Masszázságy Nuga Melyek a használat előnyei és ártalmai

Valaki már sokat hallott a koreai Nuga Best cég termékeiről, valakinek csak meg kell ismerkednie vele. Ez az anyag mindkét csoport számára hasznos lesz. Felajánljuk, hogy megismerkedjen a vállalat termékeivel, különösképpen bemutatjuk a nugát legjobb ágyat. Mesélünk arról, mi ez, a javallatokról és ellenjavallatokról, legyen szó orvosi technikáról, a terméket kipróbáló emberek véleményéről és az orvosok véleményéről. De először ismerkedjünk meg a Nuga Best céggel.

Nugát legjobb N5

Ergonomikus kialakítású Nuga Best N5 masszázságy mappa kialakítással

Koreai orvostudomány és a Nuga Best

Masszázs és fizioterápiás eszközök

Masszázs és fizioterápiás eszközök Nuga Best

2004 óta a nugát legjobb címkével ellátott termékek megjelentek az orosz piacon. Egy kevéssé ismert termék eleinte gyanút ébresztett. De ebben a pillanatban a legtöbb ember ismeri. Térjünk át a történelemre, ha még nem hallottál erről a termékről.

A Nuga Best védjegy, amelynek számos orvosi terméke van, kicsiben kezdődött. Az ágyat találták ki először. "Apja" dél-koreai tervező volt. Mérnöki egyetem elvégzése után egy orvosi felszereléssel foglalkozó cégnél dolgozott, majd érdeklődni kezdett az orvostudomány iránt. Első találmánya a vesekövek ultrahanggal történő kezelésére szolgáló készülék volt. Ezért a fejleményért Dél-Korea elnöke és a Tudományos Minisztérium adományozta. Ezzel kezdődtek orvosi eredményei.

Nuga Best masszázságy állítható hosszúsággal

Nuga masszázságy A masszázságy hosszának beállításával a legjobb

A fiatal mérnök azután kezdett masszázsberendezéseket fejleszteni, hogy anyja gerincbetegsége olyan fokú volt, hogy alig tudott önállóan mozogni. Cho Seung Hyun meg akarta gyógyítani az édesanyját, és elkezdte az ókori orvoslás tanulmányozását, nem feledkezve meg a hagyományosról sem. Így jött létre a nugát legjobb masszázságy.

Információk a masszázságyról

Információ a Nuga Best masszázságyról

Az ágy tesztelése és pozitív eredmény észlelése után a mérnök folytatta a fejlesztést. Jelenleg a vállalat választékában vannak olyan egyéb orvosi termékek, amelyek hatással vannak a test különböző rendszereire, egészségessé téve azt. Itt található turmalinszőnyeg, köpeny, talpmasszázs gép és még fogkrém is.

Miután a termékek széles körben ismertté váltak a feltaláló hazájában - Koreában, és valódi értékükön megbecsülték őket, terjedni kezdtek, és elérték Oroszországot. Tehát ma a Nuga Best cég termékei vannak a piacon.

Legjobb nugát ágy

Hőmasszázs komplexum

Hőmasszázs komplex az osteochondrosis helyreállításához, megelőzéséhez és kezeléséhez

Bemutatjuk figyelmét ennek a cégnek az első fejlesztésével - ágymasszírozóval. Hazánkban megtalálhatja ingyenes szalonokban, vagy online vagy szaküzletekben vásárolhatja meg. Fontolja meg általánosságban, hogy mi a nugát legjobb ágya, és mit befolyásol.

A lámpatest része Mi befolyásolja Hatás
Beltéri projektor Csigolyamasszázs Megnyújtja az intervertebrális lemezeket, megakadályozva a deformációt
Tourmania mat A test bármely része A test egyes részeinek további melegítése
Opcionális jade ötgolyós kivetítő Belső szervek, karok, lábak, maxilláris sinusok Végtagmasszázs, belső szervek felmelegedése
Masszázs alacsony frekvenciájú párna Fenék, has, comb, hát alsó része Myostimuláció, a felesleges zsír eltávolítása
Hogyan működik az ágy

Az ágy hatásmechanizmusa egy személyre

Amint láthatja, az ágy és további részei az emberi test minden részét érintik, beleértve a belső szerveket is. Most nézzük meg közelebbről az eszköz felépítését és célját.

Mi a haszna

Az ágy célja a masszázs. De különbözik a szalonokban megszokott masszázsoktól. Ezzel az eszközzel komplex hatást kap a testre: az egész test felmelegedése (felszínes és mély, a belső szerveket érinti), akupresszúra, reflexológia.

Nuga Legjobb masszázságy a gerincéhez

Nuga masszázságy A legjobb a gerinc lépésenkénti tapadásához és melegítéséhez

A masszázs hőterápiás módon történik. Ez javítja a vérkeringést, ami pozitív hatással van a test általános állapotára. Ez a masszázs elindítja a megtisztulás és az öngyógyulás folyamatát, amely szintén az általános közérzet javulásához, a gyors helyreállításhoz vezet, ha a kezelést párhuzamosan végzik, és hozzájárul a krónikus betegségek remissziójának meghosszabbításához is.

Az eljárások jade és turmánium kerámián alapulnak. Gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek melegítéskor aktiválódnak, amelyeknek köszönhetően a masszázs maximális hasznát éri el. A germánium és a turmalin speciális ötvözete, olyan elemek, amelyeknek saját mágneses terük van. Hevítve negatív töltésű ionokat képes kibocsátani, ami hozzájárul a test regenerálódásához, javítja a vérnyomást és növeli az immunitást.

Hosszú távú hatás

A masszázságy rendszeres használatával érte el a hatást

Alkatrészek

Az ágy alapvető elemei

A Nuga Best ágy alapvető elemei

Hogy megértsük ennek a masszírozónak az egyediségét, térjünk rá az alkatrészekre és a működési elvre.

Masszázságy üzemképes

A masszázságy fűtést végez a moxibustion és az infravörös sugárzás hatására

A fő kezelési elem az ágyba épített turmánium kocsi (belső kivetítő). Felmelegszik és a gerinc mentén mozog, felmelegíti és kinyújtja a csigolyaközi porckorongokat. Ez az elem teszi ki a masszázs nagy részét.

NUGA BEST NM-5000 Plus

Masszázságy NUGA BEST NM-5000 Plus

A masszázságyas nugátnak további elemei vannak a legjobban.

 • Ötgolyós jade projektor. Feladata egy bizonyos frekvenciájú infravörös sugárzás kibocsátása. Ennek köszönhetően felmelegíti az izmokat, valamint a test belső szerveit.

  Ötgolyós kivetítő

  Az ötgömbös kivetítő stimulálja a vérkeringést, enyhíti a fájdalmat és csökkenti az izomrándulásokat

 • Turmánium mat. Ez a hőszőnyeg az ágy alján helyezkedik el, melegedve ezzel a lábakkal, ami javítja a vérkeringést.

  Kerámia hőszőnyeg

  Tourmanium kerámia termo szőnyeg

 • Az alacsony frekvenciájú masszázspárna az ágyéki régióban található. De kivehető, és a comb vagy a fenék körül helyezhető el. Feladatai a miostimuláció és a mélymelegítés.

  Alacsony frekvenciás myostimulator

  A "Nuga Best" alacsony frekvenciájú myostimulator használata

A készlet tartalmaz egy vezérlőpanelt is. Segítségével beállíthatja a turmán kocsi működési módjait, mozgásának sebességét, az ágy dőlésszögét.

Távirányító a legjobb ágyneműhöz

Távirányító az ágyhoz Nuga Best

A masszírozó beépített tartóval rendelkezik a távirányítóhoz, ami jelentősen leegyszerűsíti annak munkáját. Van egy hőmérséklet-kapcsoló is, amellyel beállíthat egy kényelmes jelzőt az Ön számára.

Alapvető funkcionális elemek

A masszázságy fő funkcionális elemei és jellemzői

Az ágy be van kapcsolva. Ezenkívül számos tápegységet (aljzatot) tartalmaz a főszőnyeg, a kiegészítő és az ötgolyós kivetítő csatlakoztatásához.

Bed Nuga Best NM-4000

Fehér és rózsaszín ágy Nuga Best model NM-4000 mindennapi használatra

A technikát orosz és angol nyelvre lefordított utasítások kísérik, így a nugát legjobb ágy használata nem nehéz.

Az alkalmazás jellemzői

Az alkatrészek és a működés elve világos. Tehát mire szolgál ez a technológia csodája?

Masszázságy Nuga-Best sérv ellen

A Nuga-Best ágyszimulátor használata sérv esetén

Kettős módszerrel (akupresszúra és hőterápia) járva a masszírozó enyhíti az izomfeszültséget, elősegíti az izmok és szövetek regenerálódását, növeli az anyagcsere aktivitását, normalizálja a vérnyomást és korrigálja a gerincet. Ebben a tekintetben a nugát legjobb ágy hatóköre meglehetősen kiterjedt.

Normál helyzet

Normál helyzet: a hátlap a fő szőnyegre van középre, a lábak a kiegészítő szőnyegen vannak, az ágy vízszintes helyzetben van

Az első az izmokra és a csigolyákra gyakorolt ​​hatás. Tehát aktívan befolyásolja a nyaki, mellkasi és ágyéki gerincet, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, korrekciós hatást biztosítva.

A has helyzete a tekercseken

Has helyzet a tekercseken: a has a fő szőnyeg közepén van, a lábak - egy kiegészítő szőnyegen, ágy - vízszintes helyzetben

A belső szervek befolyásolására egy további kivetítőt használnak. Bemelegítheti a májat, a maxilláris orrmelléküregeket, a pajzsmirigyet stb. A jade gyógyító tulajdonságainak köszönhetően nemcsak felmelegíti, hanem alacsony frekvenciájú sugárzásnak is kiteszi őket, ami lehetővé teszi az összes belső szerv állapotának normalizálását.

A turmánium szőnyeg gyógyító hatással van a test egészére. A negatív ionok sugárzása miatt segít normalizálni a vérnyomást és elindítani a regeneratív folyamatokat, javítani a véráramlást.

Ezenkívül a has, a fenék és a combok hengerrel is ütközhetnek. Ez elősegíti az anyagcsere-folyamatok javulását ezekben a zónákban, ami a felesleges zsírlerakódások megszabadulásához, az anyagcsere-folyamat normalizálásához vezet.

Pozíció

A hajó helyzete vagy a tekercseken lévő lábak, a lábak a főszőnyeg közepén vannak, a hátlap egy segédszőnyegen van, a fő és a segédszőnyeg 10, 20 vagy 30 fokkal megemelkedik

A nugát legjobb ágy fenti alkalmazási területeiről a használatra utaló jelek következnek.

Jelzések

A Nuga Best masszázságyakat a gerincproblémák kezelésére hozták létre

A Nuga Best masszázságyakat a gerincproblémák kezelésére hozták létre

Az első dolog, amit a terápia befolyásol, a gerinc és a test izmai. Ennek alapján az első jelzések a következők:

 • a scoliosis kezdeti szakasza;
 • rehabilitációs időszak a sérülések kezelése után;
 • osteochondrosis;
 • fájdalom a gerinc különböző részein;
 • becsípett ideg;
 • csigolyaközti sérv (csak orvoshoz fordulást követően!);
 • nem fertőző eredetű ízületi gyulladás és artrózis.
Alkalmazás fejfájás ellen

Alkalmazás különböző eredetű fejfájásokra

Széles jótékony hatása miatt ez a masszírozó az alábbiakhoz is ajánlott:

 • gyakori fejfájás;
 • feszültség;
 • álmatlanság;
 • alacsony immunitás;
 • a vérnyomás megsértése;
 • diabetes mellitus;
 • túlsúly.

Mint látható, az alkalmazások köre elég széles. Ez az ágy az összes testrendszer különféle betegségeinek megelőzésére is ajánlott.

Ellenjavallatok

Használat ellenjavallatok

Ellenjavallatok a masszírozó használatához

A készülék egyedisége ellenére van néhány ellenjavallata is. Az orvosok nem javasolják az embereknek, hogy használják ezt a masszírozót:

 • 14 éves kor alatt;
 • terhes nők a 2. trimeszterben;
 • krónikus betegséggel az akut stádiumban;
 • a patológia jelenlétével;
 • myositisben (izomgyulladás) szenved;
 • komplex szív- és érrendszeri betegségei vannak;
 • akiknek 2 vagy több súlyos scoliosisa van.

Egyéb ellenjavallatokat egyénileg mérlegelnek. Ezért, mielőtt ezen az ágyon masszázs-kezelést írna elő, orvoshoz kell fordulni. Különösen, ha vannak patológiák vagy krónikus betegségek.

Általában ez a masszírozó nem helyettesítheti a teljes értékű kezelést, és kárt is okozhat. De segít megszabadulni a krónikus betegségektől, felgyorsítja a kezelést, és gyógyítja a test egészét. Az ellenjavallatok jelenlétét azonban komolyan kell venni, és a masszázs előtt mindenképpen látogasson el egy sebészt vagy vertebrológust.

Vélemények

A hálózaton járó számos vélemény áttekintése után nem lehet egyértelmű következtetést levonni. Vannak, akik a nugát legjobb masszázságyat csodaszernek nevezik minden betegség ellen, mások sarlatánoknak nevezik a termékeket forgalmazó embereket. De a személyes tapasztalatok és a különböző korosztályú barátaim tapasztalatai alapján azt mondhatom, hogy ez az eszköz kétségtelenül hasznos és segít az egész szervezet egészségének erősítésében.

Negatív visszajelzés csak akkor hallható, ha az emberek nem követték megfelelően az ajánlásokat (például a görbület kezelése nélkül elkezdtek egy masszázsfolyamatot, és ezáltal súlyosbították a problémát). Emellett szerencsétlen emberek, akik hamisak lettek. Miután a jó oldalon mutatkozott meg, a Nuga Best koreai berendezése népszerűvé vált Oroszországban, és ezért olyan hamisítványok jelentek meg a piacon, amelyek nem használtak turmalint és jade-ot a szerelés során. Ez befolyásolja a pozitív eredmény hiányát. Ezért legyen óvatos a termék vásárlásakor.

Határozottan kijelenthetjük, hogy ez a masszírozó kiváló kiegészítője a mindennapoknak, segít erősíteni az immunrendszert, normalizálni az anyagcsere folyamatokat, javítani a testtartást, az általános közérzetet és még a hangulatot is. De összetett egészségügyi problémák jelenlétében ez nem helyettesíti a kezelést, és ha alkalmatlanul alkalmazzák, káros lehet. A legtöbb ember számára azonban segített megszabadulni a hosszú távú fájdalomtól és a krónikus betegségektől.

Amit az orvosok mondanak

Orvosi konzultáció

Orvosi konzultációra van szükség a masszázságy kezeléséhez

Az orvosok egyetértenek abban, hogy a koreai orvoslást a fejlődés ezen szakaszában az egyik legjobbnak tartják. Sőt, a nugát legjobb termékcsaládba tartozó Nuga Medical termékei alternatív gyógyszert alkalmaznak, ezáltal nem gyakorolnak negatív hatást más testrendszerekre. Ezért a legtöbb orosz orvos javasolja a legjobban a nugátból készült ágymasszírozó használatát a különböző betegségek megelőzésére és a rehabilitációs időszak átadására. De mégis ragaszkodnak ahhoz, hogy a komplex betegségeket, különösen az akut stádiumúakat, komplex kezelésnek kell alávetni.

Előző

Következő