A lila kanapé mire és mire kombinálható

Lila kanapé puha lila kanapéval

Lila kanapé puha lila kanapéval a nappali belső részén

Ezeket az árnyalatokat ritkán választják a kárpitozott bútorokhoz. Leggyakrabban a lila a díszítő elemekben rejlik, és kontrasztként használják. Néhányan óvakodnak ettől a hangtól, annak fényessége miatt. A belső térben lila kanapé azonban nagyon frissnek és organikusnak tűnhet, ha betartja a szoba díszítésének minden árnyalatát.

Lila sarokkanapé a nappaliban

Lila sarokkanapé a nappaliban semleges színekkel díszítve

Sok múlik a falak kialakításán. Fontos az a háttér, amelyen a kanapé állni fog. A háttérkép színét gondosan kell megválasztani.

Lila kanapé egy hangulatos nappalihoz

Lila kanapé klasszikus stílusú, hangulatos nappalihoz

Számos lehetőség kínálkozik jól a nappaliban. Ezeket a táblázat mutatja be.

Kombinációs lehetőség Leírás
Kanapé fehér és lila színben Ez a kombináció nem irritálja a szemet, ellentétben a feketével vagy a kékkel. A fehér mellett egy szürke tónus is megteszi. A fehér sokféle árnyalatú, köztük tejszerű, halványsárga és mások. Segítenek elsimítani a kontraszt sarkait.
Sarok minta és a zöld háttér Frissebbé teszi a légkört. Minél hígabb és simább a kiválasztott lila és zöld árnyalat, annál nyugodtabb lesz az aura. Ha a nappali méretei lehetővé teszik, hogy tiszta vonalakkal ellátott sarokterméket helyezzen el, tegye sűrűbbé a háttérben. Adjon egyensúlyt a szobához krémfüggönyökkel.
Kanapé mélylila színben Nem játszik központi szerepet a kompozícióban, de háttérré válik. Ha fényességet és egy kis hangulatot szeretne egy babaházban, kombinálja a terméket sárga, rózsaszín vagy lila paletta elemekkel.
Rekamié Tökéletes a tervezéssel való kísérletezéshez. Jól néz ki sokféle anyaggal, textúrával. Az ünnepély megjelenését arany és márvány, geometria, állati portok hozzáadásával hozhatja létre. A kanapé jól illeszkedik üveges, fényes elemekhez.
Nagy lila kanapé

Nagy lila kanapé a kombinált nappali-konyhában

A felsorolt ​​lehetőségek segítenek abban, hogy a bútordarab szervesen illeszkedjen a szoba teljes belsejébe.

A lila és a sárga kombinációja a belső térben

A finom lila a sárgával kombinálva világosnak és eredetinek tűnik

Mit gondolnak a pszichológusok?

Világos akcentusok a belső térben

Világos ékezetek a belső térben - lila kárpitozott bútorok és padlószőnyeg

A lilát hűvös hangszínnek tekintik. A pszichológusok azon a véleményen vannak, hogy ennek az árnyéknak nyugtató hatása van. Képes sürgős, figyelmes elmélkedésbe merülni. Néhányan misztikusnak tulajdonítják ezt a színt. Az árnyék könnyen feloldja a mindennapi élet unalmát, lehetővé teszi, hogy a mesevilágba szállítson. Nagyszerű egy relaxációs területhez.

Nappali lila kanapéval és bordó párnákkal

Harmónia és kényelem a nappaliban lila kanapéval és bordó elemekkel

Lila-lila nappali

Finom lila-lila nappali, szokatlan világítással a polcokon és a mennyezeten

"Lila kanapé: ötletek a kombinációhoz"

Lila panelek és kanapé a belső térben

Lila panelek és kanapé az étkező-nappali belsejében

A hasonló palettájú kanapé kiválóan alkalmas a budoár stílus megtestesítésére egy szobában. Adhat hozzá vér-bogyó árnyalatokat, sötétszürke.

Világosszürke falak és lila kanapé

Világosszürke falak és lila kanapé a vendégszoba díszítésében

De a szoba létrehozása a mindennapi élethez is szükséges, minimális bútormennyiséggel és maximális megvilágítással. Ezért az aktuális árnyalatokat kell kiválasztania a kombináláshoz.

 1. Sötét árnyalatok. A szoba takarékosságát egy sötétlila paletta és ugyanolyan telített színskála kombinációja adja. Nem csak szürke és variációi lehetnek, hanem csokoládé is. Ez az opció nemesnek tűnik. Javasoljuk, hogy adjon hozzá könnyű hangsúlyt bútor vagy dekoráció formájában. Tegyen függönyt, tegyen szőnyeget a padlóra, emelje ki a fényeket stb. Minél több fénykiemelés készül, annál élénkebb lila lesz. Ha maximális szigorúságot szeretne, adjon hozzá sötét árnyalatokat.

  Sötét lila kanapék egy tágas szobában

  Sötét lila kanapék egy szobában, csokoládé falakkal

 2. Fehér. Az eredmény a színek erőteljes kontrasztja. A kombináció nem tűnik idegesítőnek, természetesen, természetesen fogják érzékelni. Ha nem akar fekete vagy kék színű kanapét elhelyezni, akkor a lila lesz a jó megoldás.

  Levendula kanapé

  Levendula kanapé és fehér szőnyeg a padlón

 3. Zöld. Adjon némi frissességet a szobához. Erre a zöld szinte minden árnyalata alkalmas. Az erős kontraszt növeli a kapcsolat érzelmi hatását. Ha egy kis nyugodt légkört kell adnia a helyiségnek, és el kell terjesztenie a fénysugarakat, használjon üröm zöld árnyékot. Népszerű. A falakat a tejjel készített kávé árnyalatai díszíthetik.

  Lila kanapé gyönyörű párnákkal

  Lila kanapé gyönyörű párnákkal a zöld szoba belsejében

 4. Rózsaszín. Ez a paletta nagyszerű a belső tér számára. Kombinálja a rózsaszínt különböző tónusokban. Érdemes egy lila kanapét elhelyezni a belső térben, és fordítva hozzáadni a lila ékezeteket vagy a színeket.

  Elegáns kanapé bársony kárpitozással

  Az elegáns kanapé lila bársony kárpitozással egyszerre ötvözi az egyszerűséget és a luxust

Milyen stílusban díszítse a belső teret egy lila kanapéval

Belső tér szürke-lila színben

Belső tér szürke és lila színben, fehér díszítéssel

Számos stílus létezik, amelyeknél egy hasonló árnyalatú bútor megfelel. Minden belső tér sajátos jellemzőkkel rendelkezik.

 1. Klasszikus. A luxus és a kifinomult légkör megteremtése érdekében a kanapé kombinációja a bézs tónusú faldekorációval és a levendula függönyök hozzáadása az ablaknyílásokhoz segít. Hasonló enteriőr létrehozásakor választhat kanapé bársony kárpitozással. Kecses díszítő elemek lehetnek jelen. A puha kárpit lágyabbá teszi a helyiségben jelenlévő hideg tónusokat. A fényes felület fokozza a benyomást. Speciális díszítő részletekkel és világítással lágyítható.
  Klasszikus kanapé nappali

  Lila kanapé klasszikus stílusú nappalihoz

  Klasszikus arany nappali

  Arany klasszikus nappali, világos akcentussal a szokatlan alakú puha lila kanapén

 2. Minimalizmus. A belső tér kreativitásának hangsúlyozásához használhatja a lila kanapé egyszerű formáit. Helyezze egy fehér, felálló fal mellé, hogy eleganciát adjon a szobának. A kombináció önellátóvá válik. További dekoratív részletek nem szükségesek. Minimalizmus és sok részlet hiánya.
  Egyszerű lila kanapé

  Egyszerű lila kanapé minimalista fehér nappali belső térrel

  Ebédlő-nappali a minimalizmus stílusában

  Minimalista étkező-nappali lila bőr sarokkanapéval

 3. Provence. Ha kifinomult légkört szeretne teremteni, akkor álmosságot adhat a szobához, ha egy kanapét helyez el a szobában, gyengéd lila vagy levendula színben.
  Nappali provence-i stílusban

  Nappali Provence stílusában, fehér és lila kivitelben

  Hangulatos, elegáns vendégszoba

  Hangulatos, elegáns, provence-i stílusban berendezett szoba

 4. Ethnos. A kárpit legyen lila vagy fukszia. Ez fényt és frissességet kölcsönöz a szobának. Alternatív színes részletek, amelyek szervesen illeszkednek az etno légkörbe. A megjelölt tartományban lévő kanapé rendezettséget kölcsönöz. A szoba világos központi részévé válik.
  Nappali etno stílusban

  Fényűző, tágas, etno stílusú nappali, lila és bordó színű kárpitozott bútorokkal

  Sötét nappali etno stílusban

  Eredeti nappali sötét színekkel, etnikai stílusban díszített

A lila erőteljes energiával rendelkezik. Amikor kanapé vagy díszítő elemek színválasztékaként választja, fontos ezt figyelembe venni és rendkívül körültekintően alkalmazni.

Keleti stílusú szoba

Világos szoba keleti stílusban, világos dekorációval

A megfelelő kombináció kényelmet, kifinomultságot és kifinomultságot teremt a szobában. Ha elhanyagolja a felsorolt ​​ajánlásokat, szerezzen be egy olyan tervet, amely bosszantó és nyomasztó lesz a szem számára.

Nappali belső tér klasszikus stílusban

Belső tér egy gyönyörű klasszikus stílusú nappaliban, lila és sötétzöld kárpitozott bútorokkal

Előző

Következő