.

Asztal egyedülálló összecsukható rendszerrel

Fa ruha - szokatlan étkezőasztal egyedi összecsukható rendszerrel

Eredeti kézműves fa asztalok

Tervező kézzel faragott asztal

Tervező kézzel faragott asztal természetes kőrisből, masszív, faragott Shishkin képpel

Pénzt takaríthat meg, vagy ha mindent szeret magának csinálni, elkészítheti saját asztalát. A legegyszerűbb eszközlehetőséghez fűrészre, fúróra és kalapácsra lesz szükség. De miután elkészített egy asztalt és finomította, egy csodálatos dolgot kap, amely nem lesz rosszabb, mint egy megvásárolt.

Extravagáns fa asztali modell

Extravagáns ovális alakú fából készült asztal, ideális nappali

Alapvetően a fát asztalok, környezetbarát, megfizethető, könnyen feldolgozható anyagok gyártására használják. És egy ilyen asztal esztétikusan néz ki. Az asztalok egyetlen fadarabból készülnek, valamint fából, ragasztott fából. Hajlított lábakhoz ragasztott rétegelt fa alkalmas az egyenes helyett.

Faragott asztal és széklet

Kézzel faragott fa asztal és széklet

A kompozíciók különböznek - vagy az egész asztal fából készült, vagy az üveg asztallap, vagy pedig egy feldolgozott erőteljes uszadékfa szolgál lábak helyett. Egy másik lehetőség - a pultkeret gyártásához sok rudat használtak, amelyeknek kocka alakú alapja volt, színükben és faragott részükben különböznek egymástól.

Szarvas agancs asztal

Szarvas agancs üveg dohányzóasztal

Egy ilyen asztal átalakult városnak tűnik egy hatalmas négyzet alakú tó partján. Számos lehetőség van, válassza saját belátása szerint.

Eredeti táblázat

Eredeti asztal természetes fából, fém elemekkel "Honeycomb"

Tömör fa asztal. Válogatott fotók

Szokatlan, kézzel készített művészeti bútorok

Szokatlan kézműves műbútor, amely ötvözi a technikai esztétikát és a modernitást

A tömörfa asztal masszív, tartós és stílusos. Természetesen drága, de kiváló minőségű. Az ilyen bútorokat csak szilárd tömör anyagból készítik, vagy farétegeket ragasztanak össze.

Exkluzív faragott bútorok

Exkluzív faragott bútorok természetes tömör fából

A keményfa és a puhafa fák egyaránt alkalmasak bútorok gyártására. Tömör fát használnak a tömör fából készült asztalokhoz: bükk, kőris, tölgy, juhar, almafák. Az asztalokat ritkán készítik puha fából.

Tölgyfa étkezőasztal

Tölgyfa étkezőasztal padokkal és székekkel

Tömör kőris asztal

Kézzel készített tömör kőris asztal

Fontolja meg, hogy milyen tömböket használnak a táblázatok készítéséhez és azok tulajdonságait.

Tömör tölgy A legdrágább, de erős, tartós, jelentős terhelésnek ellenáll, nedvességálló. Az anyagot tanninok impregnálják, amelyek megakadályozzák a parázsolást és a mikrobák fejlődését. Csak tartós lakkokkal kell feldolgoznia az asztalt
Bükkfa A bükk bútorok alacsonyabb költségűek. Az anyag vonzza a tervezőket, mert gyönyörűen öregszik
Dió Ezek az asztalok erősek, de nehézek és drágák. De mivel a fa nem hasad, díszítse az asztalt áttört vagy faragványokkal
Nyír Erős, ütésálló anyag, de nem tart sokáig. Higroszkópos, ezért impregnálásra van szükség
Hamu A kőrisfa rugalmas, erős, arany árnyalatú. Alkalmas a konyhaasztalhoz
Fenyő A magas páratartalom, a hőmérséklet-változás nem fenyegető a fenyő számára. Helyénvaló alkalmazni ott, ahol allergiások élnek. De ez az anyag még a könnyű terheléseket sem képes ellenállni, ezért nem alkalmas asztalokhoz. De az alacsony költség miatt táblázatok készülnek belőle, például írás. A tömör fenyőasztaloknak jó lakkozásúnak kell lenniük
Tömör dióasztal

Tömör nehéz dió konyhaasztal

Pompás étkezőasztal

Pompás karéliai nyírfa étkezőasztal

A szokatlan bútorok minden belső teret biztosan díszítenek. Reméljük, hogy helyesen fog dönteni az ilyen asztal választásáról.

Tömör fenyő dohányzóasztal

Lakkozott masszív fenyő dohányzóasztal

Előző

Következő