A tömörfa franciaágy előnyei és hátrányai

Mi a fő bútor a hálószobában? Ágy. Fontos, hogy megfelelő ágy legyen az egészséges és kellemes alváshoz. A legjobb megoldás egy fából készült franciaágy lenne.

Tömör fa hálószoba ágy fotó

A jó pihenés érdekében jobb, ha egy nagy ágyat választunk, és nem mindegy, hogy egy vagy két személy számára készült-e.

Egyszemélyes ágy tömör fából készült fotó

Általános típus a faragott termékek, amelyek különleges stílust kölcsönöznek a hálószobának.

A jó pihenés érdekében jobb, ha egy nagy ágyat választunk, és nem mindegy, hogy egy személynek vagy kettőnek szánták. Ha már az anyagról beszélünk, akkor biztosan nincs verseny a fáért.

Velence luxus ágy bükk massif

Az ilyen termékek fő jellemzője az anyag.

Ágy egy sor fotóból

Válassza ki a megfelelő méreteket.

Melyek a jellemzői

Az ilyen termékek fő jellemzője az anyag. A tömör fa a legjobb alap a bútorokhoz, például az ágyhoz. Környezetbarátnak és kiváló minőségűnek tekinthető, mivel fából, és nem fa hulladékból (például forgácslapból, MDF-ből vagy farostlemezből) készül.

Ágy természetes fa tölgy

Ha már az anyagról beszélünk, akkor biztosan nincs verseny a fáért.

Charlotte ágy egyszemélyes

A fenyőtömböt tartják a legjobb megoldásnak: kiváló minőségű, ökológiai és viszonylag olcsó anyag.

Figyelnie kell a tömör franciaágyak tervezésének és elrendezésének sokféleségére is. Mivel az anyag kiválóan alkalmas feldolgozásra, gyönyörű faragványok találhatók. Készítheti őket személyes megrendeléssel, vagy kész árut vásárolhat. Ezen termékek ára jelentősen eltér. Találhat egy ágyat egy tömbből 7 ezer rubelből, és az egyéni képességeknek megfelelően és minden ízlés szerint választhat egy ágyat.

Gemma ágy

Figyelnie kell a tömör franciaágyak tervezésének és elrendezésének sokféleségére is.

Magas fa ágy

A belső tér jellemzőinek ismeretében próbálja meg kiválasztani a megfelelő ágyat (szín, típus, kivitel), hogy ne tűnjön felesleges elemeknek a szobában.

Hogyan alkalmazzuk a funkciókat a belső térben

Mivel az ágy kialakítása lehetővé teszi a fantáziák megtestesítését, el kell gondolkodnia azon, hogyan alkalmazható a szoba belsejében. A termék megvásárlásakor ki kell választania a megfelelő szobatervet. Ez lehet tematikus fókusz (vidéki stílus, loft, mediterrán stb.), Vagy csak egy jól megválasztott színvilág.

Tömörfa ágyak

Környezetbarátnak és kiváló minőségűnek tekinthető, mivel fából, és nem fa hulladékból (például forgácslapból, MDF-ből vagy farostlemezből) készül.

A szilárd ágy bármilyen stílust díszít, és a színek nagy választéka harmonikusan illeszkedik a dizájnba. Előtte a barna, valamint a fekete, a fehér vagy a bordó teljes spektruma. Más színek is rendelkezésre állnak, azonban a fentiek a legjobban a tömörfa ágy eleganciáját hangsúlyozzák.

Dupla klasszikus ágy tömör fából

Ha a hálószoba kicsi, akkor van értelme figyelembe venni egy kiegészítő fiókokkal ellátott terméket, valamint bármilyen más, az Ön igényeinek megfelelő típust.

Ragasztott tölgy és bükk lamellákból készült szerkezeti rész kombinációja

A nagy elterjedtség és kétségtelen érték ellenére a szilárd ágyaknak vannak előnyei és hátrányai is.

Fajták

E termékek gyártói sokféle típust kínálnak. Fontoljon meg néhány kritériumot.

 1. Anyag

Tömör fenyőből, tölgyből, égerből, kőrisből, hevea bükkből készült ágyak vannak. Mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai. Az éger megkülönbözteti puhaságát, hamu rugalmasságát és szilárdságát, tölgy sűrűségét, súlyát és szilárdságát. Az áraik is változnak. A fenyőtömböt tartják a legjobb megoldásnak: kiváló minőségű, ökológiai és viszonylag olcsó anyag.

Tömörfa ágy két fotó

Mivel az ágy kialakítása lehetővé teszi a fantáziák megtestesítését, el kell gondolkodnia azon, hogyan alkalmazható a szoba belsejében.

 1. Előkészítési módszer

Az ágy masszívjának elkészítési módjától függően két típusra oszthatók: szilárd masszívból és ragasztottból. Mindkettő természetes fából készült, nem hulladék. A fa feldolgozása során sok szilárd, kiváló minőségű darab van. Ragasztott tömb ezekből áll. Mindkét anyag ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, csak a gyártási módban és az árban különböznek egymástól.

Tömörfa kétszemélyes ágyak - gyönyörű és praktikus

Ez lehet tematikus fókusz (vidéki stílus, loft, mediterrán stb.), Vagy csak egy jól megválasztott színvilág.

Franciaágy

Az egyetlen hátrány a magas költségek.

 1. Extra lehetőségek

E kritérium szerint sokféle lehetőség van. Választhat emelőszerkezetű ágyat, beépített fiókokkal. Rendelkezésre álló gyermekágyak tömör fából, emeletes ágyak, ottománok. Általános típus a faragott termékek, amelyek különleges stílust kölcsönöznek a hálószobának.

Franciaágyak egy sor fotóból

A szilárd ágy bármilyen stílust díszít, és a színek nagy választéka harmonikusan illeszkedik a dizájnba.

Tippek a választáshoz

A tömörfa ágy kiválasztásakor ügyeljen a következő szempontokra.

 •  Először döntsön az anyagról (fenyő, tölgy, hevea stb.). Mindannyian környezetbarátak és jó minőségűek, de megvannak a maguk sajátosságai, és az áruk eltérő.
 •  Ezután figyeljen az alkatrészek összeszerelésének minőségére, és ellenőrizze az eladóval, hogy milyen típusú tömör fát használtak a gyártás során: ragasztott vagy tömör.
 •  Válassza ki a kívánt méreteket. A boltba lépés előtt mérje meg a termék által elfoglalt terület területét, és vásárláskor gondosan olvassa el a méretjelzést.
 •  A belső tér jellemzőinek ismeretében próbálja meg kiválasztani a megfelelő ágyat (szín, típus, kivitel), hogy ne tűnjön felesleges elemeknek a szobában.
 •  Funkcionalitás. Ha a hálószoba kicsi, akkor van értelme figyelembe venni egy kiegészítő fiókokkal ellátott terméket, valamint bármilyen más, az Ön igényeinek megfelelő típust.
Kétszemélyes ágyak tömör fából

Előtte a barna, valamint a fekete, a fehér vagy a bordó teljes spektruma.

Fő kiválasztási kritériumok

A tömörfa ágyaknak számos előnye van.

Különös figyelmet fordítson az anyag minőségére és a kivitelezésre. Ha azt akarja, hogy az ágy sokáig tartson, válasszon egy jó alapot, és győződjön meg róla, hogy nincs hibája.

franciaágy Comfort

E termékek gyártói sokféle típust kínálnak

Előnyök és hátrányok

A nagy elterjedtség és kétségtelen érték ellenére a szilárd ágyaknak vannak előnyei és hátrányai is.

a praktikus tömörfa bútorok működésének oldala

Tömör fenyőből, tölgyből, bükk égerből, kőrisből, heveaből készült ágyak vannak.

Elit ágy

A természetes fa nagyon tartós anyag, ellentétben a forgácslapokkal vagy az MDF-kel.

profik

 •  ¾ Környezetbarát. Ezek az ágyak környezetbarát anyagból készülnek, ami kedvezően befolyásolja a szoba hangulatát.
 •  ¾ Minőség. A tömb híres minőségéről. És egy megfelelően kiválasztott gyártó cég garantálja ennek a pontnak a betartását.
 •  ¾ Tartósság. A természetes fa nagyon tartós anyag, ellentétben a forgácslapokkal vagy az MDF-kel. A kiváló minőségű összeszerelés pedig még megbízhatóbbá teszi a terméket.
belső tér tömör fából készült franciaágy

Az ágy masszívjának elkészítési módjától függően két típusra oszthatók: szilárd masszívból és ragasztottból.

Mínuszok

Az egyetlen hátrány a magas költségek. Ennek a terméknek az árai széles skálán mozognak. A szilárd ágyak azonban drágábbak, mint más anyagok.

A fa természetes anyag, amely mindig releváns lesz, és soha nem megy ki a divatból.

Először döntsön az anyagról (fenyő, tölgy, hevea stb.).

Tömör tölgyfa ágy Cobo

Ha azt akarja, hogy az ágy sokáig tartson, válasszon egy jó alapot, és győződjön meg róla, hogy nincs hibája.

Kimenet

Mint látható, a tömörfa ágyaknak számos előnye van. A választási javaslatok alapján előnyben részesíthet egy jó terméket, és megvásárolhatja álmai ágyát.

Szecessziós ágy tömör fából

Ügyeljen az alkatrészek összeszerelésének minőségére, és ellenőrizze az eladóval, hogy milyen típusú tömör fát használtak a gyártás során: ragasztott vagy tömör.

Kétszemélyes ágy Portofino kőris

A legjobb megoldás egy fából készült franciaágy lenne.

Előző

Következő