Tömörfa ágy a gyártótól és kivitelben

Volt vágy vagy lehetőség az ágy cseréjére a hálószobában, de felmerült a kérdés, milyen anyagból kell elkészíteni? Fizethetőbb és vonzóbb fa helyettesítőkből, például MDF és forgácslap vagy természetes fa. Ha az ember évente szereti megváltoztatni a hálószobájának belső terét, akkor ebben az esetben feltétlenül ne vásároljon faágyat, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és többször is drágább, mint egy fa helyettesítő ágy. Bár a vásárló átgondolhatja szokásait, gyakran cserélhet ágyat, mert a természetes fatermékek nemcsak szépek és kellemesek a szemnek, de nagyon kényelmes rajta aludni.

Tömörfa ágyak a gyártótól

Megfizethetőbb és vonzóbb fa helyettesítők, például MDF és forgácslap vagy természetes fa.

Ágyak a gyártótól

A házastársak számára kétszemélyes ágyak vannak, amelyeken kényelmesen és teljes mértékben pihenhet, anélkül, hogy aggódna a partnere számára biztosított hely miatt.

Tömörfa ágy a gyártótól: mi ez és hogyan működik?

A faágy csak száz százalékban faanyagot jelent, különféle kémiai adalékok nélkül. Mahagóni, bükk, kőris, dió és tölgy, drága és értékes fafajok. Az ezekből a fajokból összeállított ágyak elképesztő szerkezettel, erővel és nemes megjelenéssel rendelkeznek. A nyírból és fenyőből készült bútorok valamivel olcsóbbak, annak köszönhető, hogy a fa textúrája kevésbé hangsúlyos, és nem olyan erős tömb, mint az értékes fafajoké. Az ágy felületére gyakorolt ​​hatás horpadásokat és karcolódásokat okozhat.

ágy tiszafa klasszikus 120x200

Bár a vásárló átgondolhatja szokásait, gyakran cserélhet ágyat, mert a természetes fatermékek nemcsak szépek és kellemesek a szemnek, de nagyon kényelmes rajta aludni.

A faágy összeszerelésekor kiváló minőségű, repedések és csomók nélküli fát használnak. A deszkák kivágott fákból készülnek, valamint pajzsok, amelyeket ártalmatlan ragasztó segítségével darabokból állítanak össze, csiszolva és környezetbarát vízbázisú lakkal borítva.

millenniumi ágybútor-szolgáltatás

A faágy csak száz százalékban faanyagot jelent, különféle kémiai adalékok nélkül.

tömörfa ágyak két

Ezek az ágyak kifinomultnak és gazdagnak tűnnek a dekoratív faragványoknak köszönhetően.

Az ágy a következő részekből áll: két hátlap, egy fejtámla, oldalsó deszkák, egy tartó keret és egy lábtartó. A franciaágyban az egész szerkezet nagyobb merevsége érdekében spárok vannak. A tartókeretet deszkák borítják. A keretet ragasztóval és fémtermékekkel rögzítik, ártalmatlanok az emberi egészségre.

fa franciaágy verona 1

Az ilyen fajokból összeállított ágyak elképesztő szerkezettel, erővel és nemes megjelenéssel rendelkeznek.

Tömörfa ágyak típusai a gyártótól

A gyártótól még a fogyasztók legigényesebb ízlése érdekében is széles választékot kínálnak különféle fából készült hálószobabútorokból, érdekes mintákból, valamint különféle ágyakból.

Érdekes a fából készült bútorok

Kicsi szobák és egyedül élő személyek számára az egyszemélyes ágy a legjobb megoldás.

válasszon egy fa ágyat

A gyártótól származó tömörfa ágyat az emberek kis százaléka keresi és vásárolja meg.

Kicsi szobák és egyedül élő személyek számára az egyszemélyes ágy a legjobb megoldás. Nem sok helyet foglal el, és lefekvés előtt nem kell széttolni.

fenyő egyszemélyes ágyak vidéki házhoz

A gyártótól még a fogyasztók legigényesebb ízlése érdekében is széles választékot kínálnak különféle fából készült hálószobabútorokból, érdekes mintákból, valamint különféle ágyakból.

A házastársak számára kétszemélyes ágyak állnak rendelkezésre, amelyeken kényelmesen és teljes mértékben pihenhet, anélkül, hogy aggódna a partnere számára biztosított hely miatt. Ezek az ágyak kifinomultnak és gazdagnak tűnnek a dekoratív faragványoknak köszönhetően.

franciaágy tömör fából

A kétszemélyes ágyban az egész szerkezet nagyobb merevsége érdekében vannak oldaltagok.

Fa ágy a belső térben

A minőség a legfontosabb szempont, amelyre a gyártó összpontosít.

Gyermekszobák számára a többszintes, emeletes és tetőtéri ágyak a legkényelmesebbek. Az ilyen bútorok kényelmesek és helyet takarítanak meg a gyermekszobában. A gyermek számára érdekes lesz a lépcsőnél fekvő ágyához jutni.

Tömör fenyőből készült ágyak

A keretet ragasztóval és fémtermékekkel rögzítik, ártalmatlanok az emberi egészségre.

Természetes fa ágy

Környezetbarát anyag - egy igazi fa a modern világban kiemelt fontosságú és ráadásul ártalmatlan az emberi testre.

Kis apartmanokhoz tömörfa kanapék és emelőágyak állnak rendelkezésre. Kevés helyet foglalnak el, egyszerűen és kényelmesen kezelhetők.

fa ágyak fából a gyártótól

A tartókeretet deszkák borítják.

Egyedi tömörfa ágyak

Változatos választék.

A szilárd ágy előnyei és hátrányai a gyártótól

Az emberek kis százaléka szilárd ágyat keres és vásárol a gyártótól. És hiába!

  • A gyártó költsége alacsonyabb, mint a boltban. Még akkor is, ha egy bútorszalon kedvezményeket és akciókat kínál egy faágyon, még ebben az esetben is alacsonyabb lesz a gyártó ára.
  • A minőség a legfontosabb szempont, amelyre a gyártó összpontosít. Végül is az eladásai és a nyeresége ettől közvetlenül függ.
  • Változatos választék. A bútorüzletek számára veszteséges megvásárolni az összes olyan terméket, amelyet a gyártó értékesít. Ez pénzkidobás és korlátozott raktárterület, ahol lehetetlen minden bútor elférni.
  • Ágy megrendelésre. A bútorszalonban kiválaszthat egy ágyat, amely raktáron van, és a gyártó a vevő megrendelése és mérete szerint készít terméket.
Tömörfa franciaágy

Mahagóni, bükk, kőris, dió és tölgy, drága és értékes fafajok.

Andre ágya

Kiváló minőségű anyag - erős, tartós termék, megfelelő gondozással az ágy évtizedekig fog tartani.

Nem számít, hogyan néz ki, de nyilvánvaló, hogy jobb, ha szilárd ágyat vásárol a gyártótól, és nem az üzletekben.

Oscar ágy

Az ágy felületére gyakorolt ​​hatás horpadásokat és karcolódásokat okozhat.

Marika ágy 1400 47K003

A bútorszalonban kiválaszthat egy ágyat, amely raktáron van, és a gyártó a vevő megrendelése és mérete szerint készít terméket.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő tömörfa ágyat a gyártótól

A megfelelő szilárd ágy kiválasztásához nem szükséges követni a divatirányzatokat, a legfontosabb az, hogy értékeljük a tervezés minden előnyét. Döntse el, hogy milyen fafajból készül a termék, milyen színű, méretű és kivitelű.

masszív tölgyfa ágy

A faágy összeszerelésekor kiváló minőségű, repedések és csomók nélküli fát használnak.

Ágy emelőszerkezettel Selena-Auri

Döntse el, hogy milyen fafajból készül a termék, milyen színű, méretű és kivitelű.

Végül is egy faágy számos előnnyel jár:

  • kiváló minőségű anyag - erős, tartós termék, megfelelő gondozással, az ágy több mint egy évtizedig fog tartani;
  • környezetbarát anyag - az igazi fa kiemelt fontosságú a modern világban, ráadásul ártalmatlan az emberi testre;
  • a fa pozitív energiája egészséges, egészséges alvást okoz, és pozitív hatással van az ember mentális állapotára;
  • gazdag típusú bútorok - a fa eredeti szerkezettel rendelkezik, és ez egyedivé teszi az ágyat;
  • a fa technológiai tulajdonságai - tökéletesen megmunkálva a hátlapok, a lábak és az ágy egyéb töredékei különböző formájúak és mintájúak lehetnek.
Tömörfa egyszemélyes ágy

A deszkák kivágott fákból készülnek, valamint pajzsok, amelyeket ártalmatlan ragasztó segítségével darabokból állítanak össze, csiszolva és környezetbarát vízbázisú lakkal borítva.

Tömörfa ágyak

Nem számít, hogyan néz ki, de nyilvánvaló, hogy jobb, ha szilárd ágyat vásárol a gyártótól, és nem az üzletekben.

A faágyban gyakorlatilag nincsenek hibák, csak egy bevált gyártó bútorait kell kiválasztania, pozitív véleményekkel. Az ágy melletti fa megváltoztathatja természetes színét, a területeken sötétedés jelenik meg. De ez valószínűleg nem mínusz, úgy tűnik, hogy az ágy régi és nemes megjelenést kölcsönöz.

Tömörfa ágyak - kiválóan

Az ágy a következő részekből áll: két háttámla, egy fejtámla, oldalsó deszkák, egy tartó keret és egy lábtartó.

fából készült franciaágy

A tömör fából való megfelelő ágy kiválasztásához nem szükséges követni a divatirányzatokat, a legfontosabb az, hogy értékeljük a design összes előnyét.

Előző

Következő