Helyezze a fűzőlyukakat otthon, hogyan tegye szerszámok nélkül

Az elmúlt 10 évben a különféle területek iparai jelentősen fejlődtek. A különféle kellékekkel és kiegészítőkkel ellátott fogyasztási cikkeket durranással adják el a polcokról. A ruhák, a lakástextilek, a nyaralók és a turisztikai termékek olyan elemet tartalmaznak, mint a fűzőlyukak. Annak érdekében, hogy megtudja, mi a fűzőlyuk, hogyan telepítse ezeket a termékeket saját maga, mire használják őket, mikor keletkeztek, mi van és még sok más kérdés, olvassa el ezt a cikket.

Krómozott fűzőlyuk a függönyön

A Grommet úgy lett kialakítva, hogy megerősítse a hevederek, zsinórok, kötelek vagy kábelek menetes furatainak széleit

Leírás

A grommet olyan elem, amely lehetővé teszi az anyag széleinek megerősítését. Ez egy persely, amelynek egyik feje az egyik, a másik pedig egy alátét. A termék belsejében van egy lyuk, amelyet cérna, kötél, íjfűzéshez vagy csak díszítő dekorációként használnak.

Függöny fém lyuk elrendezése

A tömszelence két részből áll - egy gyűrűből és egy hüvelyből, ez is egy tömb

A fűzőlyukak telepítését különféle termékek gyáraiban vagy gyártóüzemeiben végzik. Az egyes tételek tulajdonságainak ilyen elemét egyszerre több iparágban is széles körben alkalmazták. Ezen erősítő nélkül lehetetlen elképzelni a közönséges cipőket, vagy egy modern jegyzetfüzetet a házimester receptjeivel.

Fűzőlyukakat használnak:

  • a felsőruházat gyártásában;
  • cipők készítéséhez;
  • lakberendezési cikkek gyártásában;
  • turisztikai és nyaralók számára;
  • kereskedelmi tevékenységekben;
  • hajózási és hajózási termékek gyártásában;
  • az irodai és a nyomdaiparban.

Ahogyan e csodálatos kiegészítő használati területeinek leírásából is kitűnik, szinte minden iparágban széles körben használták. Alapvetően a készülék funkcionális jellegű, amely az anyag éleinek megerősítéséből áll, hogy egy későbbi kötél, kábel vagy vékony menet menjen át rajta.

Előző

Következő