Ágy fejtámla előnyei és tervezési lehetőségei nélkül

A hálószobák modern belső terében a fejtámla nélküli ágy nagyon népszerű. A szigorú lakonikus kialakításnak, a függönyök sok változatának köszönhetően mindenki megtalálja az ideális módosítását. Az alvóhelyek ilyen modelljei lehetővé teszik a helyiség és a pénzügyek megtakarítását, mivel a fejtámla nélküli ágy költsége egyszerű szerkezete miatt alacsonyabb lesz.

Rack emelőszerkezettel és szennyesdobozzal

A legegyszerűbb az aljzatból és matracból álló szerkezet - a keret nem mozog, és szilárdan rögzül.

hófehér ágy világítással

Az ágyak bármilyen belső stílusra alkalmasak: a klasszikustól a modernig.

Ágy fejtámla nélkül - KD03

Rendkívül praktikus a tágas rekeszeknek vagy fiókoknak köszönhetően.

A legtöbb fejtámla nélküli ágy fel van szerelve emelőszerkezettel vagy fiókokkal, ami több funkcionalitást és kényelmet nyújt a használat során.

ágy fejtámla nélkül

A hálószobák modern belső terében a fejtámla nélküli ágy nagyon népszerű.

ágy a parancs alatt

Megfizethető ártartomány, a termék létrehozásához kevesebb anyag szükséges.

Ágyak emelése

Kreatív kialakítás lehetősége a hiányzó fejtámla helyett - panelek, fotótapéták, szövetek, festmények stb.

Franciaágy fejtámla nélkül

Az ilyen ágyak hátrányai közé tartozik az a tény, hogy jobb, ha a fejtámlát a falhoz teszik, különben a párnák folyamatosan a padlóra esnek.

Hálófajták fejtámla nélkül

  1. A legegyszerűbb az aljzatból és matracból álló szerkezet - a keret nem mozog, és szilárdan rögzül. Fiókok hozzáadhatók a funkcionalitás kiegészítéséhez.
  2. Egy ágy emelőszerkezettel a gázfelvonókon; ezek aktiválásához elegendő egy speciális fogantyút mozgatni a testen. A működés elve az, hogy a matracot 40 fokos szögben megemeljük. Belül egy nagy tárolódoboz található.
  3. A lifttel ellátott fejtámla nélküli ágy több alvóhellyé alakítható. Ebben a kategóriában nagyon népszerű modell a gardróbágy: összeszereléskor egyszerű ruhásszekrénynek tűnik, széthajtáskor pedig rendes ágynak.
JOVIS ágy

A legtöbb fejtámla nélküli ágy fel van szerelve emelőszerkezettel vagy fiókokkal, ami több funkcionalitást és kényelmet nyújt a használat során.

Ágy fejtámla nélkül pm olasz dióval

Emelőszerkezettel vagy transzformátorral ellátott ágy kiválasztásakor meg kell értenie, hogy az áruk jóval magasabb lesz, mint egy szokásos kivitel.

Ágy fejtámla nélkül CARVE

Vásárlás előtt el kell döntenie a modell kívánt méretét: mint az összes többi, egy, kettős és másfél.

A fejtámla nélküli ágyak előnyei:

  • bármilyen belső stílushoz alkalmas: a klasszikustól a modernig;
  • vizuálisan növelje a szoba területét;
  • nagyon praktikus a tágas rekeszeknek vagy fiókoknak köszönhetően;
  • szilárdság és hosszú élettartam;
  • megfizethető árkategória, mivel a termék létrehozásához kevesebb anyag szükséges;
  • sok szín és alapanyag - fából vagy laminált forgácslapból készülhet, ökobőrrel burkolva, strasszokkal díszítve vagy abszolút semleges színben;
  • lehetőség a kreatív tervezés létrehozására a hiányzó fejtámla helyén - dekorációként paneleket, fotótapétákat, szöveteket, festményeket stb.
Ormatek ágy

A szigorú lakonikus kialakításnak, a függönyök sok változatának köszönhetően mindenki megtalálja az ideális módosítását.

Kétszemélyes ágyak fejtámla nélkül

Emlékeztetni kell arra, hogy a terméknek nemcsak vonzó megjelenésűnek kell lennie, hanem kiváló minőségű anyagból kell készülnie.

vesz egy ágyat kopjafa nélkül

A fatermékeket tartják a legjobbnak és a legbiztonságosabbnak; jobb, ha előnyben részesítjük a tömör fát.

Az ilyen ágyak hátrányai közé tartozik az a tény, hogy jobb, ha a fejtámlával a falhoz tesszük, különben a párnák folyamatosan a padlóra esnek. Ezt a típusú ágyat nem szabad választani, ha tévézni vagy könyvet olvasni szeretne, a fejtámlára támaszkodva, mivel ilyenkor a falon lévő tapéta vagy dekoráció gyorsan elveszíti eredeti megjelenését. Emelőszerkezettel vagy transzformátorral ellátott ágy kiválasztásakor meg kell értenie, hogy az áruk jóval magasabb lesz, mint egy szokásos kivitel.

Dobogós ágy fejtámla nélkül

Fiókok hozzáadhatók a funkcionalitás kiegészítéséhez.

kopjafa ötlet

Ha olcsó, forgácslapból és hasonló alapanyagokból készült modelleket választ, győződjön meg arról, hogy a gyártó ártalmatlan, kiváló minőségű anyagokat használ.

kopjafa díszítése

Az ágy megvásárlása előtt ellenőrizze, hogy az egység jó állapotban van-e, mennyire stabil a padlón.

Ágy kiválasztása fejtámla nélkül

Vásárlás előtt el kell döntenie a modell kívánt méretét: mint az összes többi, ők is szimpla, dupla és másfél. Emlékeztetni kell arra, hogy a terméknek nemcsak vonzó megjelenésűnek kell lennie, hanem kiváló minőségű anyagból kell készülnie.

Japán stílusú háttámla

A gázemelőn emelőszerkezettel ellátott ágy, ezek aktiválásához elegendő egy speciális fogantyút mozgatni a testen.

Ágy fejtámla nélkül-elbűvölő

Ügyeljen arra, hogy az illesztéseknél és az illesztéseknél ne legyenek ragasztócsíkok, a csavaroknak vízszintesnek kell lenniük.

Z_LI ágy fejtámla és lábtartó nélkül

Vizuálisan növelje a szoba területét.

Ha az ágy fémből készül, akkor korróziógátló bevonattal kell rendelkeznie. A fatermékeket tartják a legjobbnak és a legbiztonságosabbnak; jobb, ha előnyben részesítjük a tömör fát. Ha olcsó, forgácslapból és hasonló alapanyagokból készült modelleket választ, győződjön meg arról, hogy a gyártó ártalmatlan, kiváló minőségű anyagokat használ. Kérésére az eladó köteles minőségi tanúsítványokat benyújtani.

Eco ágy fejtámla nélkül

A lift nélküli fejtámla nélküli ágy több fekvőhellyé alakítható.

Franciaágy fejtámla nélkül

Tartósság és hosszú élettartam.

Aurora ágy rácsos

Megfizethető ártartomány, a termék létrehozásához kevesebb anyag szükséges.

Az ágy megvásárlása előtt ellenőrizze, hogy az egység jó állapotban van-e és mennyire stabil a padlón. Ügyeljen arra, hogy az illesztéseknél és az illesztéseknél ne legyenek ragasztócsíkok, a csavaroknak vízszintesnek kell lenniük.

Úszó ágy fejtámla nélkül világítással

Belül egy nagy tárolódoboz található.

Ágy fejtámla nélkül emelőszerkezettel Como

Sok szín és alapanyag - lehet fából vagy laminált forgácslapból, öko bőrrel burkolva, strasszokkal díszítve vagy teljesen semleges színben.

Vízágy Aqua-Soft modell fejtámla nélkül

Vásárlás előtt el kell döntenie a modell kívánt méretét: mint az összes többi, egy, kettős és másfél.

Előző

Következő