Gyerekek transzformálható ágyai a modern kialakításban

A leendő szülők sok nehézséggel és meglepetéssel szembesülnek, amikor olyan dolgokat választanak, amelyek hozzájárulnak a baba teljes növekedéséhez és fejlődéséhez. Végtelen vásárlás történik, a kis cumitól kezdve az újszülött bútorokig. Ugyanakkor minden szülő megpróbálja kiválasztani gyermekének a legjobbat, ezáltal biztosítva a baba teljes fizikai és pszichológiai kialakulását.

Gyerek transzformátor ágy

Jól használható azok számára, akik értékelik a teret és nem szeretik a felesleges rendetlenséget.

színes wenge + vanília babaágy-transzformátor

Hatalmas plusz az anyukák számára a változó láda jelenléte lesz négy fiókkal.

Játékok, szoba - mindez közvetlenül befolyásolja azt a légkört, amelyben egy újszülött személyisége kialakul. A helyesen megválasztott belső tér éles hangok, mérsékelt megvilágítás és optimális hőmérséklet nélkül növeli az immunitást és javítja az általános állapotot. Az életkornak és a nemnek megfelelő játékok fokozzák a hangulatot. A harmonikusan kiválasztott bútorok hozzájárulnak a kényelemhez. A helyesen megválasztott alvóhely biztosítja az izomváz teljes kialakulását, a gerincoszlop és a fej mérsékelt fenntartását alvás közben, megakadályozza a sérüléseket, és egészséges és teljes pihenést biztosít a csecsemő számára. Az ilyen alvási kiegészítések egyik fő képviselője egy transzformátoros kiságy. Ez a kiságymodell számos különféle funkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy tartózkodjon a csecsemőgondozáshoz szükséges kiegészítő tárgyak megvásárlásától.

Kiságy-transzformátor

Gyermek ágytranszformátor, kifejezetten a növekvő 0-12 éves babának.

baba ágy-transzformátor fotó

A szegélyköveket mind a jobb, mind a bal oldalon felszerelik.

Előnyök

A gyermek transzformátorágy a következő pozitív tulajdonságokkal rendelkezik.

 1. Sok modellt úgy alakítottak ki, hogy alkalmazkodjon a gyermek növekedéséhez. A baba testének növekedésével az alvási hely is meghosszabbodik. Ez a minőség biztosítja a hosszú távú működést, mivel nem kell új ágyat vásárolnia, mert a régi gyermek már nem fér bele.
 2. A polcok jelenléte a babaápolási termékek számára. Pelenkák, alsóingek, palackok hajthatók rájuk. A harmonikus terjesztés rendet nyújt, megkönnyíti a szükséges dolog megtalálását.
 3. A gyermek transzformátor ágyak oldalakkal vannak ellátva, ennek köszönhetően a gyermek alvás közben nem esik ki a kiságyból. Ez további biztonságot nyújt.
 4. Széles mérettartomány. A szükséges méretű transzformátoros kiságy rendelésre készül.
 5. Számos modellt beépített matracokkal árusítanak, ami kiküszöböli a matrac megvásárlásának további költségeit.
 6. Beépített pelenkázó is rendelkezésre áll. Ez pénzt takarít meg egy külön asztal megvásárlásakor, és kibővíti szabad helyét.
 7. A gyermek átalakító ágya inga segítségével további erőfeszítések nélkül ringathatja gyermekét. Az inga mechanizmusa biztosítja a forgó mozgást, a kiságy ringat, hogy elősegítse a gyorsabb elalvást.
 8. Tároló szekrények. További alkatrészek általában az ágy alja alatt vagy az oldalán találhatók. Ezeknek a rekeszeknek köszönhetően harmonikusan oszthatja el a dolgokat anélkül, hogy elrontaná a közös szekrényt.
 9. A transzformátoros kiságy megfizethető költsége lehetővé teszi az átlag alatti jövedelmű emberek számára, hogy a gyermek funkcionális bútorait beépítsék a belső térbe.
Gyermekágy inga

A baba növekedésével a kiságya is átalakul.

baba ágy-transzformátor wenge

Alja két helyzetben állítható, az oldalfal visszahajtható.

A "transzformátorok" hátrányai

A transzformátoros kiságyaknak számos előnye mellett vannak hátrányai is. Annak érdekében, hogy az ár hajszolásakor ne botorkáljon a minőségbe, figyelembe kell venni néhány kritériumot.

Vela átalakító ágy

A bölcsőt eltávolítják, az éjjeliszekrényt éjjeliszekréssé alakítják, az alsó fekvőhely pedig a gyermek számára kényelmes alvóhellyé válik, amíg 165 cm-nél nagyobbra nem nő.

Ágy keresztirányú ingával

Ennek a modellnek a lábai fenyő, bükk vagy tölgy természetes tömör fából készülnek.

Ha a helyiség nagyon kicsi, akkor a transzformátoros kiságy nem "illik" jól a belső térbe, mert rendetlenséget okoz. Ebben az esetben jobb, ha külön választunk egy ágyat és egy komódot, és különböző sarkokban helyezzük el őket.

baba ágy transzformátor gyűjtése

Az alsó fiókok az alsó görgőkön vannak kihúzva, vagyis a padló mentén mozognak.

Nagy átalakító ágy

A kiságy alja tömör fából készült lécekből áll, amelyeknek köszönhetően a gyermek ágya folyamatosan szellőződik.

Az ilyen modellek hálóterületének szélessége nem állítható. És ahogy a gyermek növekszik, nemcsak a test hossza nő, hanem a teljes térfogat is. Az ilyen átalakító ágy szokásos szélessége 0,6 méter. Egy ilyen alvóhely szűk lesz egy növekvő test számára, még a hosszúság növekedését is figyelembe véve.

Gyerekek átalakító ágy könnyű virágok

Az éjjeliszekrény 3 tágas fiókkal rendelkezik, amelyek görgős vezetőkön csúsznak.

Dió átalakító kiságy

Az ágy masszív kárpáti bükkből, fiókokból és talapzatokból - MDF.

A kiságy normál matracai nem veszik figyelembe a hosszúság változtatásának lehetőségét, ezért a szokásos egy rövid lesz egy idősebb gyermek számára. Ebben az esetben az ágy hosszának megváltoztatásakor új megfelelő hosszúságú matracot kell vásárolnia.

Gyerekek átalakító ágy wenge bézs

Jellemzők: Az alsó 3 helyzet, levehető rúd, talapzat, hordágy, ágy, inga mechanizmus.

A baba hiperaktivitása miatt a tervezés megszakadhat. A gyermeknek időszakos díszletváltásra van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodjon a külvilághoz. Sok éven át aludni egy ágyban gyorsan megunja őt.

Átalakítsd az ágyat

Az ágy minőségi szerelvényeket használ.

Gyerek ágy transzformátor inga

Ebben a kiságyban a baba kényelmesen alhat születésétől 10 éves koráig, az ágy mérete 170 cm x 70 cm.

Az alacsony minőségű anyagok, amelyekből a transzformátoros kiságy készül, lerövidítheti az élettartamot.

inga tartószerkezettel rendelkezik

Modern gyermekágy - transzformátor - tökéletes megoldás látnok szülők számára.

Egy transzformátoros kiságy tervezési terve

A matrac alja bükk lamellákkal van felszerelve.

Átalakító ágyak típusai

Jelenleg sokféle transzformátoros kiságy létezik.

 1. Rekamié.

Ez a típus ágyat tartalmaz, amely az elülső fal eltávolításakor egy kis kanapévá válik. Az ilyen modellek jók a növekvő gyermekek számára. Nem kell többé aludniuk az oldalak mögött, és a hangulatos kanapé kiváló ágy lehet az alváshoz. Ennek a modellnek 3-4 éves korig vannak korlátai. Ezután teljes alvóhelyre van szükség. De egy ilyen kanapé használata után ne rohanjon szabadulni, mert kiváló kiegészítője lehet a gyermekszoba belsejének.

 1. Ágy - ágy.

Ez a típus magában foglalja a két rács egyszerre történő eltávolításának lehetőségét, leggyakrabban az oldalsó rácsokat. Egy ilyen transzformátoros kiságy könnyebben alkalmazkodik a gyermek növekedésének változásához. Az élettartam megnő, mivel képes még a diákhoz is alkalmazkodni, ami lehetővé teszi a szülők számára, hogy tartózkodjanak az új bútorok vásárlásától.

 1. Összecsukható kialakítás.

Az ilyen ágyak leggyakoribb összeszerelési típusa. Egy ilyen transzformátorágy sok funkciót gyűjt össze: van pelenkázója, polcai, szekrényei, hálóhelye. Idővel előfordulhat, hogy az alkatrészeket leválasztják, viszont más funkciót kezdenek ellátni. Az pelenkázó asztalból egyszerűen, az öltözőszekrényekből pedig éjjeliszekrény válhat.

 1. Komód - ágy.

2 bútorelemet ötvöz - kényelmes ágyat és szekrényt, ahová mindent be tud tenni a gyermek számára.

 1. Ingaágy.

Ez a mechanizmus lehetővé teszi a szerkezet teljes sebességgel való lengését, egy kézzel nyomja meg a gyermeket. Ennek a kiságynak speciális lábai vannak, amelyek nem károsítják a padló felületét. Az inga szerkezetének érzékenysége olyan magas, hogy az inga reagál az alvó személy legkisebb mozgására, aktiválva a mozgási mechanizmust. Néhány ingaágy reagál a sírásra.

 1. Pelenkázó + komód + baba ágy.

A modell a multifunkcionális struktúrákhoz tartozik. Ennek a kialakításnak köszönhetően közvetlenül a babaágy mellett lehet átöltözni vagy pelenkát cserélni.

 1. Kerek kiságy.

Ahogy a gyermek növekszik, ez a kiságy oválisra változik. A működést legfeljebb 5 éves korig tervezték. Ez a típus tartós védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, mivel nincsenek éles sarkai, ezért teljes értékű ággyá, kanapévá és akár asztallá is átalakítható.

 1. Gyerek ágy két szintes.

Három éves kortól idősebb gyermekek számára készült. Egy ilyen kiságy kiváló választás lesz, ha két gyermek van a családban, és csak egy ágynak van elegendő hely.

tündértranszformátor ágy

A transzformátor nagyon ergonomikus (az összeszerelt készlet területe 180 * 70 cm), és 4 teljes értékű belső tárgyrá alakítják át.

Chung-Chang átalakító ágy

A Transformer ágy további vitathatatlan előnye, hogy könnyen átalakítható két egyszemélyes ággyá és fordítva - nagyon kényelmes.

Gyerekágy anyagok

A gyermekbútorok gyártására szolgáló gyárak nagy listát tartalmaznak a különböző kivitelben használt anyagokról. Sőt, mindegyik más szintű kivitelezést és hatást gyakorol a gyermek testére.

 1. Faipari. Az újszülöttek teste érzékeny az allergénekre és a külső hatásokra. A fa kiválóan alkalmas ilyen helyzetekre, mivel természetes, ökológiai termék, alacsony szennyeződés-tartalommal és hipoallergén tulajdonságokkal. A fából készült kiságy lehetővé teszi a levegő jól átjutását, ami nem korlátozza az oxigén szállítását a csecsemőhöz. Külső tulajdonságaiban is különbözik - a fából készült babaágy drágának és stílusosnak tűnik, ha kialakítása kiváló minőségű. A festetlen tölgy vagy cseresznye kiváló minőségű, nagy szilárdságú és gyógyító tulajdonságokkal is bír.
 2. Műanyag. Előnye a kis súly, ami megkönnyíti a szállítást. De az ilyen anyagból készült bútorokat rendkívül körültekintően kell megválasztani. Nagyon gondatlan gyártók pénzmegtakarítás céljából mérgező szennyeződéseket használnak az anyagban. A jövőben egy ilyen babaágy káros anyagokat bocsát ki a légkörbe, amelyek hozzájárulnak a test megmérgezéséhez.
 3. Farostlemez és forgácslap. Ha a szülők pénzt takarítanak meg, akkor érdemes a forgácslapot választani. Az ilyen anyagot alacsony költség jellemzi, jó ellenállással kombinálva. Ennek a lehetőségnek azonban jelentős hátránya van - a pénz megtakarítása érdekében a gyártók természetellenes anyagokat adnak a kompozícióhoz, ezáltal növelve a káros elemek felszabadulásának kockázatát, amelyek hátrányosan befolyásolhatják a kisgyermekek egészségét. Ezért a szülőknek alaposabban meg kell vizsgálniuk a szerkezet összetételét.
Transzformátor ágy keresztirányú inga

Hálószoba 120 * 60cm.

Kiságy külön megvásárolható

A Transformer ágy kiegészíthető egy ágyneműtartóval.

És még néhány tipp

A fenti előnyök mellett a transzformátoros ágy harmonikusan helyezkedhet el a különböző belső irányokban.

Az ilyen bútorok gyártásának sokféle tervezési megközelítése segít kiválasztani a modellt bármilyen stílusú belső térhez. És egy moduláris típus összeállításához is, végül elkészítve a belső teret. Az intelligens tárolórendszerekkel ellátott innovatív lehetőség harmonikusan elosztja mindazt, amire szüksége van a babához.

kiságy-transzformátor Marusya

Inga lengőmechanizmussal és természetes fából készült korláttal van felszerelve.

Transformer ágy medvék

Széles műanyag ütésálló PVC élekkel, amelyek megvédik a fedél széleit a forgácsoktól, és a baba testét a karcolásoktól és vágásoktól.

Eltévedhet a mai választék sokféleségében. Tehát melyek azok a kritériumok, amelyekre figyelnie kell az új bútorok kiválasztásakor, hogy ne zavarja a minőség és ne tartsa fenn az egészséget?

 • A bútor felületén nem lehetnek hibák és szennyeződések.
 • Közvetlenül a boltban ellenőrizni kell a szerkezet állapotát.
 • A sérülések elkerülése érdekében minden apró alkatrésznek, csavarnak, rögzítőelemnek hozzáférhetetlennek kell lennie a csecsemő számára.
 • Egy termék boltban történő megvásárlásakor az új szülőknek joguk van egy kísérő lapot kérni, amely feltünteti a gyártás során felhasznált összes alkatrészt.
 • Kívánatos, hogy a gyermekbútorok pasztell színekben készüljenek, mivel az élénk színek irritálhatják a szemet és feleslegesen izgathatják.
Finom színű ágy átalakítása

Tágas éjjeliszekrény, amelynek fedele oldalakkal van elkerítve a baba kényelmes és biztonságos cseréjéhez.

A kiságy kiválasztása fontos és döntő momentum minden szülő életében. Biztosítja a gyermek teljes növekedését és elősegíti az egészséges alvást. És mint tudják, a gyermek egészséges alvása garancia jó hangulatára és szülei nyugalmára.

Gyerekek átalakító ágy-gyakorlati ötlet

A bölcsőt úgy tervezték, hogy egy idősebb kisgyermek, aki készen áll aludni egy nagy ágyon, kiváló íróasztalként szolgál.

Előző

Következő