Kanapé az Ascona modern ortopéd kanapéktól

A kellemetlen alvóhely okozta állandó éjszakai kényelmetlenség a krónikus alváshiány oka. Nem kap jó pihenést egy álomban, reggel az ember fáradtnak és túlterheltnek érzi magát. Munkahelyén állandóan hiányzik, nem tud teljes mértékben a munkájára koncentrálni. Az ilyen emberek számára az orvosok általában ortopéd alapon javasolják az alvást. Itt a gerinc megfelelő fiziológiai helyzetben van. Ennek köszönhetően a többi teljesebbé válik. Reggel az embernek vidám érzése van, a test tele van vitalitással és energiával.

Anatómiai kanapék

Az elegáns és kényelmes kanapé remek vásárlást jelent családja számára.

Az Ascona bútorok jellemzői

Askona a 90-es évek elején alakult. A társaság fő tevékenysége bútorgyártás. A vállalat által gyártott összes kanapé modell kiváló minőségű és hosszú élettartammal rendelkezik. Különösen népszerűek a független tartótömbökkel és rugótalan matracokkal ellátott termékek. Egy speciális mechanizmus lehetővé teszi a kanapé három helyzetben történő kibontását.

Kanapé ortopéd matraccal

A 4 szín egyikének a választásának köszönhetően a kanapé tökéletesen illeszkedik bármely helyiség belsejébe.

sarokkanapé kis kanapékkal és puff színű gyöngyszürkével

Valamennyi talapzat speciális rögzítéssel rendelkezik, hogy megakadályozza a matrac megcsúszását.

Az első helyzet a függőleges ülés. A második lehetővé teszi a kikapcsolódást 45 fokos szögben dőlve. Az éjszakai alváshoz a termék teljesen kibontakozik, sima síkot alkot. A modellnek van egy burkolata, amely mosáshoz könnyen eltávolítható. A bútorok a következő színű huzatokkal vásárolhatók meg:

 •  homokos;
 •  világos szürke;
 •  világos sárga;
 • tejcsokoládé.
Ascona kanapé

Az ára kellemesen meglep, és lehetővé teszi a családi költségvetés megtakarítását.

Eladó változatok vannak dobozokkal vászonhoz, valamint többzónás matracok független rugókon. Ezek a modellek mély és nyugodt éjszakai alvást biztosítanak. A kényelmes ülések és a puha fejtámlák lehetővé teszik a teljes kikapcsolódást a nap folyamán. Az Ascona kanapék kialakítása univerzális. A bútorok megjelenése szigorú és elegáns. A kárpitok és a huzatok kiváló minőségű, nagyon tartós szövetből készülnek, amelynek antiallergén tulajdonságai vannak. Egyes modellek mobil karfákkal vannak ellátva, beépített polcokkal.

kanapé askona

A termék kompakt mérete lehetővé teszi a kanapé elhelyezését még egy kis szabad területtel rendelkező szobában is, ami nagyon kényelmes.

Matrac és kabrió alap

A kanapén elhelyezett ortopéd matrac jó támaszt nyújt a testnek mind éjszaka alvás közben, mind nappal ülve.

A termék hátrányai közé tartozik az a tény, hogy a kikötő egyes helyein bizonyos idő elteltével horpadások, a teljes szerkezetben csikorgások jelennek meg. Ezek eltávolításához rendszeresen meg kell húzni az anyákat. Az alvó ágy vásárlóinak motívumai leggyakrabban a mindennapi szükségletek megoldásához kapcsolódnak. A legtöbb standard apartman kis hálószobával rendelkezik. Ennek eredményeként az átalakítható bútorokra nagy a kereslet. Sok gyártó célja egy ilyen termék gyártása.

homok színű kanapé

A kanapé könnyen és egyszerűen kinyitható.

Harmonika kanapé összecsukható rendszer

Ma az "Ascona" vállalat vezető szerepet tölt be a hálószobabútorok gyártásában. A kinyitható kanapé egyedülálló ortopéd matracát hosszú távú mindennapi használatra tervezték. Számos teszt eredményeként a tervezők megtalálták az optimális megoldást a kanapé összecsukható rendszerének kiváló minőségű működésére. Ezt a konstrukciót "harmonikának" nevezik. Jelenleg a legmegbízhatóbb és legtartósabb.

Ascona kanapé sötét színben

Alkalmas akár napi használatra is.

Az Ascona kinyitható kanapé alvásfelülete teljesen sík. Teljesen hiányzik a bosszantó, egyenetlen ízületekből, amelyek idővel károsíthatják a gerincet. A kanapén elhelyezett ortopéd matrac jó támaszt nyújt a testnek mind éjszaka alvás közben, mind nappal ülve.

sarokkanapé kis kanapékkal

A kanapét csak az ülés alsó része mögött lehet kihajtani.

A kabrió termék nagyszerű egy kis hálószobához. Éjjel csodálatos ágyrá változik, reggel pedig egy szokásos szekrénybe hajtogatható. Ennek a manipulációnak köszönhetően a lakás napközben mindig további életteret biztosít. A termék előnyei:

 • Gyönyörű design;
 • megbízhatóság;
 • tartósság;
 • tömörség;
 • a matrac gyógyító tulajdonságai.
Ascona fehér kanapé

A kellemetlen alvóhely okozta állandó éjszakai kényelmetlenség a krónikus alváshiány oka.

egyenes kanapé diagram

A kabrió termék kiválóan használható egy kis hálószobához.

Laboratóriumában folyamatosan kísérletezgetve az Askona aktívan fejlődik. A világ legjobb fejleményeit alkalmazza, fejlett technológiákat vezet be a termelésbe. A vállalat termékeivel kapcsolatos rengeteg pozitív vélemény arra készteti a vásárlókat, hogy közelebbről megvizsgálják a termékeket. A termékek széles választéka releváns a különböző korcsoportok számára. Figyelembe veszi egy idős ember és egy kisgyermek fiziológiai szükségleteit.

praktikus kanapé

Ennek köszönhetően a többi teljesebbé válik.

kanapé kanapéval

Ennek a manipulációnak köszönhetően a lakás napközben mindig további életteret biztosít.

Ortopédiai problémákkal küzdő emberek ágyak használata

A cég termékeit gyakran használják azok az emberek, akiknek orvosi okokból kifejezett ortopédiai problémáik vannak. Minden termék értékesítés előtt speciális teszten megy keresztül. Pozitív teszteredmény nélkül a termék nem kerülhet forgalomba. Az ortopédiai tulajdonságokkal felruházott termék lehetővé teszi viselőjének, hogy éjszaka kényelmesen aludjon, vagy nappal kényelmesen üljön. Sokoldalúsága miatt a termék szervesen elfér egy nagy vendégszobában és egy apró gyermekszobában. A fémkeret felelős a szerkezet szilárdságáért, kényelmes összecsukható kanapéval rendelkezik.

kanapé puffal

Reggel az embernek vidám érzése van, a test tele van vitalitással és energiával.

Sarokkanapé Carina kis szőnyegekkel

Az ívelt ortopéd lécek tömör nyírfából készülnek. A matrac belseje figyelembe veszi a különféle részeken jelentkező terheléseket. Amikor egy személy lefekszik egy kanapéra, a rugók igazodnak a test alakjához. Miután a tulajdonos elhagyta a pihenőhelyet, a kanapé visszaállítja korábbi alakját. Figyelembe véve a modern építési projektek sajátosságait, a tervezők új modelleket fejlesztettek ki sarokkanapék formájában. Az ilyen bútorok jól megtakarítják a helyet, ezért sok vásárlónak tetszett.

Kényelmes anatómiai kanapé

Eladó változatok vannak dobozokkal vászonhoz, valamint többzónás matracok független rugókon.

A terméket puha párnázott széklet egészíti ki, amely kényelmes esti pihenést biztosít egy nehéz nap után. A kellemes alvás érdekében a puff és a kihajtható sarokrész egy hangulatos hálószobát hoz létre. A kifogástalan módon készült, kiváló minőségű és megbízható termékek már régóta a cég fémjelzi. A hagyományos egyenes darabnak általában van egy speciális rése az ágyneműhöz. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a kanapé könnyen kinyitható, nagyon kényelmes használni.

kanapé karina askontól

Különösen népszerűek a független tartótömbökkel és rugótalan matracokkal ellátott termékek.

A kárpit szövete bársonyos, kellemes tapintású. A bútorszalonokban a kanapék különféle színekben vannak. A bútorokat nemcsak a szaküzletekben, hanem a piacokon is értékesítik. Az igazi ortopédiai termékek meglehetősen drágák. Ha alacsony áron kínálnak anatómiai terméket, ne rohanjon vásárolni, mert hamis lehet.

az Ascona anatómiai kanapék előnyei

Ezek a modellek mély és nyugodt éjszakai alvást biztosítanak.

Ágy masszázzsal

Minőségi bútorok gyártásához korszerű technológiákat és drága anyagokat használnak. Mindez sok pénzbe kerül, így a valódi ortopéd bútorok nem lehetnek olcsók. Az "Ascona" cég érdekes fejleménye az átalakító Ergomotion alap masszázzsal. Ez a kanapé praktikus és kevés helyet foglal el a szobában. A termék jellemzői a következők:

 • a központ jelenléte;
 • a lábak és a fej emelése;
 • test masszázs;
 • a vízszintes alvófelület gyors átalakítása kényelmes ülőgarnitúrává.
kanapé világos lila

A bútorok megjelenése szigorú és elegáns.

Amikor este alig tud lábon állni a fáradtságtól, a lábemelés funkció rövid időn belül biztosítja a jó pihenést. Ha egyszerre vonja be a masszázst is, néhány perc múlva hatalmas erőt és energiát fog érezni. A távirányító a masszázs működési idejét is beállítja. A megadott időszak után a funkció automatikusan letiltásra kerül. A rezgés három módban történik: gyenge, közepes és erős.

Anatómiai kanapé átalakító mechanizmussal

Egyes modellek mobil karfákkal vannak ellátva, beépített polcokkal.

Az ágykeret egy fémvázból áll, amelyre a motorok fel vannak szerelve. Két motor emeli és süllyeszti a fej és a láb zónáját. Külön elektromos motorokat használnak a masszázshoz. Itt található a vezérlőegység is. A vázon lévő masszázsmotorok meglehetősen mereven vannak rögzítve. Ennek célja a zaj minimalizálása. A többi elem speciális csapokkal van rögzítve.

ortopédiai kanapé

Az alvó ágy vásárlóinak motívumai leggyakrabban a háztartási igények megoldásához kapcsolódnak.

Ascona kanapé ortopéd matracsal

Minden termék speciális tesztelésen esik át a bevezetés előtt.

A készlet négy támaszt, egy kezelőpanelt, tartókat, összekötő vezetékeket tartalmaz. A lábakat egész egyszerűen rögzítik a kerethez. A bútorok azonban nélkülözhetik őket. A vázszerkezet képes támogató funkció végrehajtására is. A szállítás után minden elektromos csatlakozást ellenőrizni kell. Az érintkezők elszabadulhatnak szállítás közben. Meghúzásuk után a terméket egy 220 voltos aljzathoz csatlakoztatják.

Egyenes kanapé karfa nélkül

Az átalakítható bútorokra nagy a kereslet.

Minden aljhoz speciális ütközők vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a matrac megcsúszását. Műanyag hüvelybe helyezik és csapokkal rögzítik. Az ágy szerkezete fenyőből készült. A fa nem bocsát ki káros anyagokat, hanem szigetelő szerepet játszik. Tűzoltószerrel kezelt velúr bevonatú szövet.

egyenes kanapé

Számos teszt eredményeként a tervezők megtalálták az optimális megoldást a kanapé összecsukható rendszerének kiváló minőségű működésére.

kanapé modern

A termékek széles választéka releváns a különböző korosztályok számára.

Előző

Következő