Rózsaszín függönyök alkalmazása a nappali, a hálószoba, az óvoda belsejében

A szín fontos szerepet játszik abban, ahogyan az ember a térben érzi önmagát. Hatással van a helyiségek esztétikájára, az emberi érzelmekre.

A rózsaszín, annak hatása a ház belső terére, hangulatára, jellegére

Rózsaszín függönyök

A rózsaszín függönyök könnyen eltávolítják a negatív érzelmeket, jó hangulatot adnak és békét nyújtanak

"A festék megválasztása befolyásolja a hangulatát - ezért sok kutatás folyik a színvilág megválasztásában" - mondják a Studio Gild chicagói tervező cég tervezői. Vegye figyelembe a rózsaszínű palettát, a belső térre gyakorolt ​​hatást, az emberek érzelmeit.

Fontos!

A rózsaszínű és a szürke, a kék kombinációja a legrelevánsabb. A halványszürke sokféle helyen jól működik. Ki ne szeretné, ha a felhőkön lebegne? Az álomkék a pihenő- és alvóhely maximális kikapcsolódására alkalmas, mint egy nyugtató megállapodás a fürdőszobában. A piszkos szürke árnyalat a stabilitás érzetét, a rend, a nyugalom érzetét kelti. A rózsaszín a boldogság, az optimizmus, az öröm érzetét kelti.

Rózsaszín árnyalatai

A rózsaszín palettán több száz árnyalat található: a finom rózsaszín-szürkétől az intenzív fuksziaig

Terrakotta függönyök a nappaliban, tapétával, bútorokkal kombinálva

A terrakotta a föld színe, amely a "földi" színek között elsőbbséget élvez. A szerény megjelenés, az építészeti környezet 5000 éves története és kényelme vonzóvá teszi a terrakottát a belsőépítészet számára. Ráadásul ez a puha, rozsdás árnyalat annyira ismerős számunkra, a téglától a virágcserepekig, hogy semlegesnek tekinthető, és más tervezési elemekkel keveredik, hogy karakterérzetet keltsen.

A terrakotta szín mindig meleg

A terrakotta szín mindig meleg, ezzel kényelem és béke érkezik a házba

A terrakotta helyenként nagyon jól néz ki - fényforrások. Ezek ablakok, lámpák, állólámpák. Ezért a terrakotta függöny puhává teszi a nappali belső kialakítását, kényelmet, kellemes hangulatot kölcsönöz. A nappali akcentusa székre, kanapéra helyezhető. Ez a jellegzetes forró narancssárga árnyalat gazdagságot és mélységet ad sok belső kialakításhoz.

A terrakotta függönyök szervesen fognak kinézni a nappaliban, ideálisak sötét és világos bézs falú helyiségekben történő használatra

"Számomra a terrakotta nagyon semleges festék" - mondja Sophie Ashby, angol belsőépítész. „A földszínek spektrumában ideális alapot teremt más színek kiegyenlítésére. Szeretem a terrakotta kontrasztját a jeges halványkékkel és a zöldekkel. " A tervező azt javasolja, hogy a terrakotta tüllöt halványkék, szürke, zöld falakkal kombinálják.

Egy másik angol tervező, Linda Boronkai azt javasolja, hogy szürkéskék paletta helyett forró őszibarackot, málnát és sötétzöld márvány kiegészítőket adjon a falakhoz.

jegyzet!

A terrakotta tüll nagyszerűen fog kinézni nyitott szekrényfüggönyként vagy válaszfalaként, ha elhatárolja a nappali és a konyha területét. A terrakotta használatának célja a "barátságos légkör" kialakítása.

Terrakotta függönyök-szálak

Terakotta függönyöket-szálakat választhat a zónázáshoz

Rózsaszínű szín a hálószobában, a belső terek kombinációja

A rózsaszín függönyök nemcsak a női szobák belső terében alkalmazhatók, az ablakdíszítés ilyen elegáns elemei bármilyen szobát díszíthetnek

A rózsaszín a legnépszerűbb választás minden korosztályú lányok személyes terének díszítésére. Ezért gyakran figyelmen kívül hagyják, amikor a felnőttek személyes terének színvilágát választják. Kár, mert sokoldalú és megfelel a hálószoba hangulatának. A legtöbb felnőtt nem ezt a színvilágot fogja alapul venni. Készíthet azonban lenyűgöző színes akcentusokat, amelyek jól működnek minden más festékkel. Például az őszibarack függönyök egész nap kényelmet, jó hangulatot hoznak.

Rózsaszín függönyök a hálószobában, világos színekkel

A világos pasztell színekkel díszített hálószobák belső terében a világos rózsaszín függöny harmonikusan megjelenik

Tegyen egy erős adag színt a mennyezetre egy váratlan megjelenés érdekében, amely felfrissíti a szoba semleges palettáját. Ha alacsony a költségvetése, és mini sminket szeretne, akkor semmi sem könnyebb, mint egy-két párnát bedobni az ágyra. Adjon hozzá részleteket az ágyhoz (párna vagy paplan), hogy a külsőt a mennyezethez kösse. Lehet széles csíkok az ágyon, virágok képekkel - női hálószobához. A nyaralóknak fülbemászó takaróra van szükségük a hangsúly és a stílus növeléséhez. A csíkos árnyékolók és a belső rózsaszín függönyök mintát adnak a térnek, megteremtik a színek harmóniáját.

Kívánatos, hogy a rózsaszín függönyöket kombinálják a helyiség bármely más tárgyával: képkeretek, ágytakarók, párnák, lámpák

A rózsaszínű meglepően jól keveredik más színekkel. Az élénk zöldek és a hűvös kékek hátterében a halvány elpirulás, az élénk bíbor egyszerű módja annak, hogy szinte bármilyen színvilágot felrázzon.

Zöld és rózsaszín

A lakberendezés zöld és rózsaszín színei mindig népszerűek és optimálisak a gyermekszobák és hálószobák díszítésére

A rózsa tüll kombinációja az óvoda belsejével

Rózsaszín tüll az óvodához

Egyenes függönyök pasztell színben és rózsaszín tüll az óvodában

A gyermekeknek szóló hálószoba egy lány számára olyan hely, ahol a fantázia bejárhatja az összes lány kedvenc színét. Ezért biztonságosan kísérletezhet különböző árnyalatokkal: a sápadtól a fuksziaig és a neonig.

Csak ki kell emelnie az ékezeteket. Fontolja meg ezeket a lehetőségeket.

 1. Falak, bútorok - krém árnyalatok. Világos akcentusok: mennyezet, függöny, ágy, szőnyeg. Az ékezetek felhívják a figyelmet, karaktert, stílusérzetet keltenek.

  Hálószoba tizenéves lány rózsaszín dekorációval

  Klasszikus stílusú tizenéves lány hálószobája pasztell színű falakkal és különböző árnyalatú rózsaszínű textilekkel

 2. Nyugtató árnyalatok használata: falak, függönyök, padló, bútorok. Az óvoda részleteinek kiemeléséhez használjon különböző formákat és mintákat: ketrecet, széles vonalat, virágokat, gyermekmintákat. A különböző minták, textúrák, anyagok kombinációja kiemeli a gyermekek hálószobájának minden részletét.

A világos színekkel kialakított szoba harmonikusan illeszkedik a belső térbe, amire csak szüksége van, és világos díszítéssel látja el a díszítőelemeket

Rózsaszín függönyök: a használat előnyei, hátrányai

A választott előnyök

 • Egy színpaletta illesztése.
 • Lehetőségek ablakfüggöny elkészítésére a folyosón.

  Rózsaszín függönyök és zöld falak

  A nappali belső mintájú rózsaszín függönyök felvidítják, elősegítik a pihenést, megnyugtatják és megnyugtatják

 • A tüllön átáramló fény minden lakást meleg, lágy ragyogással tölt el.

  Rózsaszín függöny nyakkendővel

  Rózsaszín függönyök horgokkal és díszítőelemekkel, hogy illeszkedjenek, a szürke szoba puhábbá, kényelmesebbé és puhábbá válik

A használat hátrányai

 • Ha a tüll és a falak ugyanabban a színvilágban vannak, akkor a függöny rossz árnyalatának megválasztása színegyensúlytalanságot, ízléstelenséget érezhet.

  A felesleges rózsaszín a belső térben

  A felesleges rózsaszín a belső térben túlságosan nyájas és cukros.

 • Az élénk színek általában bosszantanak, bosszantanak, ez a függönyök változásához, felesleges kiadásokhoz vezet.

  Rózsaszín szoba rózsaszín függönyökkel

  Ha a szoba falai rózsaszínre vannak festve, akkor az ablakok függönyeit fél tónussal világosabbnak vagy sötétebbnek kell kiválasztani

12 tipp egy lakás díszítéséhez rózsaszínű kombinációval a belső térben.

 1. Lányos otthonához nem kell választania a nappali falaihoz, tülljéhez és bútoraihoz. Néha egyetlen darab, kanapé vagy buja krémfüggönyökből álló vízesés működik a legjobban a belső tér számára, ami váratlan megoldás.

  Egyenes rózsaszín függönyök, szürke szélekkel

  A szürke szélű, egyenes rózsaszín függönyök jól mutatnak egy lány fehér hálószobájú hálószobájában

 2. Nem áll készen a teljes átalakításra? A világos korallrózsa árnyék párnák a megfelelő színmennyiséget kínálják a nappalihoz.

  Forró rózsaszín függönyök és rózsaszín párna egy szürke szobához

  A forró rózsaszín függönyök és a szürke nappali belsejében található szürke kanapén rózsaszín párna frissnek, fényesnek és stílusosnak tűnik

 3. Van valami könnyű, elbűvölő a rózsaszín és a leopárd kombinációjában. Próbáljon ki egy rózsaszínű bútordarabot leopárdmintás párnákkal, vagy függönyök, krémmel kárpitozott szék és leopárdmintás szőnyeg kombinációjával.
 4. A kifehéredett korall a halvány rózsaszín legszebb árnyalata, és azt az érzetet kelti, hogy a megfelelő választás. Élesebb színekkel, feketével, sötétvörössel kombinálva teljesen új hangulatot kölcsönöz a lakásnak.
 5. A virágok - rózsák vagy pünkösdi rózsa - mély hangsúlyt kapnak, a semleges tér fő részévé válnak.
 6. Használjon kiegészítőket - helyezze el kalapját, esernyőjét, cipőjét a dohányzóasztalra, az éjjeliszekrényre, a kandallóra.

  Semleges fehér alapon a rózsaszín redőnyök érdekesnek tűnnek, a rózsaszínű kiegészítők pedig egy különleges helyiségű lány finom szobáját töltik meg

 7. Adjon hozzá drapériákat a nappalihoz. Vegyünk egy semleges helyet, egészítsük ki a fukszia függönyöket a belső térben. Egy fekete-fehér paletta fényképe kiegészíti a nappali kompozíciót.

  A függönyök, a kárpitok, a párnák, az ágytakarók, a fuksziaszőnyegek nagyszerű technikát jelentenek, hogy vidám színeket és vidám hangulatot adjanak a semleges helyiséghez.

 8. Nem kell csak egy árnyalathoz ragaszkodnia. Kísérletezzen a pasztell rózsaszín, a fukszia, a málna és a függönyök hígításával, hogy illeszkedjen az őszibarack háttérképéhez, és hozzon létre egy teljesen egyedi kompozíciót.

  A rózsaszín és narancssárga függönyök, a három színű díszpárnák tökéletesen illenek és kiegészítik a semleges bézs színű szobát

 9. A falak az árnyéktól függően kihívást jelenthetnek vagy megnyugtathatnak. Az étkező vagy a folyosó korszerűsítéséhez próbáljon meg egy mélyebb árnyékot. A halvány rózsaszín szépen néz ki a hálószobában, az irodában, a fürdőszobában.

  Rózsaszín függönyök és székek

  Az élénk rózsaszín függönyök és székek remekül mutatnak egy tágas étkezőben

 10. Rózsa színű konyhai eszközökkel tegye sokkal hűvösebbé a konyháját. Mi divatos most a konyhai berendezésben? Retro lámpatestek finom pasztell színekben. A falakat, homlokzatokat, munkalapokat hagyományos szürke árnyalatokkal egészítsék ki.

  Háztartási gépek rózsaszín

  Az érdekes „színes”, rózsaszínű háztartási gépek minden semleges konyha fénypontjává válnak

 11. Készítsen egy klassz műalkotást otthonának bármely helyiségének fókuszpontjaként. Nem kell műalkotást vásárolni - rajzoljon vásznat, vagy vegyen szövetmintát egy keret alá.
 12. Keverje össze a mintákat olyan váratlan mintákkal, mint a fekete, a leopárd vagy a virág. Ez működik a legjobban.

  Rózsaszín függönyök fekete díszekkel

  Rózsaszín függönyök fekete díszítéssel a rózsaszín háttérkép alatt nagyon szokatlanok és fényesek

Tanulmányozza a design művészet összes finomságát, próbálja megváltoztatni a konyha vagy a folyosó kialakítását, ki tudja, talán mély tehetségek rejlenek benned.

A római rózsaszín függönyök és néhány merész díszítőelem remekül mutat egy semleges konyha-nappaliban, és különleges hangulatot kölcsönöz

Az erőfeszítések által tervezett tér pontosan feltöltődik energiájával, és sok örömet okoz.

Előző

Következő