Tisztítás tükrözi tükröm nélkül csíkok otthon

Mindenki arra törekszik, hogy a lakás tisztán és rendben legyen. De sok probléma merül fel a tükör mosásakor, ami nehézségeket okoz a hostesseknek.

tükör tiszta

A tükör tisztításának folyamata során, bármennyire is az enyém, minden bizonnyal foltok lesznek.

Tehát azt akarja, hogy a tükör felülete ragyogjon. Amikor megpróbál eltávolítani egy foltot, feltétlenül újak jelennek meg. 

tükör

A tükör helyes mosása?

Miért jelennek meg homályos foltok?

Mielőtt elkezdené mosni a tükröt, meg kell tudnia, honnan származnak az elmosódott foltok. Bármiből származhatnak. Nem mosta elég jól a tükröt. 

tükörápolás

A felületen könnyen por és szennyeződés halmozódik fel.

Gyakran vannak nyomatok a gyermekek ujjairól, dekoratív kozmetikumok, hajformázó termékek. 

tükör fürdőszoba

Patkányok és háziállatok foltjai.

Ha a tükör a konyhában lóg, megragadja a főzés közben megjelenő füst. A fürdőszobában, amikor mosakodunk, zuhanyozunk, a tükör elhomályosul és ráfröccsen. Az ilyen nyomokat nem mossák le azonnal. 

tükör a konyhában

Még a mosószer használata is biztosan elkenődik a szennyeződésektől.

A foltok megjelenésének oka lehet olyan termék, amely nem alkalmas tükörre, vagy olyan termék, amelynek minősége sok kívánnivalót hagy maga után. Nyomok maradnak, ha az oldatot nem mossák le jól vízzel, és a rongy, amellyel a tükröt megtörölték, nem volt teljesen száraz és tiszta. 

mossa meg a tükröt

A csapvíz szennyeződései szintén hozzájárulhatnak a csíkozáshoz.

A téves tükörtisztítás csöpögést okozhat. Törölje le a felületet puha ruhával. Fontos, hogy jól felszívja a nedvességet.

tiszta tükör

Tudva, mi okozta a csíkokat, könnyedén megbirkózhat velük.

Ipari tisztítószerek tükrökhöz

Hogyan lehet lemosni a tükröt, hogy ne legyenek csíkok? Most az üzletek polcain a háztartási vegyszerek nagy választékát, valamint a különféle mosó- és tisztítószereket láthatja. Bármely háziasszony valószínűleg valamilyen gyógymódot választott magának. De vajon ilyen ártalmatlanok? Hogyan fogja befolyásolni a háztartások egészségét? 

tükörtisztítás

Teljesen egészséges embernél allergiát vagy a nyálkahártya irritációját okozhatják.

Mielőtt elmegy a boltba mosószerért, ne feledje, hogy családjának vannak-e hasonló tünetei. Nem szabad kockáztatnia a szeretteinek jólétét. Ezekből az alapokból maradnak foltok a tükrön. 

a tükör tisztítása otthon

A legtöbb szakértő úgy gondolja.

Ha úgy dönt, hogy ipari eszközöket használ, akkor a legegyszerűbb módon szerezze be a "Mister Muscle" -t vagy bármi mást. A magas tisztítási fokú, valamint antisztatikus hatásúak közül a Spectr-Profi nagyon alkalmas.

mr izomüveg

Mister Muscle tükörfelületek mosására.

Sokan használnak autótermékeket a szemüveghez és a tükrökhöz, de jobb, ha nem a szobán belül használják, erősen mérgezőek. 

tükör csíkok nélkül

Ha minden termék elfogy, a monitor szokásos tisztításán kívül, mossa le.

Sok tapasztalt hostess inkább antisztatikus szert vagy szokásos textillágyítót használ. Ennek eredményeként a tükör felülete tökéletesen polírozott, a statikus feszültség megszűnik, a felület szokatlan fényességet nyer. 

tükör csíkok nélkül

És a por nem ül le úgy a tükörre.

Fontos megjegyezni, hogy ezek az eszközök a kisgyermekek számára nem elérhetőek, ügyelni kell arra, hogy a gyermek ne érjen kezével az újonnan mosott tükörhöz.

felszerelés

A szer a szájüregen keresztül juthat be a testbe.

Hat egyszerű módszer a csík nélküli tükör mosására: népi gyógymódok

A legtöbb ember inkább az ipari gyógymódokat részesíti előnyben, de sokkal ártalmatlanabb és olcsóbb, ha a népi gyógymódokat használja a tisztítás során. 

tiszta tükör fotó

Ugyanolyan jól teljesítenek, és talán sokkal jobban is.

Számos módszer létezik, nézzük meg néhányat:

Módszer neve Technológia
Erősen főzött tea és só. A legjobb, ha ebben a módszerben zöld teát használunk. Ragaszkodjon a sör készítéséhez körülbelül fél órán át, öntsön oda 1 teáskanálnyit. só. Vegyen egy nejlonszövetet, nedvesítse meg a kompozícióban, és törölje le a felületét, majd törölje szárazra. Egy ilyen eljárás után a tükör ragyog, és nem lesznek csíkok.
Krumpli. Érdemes ezt is kipróbálni. Tökéletesen eltávolítja a felületet a szennyeződéstől és fényt ad, és foltoknak nyoma sem lesz. Vágja a terméket két részre, és dörzsölje meg a tükröt. Öblítse le mindent hideg vízzel, és törölje szárazra rostkendővel.
Kréta ecettel. 1 evőkanál. l. kréta (vehet fogport), eceteszencia és 1 pohár víz, alaposan keverje össze és hagyja állni körülbelül húsz percig. Ezután lecsepegtetjük a vizet, belemártjuk a gézt a kapott pasztába, és megtöröljük a tükröt. Ezután jól leöblítjük és szárazra töröljük. Az eredmény elképesztő. Azt kell mondanom, hogy az ecet nagyszerű munkát végez a vízkővel. Vesznek ecetet és vizet, ezzel az oldattal mossák meg a tükröt, és egy szalvétával megtörlik.
Izzó hagyma. Kiváló gyógymód. Hatékony a rovarfoltok lemosásában. Vágja fel a nyers hagymát felére, dörzsölje meg a felületet és hagyja 7-10 percig. Alaposan öblítse le vízzel, törölje szárazra nejlonral vagy újsággal.
Kék. Ennek a gyógyszernek a gyenge oldata vízzel egyedi fényt kölcsönöz a tükörnek. Ez a módszer jó egy új tükör számára.
Alkohol vagy olyan anyagok, amelyek tartalmazzák - kölni, vodka. Tökéletesen eltávolítja a hajfoltokat és csíkokat. Alkoholba mártott gézzel megtisztítjuk a felületet, majd száraz ruhával vagy szalvétával megtöröljük.

Mellesleg! A borotvahab és a balzsam segít megelőzni a ködképződést. Puha ruhára kenjük és szárazra töröljük.

fürdőszoba tükör

Ezeknek a termékeknek a használatával könnyedén megbirkózhat a tisztítással, megtisztíthatja a tükröt a foltoktól, fényt adhat.

Hogyan lehet ragyogni a tükörben?

Ha azt akarja, hogy a tükör felülete csillogjon, tisztítsa több lépésben.

tükör a fürdőszobában

A tükrök minden otthonban megtalálhatók, és különös gondosságot igényelnek.

Először szappanos vízzel távolítsa el a foltokat a tükör síkjából. Ehhez adjon hajmosót vagy mosogatószert a vízhez. Puha szivaccsal vagy ruhával kell mosni, használhat gézt. Tartózkodjon a súrolószerektől - karcolódhatnak. Ezután szivaccsal óvatosan távolítsa el a megmaradt szappant, és jól öblítse le ismételten egy szalvétával. 

tükrök

A végén öblítse le forralt vízzel vagy egy szűrő alól.

A ragyogáshoz törölje szárazra. Ehhez használunk egy mikroszálas szalvétát és egy közönséges újságot is. Furcsa módon az újság kiváló munkát fog végezni ebben a munkában. Spray "Mister Muscle" a felületre, és törölje szárazra. 

mosd meg a tükrömet

Ez a módszer szokatlan fényt és fényt kölcsönöz a tükörnek.

Nem minden szövet segít a foltokban. A nylon a legalkalmasabb - a szokásos nejlon harisnya. Áztassa őket hideg vízbe, és törölje le a tükör felületét, majd törölje szárazra, törölje újra nejlonra, csak szárazra. 

tükör a fürdőszobában

Az eredmény hihetetlen.

Az ammónium segít fényt adni a tükörnek - 1 evőkanál. l. egy pohár forralt vízben. Ezt az oldatot a felületre permetezzük, és egy szalvétával szárazra töröljük. A közönséges tej tökéletesen elvégzi ezt a munkát - törölje le a tükröt egy tejbe mártott puha ruhával. Ezután törölje szárazra papírral vagy szalvétával.

tükör csíkok nélkül

Ezekkel a receptekkel a tükör mindig ragyog és hosszabb ideig tiszta marad.

Tükrök gondozása

Hogyan törődjünk azzal, hogy a tükör sok éven át szolgáljon, és újszerű maradjon?

fürdőszoba tükör

A nedvesség hátrányosan befolyásolja a tükör felületét, elszíneződhet.

Annak érdekében, hogy ne jelenjenek meg, van egy népi gyógymód - olvasztott viasz egy részéből és két rész terpentinből készül. Ezt a masszát a tükör hátuljára dörzsölik. 

tiszta a tükör

Fontos, hogy rendszeresen szellőztesse azokat a helyiségeket, ahol sok a nedvesség.

Ezt a bútordarabot úgy kell elhelyezni, hogy elkerülje a napsugárzást - gyorsan elhalványul. Jobb, ha nem használunk üvegtermékeket - kémiai összetételük negatívan befolyásolja az ezüst réteget. 

tükörtisztítás

Rendszeresen tisztítsa meg a port és a foltokat.

Jobb, ha puha rongyokat használunk, és kéthetente ecettel dörzsöljük. A tükör ragyogásához először is mossuk le a port és a szennyeződéseket. 

mosd meg a fürdőszobám tükrét

Ezután tealevelekkel öblítjük.

Mindezek az eljárások, mind az ipari, mind a népi gyógymódok, segítenek a tükör magas színvonalú tisztításában és a foltok megszabadulásában, megbabonázó fényt és fényt adnak. 

fürdőszoba tükör

Most már tudja, hogyan kell megmosni a tükröt, és nem maradhat csík.

Előző