Bolt, sok bútor, modern dizájn és nagy választék

Shop "Sok bútor" - nagy választék kiváló minőségű ágyakból, jó áron. A futárok meg fogják lepni a gyors, időben történő szállítással.

Itt mindent megtalál, amire szüksége van egy otthonhoz, egy nyári rezidenciához és különböző belső stílusokban:

  • minimalizmus;
  • klasszikus;
  • ország és mások.
ágyas lakosztály

Színének köszönhetően nyugalmat kölcsönöz a belső térnek, és lehetővé teszi a harmónia uralkodását a hálószobában.

az ágy modern és kiváló minőségű

A dizájnt szigorú színekben tervezték, miközben sima görbe vonalak maradtak fenn, amelyek együttesen különleges varázst, eleganciát és eleganciát adnak ennek az ágynak.

Tehát nem lesz probléma a ház kialakításával, különösen azért, mert a bútorok egyes tulajdonságai megrendeléskor előre kiválaszthatók. Kiválaszthatja a vevő számára szükséges bútorok színeit és formáit, méretét, kapacitását és egyéb paramétereit.

A "Sok bútor" cég kínál ágyakat vásárolni a kikapcsolódáshoz és a családhoz. A "Bútorok sokaságában" vannak gyermekágyak, amelyek szintén rendelkezésre állnak a választékban és a GOST-ok szerint készülnek, miközben az árak meglehetősen vonzóak.

ágy Fenséges

Funkcionális kiegészítés a modern ágyhoz, amikor a fény el van rejtve a fejtámlában vagy az éjjeliszekrények fejtámláiban.

ágy a parancs alatt

A kikötőhely hossza lehet 190 cm vagy 200 cm.

Az emberek idejük nagy részét a hálószobában töltik, így ez az első hely a házban, ahol hangulatosnak és kényelmesnek kell lennie. Meg kell választania a megfelelő ágyakat magának és gyermekeinek, valamint kényelmesen el kell rendeznie a bútorokat.

Szekrény bútorok

A fejtámla a modell díszítésének legfőbb dekoratív fénypontja, megkülönböztetve mások hátterétől.

Az üzletben lévő ágyak sok ergonomikus bútor:

  • fejtámlájuk magas, puha;
  • polcok vannak beépítve az ágy dobozába;
  • nagy fülkék jelenléte a matracok alatt vászon (ágyneműtartó), egyéb dolgok tárolására;
  • különböző ágyvariációk (egyágyas, kétszemélyes);
  • ortopédiai bútoralap emelés.
modern stílusú ágy

Ugyanakkor a váz és a támaszok garantálják az erős és megbízható alvóhelyet, mert a legjobb minőségű anyagokból készülnek.

Egyéb pluszok tartalmazzák az árakat és a bolt választékát.

sötét ágy

Elegáns fejtámlával rendelkezik, áttört faragással díszítve.

Minden ágy legalább három színválasztékban áll rendelkezésre, a fizetés előtt megváltoztathatja a konfigurációt. Így az ügyfél pontosan megkapja a kívánt bútorokat, egészen a részletekig, anélkül, hogy a bútorért fizetne a szállításig. Az ágyak vásárlásakor jobb, ha az összeszerelést szakemberekre bízzák. Ebben az esetben a bútorokat megfelelően állítják össze, és nem kell aggódnia.

Fejfák

A modell megjelenése nem a fő előnye.

Bed Tasmania

Az ágyak tervezési jellemzői között meg kell említeni az emelő talppal rendelkező modellek létezését is (gázemelő mechanizmus).

Termékminőség

Ágy megvásárlásával a vevő modelltől függően 3-10 évig kap garanciakártyát. Az ágyak praktikusak, tartósak, környezetbarát hipoallergén anyagokból készülnek, ártalmatlan festékeket használnak a díszítéshez. Töltsön 15 kg-ig az ágyneműtartóra. Az ortopéd alapot acél vázban készítik nyírfa lécekkel, amelyek kiváló minőségű matraccal együtt biztosítják a kényelmes alvást.

emelő ágy

Gyártása során az alkotó anyagokat nagyon hozzáértően választották ki.

tömör bükk ágyak

A hátsó fejtámla nemcsak az ágyon pihenő ember számára nyújt támaszt, hanem a kikapcsolódást is szolgálja.

Az ilyen bútorok összecsukása és kibontása kényelmes, biztonságos, sima és csendes. A gázrugóknak (lifteknek) köszönhetően egy törékeny lány, egy idős ember és még egy gyerek is képes kezelni. Az ilyen bútorokat ajánlatos meleg szappanos vízzel törölni.

Emellett a rétegelt lemez és a fa, amely ellenáll a nagy terhelésnek, az ökoanyagok közé tartozik az ágyak összetételében. Tartósak és nedvességállóak. Támaszaik tartós műanyagból készülnek, amelyek szintén jelentős terheléssel könnyen megbirkóznak.

ágy a parancs alatt

Így a váz és a lábak rendkívül tartósak, és maga a nyírfa ágykeret is ergonómikus kialakítást biztosít.

fekete ágy

Kétszemélyes ágy puha, bojtos fejtámlával és emelőszerkezettel.

A bútorok értékesítésük előtt szigorú minőség-ellenőrzésen és nemzetközi környezeti teszten mennek keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy bízzon a termékek minőségében, megbízhatóságában, az egészségügyi és járványügyi normáknak és követelményeknek való megfelelésben.

Dupla bőr ágy

Elegáns fejtámlával rendelkezik.

Vízszintes ágy

Jó alap lesz olyan ortopéd matracokhoz, amelyek nem rendelkeznek rugókkal.

A fenti részletek mindegyike különös jelentőséggel bír, ha a gyermekágyakról van szó, amelyek vásárlásakor szigorúbb hozzáállást igényelnek.

gyönyörű nagy ágy

Panelelemek furnérral.

Ágy árak

A "Sok bútor" ágynemű ára változó, és nem éri el a transzcendentális csúcsértékeket. Az ágy kategóriájától, összetételétől és matracától függ.

Van olcsó ágy, luxusosztály, memóriahab és természetes anyagok. A gyártó közvetlen szállításainak köszönhetően az első osztályú bútorok költségei többször alacsonyabbak, mint más üzletekben. Ugyanakkor a minőség a szinten marad.

szilárd ágy

Kétszemélyes ágy puha, bojtos fejtámlával és emelőszerkezettel.

kifinomult és modern ágy

Az egészséges, egészséges alvás segít biztosítani a hálószoba megállását - nyugodt, semleges paletta, kellemes textíliák, kényelmes és jó minőségű bútorok

A kívánt paraméterekkel, funkciókkal és minőségi anyagokkal rendelkező jó ágy kiválasztásához a webhelyen található katalógus segít a vásárlónak. Segítségével gyorsan és kényelmesen megtalálhatja, amire szüksége van, megtekintheti a tetsző ágyak fényképeit. A termékek kategóriákra vannak felosztva, ami megkönnyíti a keresést. Csak válassza ki a kívánt tulajdonságokat, összetételt és az elkészítés minőségét.

Bőr ágyak - luxus mindenkinek

Az ágynak nincs lába, három oldalról könnyen megközelíthető.

A bútorok szállítását Oroszország minden nagyvárosában és régiójában végzik. A fizetés az áruk ellenőrzése és átvételét követően történik, így az ügyfél nem kockáztat, hanem a valódi árut fizeti. Az áruk átadása a menedzserrel előre egyeztetett időn belül történik.

Ha rossz minőségű terméket hoztak, és az ügyfél nem látta azonnal a hibát, azt vissza lehet adni. Van garanciális javítás is, amely megerősíti, hogy a vállalat bízik termékei minőségében.

Tömörfa ágy

Megvalósíthatja saját fantáziáját, vagy megrendelheti a tervező ötletének valóra váltását.

Vásárlói vélemények

A "Much furniture" cég meglehetősen ismert, és már vannak saját állandó vásárlói, akik értékelik az árukat és a termékek minőségét. A vásárlói vélemények többnyire pozitívak, a céget dicsérik. Mindez eredeti kialakításának, jelentős választékának és megfizethető árainak köszönhető.

klasszikus ágymodell

Nagy sűrűségű poliuretán habot és szintetikus téliesítőt használnak a kárpit alatt, az ágy belső és láthatatlan részeit nem szőtt kárpitok.

Kényelmüket is megjegyzik. Ami megerősíti az elfogadható ár-minőség arányt. Ha kérdései vannak, bármikor online megkérdezheti a menedzsert, vagy felhívhatja a weboldalon felsorolt ​​telefonokat.

klasszikus ágy modell sötét színben

Az emelőszerkezetű ágy további előnye, hogy nincs szükség az ágy alatti padló rendszeres tisztítására.

Az ügyfelek dicsérik az udvarias szállítószemélyzetet és az ingyenes összeszerelési folyamatot, amely percek alatt zajlik. Jellemzően az ügyfeleket figyelmeztetik egy esetleges problémára, amely egy adott termék hiányában áll rendelkezésre. A minőséget sokan dicsérik. Leginkább természetesen a vásárlókat ragadja meg a költség. Mivel a jó ágyak ára meglehetősen magas.

ágy penelope

Az ágy gyártásakor a gyártó szabványos léckészletet használ, amelyek közötti távolság 6,5 cm.

Nyereséges és kényelmes árukat vásárolni a "sok bútor" -ban.

Terra hálószoba bútor szett

Ez a modell emelőszerkezettel van felszerelve.

Franciaágy alap nélkül

A fémből és tömör fából készült hálóhelyek a legmegbízhatóbb és tartósabb lehetőségek.

Előző

Következő