Átalakítható ágy újszülöttek számára lehetőségek

Hangulatos óvoda mackóval

Hangulatos óvoda barna ovális ággyal és aranyos mackóval

Miután megismerte a küszöbön álló utánpótlást, a kismama elkezd kitalálni egy nevet a babának, lassan ruhákat vásárol és bútorokat választ az újszülött számára. Gondosan tanulmányozza a legújabb modellekről szóló információkat, olvassa el az értékeléseket, vásárol.

Kerek fehér baldachinos ágy

Kerek biztonságos fehér baldachinos ágy kisgyermek számára

A kerek transzformátorágy trend a gyermekek díszítésében. Az elegáns bútordarab kifinomulttá és kellemesé teszi az új szülők szemét. Vessünk egy pillantást ennek a modellnek az összes előnyére és hátrányára, hogy az anyák minden kétséget el tudja vetni, vagy fordítva - hagyjon fel egy kerek kiságy vásárlásának gondolatával.

Ovális átalakítható ágy lányoknak

Ovális átalakító ágy egy lány számára a szoba belsejében

Átalakító ágy asztal és magas félkör alakú székek formájában

Szétszerelt átalakító ágy, mint asztal és magas félköríves székek

A kerek transzformátorágy előnyei és hátrányai

Kerek kiságy és asztal

Kerek bölcső kék baldachinnal és asztal morzsákkal

Ez a bútordarab egy új megoldás a belső térben. A nyilvánvaló előnyök között azonosítható a transzformátorágy multifunkcionalitása. A gyártók azt állítják, hogy használata 7-8 évig tart.

Kabrió kiságy babának

Hajtogatott és kibontott átalakító ágy egy csecsemő számára

Ovális átalakító ágyak

Kerek és ovális átalakító ágyak lehetséges használata

 • Az első használat egy kerek kiságy. Viszonylag kicsi, és nem sok helyet foglal el, ellentétben a szokásos téglalap alakú "kollégával". A pszichológusok szerint az újszülött kényelmesebbnek érzi magát egy kis helyen. A leendő anya nem tud elsétálni a kerek kiságy mellett!

  Kerek kiságy a belső térben

  Kerek ágy kényelmes asztallal a hálószoba belsejében található dolgokhoz

 • A baba gyorsan növekszik, és a gyermekágyat hosszúkás ágy váltja le, amelynek alsó feneke van. Használata szintén nem emel kifogást - egy közönséges ágy, csak nem szabványos paraméterekkel. A gyártók jelzik, hogy a babaágy 120 * 60 méretű, de érdemes megjegyezni, hogy csak speciális ágynemű illik ehhez a modellhez. Az ágy mellett a deszkákat és a készleteket azonnal kínálják a készletben, amikor kiságyat vásárolnak. De érdemes emlékezni arra, hogy néha ennek a vászonnak a minősége nem felel meg a magas árnak.

  Ovális kiságy babának az óvodában

  Ovális ágy egy kisgyermek számára az óvodában, szokatlan kék-fehér bútorokkal

 • Abban az időszakban, amikor a gyermek maga is felmászhat a kiságyra, az elülső falat eltávolítják, és az ágy kanapévá válik. Ez a transzformátorágy nyilvánvaló plusszja, mert az elülső rúd szinte az összes szokásos téglalap alakú ágyon nem távolítható el. Ebben a változatban az ágy korábban használható. A kanapét áthelyezik a szülő ágyába, és anya éjszaka könnyen irányíthatja a gyereket, elviheti az ágyból. Ezt az opciót "kiságynak" hívják. Ez is nyilvánvaló plusz.

  Kiságy-kanapé egy idősebb babának

  Kiságy-kanapé párnákkal az idősebb baba pihenésére

 • Közvetlen megbeszélés után a kiságy használható járókaként, valamint karosszékekkel / székekkel ellátott asztalként. Az első változatban egy ilyen metamorfózis teljesen haszontalan. Abban a korban, amikor a gyermeknek járóka kell, még mindig kiságyra van szüksége. A baba játékba helyezése - ez a funkció a standard ágyakban is elérhető. Ezért nem számoljuk pluszként a transzformátor használatának ezt a lehetőségét. Ez erény, de nem egyedülálló. A fotelekkel ellátott asztalt illetően a gyermekágyak piacon való megjelenése óta eltelt idő szülői véleménye egyetért abban, hogy a terméket nem ebben a verzióban használják. A modell potenciálisan átalakítható, de egy ilyen "készlet" nem kényelmes a gyermek számára.
Ovális ágyak ikrek számára

Ovális ágyak ikrek számára a gyermekszobában

Asztal és szék egy átalakuló ágyból

Asztal és székek, amelyek könnyen megszerezhetők az átalakító ágyból, amikor a baba megnőtt

Hogyan válasszuk ki a megfelelő anyagot?

Fehér kerek fenyőágy

Fehér kerek fenyő kabrió ágy puha párnákkal a baba biztonsága érdekében

Cserélhető kiságy csillagokkal

Fehér kabrió ágy csillaggal díszítéssel

A kerek transzformátorok népszerű modelljeivel kapcsolatos információk megvizsgálása után arra a következtetésre juthatunk, hogy az orosz márkák a tömör nyírfát használják fő anyagként ennek a bútordarabnak a gyártásához. Külföldi vállalatok fenyőtermékeket szállítanak a piacra.

Türkiz fa kabrió

Türkiz Új-Zéland fenyő kabrió

Mindkét anyag meglehetősen tartós, de a deformációval szembeni ellenálló képesség és a hosszú távú felhasználás a fa feldolgozásának módjától függ. A kiváló minőségű termék több gyermeket is szolgál. De az olcsóbb társaik nem valószínű, hogy örömet szereznek tulajdonosaiknak. Sőt, még az alacsony minőségű fa körültekintő használata esetén is horzsolások vagy akár repedések is megjelennek.

Fa átalakító ágy

Fa átalakító ágy a szülő hálószobájában

Mielőtt egy csodálatos ágyat vásárolna, figyeljen a bútorhuzatra. A dokumentációnak tartalmaznia kell, hogy melyik lakkot használták a festéshez. Érdemes saját kezével megérinteni a kiságy rúdjait, hátulját is. Ha az alkatrészek kezdetben rossz minőségűnek tűnnek, akkor az összeszerelés során nem történik csoda. Meg kell tagadnia a vásárlást.

Bölcsőágy

Bölcsőágy, amely a konfigurációtól függően kerekré vagy oválissá alakítható

Ha úgy dönt, hogy transzformátoros kiságyat vásárol, akkor ne feledje, hogy a fogzás során a gyerekek gyakran "élesítik" őket a korláton. Ismerje meg a speciális szilikon betéteket, amelyek nem tartoznak a kerek kiságyakhoz.

Kerek átalakítható kiságy

Kerek fa transzformátor ágy

További lehetőségek a transzformátor ágyhoz

Gyönyörű és kényelmes ovális ágy

Szép és kényelmes ovális ágy, szokatlan kialakítású, türkiz szürke tónusokban

A kerek kiságyak kétféle típusúak:

 • Teljesen lécezett falak;
 • Rack és szilárd két fal.

Az első modellben a háttámla magassága nem változik. A második esetben vonzóbbá válik, mert falai feleződnek, és az ágy úgy néz ki, mint egy közönséges.

Kerek ágyú transzformátor 7 in1 marással

7 az 1-ben transzformátoros kerek, oldalain marással

A transzformátorágy legegyszerűbb teljes készletéhez számos további újítás is hozzáadható.

 • Az ágy melletti fiók további helyet biztosít a mosoda vagy a játékok számára. Egy ilyen tárolóeszköz helyet takarít meg a vászonszekrényekben vagy a komódokban, töltse ki az ágy alatti üres helyet.
 • Az ágy tizenéves változata lehetővé teszi a bútordarab hosszabb ideig történő használatát. Csak a kérdés merül fel a növekvő gyermek kényelméről egy 120 cm széles ágyon.
 • Az inga egyre népszerűbb eszköz a gyermekek ringatására és az anya életének megkönnyítésére. A transzformátor ágy sem kivétel. A gyártók úgy találták ki, hogy egy inga mechanizmust egy kis kerek bölcsőbe illesztenek. Ez jelentősen megnöveli a termék árát, de megnyugtatja az anya idegeit. Bár érdemes emlékezni rá - a gyermeket mozgásbetegségre szoktatja, és akkor más módon nem tudja letenni!
Gyerekágy inga mechanizmussal

Baba kerek kiságy inga mechanizmussal és pelenkázóval

Transformer kiságy - megéri-e a gyertyát?

Kerek kiságy újszülöttek számára

Kerek kiságy egy újszülött számára, a szülő ágyához rögzítve

Miután figyelembe vettük az ilyen ágyakkal kapcsolatos szempontok többségét, a következőket kell szem előtt tartani. Ha az információk áttanulmányozása után készen áll a "kerek" fehérnemű, több matrac készlet és az újszülöttek népszerű ágyának egyéb problémáira - ez a transzformátor az Ön számára! Ugyanakkor, mivel úgy döntött, hogy pénzt költ egy ilyen modellre, jobb, ha több ezret költenek jó minőségű bútorok vásárlására egy jól ismert gyártótól. Ellenkező esetben olcsóbb analógot kaphat, amely nem okoz sok örömet és féléves működés után széthullással fenyeget.

Kis hercegnő ágy

Kerek ágy egy kis hercegnő számára, szokatlan kivitelben

Ovális ágy bézs dekorációval

Ovális ágy bézs dekorációval, baldachinnal és íjakkal

Ha még mindig kétségei vannak arról, hogy költ-e pénzt erre a "csodára" - nyugodtan vegye be a legáltalánosabb kiságyat, téglalap alakú ággyal és szabványos paraméterekkel. Pénzt fog megtakarítani, és az ágy funkcionalitása semmiképpen sem alacsonyabb a kerek innovációnál.

Téglalap alakú átalakítható ágy

Téglalap alakú átalakítható ágy komóddal és fiókkal

Előző

Következő