Összecsukható ágyak matraccal Áttekintés, jellemzők, fotóötletek

A modern háztartási cikkek olyan terméke, mint egy összecsukható ágy matraccal - könnyű és kompakt tárgy, amely kibontott állapotban teljes értékű alvóhely.

szabályos összecsukható ágy

A kinyitható ágy, közismert nevén "összecsukható ágy", nagyon funkcionális hálóhely, korlátozott helyen nélkülözhetetlen.

Az alacsony súly a kényelemmel párosul, és a lamellák támogatják a matrac ortopéd funkcióit. A piac sokféle modern lehetőséget kínál, amelyek megfelelnek a minőségi követelményeknek, és rendszeres használatra vannak adaptálva, egészségkárosodás nélkül.

összecsukható ágy

A standard modell 12-14-et használ fel belőlük - ez a mennyiség elegendő ahhoz, hogy kibírja a felnőtt normál súlyát.

A kinyitható ágy különösen fontos kis helyiségekben való állandó használat esetén. Használható pótágyként, ha a vendégek éjszakára szállnak meg, és állandó ágyként.

összecsukható ágy

Az ilyen bútorok helyettesítik a szokásos ortopéd ágyat, amely sok helyet foglal el.

Kényelmes megvásárolni azok számára is, akiknek gyakran változtatniuk kell lakóhelyükön. Összecsukva nagyon kevés helyet foglal el, és egy háztartási helyiségben vagy egy erkélyen tárolható.

gyermekágy

Az egyszerű átalakítási mechanizmus lehetővé teszi az ágy gyors kibontását.

Az összecsukható ágy több funkció kombinálására képes - például egy összecsukható ágyszekrény. Bármely helyiségbe telepítheti, és ha szükséges, könnyen áthelyezheti egyik szobából a másikba.

ágy

Az összecsukható mechanizmusok megbízhatóak, praktikusak és tartósak.

Egy ilyen ágy a megbízható mechanizmusnak köszönhetően könnyen és gyorsan kihajtható és összeszerelhető. Alacsony súlyukkal együtt ez még a törékeny nők számára is kényelmessé teszi a kezelésüket. És az ortopéd matrac és a rugós lamellák jelenléte, amely kiküszöböli az alap megereszkedését, biztosítja az egészséges alvást.

összecsukható ágy

A szállítás megkönnyítése érdekében a középső lábak, amelyek alul vannak összeszerelve, kerekekkel vannak felszerelve.

Kihúzható ágyon kényelmesen aludni a matrac vastagságának elegendőnek kell lennie. Az anyag előnyösebb természetes vagy csúcstechnológiájú szintetikus - például holcon, ruganyos és képes gyorsan helyreállni a deformációktól.

ágy matraccal

Modelltől függően a matrac vastagsága 4-10 cm között mozog.

Ha az egyes lamellák meghibásodnak, könnyen cserélhetők. Az összecsukható ágyat hosszú távú működésre tervezték, törések és nyikorgások nélkül, még állandó használat mellett is. A rácstartó biztosítja a szellőzést.

összecsukható ágy

A kivehető matrac lehetőséget nyújt az ágy keretének és aljának higiénikus gondozására.

A tömörség és a könnyedség lehetővé teszi a termék szállítását anélkül, hogy autót és rakodókat kellene bérelnie. A kihúzható ágy ára alacsonyabb, mint a szokásos.

összecsukható ágy

Magával viheti a dachába vagy a természetbe nyaralni.

A működési szabályok megsértése esetén hiányosságok jelentkezhetnek. A fő ok a megengedett terhelés jelentős túllépése - például olyan személy használhatja, akinek súlya nagyobb, mint amire az ágyat tervezték.

összecsukható ágy lécekkel

Nem kívánatos lécekkel ellátott összecsukható ágyakon állni, mivel egy külön léc nem biztos, hogy alátámasztja a súlyt, amelyet egyenletesen kell elosztani az egész felületen.

A vázzal vagy a kerület mentén rugókkal kinyújtott vászonnal ellátott ágy hátránya, hogy 3-5 év után, különösen gyakori használat esetén, megereszkedhet. Ráadásul egy ilyen kiságyon aludni nem túl jó a hátának.

összecsukható ágy

Egy ilyen ágy meglehetősen könnyű felépítésű és alacsony költségű.

Matracos összecsukható ágyak

A kihúzható ágy egy mobil termék, amely lehetővé teszi, hogy pótágyat rendezzen. A modell kiválasztása az összecsukható ágy céljától függ.

Fajták.

 • A matracos páncélos hálón a matrac töltete szintetikus téliesítő, habgumi, holcon stb. Horganyzott háló, megengedett terhelés - 150 kg-ig.

  összecsukható ágy matraccal

  Szükségszerűen kiegészítve 4-10 cm vastag matraccal.

 • Léceken. Lehetővé teszi a súly egyenletes elosztását a gerinc egyenesen tartása érdekében, nedvességet és hőcserét biztosít, hogy a nedvesség ne páraljon össze a matracban.

  összecsukható ágy matraccal

  Az ilyen ágyak készletéhez legalább 5-8 cm vastag matrac szükséges.

 • Összecsukható ágy fejtámlával - a fej alatt további támaszt a fejtámlához helyezett fa deszka biztosít; nem hagyja, hogy a párna lehulljon.

  ágy szegélykő

  Összecsukva a kagyló egy teljes szekrény.

 • A klasszikus modell fém kerettel, amelyet sűrű szövet borít, vagy vászonnal, amelyet a kerülete körül rugók nyújtanak. Ez egy turista osztályú modell, amelyet nem állandó használatra szánnak. A matrac lehet kivehető vagy nem kivehető, a szövet aljára varrva.

  klasszikus összecsukható ágy

  A matrac vastagsága - 1-10 cm. Megengedett terhelés - 100-120 kg.

 • Kerekekkel ellátott termék a szobán belüli könnyű mozgáshoz; általában a kerekeket nagy súlyú modellel látják el.

  összecsukható ágy kerekeken

  Az összeszerelt összecsukható ágy nem hordozható, hanem a kamrához gördül.

Állandó alvóhelyként egy összecsukható ágyat választanak masszívnak, fa léceken, ortopéd matraccal. 

összecsukható ágy léceken

A lamellák vastagságától függően az ilyen ágy megengedett terhelése 80-250 kg között változik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kihúzható ágyat

A termék megvásárlása előtt először arra kell figyelnie, hogy mennyire kényelmes az ágy összecsukása és széthajtása. A nehézségek rossz minőségű mechanizmust jeleznek.

ágy transzformátor

Az anyag kiválasztásakor érdemes eldönteni, hogy a termék milyen célokra kerül felhasználásra.

 • Ha nincs elég hely a szobában, akkor van értelme vásárolni egy összecsukható ágyat három egyben: éjszaka - hálóhely, nappal - szegélykő vagy asztal.

  összecsukható ágy talapzat

  A készlet tartalmaz rugótalan matracot töltőanyagokkal, amelyek gyakran közepes keménységűek.

 • Időszakos éjszakázásokhoz a dachában vagy a vidékre való kijutáshoz elegendő egy turistaosztályú összecsukható ágy - ezek kicsiek és könnyűek. Ebben az esetben a szövet előnyös napellenző, polipropilén. A rugók huzalának legalább 2 mm átmérővel kell rendelkeznie, maguknak a rugóknak az átmérője - 12-15 mm.

  szövet alap

  Kültéri használatra a rugókat horganyzással kell ellátni, hogy megakadályozzák a rozsdásodást, vagy polimerrel bevonva.

 • Ha állandó ágyra van szükség, akkor előnyös egy fa lécekkel ellátott ágy. A szilárd talp és a vastag matrac együttesen kényelmes tartózkodást biztosít.

  ágy matracmal szegélykő formájában

  A fából készült ortopéd lécek biztosítják a test számára a legtermészetesebb és legegészségesebb helyzetet pihenés közben.

 • A költségvetési lehetőség kagyló, acél lécekkel; azonban nem nyújtanak kellő merevséget, és idővel megereszkedni kezdenek.

  összecsukható ágy

  A gyártás során kizárólag nem mérgező és hipoallergén anyagokat használnak.

A választásnál érdemes megfontolni, hogy mi a legnagyobb megengedett terhelés. Ha túllépi, a kagyló idő előtt meghibásodik. Olyan terméket kell választani egy felnőtt számára, amelynek hossza 15 cm-rel nagyobb, mint az ember magassága, és a szélesség teljes mértékben befogadja a kezeket a fej mögé dobott könyökkel.

gyermekágy

Ezek a paraméterek elegendőek ahhoz, hogy egy átlagos testalkatú ember kényelmesen aludjon.

Ha a matracot külön vásárolják meg, akkor válasszon egy ortopédet, amely alvás közben biztosítja a kényelmet és a gerinc megfelelő helyzetét. A matracok töltőanyagai természetes - pamut, gyapjú, kókuszrost és szintetikus - poliuretán hab, holcon.

matrac

A matrac külön megvásárlásakor számos lehetőség van a kívánt szilárdságú, kiegészítő funkciókkal rendelkező termék kiválasztására.

Matracos összecsukható ágy méretei

Leggyakrabban szabványos méretű modelleket kínálnak, amelyeket egy átlagos embernek terveztek. Gyermekmodelleket kínálunk eladásra, alacsony terheléshez és kis mérethez tervezve. 

összecsukható ágy matraccal

A gyermektermékek matracának töltőanyaga előnyösen természetes.

Vannak olyan modern kétágyas modellek, amelyeket inkább a fiatal családok preferálnak, akik házat bérelnek vagy kis területen élnek. Az ilyen ágy ágya két keretből áll, amelyeket az oldalak szorosan összekapcsolnak egymással. 

összecsukható ágy dupla

Az ilyen modellek méretei meglehetősen nagyok, ezért általában kerekekkel vannak felszerelve.

Hogyan illeszthető egy összecsukható ágy a belső térbe

A modern termékek bemutatható megjelenést kapnak, ami az összecsukható ágyat szokatlan bútordarabká teszi. Az ilyen modellek fémvázát fa vagy polimer bevonattal látják el, a matrac huzatához világos kárpitot használnak.

modern széthúzható ágy

Ugyanakkor éjszaka a kibontott ágy alvóhely, nappal pedig szegélyként vagy asztalként szolgálhat.

Az asztallá alakítható összecsukható ágy akkor kényelmes, ha napközben szervezett munkahelyre van szükség. A matracos hajtogatott ágyak összecsukva minimálisan helyet foglalnak és működőképesek.

ágy fotel transzformátor

Néhány modell behajtható az eredeti székbe.

Előző

Következő