A függönyrudak megfelelő felakasztása az ablak mennyezettől való távolságához képest

Amikor az összes fal kifestve van, és a bútorok a helyén vannak, a lakásban csak annyi marad, hogy felakasztják a függönyöket és élvezik a meleg tartózkodást bent. De ahhoz, hogy a függönyökkel ellátott drága tüll a megfelelő helyen díszelegjen, tudnia kell, hogyan kell a függönyrudakat megfelelően felakasztani az ablakhoz képest. Itt nincs semmi nehéz, de néhány árnyalat még mindig jelen van. Olvassa el áttekintésünket, és derítse ki a függönyök felszerelésének összes jellemzőjét.

Sűrű függöny egy kovácsolt párkányon

A karnis a belső tér pótolhatatlan eleme, amely nélkül lehetetlen függönyt akasztani

Párkányfajták

A hardverüzletek helyiségeinek minden egyes speciális kialakításához mindig többféle függönyrúd van. A következőkben különböznek:

  • a gyártási anyag típusa;
  • rögzítési módszer és a rögzítők típusa;
  • keresztgerenda alakú.
Függöny gyűrűvel egy húrkarnison

A párkány kiválasztásakor fontos figyelembe venni a függöny stílusát és súlyát, az ablak alakját és a szoba díszítésének stílusát

A fát, a fémet és a műanyagot használják az ablakszövetek kötőelemeinek gyártásához. Minden anyagot sikeresen alkalmaznak a különböző belső stílusokhoz. A műanyag termékek különösen népszerűek alacsony költségük, rendelkezésre állásuk miatt, de ami a legfontosabb - a színek, formák és minták különböző lehetőségeinek hatalmas választéka.

Előző

Következő