A fiókok és szekrények gyermekzárai megvédik a gyermekeket a veszélyektől

Újabban kisgyermeke született, és most aktívan kutatja a lakás minden sarkát.

Zárak gyerekeknek szánt dobozokhoz 2

A szekrény megakadályozza, hogy a függő fiókok teljesen kinyissanak.

Itt kell elgondolkodni a kis kutató biztonságán a nem kívánt tárgyaktól és az éles sarkoktól, az ajtóktól és a dobozoktól, amelyekhez egy fiatal tudás vonzódik, mint egy mágnes.

Fiókok védelme

A fiókok és a szekrényajtók védelme lehetővé teszi a gyermekek nem kívánt kinyitásának megakadályozását.

Szerencsére a modern piac gazdag mindenféle eszközben, amelyek teljesen megvédhetik a gyermeket az esetleges sérüléstől és a házban várakozó veszélyektől.

gyermekzárak fiókokhoz és szekrényekhez

A fiókok tartalmának a csecsemőtől való védelme érdekében a fiókokon található zárat kell használnia.

A szülők számára az ilyen dolgok nagyobb nyugalmat adnak, valamint segítenek megszabadulni a többletmunkától, amely a dolgok visszahajtásával jár a szekrényekbe, amelyeket a baba tönkretett.

Gyermekvédelem az éjjeliszekrényen

Megakadályozza a fiókok és hűtőszekrények kinyitását.

Amint a baba elkezd felállni vagy aktívan mászkálni a ház körül, a szülőknek el kell gondolkodniuk a lakás falain rejtőző lehetséges veszélyeken.

biztonsági zár

Megakadályozza a fiókok kinyílását és a gyermek zúzódását.

A potenciálisan veszélyes tárgyakkal ellátott szekrények és fiókok kisgyermeket vonzanak, és az ajtók maguk is megsérthetik a babát az ujjainak megnyomásával.

Szekrény fiókzár

Megakadályozza a fiókok kinyílását és a gyermek zúzódását.

Annak kizárása érdekében, hogy a gyerek kinyissa az öltözőszekrényeket, a gyermekek számára vannak zárak olyan bútorokhoz, amelyeket gyermekek nem kezelhetnek.

szekrényajtó zár

Megakadályozza a szekrények és készülékek nem tervezett kinyitását.

Az ilyen zárak olcsók, ezért megvásárlásuk nagyon tanácsos.

Zárak gyerekeknek szánt dobozokhoz

A szekrény megakadályozza, hogy a függő fiókok teljesen kinyíljanak.

A zár típusa közvetlenül függ a zárható bútorok jellegétől és annak kinyitásától. Végül is, annak érdekében, hogy megvédje a kicsúsztatható fiókot egy kis rablótól, teljesen más eszközre van szükség, mint egy ajtós szekrényhez.

Beállítva, hogy megvédje a gyermekeket a sérüléstől

Az univerzális tépőzáras biztonsági pánt megvédi a kicsi a hűtőszekrény, a WC-ülés, az asztalfiók stb. Kinyitásától.

Hogyan védheti meg gyermekeit a veszélyes bútoroktól

  • A szokásos típusú zárak meglehetősen hatékony módszerek a bútorok védelmére, de telepítésükhöz szükség van az eszköz telepítésére, amelynek fel kell áldoznia a megjelenést.
Gyermekbiztonság otthon - szekrényzár

A szekrény megakadályozza, hogy a függő fiókok teljesen kinyíljanak.

  • A modern biztonsági zárak és reteszek nem hagynak maguk után nyomokat, gyorsan és megbízhatóan rögzülnek, és minden felnőtt telepítheti őket. Nem nehéz kinyitni és bezárni őket, de egy gyermek nem képes rá.
Szekrényajtó zár

Megakadályozza a szekrények és készülékek nem tervezett nyitását. Tapadókorongokkal rögzítve.

  • Speciális fogantyúk beépített zárakkal és blokkolókkal. Használatukhoz tegye csak a régi fogantyúk helyére. És a jövőben vissza lehet őket változtatni. Az a jó ezekben a szerelvényekben, hogy nem kell külön lyukakat tenni a bútorokba. Ugyanakkor a legkényelmesebbek a mindennapi életben, nem igényelnek további komplex manipulációkat a szekrények nyitásakor és bezárásakor, nem kockáztatják, hogy működés közben leragadják vagy elvesznek.
Fiókok és szekrények gyermekvédelme

Megakadályozza az ajtók kinyitását, és ezáltal megvédi a gyermeket a szekrényből kieső tárgyaktól, és megakadályozza a becsípődést.

  • Természetesen, ha nem lehet speciális eszközöket vásárolni, az embereknek meg kell elégedniük a selejtanyagokkal. A szekrény fogantyúi kötelekkel vagy gumiszalagokkal vannak megkötve. A fiókokat szalaggal vagy tépőzárral rögzítik. Egy tolóajtós szekrény esetében a kerék „ékelésével” nyitható és zárható. Ilyen módszerekkel azonban sok kellemetlenség merül fel: a köteleket minden alkalommal ki kell oldani, a skót szalag megbízhatatlanul rögzíti az ajtókat, és nehéz lemosni a bútoroktól. Idővel az ilyen módszerek kezdenek engedni a gyermekek kezének, és használhatatlannak bizonyulnak. Különösen aktív gyermekek számára egyáltalán nem jelentenek problémát. Gyakran az ilyen csecsemő szüleinek egymás felé vagy a falhoz kell mozgatniuk a ház összes szekrényét és komódját. Képzelje el, mennyire problematikus, ha egy felnőtt bármit elvisz onnan.
Szekrény zárral

Megakadályozza az ajtók kinyitását, és így megvédi a gyereket a szekrényből esetleg kieső tárgyaktól.

Kihúzható blokkolók

A leggyakoribb és legolcsóbb lehetőségeket az áruházak gyermekosztályában árulják. Használata meglehetősen egyszerű, műanyagból készülnek és speciális tépőzárral vannak a bútorokhoz rögzítve.

Fiók blokkoló

A zár univerzális védelem, és konyhai eszközök, szekrények és fiókok teljes választékához alkalmas.

Nagyon egyszerű lehámozni őket, nem hagynak nyomot a bútorokon. A mechanizmus két elemre épül. Az egyik elem a doboz széléhez, a másik a falhoz van rögzítve.

szekrényzárak gyerekeknek

Záráskor meg kell pattintani a zárat, mindkét részt rögzítve. A nyitáshoz egyszerre mindkét oldalról meg kell nyomnia a reteszt.

egyszerű blokkoló

Megakadályozhatja, hogy egy gyermek kinyissa a szekrény ajtaját.

A rögzítés különböző modelljeinek különböző típusú nyílása lehet: rejtett gomb, szemhorgok vagy speciális kulcs segítségével.

Univerzális blokkoló

Ezzel a biztonsági tartozékkal korlátozhatja a szekrények hozzáférését.

A reteszelő fogantyúk kényelmesebbek, megbízhatóbbak, de drágábbak és nehezebben telepíthetők.

tapadókorong ajtózárók

Korlátozza a hozzáférést és megbízhatóan védje izgulását az esetleges sérülések és zúzódások ellen.

Szekrények védelme

A szekrények tolóajtója általában egy nagy, a padlótól érkező tükörrel van felszerelve, amely vonzza a kisgyerekeket. Igyekeznek megérinteni az ajtót, és amikor kinyitják, megvizsgálják annak tartalmát.

Gyerekzár beépítése

Korlátozza a hozzáférést és megbízhatóan védje izgulását az esetleges sérülések és zúzódások ellen.

Ugyanakkor a dolgok folyamatosan szétszóródnak az alsó polcokról, és lehetetlenné válik felszerelés vagy potenciálisan veszélyes dolog elhelyezése. Az ajtó pedig megfenyegeti a kis kutatót, hogy megszorítja az ujját.

A szekrény védelme

A zár ártalmatlan anyagból készült, nem tartalmaz ftalátokat.

Gördülő ajtókhoz nem használhat zárat, amely a klasszikus ajtókra van felszerelve, de használhat többcélú reteszt, vagy vásárolhat speciális zárat az ilyen típusú bútorokhoz.

Üvegajtó védelem

Megakadályozza a nem tervezett nyitást.

A többcélú reteszek három részből állnak, amelyeket egy speciális kábel köt össze. Egy darabot ragasztanak a szekrény ajtajára. A készülék bezárásához be kell helyezni a védelmet a tokon található részbe.

Fiókos zárak

Zárolja és megakadályozza a gyermek nem kívánt kinyitását.

A készüléket egy rejtett gomb segítségével nyithatja meg. Nem kell a falakhoz ragasztani, mivel ez a klip a nyélre van felszerelve. A reteszelés automatikusan megtörténik, amikor az ajtó teljesen becsukódik.

Átlátszó védelem a szekrény számára

Alkalmas szekrényekhez, hűtőszekrényekhez, mosógépekhez, mikrohullámú sütőkhöz.

Minden szülő számára egyértelmű, hogy a gyerekektől a bútorokig történő zárolás nem túlzott gyanakvás, hanem egyfajta módszer arra, hogy megvédje babáját a valós veszélyektől.

zárja le a dobozokat a gyermek elől

A védelem zárja a szekrény ajtaját a kinyílástól.

Használatuk nemcsak a gyermeket védi az esetleges sérüléstől, hanem felszabadítja a szülőket is, hogy a szobában szétszórt dolgokat folyamatosan takarítsák ki az öltözőszekrényekből. Sőt, a gyermekek biztonságának gondozása ma egyáltalán nem nehéz, és a telepítéshez nem kell sok pénz vagy erőfeszítés.

gyermekbiztonsági eszközök

Mágneses zár, amely a bútorok külső felületére van felszerelve, és a gyermek már nem tudja kinyitni ezeket a fiókokat és ajtókat.

Előző

Következő