Bútor egy tizenéves lány szobájában a legjobb lehetőségek egy fényképpel

Gyerek bútorok egy tinédzser lány számára

Szép és gyengéd szoba egy álmodozó fiatal lány számára

Sok tizenéves szórakozásra és élénk életre vágyik. Aktívak, tele energiával és meglehetősen érzelmesek. A belső térnek teljes mértékben tükröznie kell a gyermek hangulatát, hobbijait. Ezért a szoba kialakításának kiválasztásakor magának a kamasznak a vágyaira és preferenciáira kell támaszkodnia, és nem csak a saját ízlésére.

Gyermek hálószoba szokatlan kialakítása

Érdekes és szokatlan szoba kialakítása egy tizenéves hálószobához

A szoba színvilágának kiválasztása

Narancssárga meleg és kényelmes szoba egy lány számára

Meleg és nagyon hangulatos szoba egy lány számára "narancssárga hangulat"

A színvilág kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a lány ízlését. Összpontosítson a neki tetsző árnyalatokra. A szoba méretei számítanak, függetlenül attól, hogy a napos oldalon helyezkedik el. Ha a szoba sötét, válasszon világos árnyalatokat. A napos oldalon található nagy szobákhoz bármilyen szín megfelelő.

Stílusos szoba egy felnőtt lány számára

Stílusos szoba "Absztrakció" türkiz-narancs színben egy lány számára

Ha egy lány gazdaságos, törekszik a tisztaság és a tökéletes rend fenntartására a szobában, a fehér és annak árnyalatai megfelelnek neki. A bútorok és kiegészítők fényes akcentussá válnak a szobában. Ha egy tinédzser aktív, és nem törekszik a sterilitásra, akkor érdemes élénk színeket használni.

Szoba egy tizenéves lány számára

Luxus szoba egy tizenéves számára Provence stílusban

A türkiz népszerű. Ezekben a hangokban egy szoba békével teli. A belső tér eredeti. Használhatja a mentát, frissességgel és fénnyel tölti meg a szobát. Ne féljen fekete színt adni a tervekhez. Mérsékelten jól néz ki.

Világos és hangulatos türkiz hálószoba

Érdekes türkiz hálószoba egy lány számára, szokatlan kivitelben

Fontos, hogy a választott paletta ne legyen agresszív, ne töltse ki az egész teret, és szükségszerűen harmonikusan nézzen ki. Használjon savas árnyalatokat a minimumra. Ne feledje, hogy a lányt be kell vonni a színek megválasztásába.

Világos szoba egy tinédzser számára

Vidám és vidám szoba élénk színekkel "Geometry"

Stílusok egy tizenéves lány szobájához

Pasztell színű szoba

Pasztell szoba tizenéves lány vintage stílusú ágy

Egy tizenéves lány szobájának belső terét pasztell színekben, élénk díszítéssel kell elkészíteni. Kis helyiségek esetén ne válasszon háttérképet, és töltse ki nagy, terjedelmes kiegészítőkkel. Jobb, ha kevesebb bútorot használunk, így több hely marad, amit különösen nagy a kis helyiségekben. Használjon több tükröt a szoba vizuális növeléséhez.

Gyerekszoba egy tizenéves lány számára

Finom és elegáns szoba egy lány zenei tervezésében

A lánynak valószínűleg van hobbija, kedvenc előadói a zenében. A szoba stílusa összefonódhat az érdeklődésével. A szobák kialakításának tükröznie kell a gyermek személyiségét. Érdemes falat rendezni fényképekkel. Helyezzen rá képeket a lányról, barátairól, családtagjairól, az élet fényes és boldog pillanatairól.

Hálószoba egy felnőtt lány számára

Skandináv stílusú szoba egy felnőtt lány számára "A csúcsok hódítója"

A szoba stílusának tükröznie kell a lány belső világát, érdeklődését.

Hálószoba tizenéveseknek

Nagyon stílusos és szokatlan szoba egy tizenéves lány számára "Paris"

Ajánlások:

  1. helyezzen egy függő széket sok párnával;
  2. álmennyezet csillagos ég formájában;
  3. építsen egy kis dobogót, és szereljen mellé egy teljes hosszúságú tükröt;
  4. festeni a falat graffitivel.
Lányok hálószobája

Finomított szoba világos attribútumokkal és kiegészítőkkel "Szív"

Mi a különbség egy tizenéves lány bútorai között?

Hálószoba zónával

Kiváló zónás megoldás a lila hálószobához

A tinédzser lány bútorait gondosan megválasztják. A biztonság, a funkcionalitás és a praktikum a legfontosabb szempont a választás során. A lány szobájának több zónával kell rendelkeznie. Hozzon létre ülősarkot, dolgozószobát és gardróbhelyiséget. Ha nincs elég hely a szobában, vásároljon transzformátor bútorokat, amelyek helyet takarítanak meg.

Szoba beépített ággyal

Világos hálószoba beépített bútorokkal egy fiatal divatember számára

Válasszon ágyat különösen körültekintően. Sok modell létezik. Van, amely a szekrénybe van építve, és így helyet takaríthat meg. Kiváló megoldás lesz a függesztett ágyak, amelyek a szekrény bútorainak részét képezik. Válasszon modelleket, amelyek alján tárolószekrény található.

Lila és fehér hálószoba fekete elemekkel

Fehér és lila szoba egy lány számára, fekete kiegészítőkkel

A beépített bútorok helyet takarítanak meg. A szekrény és a polcok szokatlanul néznek ki, és nem teremtenek a teremben a terjedelem érzetét. Beépíthet egy kanapéba. Megfelel az oldalfal vagy az ablak közelében lévő terület.

Hálószoba

Édes és szelíd szoba egy lány számára, beépített tükrös szekrénnyel

A tizenéves lányok elkezdik aktívan növelni a ruhatárukat. Ezért a gyermeknek praktikus és tágas tárhelyre van szüksége. A szekrény megkülönböztethető szép kialakításával, funkcionalitásával és helytakarékosságával. Ezt egy nagy tükör egészíti ki, amelyben a lánynak kényelmes lesz megvizsgálnia magát.

Hófehér puha ágy egy lánynak

Hálószoba igazi hölgynek, hófehér ággyal, puha háttal és puha ottománokkal a vendégek számára

Szoba díszekkel és mintákkal egy lány számára

Eredeti tizenéves hálószoba díszekkel és mintákkal, nagy ággyal és ülősarokkal

Barátnők jönnek meglátogatni a lányt. A fényes ottománok és a fotelek, például a körte segítenek kényelmesen elhelyezni őket. A lány szobájának bútorait megkülönbözteti az a szükség, hogy speciális tükrös asztalt vásároljon, amely mögött meg tudja csinálni a haját, kiegészítőket, kozmetikumokat tárolhat.

Hangulatos hálószoba fésülködőasztallal

Szép és hangulatos hálószoba fehér fésülködőasztallal egy tizenéves lány számára

Hogyan válasszunk ágyat

Szoba egy lánynak, zöld és rózsaszín színben

Nyugtató és pihentető zöld és rózsaszín árnyalatok egy lány szobájában

Ha egy lányszobában ágyat választ, akkor a biztonság és a praktikum mellett a modell dekorációjára és színére kell támaszkodnia. A választás a gyermek ízétől és jellegétől függ. Megvásárolhatja a klasszikus modellt fehér színben, baldachinnal felszerelve és szalagokkal díszítve. Ügyeljen arra, hogy megvizsgálja az ágy alapját, hogy erős legyen.

Hálószoba

Csodálatos ágy egy fiatal lány szobájába, ötvözve a gyengédséget és a stílust a dekorációban

A széles modell alkalmas a lány számára. Helytakarékosság miatt nem érdemes kanapét vásárolni. A gyermek tovább növekszik és formálódik, és jó minőségű, teljes értékű alvóhelyre van szüksége. A modellnek kompatibilisnek kell lennie a szoba többi bútorával. Válasszon hozzá megfelelő ágyneműt.

Helyiség egy fényes személyiség számára

Napos, világos hálószoba extravagáns személyiség számára

Készletek íróasztallal

Fehér hálószoba íróasztallal

Hófehér bútorok beépített ággyal és kényelmes íróasztallal egy tizenéves lány számára

Feltétlenül meg kell szervezni a munkahelyet a szobában, hogy a lány kényelmesen elvégezhesse házi feladatait. A terület legfontosabb eleme az íróasztal. Jobb az ablak közelében elhelyezni, ahol a maximális megvilágítás van. Vásároljon multifunkcionális modelleket. Lehetővé teszik számítógép, nyomtató, könyvek elhelyezését, és elegendő helyet hagynak az írásra és az olvasásra.

Rózsaszín baldachinos ágy

Lányszoba íróasztallal és aranyos rózsaszín baldachinos ággyal

Ha a munkahely egy ablak közelében van, tegye az asztalt az ablakpárkány folytatásává. Ez növeli a helyet minden szükséges elhelyezéséhez, és szokatlannak tűnik. A helytakarékosság érdekében egy kis szobában vásároljon összecsukható modelleket, amelyek nem zavarják a helyet. Ne felejtse el, hogy feltétlenül konzultáljon a lánnyal, vegye figyelembe a szoba preferenciáit és vágyait.

Merész megoldás egy tizenéves szobához

Szokatlan belsőépítészet egy tizenéves szobához, hatalmas szekrénnyel és asztallal az ablak mellett

Előző

Következő