Függönyrudak leírása, mik, kivitelezési lehetőségek, tippek a választáshoz

Az ablak textilek beszerzése és felszerelése egy lakás vagy egy magán vidéki ház felújításának utolsó szakasza. De van egy akció, amely megelőzi a gyönyörű, hangulatos függönyök felakasztását a nappaliban vagy a hálószobában. Ez a párkány felszerelése. Az üzletek hatalmas választékot kínálnak ilyen csodálatos termékekből, leírhatatlan szépségből, egyedi dizájnból. Különböző gyártási anyagok, kiegészítő szerelvények, dekorációs díszítő elemek - mindez szinte minden szaküzletben megtalálható.

Fa kétsoros párkány réz hegyekkel

A párkány egy díszítő elem, amely a függöny rögzítését szolgálja

Hogyan válasszuk ki azokat a függönyrudakat, amelyek harmonikusan kiegészíthetik otthona szokatlan kialakítását? Ma cikkünk részletesen, részletesen megmondja, hogy ezek a termékek milyen fajtákkal, mely függönyökhöz készülnek, és hogyan válasszuk ki a meglévő belsőépítészet kialakítását és színeit.

Függönyrudak - mi ez?

A függönyrúd olyan eszköz, amely lehetővé teszi függönyök rögzítését az ablaknyíláson. Ez a termék négy fő részből áll. Azt:

  • konzolok rögzítőkkel;
  • vezetők (keresztlécek);
  • felfüggesztőrendszer (horgok, gyűrűk);
  • díszítő elemek.

Az egyik vagy másik alkatrész jelenléte az eszköz típusától függ. A különféle lehetőségek hatalmas választéka minden áruval ellátja az ügyfeleket, még a legszeszélyesebb kérésekkel is.

Zöld függöny fűzőlyukakkal a rúd karnisán

A függönyök többféleképpen rögzíthetők az ereszre

De milyen függönyrudak a legjobbak a függönyök számára:

  1. Kerek vagy négyzet alakú.
  2. Profil.
  3. Baguette.
  4. Húrok.
  5. Különleges.

Fontos. Mindegyik típust különféle lakóhelyiségek belső díszítésére használják.

Előző

Következő