Alumínium függönyrudak mennyezethez, falhoz, kétsoroshoz, profilhoz

A szép, és ami a legfontosabb: helyesen kiválasztott függöny kiváló megoldás lehet a belső felújítás kérdésére. Segítenek a szobák változatosabbá tételében, friss motívumokat hoznak. Itt azonban önmagában a függöny nem lesz elég.

Könnyű függöny egy alumínium párkányon a nappali belső részén

Minden függönyt egy speciális tartóra kell rögzíteni

Szüksége lesz hozzájuk egy szerves adalékra, amely szintén jól illeszkedik a szoba többi részéhez. Esetünkben ezek alumínium függönyrudak. Ma elmondjuk az előnyeiket, a telepítési módszereket, és hasznos tippeket adunk a megfelelő opció kiválasztásához.

Példa függönyök rögzítésére egy alumínium mennyezeti párkányra

A fő cél mellett a párkányok esztétikai szerepet is betöltenek, mivel függönyökkel párosítva képviselik a teljes kompozíciót

Profil függönyrudak alumínium függönyökhöz: leírás, jellemzők

Függönyrudak függöny alumínium profilú mennyezethez - erős, de könnyű konstrukciót képviselnek, amelyet az anyag nyújt, amelyből készültek. Az alumínium a termék részeként lehetővé teszi, hogy otthon szerelje fel a szerkezetet.

Csináld magad alumínium fal karnis rögzítését

A párkány felszerelését a fali anyagtól függően önmetsző csavarokra vagy dübelekre végzik

Műanyag futószalag beépítése az alumínium párkány hornyába

A függönyök mozgatásához a profil hornyaiba illesztett csúszkákat használunk. A függönyök horgai fel vannak akasztva a futókra

Futók a profil karnisokhoz a választékban

Számos lehetőség van a futóknak és a függönyrudak horgai, mindegyik termék a saját rendszerében használható

Annak alapján, hogy a mennyezeti függönyök melyik profilját részesítette előnyben magának, a modell 1-től 5-ig átlagolhat. Ezekbe a sorokba helyezzük az ablakfüggönyök, függönyök és egyéb, belsőépítészeti és dekorációs "varázsainak" akasztását.

Következő