Kisfiú ágytakaró szövetválasztás a szoba kialakításához

A gyermekszoba kialakításakor a szülőket a praktikum, a biztonság és a látvány vonzereje veszi figyelembe. Még akkor is, ha olyan dolgot választunk, mint egy ágytakaró a gyermek ágyához, vannak árnyalatok. A fia szobájának kiegészítői ugyanolyan fontosak, mint a lánya hálószobájának.

Fiatal technikus baba takaró

A gyermekszoba kialakításakor a szülőket a praktikum, a biztonság és a látvány vonzereje veszi figyelembe.

A selyem és szatén ágytakarók gyönyörűnek tűnnek az anya szobájában, de nem megfelelőek és kényelmetlenek a babaágyon.

ágytakaró az óvodában egy fiú számára

A fiúk gyermekágyainak színválasztéka széles és változatos.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ágyneműt a fiú ágyához

A kiságy huzatának kiválasztásakor fontos szerepet játszik a szoba tulajdonosának életkora. Csecsemők számára egy 100 * 150 cm-es kisméretű termék alkalmas.Az újszülöttek takarójának legjobb anyaga természetes flanel vagy kerékpár. A természetes pamutszöveteket előnyben részesítik azok a szülők, akik törődnek babájuk egészségével. De a teljesen pamutszövetek könnyen ráncosodnak, így a pamut kis százalékban mesterséges rostokkal lehet a legjobb megoldás, megtartja formáját és könnyebben mosható. A szintetikus szövetek nem ráncosodnak és könnyen moshatók, de nem engedik át a levegőt, nem szívják fel jól a nedvességet, felhalmozzák a statikus elektromosságot és vonzzák a port. Az allergiát okozó porgyűjtő nem lehet a baba ágyában. A kisgyerekeknek egynapos alvásra van szükségük, így egy puha és meleg takaró melegíti az alvó babát. Drágább, de egyben a legmelegebb is - takaró természetes juhból vagy tevegyapjúból. De a csecsemők szeretete miatt a gyapjútakaró behúzása a szájába nem lesz a legjobb választás.

baba ágytakaró fiúnak

Még akkor is, ha olyan dolgot választunk, mint egy ágytakaró a gyermekágyhoz, vannak árnyalatok.

ágytakaró kialakítása

Nagyszerű lehetőség egy óvoda számára - egy kétoldalas ágytakaró, nemcsak hosszabb ideig tart, hanem segítségével új jegyzetet is vihet a szobába.

baba ágytakaró Jégkorong

Annak érdekében, hogy a festékek hosszú ideig örömet szerezzenek, és a termék nem deformálódik a gyakori mosás után, meg kell vásárolni az ágytakarókat speciális textilüzletekben megbízható gyártóktól.

Ha takarót vásárol egy idősebb gyermek, általános iskolás diák vagy tinédzser számára, a takaró anyagának természetessége és minősége egyaránt fontos.

baba takaró az ágyon Autók

Már eldöntöttük, hogy a takaró bármilyen korú fiúnak puha, kellemes tapintású, hipoallergén és praktikus legyen.

Ágynemű - takaró a fiú ágyához Autók

A kiságy takarójának kiválasztásakor fontos szerepet játszik a szoba tulajdonosának életkora.

baba takaró

A gyermek szobájának belső tárgyainak kiválasztásakor jobb figyelembe venni az ő érdekeit és kívánságait.

A szülők ágyától eltérően, ahol napközben szigorú rend uralkodik, az óvodás vagy tinédzser ágyát aktívan használják. A gyerekek játszanak rajta, tekeregnek, könyveket olvasnak és még esznek is. A termék méreteit úgy választják meg, hogy teljesen elrejtsék az ágyneműt, ez megvédi a szennyeződéstől. Tizenéves ágyhoz a szokásos 1,5 ágyas ágytakarók alkalmasak.

Gyerek ágynemű fiúknak tengeri stílusban

A természetes pamutszöveteket azok a szülők részesítik előnyben, akik törődnek a baba egészségével.

Baba takaró TAC Bebek Bugs Bunny Play Baby

Egy felnőtt számára elsősorban a praktikum, a gyermek számára pedig a látvány vonzereje.

ágytakaró anyagának megválasztása

A gyártók kompromisszumot találtak vegyes anyagok formájában.

Ötletek a gyermekek hálószobájának díszítésére

Az ágy kialakításához nincsenek szigorú kánonok, de ahhoz, hogy jó ízléssel rendelkező háziasszonnyá válhasson és stílusérzéket teremtsen a gyermekben, számos egyszerű szabályt be kell tartania:

  • Határozza meg maga, hogy az ágytakaró összeolvad-e az általános belső együttessel, vagy fényes akcentussá válik-e a szoba környezetében;
  • Vidéki vagy provence-i stílusú helyiségekhez ideális a patchwork technikában készült vagy terjedelmes fonalból horgolt Handmade ágytakaró modell;
  • Egy felnőtt számára elsősorban a praktikum, a gyermek számára pedig a külső vonzerő. A kisebb gyerekek imádni fogják az ágytakarókat kedvenc rajzfilmeikből készült rajzokkal, míg a tizenéves gyerekek az absztrakt formákat, a geometriai formákat, a retro autókat, a városi stílust és a kockás kockát;
  • A gyermek szobájának belső tárgyainak kiválasztásakor jobb figyelembe venni az ő érdekeit és kívánságait. Úgy, hogy a kis ember kényelmesen és nyugodtan érezze magát benne;
  • Az óvoda számára kiváló lehetőség a kétoldalas ágytakaró, amely nemcsak hosszabb ideig tart, de segítségével friss jegyzetet is vihet a szoba légkörébe. Miután felvett 2 függönykészletet, hogy illeszkedjen az ágytakaró különböző oldalaihoz, időszakosan megváltoztathatja az óvoda belsejét
  • A selyem és szatén ágytakarók gyönyörűnek tűnnek az anya szobájában, de nem megfelelőek és kényelmetlenek a babaágyon.
Tinédzser szoba hajózási stílusban

Az újszülöttek számára a takaró legjobb anyaga a természetes flanel vagy a kerékpár.

gyermek ágytakarók varrása

De a teljesen pamutszövetek könnyen ráncosodnak, így a pamut kis százalékban mesterséges rostokkal lehet a legjobb megoldás, megtartja formáját és könnyebben mosható.

Gyerek kockás TANGO

Vidéki stílusú szoba vagy Provence számára ideális a patchwork technikában készült vagy terjedelmes fonalból horgolt Handmade ágytakaró modell.

A szövet színe, textúrája és jelentése

A fiúk gyermekágyainak színválasztéka széles és változatos. Bármennyire is stílusossá szeretné tenni a gyermekszobát, miután egy takarót vásárolt, amely tökéletesen illeszkedik a belső térbe, ne feledkezzen meg a gyermek véleményéről. Feltételesen meg lehet különböztetni 3 időszakot gyermek korában:

  1. 0–3 éves. Ebben a szakaszban a baba teljesen függ az anyától. A pasztell árnyalatok alkalmasak: kék, bézs, menta közepes méretű mintákkal. A szelíd tónusok megnyugtatóak és nem irritálják az érzékeny gyermek pszichéjét.
  2. 3-10 éves. Ebben a korban a gyerekek bálványokat keresnek, imádnak rajzfilmet nézni. A kedvenc rajzfilmfigurájával ellátott ágytakaró megfelel a gyermek ízlésének. Figyelembe véve fia szimpátiáját és érdeklődését, vásárolhat egy köpenyt lovakkal, autókkal, cicákkal vagy katonai felszereléssel. A rajzfilm cselekményén alapuló nyomtatás mindig világos és sokszínű, díszíteni fogja a gyermekszobát.
  3. 10-16 éves. A tinédzser felnőttnek akarja nyilvánítani magát, ezért mindent elutasít. Tartsa tiszteletben vágyát, a belső térnek szigorú formákkal és vonalakkal kell rendelkeznie, ideálisak a geometriai formájú ágytakarók, a városi témák, a japán minimalizmus stílusa és így tovább. Előnyben részesítik a sötét és gazdag színeket: grafit, bordó, mélykék, barna és fekete.
sport belső belsejében egy óvoda egy fiú számára

A szintetikus szövetek nem ráncosak és könnyen moshatók, de nem engedik át a levegőt, nem szívják fel jól a nedvességet, felhalmozzák a statikus elektromosságot és vonzzák a port.

Dzsungel takaró

Az alvóhely kialakítására nincsenek szigorú kánonok, de ahhoz, hogy jó ízléssel rendelkező háziasszonyként érvényesülhessen és stílusérzéket teremtsen a gyermekben, számos egyszerű szabályt be kell tartania.

az ágytakarót minden nap aktívan használják

Meleg, szép, tartós, ránctalan és csúszásgátló puha takaró - mi lehet jobb egy kisfiú fiú számára?

Annak érdekében, hogy a festékek hosszú ideig örömet szerezzenek, és a termék nem deformálódik a gyakori mosás után, meg kell vásárolni az ágytakarókat speciális textilüzletekben megbízható gyártóktól.

baba ágytakarók

A kisgyermekek számára nappali alvás szükséges, ezért egy puha és meleg takaró melegíti az alvó babát.

babatakaró donald

A termék méreteit úgy választják meg, hogy teljesen elrejtsék az ágyneműt, ez megvédi a szennyeződéstől.

baba takaró Transformer

Az optimális megoldás egy ágynemű számára a fiú ágyához bármilyen életkorban egy könnyű, pamutból készült steppelt modell, szintetikus szálak hozzáadásával.

Már eldöntöttük, hogy a takaró bármilyen korú fiúnak puha, kellemes tapintású, hipoallergén és praktikus legyen. Annak megértéséhez, hogy melyik anyag megfelelő az Ön számára, hasonlítsuk össze a legnépszerűbb szöveteket:

a ruha profik mínuszok
Gyapjú Puha, meleg, olcsó, könnyen mosható A műszál, az "orsók" nem tartja jól az alakját
Pamut (flanel) Természetes, lélegző, olcsó, praktikus, fényes, higroszkópos Könnyen ráncosodik, elhalványul
Szatén Természetes, szép, fényes, ránctalan, tartós, csúszós
Gyapjú Meleg, puha, "lélegzik" Nem mindenki szereti a hajat, allergia oka lehet, a gyakori mosás ellenjavallt
Mikroszálas Nem zsugorodik, jól felszívja a vizet, puha, kopásálló, lélegző A teljesen szintetikus szövet, felhalmozza a statikus elektromosságot és drága vonzza a port, allergiát okozhat
Poliészter Nagy kopásállóság, a szennyeződések könnyen eltávolíthatók, nem nyúlnak ki, nem fakulnak el Villamos, légáteresztő, nem nedvszívó, csúszós
Selyem ágytakaró gyerekeknek

Drágább, de egyben a legmelegebb is - természetes juh- vagy tevegyapjú takaró.

szobadíszítés

Tizenéves ágyhoz a szokásos 1,5 ágyas ágytakarók alkalmasak.

Most már világos, hogy minden szövettípusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ezért a gyártók kompromisszumot találtak vegyes anyagok formájában. A fiú ágyának bármilyen korú ágytakaró optimális megoldása a könnyű pamut pamut, szintetikus szálak hozzáadásával. Meleg, szép, tartós, ránctalan és csúszásgátló puha takaró - mi lehet jobb egy kisfiú fiú számára?

ágytakaró Spongyabob

Ha takarót vásárol egy idősebb gyermek, általános iskolás diák vagy tinédzser számára, a takaró anyagának természetessége és minősége egyaránt fontos.

szoba kialakítása két tini fiú számára

A szülők ágyától eltérően, ahol a nap folyamán szigorú rend uralkodik, az óvodás vagy tinédzser ágyát aktívan használják.

Előző

Következő