A legjobb átalakító ágyak kis apartmanokhoz fotókkal

Belső hálószoba

Beépített hálószoba egy kis szoba belsejében

Az elegáns palazzo tulajdonosai, amelynek belső terét mahagóni bútorok díszítik, soha nem fogják megérteni az összes orosz városban letelepedett kis méretű lakások sokmilliós seregét. A vidéki hátország lakói soha nem fogják megérteni őket. Minden bútoruk - néhány szék, konyhaasztal és egy-két ágy, véletlenszerűen elhelyezve egy hatalmas lakásban. Csak a városlakók oldják meg ugyanazt a problémát, hogy minden este harminc négyzetméternyi, az egész család számára hasznos életteret töltsenek éjszakára.

Hangulatos kis szoba bézs színben

Kényelmes és funkcionális kis szoba két személynek, bézs színben

Ha egy közönséges franciaágyat egy tizenkét négyzetméter alapterületű kis szobába tesz, akkor a benne maradó szabad helyet már centiméterben kell megszámolni, még egy kis asztal sem fér el. A kis lakásokhoz tartozó transzformátor ágyak megvásárlásával embereink megszabadulnak attól, hogy nagy méretű bútorokat vigyünk haza. Először az alváshoz használt elemekről beszélünk. A kis méretű városi Hruscsov típusú lakáshoz vásárolt ágynak még kisebbnek kell lennie.

Átalakítható ágy egyszobás apartmanhoz

Dupla átalakítható ágy egy kis egyszobás apartmanhoz

Transzformátor ágyak fajtái

Emeletes ágy-transzformátor

Emeletes összecsukható ágy-transzformátor

Transformer ágy-asztal

Kényelmes transzformátor alváshoz és ágynemű készítéséhez

Oroszországban először a szovjet időkben kezdték meg az átalakítható bútorok gyártását. A kinyitható kanapék és a fotelágyak tömeggyártása lehetővé tette, hogy az ember kinyithasson egy kétszemélyes ágyat egy kanapé méretéig, és egy egyszemélyes ágyat a fotel méretéig. A megüresedett terület megnövelte a lakóterületet, a lakások kényelmesebbé váltak. Az ár természetesen harap, de szabad szobaterületet és pénzt takarít meg. Egy dolog megvásárlásával egyszerre kettőt szerez. Az átalakítható bútorokat a legszélesebb választékban gyártják, amit az alábbi táblázat is bizonyít.

Asztali ágy a belső térben

Multifunkcionális bútor asztali ágy a belső térben

Kanapé transzformátor formájában

Kanapé egy kényelmes nappalihoz a kikapcsolódáshoz és a vendégek fogadásához

Transzformációs mechanizmusok Ágytranszformátorok típusai
Rekamié Fotelágy Szekrény ágy Asztali ágy
Rugós + + + +
Visszahúzódó + + + +
Összecsukható + + + +
Gázemelő + + + +
Összecsukható ágy a belső térben

Nagyszerű megoldás egy kis szoba számára - egy összecsukható ágy

Opciók transzformátorok ágyszerkezeteihez

A transzformátor felszerelésének mechanizmusai több típusra oszthatók:

  •    tavaszi
  •    visszahúzódó
  •    összecsukható
  •    gázemelő.
Kanapé a nappaliban

Szokatlan kanapé egy kis nappalihoz

Beépített ágy a szekrénybe

Szekrénybe épített ágy egy skandináv szobához

Tavaszi ágyak

Ágyszekrény egy kis lakáshoz

Átalakítható ágy szekrény formájában egy kis lakáshoz

Az átalakítható bútoroknak többcélú célja van, könnyen eltávolítható, ha nincs rá szükség. Az egyik ilyen megoldás egy transzformátorágy volt, szekrénnyel kombinálva, éjszaka ágyként használják alváshoz, reggel pedig biztonságosan kiviszik a szekrénybe, vagy egy kis kézmozdulattal íróasztallá változik. Amit hívnak: a találmány iránti vágy sok.

Dupla ágy-transzformátor

Franciaágy-transzformátor egy kis lakáshoz

Ennek az egész hordó méznek nagy a légy a kenőcsben. Sok ilyen eszköz használhatatlan, az emberek jelentős része számára, mert az alapjuk egy rugós mechanizmus, ha tulajdonosuk nem rendelkezik elegendő fizikai erővel. Régi beteg és gyenge emberek számára ez az öröm túl nehéz. Vagyis, ha fiatal családapa vagy, akkor vásárolhat ilyen bútorokat, sőt örömet szerezhet abban, ha minden este kirak egy ilyen transzformátort, és reggel összehajtogat egy ilyen transzformátort a lakásában, és gyermeke ágyát asztalokká változtatja. A gyenge nők, az idősek és a betegek számára az ágy napi átalakítása meghaladja erőnket.

Ágyszekrény állandó használatra

Kényelmes hálóhely egy kis lakásban - ágy a gardróbba

Kihúzható ágyak

Kihúzható ágy egy kis hálószobához

Kényelmes kihúzható ágy egy kis hálószobához

Azonban manapság a piacon nem nehéz megtalálni a transzformátorágy megfelelő modelljét, a kiépítésük összetettségének kritériuma alapján. Talán a legkönnyebben használhatók a transzformátor ágyak, tövükön visszahúzható mechanizmus van. Az egység egyszerű kezelhetősége egyáltalán nem jelenti azt, hogy mechanizmusa ugyanolyan egyszerű, ezért nagy a valószínűsége, hogy nem fog sokáig tartani.

Gyönyörű ágy kihúzható mechanizmussal

Gyönyörű gyermek emeletes ágy kihúzható mechanizmussal

A gyártók gyakran javasolják az ágy átalakításának ritkább elvégzését. Egészen furcsa tanács, mert erre vásárolnak egy ágyat, amelyet mindennap szekrénnyé, vagy a legrosszabb esetben asztallá lehet alakítani. Természetesen akkor is választhat ágyat, ha elégedett a tavaszi átalakulási mechanizmusával, mert ott gyakorlatilag nincs mit törni. Ha van egy erős, erős ember a házban, akkor a transzformátorágy és annak rugós mechanizmusa a te választásod.

Emeletes ágy-transzformátor

Stílusos emeletes ágy-kabrió gyerek hálószobához

Összecsukható ágyak

Gyerek összecsukható ágy

Nagyszerű megoldás egy kis óvoda számára - összecsukható ágy és asztal

A kis méretű lakások transzformátorágya jó megoldás lehet, ha egy összecsukható mechanizmust is tartalmaz. Általában a falhoz vannak rögzítve.

originalnaya-krovat-v-shkafu

Gyerekágy összecsukható mechanizmussal, amelyet kényelmes és könnyen el lehet rejteni a szekrényben

Az ilyen bútoroknak két jelentős hátránya van. Először is, egy ilyen ágy csak a szoba fő falához rögzíthető. A törékeny belső válaszfalak idővel összeomolhatnak. Másodszor, az ágy átalakításakor könnyen megsérülhet egy kar vagy láb.

Emeletes összecsukható ágy

Emeletes összecsukható ágy két fiúnak "Repülőgépek"

Gázemelő ágyak

Átalakítható ágy a nappalihoz

Kiváló átalakítható kanapé egy kis nappalihoz

A legbiztonságosabb és legkönnyebben használható a transzformátorágy elhelyezésére szolgáló gázemelő mechanizmus. Még egy idős beteg ember is, aki nem rendelkezik nagy fizikai erővel, átalakíthatja az ágyat asztallá vagy szekrénysé, mivel átalakítása során a teljes terhelés a gázemelő mechanizmusra esik. Itt van, úgy tűnik, vettem egy transzformátor ágyat, és vele egy kényelmes gázemelő mechanizmust a kihajtáshoz, az élethez és a boldogsághoz, de itt is van egy kis probléma, sőt két.

Ágy átalakul asztallá

Szokatlan ágy, könnyen átalakul asztallá, ha szükséges

Az összes transzformátorágy közül ezek a legdrágábbak. Ezenkívül a gázemelő transzformátorok mechanizmusa rövid élettartamú és gyorsan elromlik, ezért egy ilyen modell megvásárlása előtt konzultálnia kell szakemberrel, és bútorokat kell választania az ő segítségével. A transzformátorágy kiválasztásakor fontos, hogy milyen anyagból készüljön.

Átalakító asztal iskolások számára

Egy szép és kényelmes átalakító asztal egy hallgatói szobához

A transzformátor ágykereteinek változatai

Asztali ágy transzformátor

Az eredeti transzformátor asztali ágy a gyermekszobában órákra és kikapcsolódásra

Sajnos manapság a bútorgyártás leggyakoribb anyaga a forgácslap. Természetesen, ha megnézzük a gyártók hirdetéseit, akkor az anyag erősebb, mint a forgácslap, egyszerűen nem létezik a természetben, ami nem okoz sok bizalmat. Ha azt szeretné, hogy a transzformátor hosszú évekig szolgálja Önt, akkor válasszon egy ágyat fém vagy fa kerettel.

Ágy emelőszerkezettel

Kényelmes franciaágy emelőszerkezettel

Átalakítható ágy tükrös szekrénnyel

Luxus átalakító ágy kényelmes tükrös szekrénnyel

Előző

Következő