Cipőtartó vezet a mechanizmus elvével, fotóötletek

A folyosók mérete gyakran korlátozott, ezért a dolgok, különösen a cipők tárolásának kérdése éles. Ezeket a szezonális tárgyakat távol lehet távolítani a félemeletből, de a használt tárgyakat „kéznél” kell tartani. A vezetõvel ellátott sziromszerkezettel ellátott cipõtartó képes megbirkózni a tárolási feladattal. A megfelelő opció kiválasztásához meg kell ismerkednie az objektum eszközével, a működés mechanizmusával.

cipőszekrény

A cipőtartók most a legkeresettebb bútorok a nappaliban vagy a folyosón.

magas cipőtartó

Az ilyen bútoroknak köszönhetően biztosíthatja a tisztaságot és a rendet a házban.

cipőtartó a folyosón

Ezek a cipőszekrények csodálatos bútorok a folyosón, és lehetővé teszik a cipők kényelmes elhelyezését a szekrény polcain is.

A közönséges forgácslap szekrény könnyen kényelmes cipőtartóvá válik, ha speciális mechanizmussal és vezetőkkel van ellátva. Ez egy 2 műanyag alkatrészből álló készlet, amelyet forgatható hüvellyel rögzítenek a bútorházhoz belülről.

cipőszekrény a folyosón

A cipőtartókra nagyon szükség lesz azoknak a családoknak, amelyeknek három vagy több tagja van.

cipőtartó dekor

A felnőtt és gyermek cipők kényelmesen leülhetnek a polcokra lejtővel, ahol a cipők tökéletesen megőrződnek és kiszáradhatnak.

A mechanizmus oldalain lyukak vannak a vezetők rögzítéséhez a szekrény elejéhez. A készülék központi része hornyokat tartalmaz, amelyek utalnak a szirmok (cipőállványok) helyére.

cipőszekrények

Ma kiválaszthatja a legmegfelelőbb cipőtartót, amely összhangban lesz a folyosóval és annak díszítésével.

cipőtartó a folyosón

Cipőtartót rendelhet egyedi projekt szerint, amely illeszkedik a szobája belsejébe.

A cipőpolcok tartóinak számától függően a mechanizmus:

  • Egyetlen;
  • Kettős;
  • Hármas.
cipőtartó mdf

A legváltozatosabb formájú és kivitelű cipőtartók még a legválogatottabb vásárlók ízlésének is megfelelnek.

kényelmes cipőtartó

A cipőtartók szokásos éjjeliszekrények formájában készülhetnek, amelyek speciális, visszahúzható polcokkal vannak felszerelve, ferde lejtéssel a cipők könnyű tárolásához.

Az elválasztók általában kis (legfeljebb 1 cm) forgácslapokból készülnek. Lehetséges rétegelt lemezből készült opciók. A vékony polcok lehetővé teszik az ingyenes tárolást.

cipőtartó forgácslap

A cipőszekrények nyitottak és zártak, készülhetnek olyan anyagokból, mint MDF, farostlemez, forgácslap.

cipőszekrény

Jelenleg a legtartósabb és legmegfelelőbb anyag az MDF.

A rendszert nemcsak a szekrény elejéhez rögzítik, hanem a szekrény oldalán található vezetők is. Ugyanakkor a mechanizmus lehetőséget kap a vízszintes tengely mentén történő forgásra. A vezetők ezen forgatása egy meghatározott szögben történik. A termék elve egyszerű. Ez a mozgás a vezetőknek köszönhetően lehetővé teszi a homlokzat szabad kinyitását, a polcok használatát.

cipőszekrény

A cipőtartók kiváló minőségűek és könnyen kezelhetők.

a lábbeli állvány

Ezek az elegáns polcok elférnek az összes cipőjén, és felszabadíthatják a padlóterületet.

A tömegközéppont kissé elmozdul, amikor a mechanizmust a cipőhöz rögzítik, lehetővé téve a rendszer zárt helyzetben történő rögzítését. A helyesen felszerelt sínkialakítás biztonságosan tartja a használaton kívüli szekrényajtót, még nehéz cipők esetén is.

cipőtartó vezetőkkel

Az univerzális lehajtható polcok segítségével bármikor megtalálhatja a megfelelő cipőt.

cipőszekrény vékony

Ezen felül megvásárolhat egy cipőtartót, amely harmonikusan illeszkedik a folyosó belsejébe.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő opciót

A kapacitás, a szekrény térfogatának kiszámításához vezetőkkel és összecsukható mechanizmussal át kell gondolni, hogy milyen cipőket tárolnak benne. Az átlag 9 pár. A kapacitás attól függ, hogy milyen méretben tárolják az ott tárolt tárgyakat. Ha 2-3 polcos szerkezetet választ, akkor a mutató növekszik.

cipőszekrény

A zárt cipőtartó háziállatok számára alkalmas. Ez segít megvédeni a cipőket a háziállatok mindenféle károsodásától.

cipőszekrény

A közelmúltban aktuálissá váltak a „karcsú” formájú cipőtartók. Magas, keskeny vagy hosszúkás bútorok, amelyek ideálisak a kis folyosókhoz.

Figyelnie kell a termék magasságára is. Minden szakasz körülbelül 20-25 cm, egy pár átlagos hossza és szélessége 28, illetve 12 cm. Ezen értékek alapján a cipősínekkel ellátott szekrény magasságának 70 cm-nek kell lennie.A bútorszakasz szélességét a gyártó határozza meg. A vezetővel ellátott hasonló termékek átlagos értéke 80 cm.

cipőtartó oszmánnal

A zárt cipősdoboz kialakítása szekrény polcokkal vagy ajtós szekrényekkel lehet kialakítva. Ebben a konstruktív formában népszerűek az üléssel ellátott cipőtartók.

cipőtartó fa

A modern zárt típusú modellek beépített szellőzőrendszerekkel vannak felszerelve, ami az ilyen bútorokat keresletessé és drágábbá teszi.

A cipőtervek előnyei és hátrányai

A futókkal ellátott szirom cipős szekrény ideális kis helyiségekhez, mivel kompakt és praktikus. A termék könnyen használható és könnyen előállítható. Minél több szakasza van egy vezetővel ellátott szerkezetnek, annál tágasabb a helyzet. Ugyanakkor a cipőtartó nem képes magas csizmát elhelyezni a polcain.

cipőszekrények

Az üléssel ellátott cipőszekrény része lehet a bútorkészletnek, vagy külön is megvásárolható.

a lábbeli állvány

Egy kis cipőtartó valószínűleg nem fogja meg az összes cipőt, de mindenképpen megbirkózik az aktuális szezon jelenlegi párjaival.

A vezetőkkel ellátott tervezés hiányosságai között a homlokzatok közötti nagy hézagok találhatók. Ez különösen szembetűnő a szakaszok nagy részénél. Megfelelő magasságú sínekkel ellátott szekrény telepítésekor további biztosításra lesz szükség az eséstől, mivel egy ilyen szerkezet súlypontja jelentősen eltolódott.

cipőtartó a folyosón

A falra szerelhető cipőtartó tökéletesen illeszkedik a modern belső térbe

cipőtartó vezetőkkel

A gyönyörű tervezői darabok biztosan inspirálják Önt új bútorok vásárlására vagy létrehozására, valamint a folyosó átalakítására.

Vezetőkkel és hajtogatószerkezettel ellátott termék megvásárlása nagyban megkönnyíti a cipők folyosón történő tárolásának feladatát. A kiegészítők külön megvásárlásával Ön maga készíthet kényelmes forgácslap szekrényt.

cipőtartó a folyosón

Cipőtartó kiválasztásakor előnyben részesítse azt, amelyben a polcok közötti távolság megváltoztatható - ez lehetővé teszi a különböző méretű cipők tárolását.

a lábbeli állvány

A cipőtartó elfogadható tárolási körülményeket teremt, amelyek meghosszabbítják a cipő élettartamát.

Előző

Következő