Euro csavar (megerősítés), méretválasztás felhasználásra

Az eurós csavar rögzítő elem, megerősítőnek is nevezik, és az 1990-es évek eleje óta ismert. Ezt a csavart nevezik Euroscrew-nak vagy egyszerűen - "Eureka" -nak. A név a Confirmat védjegyből származik, amely alatt a német Hafele cég gyártja. A Szovjetunióban csak 1973-ban értesültek a megerősítésről.

Bútorszerelvények

Az eurós csavar rögzítő elem, megerősítésnek is nevezik.

Bútor Euro csavar

Egy másik lehetőség az alkatrészek fúrása.

A megerősítő lapos végű csavarnak tűnik, de süllyesztett fejjel, hat vagy négy arccal. Alján fogazott szálak vannak. A csavar felső részében, a fej közelében, a haszontalanság miatt nincs menet, mivel a megerősítés sokkal vastagabb, mint a csavar, és a menet felső része nem játszik szerepet a rögzítés megbízhatóságában. A bútorok eurós csavarjai nagy szilárdságú szénacélból készülnek, ami visszaélés esetén megkönnyíti az anyagból való kijutást.

Euro csavar

A megerősítő lapos végű csavarnak tűnik, de süllyesztett fejjel, hat vagy négy oldallal.

Test esztrich Confirmat fotó

Két rész összekapcsolása (meghúzása) után gumidobóval javíthatók.

A megerősítés előnyei egy közönséges önmetsző csavarral szemben nagyok, mert nemcsak összehúzza az alkatrészeket, hanem szilárdan tartja őket az oldalirányú elmozdulás ellen. Az önmetsző csavar csatlakoztatott részei nem fognak elég szilárdan ülni. A forgácslap törékenysége miatt a csavarok használata nem váltja be az elvárásokat. A forgácslap meglehetősen puha anyag, és az önmetsző csavar megbízhatósága a csavarozás helyétől függ. A megerősítő levél akkor is biztonságosan és szilárdan megmarad, ha pórusok vannak a forgácslapon.

Eurovint más néven Confirmat

Alján fogazott szálak vannak.

Euro csavar a vezetőkhöz és a zsanérokhoz

Vele egy kis bevágást készítenek az arcában és a végén.

Euro csavarokkal nagy megbízhatóságot biztosít az ezzel a rögzítővel meghúzott szakaszok számára. A költségek bármely termékhez képest fillérek. A Confirmate könnyen telepíthető és ellenáll a nagy terheléseknek. Hátránya a fedetlen kötőelemek, a kalap látható. Dugóval vagy matricával kell lezárni, hogy megfeleljen a forgácslap színének. További hátrány a bizonyos mennyiségű bútorszerelés, gyakran legfeljebb háromszoros, mert a bútorok gyakori szétszerelésével a menet eltörhet.

fúró maróval az Euro csavarhoz

A bútorok eurós csavarjai nagy szilárdságú szénacélból készülnek, ami visszaélés esetén megkönnyíti az anyagból való kijutást.

Euro csavar telepítési sorrend

Az aprítás elkerülése érdekében forgácslapot vagy rétegelt lemezt helyeznek a hátoldalára.

Hogyan lehet csatlakozni?

Két darab forgácslap összekapcsolásához (egy lap vastagsága 16 mm) egy Euro csavart használnak. A mai napig az egyik legolcsóbb és legkedvezőbb módszer. A telepítéshez szüksége lesz:

 • fúró;
 • 4,5 mm-es és 7 mm-es fúrók vagy "megerősítő" fúrók;
 • fogantyú, négyzet, hatlapú kulcs.
Euro csavar 6,3 13

A megerősítés előnyei egy közönséges önmetsző csavarral szemben nagyok, mert nemcsak összehúzza az alkatrészeket, hanem szilárdan tartja is őket az oldalirányú elmozdulás ellen.

Euro csavaros rajz

Ellenkező esetben a megerősítés kiesik, vagy fordítva, elszakítja a forgácslapot, és tönkreteszi a bútorokat.

Két darab 16 mm vastag darabot kell összehúzni. 8 mm-rel függőlegesen visszahúzódunk, és megrajzoljuk a középvonalat, beállítunk egy pontot. Egy furatot készítünk egy 7 mm átmérőjű fúróval. A második részben ugyanezt tesszük, csak 4,5 mm átmérőjű fúrót veszünk. Ha van „megerősített” fúrója, akkor a munka jelentősen csökken, de ilyen fúrót nem könnyű megtalálni. Csak annyit kell tennie, hogy lyukat készít, és összeköti a két darabot. Egy ilyen fúró használata ésszerű a nagy mennyiségű munka és az ismételt használat esetén. Nem praktikus ilyen fúrót "eldobható" használatra vásárolni.

Normál méretű Euro csavarok

A megerősítő levél akkor is biztonságosan és szilárdan megmarad, ha pórusok vannak a forgácslapon.

univerzális csavar

A legfontosabb itt minden méretnek ellenállni.

A bútorok összeszerelésekor a megerősítő 6,4 * 50 értéket kell használni. Az alkatrészek minőségi csatlakoztatásához a furat átmérőjének 4,5-5 mm-nek kell lennie. és mélysége 50mm.

a megerősítés nagysága

Euro csavarokkal nagy megbízhatóságot biztosít az ezzel a rögzítővel meghúzott szakaszok számára.

Euro csavar 6 x 13 mm

Az alkatrészek minőségi csatlakoztatásához a furat átmérőjének 4,5-5 mm-nek kell lennie. és mélysége 50mm.

A megerősítések dimenziói

A szükséges paraméterek a külső szálon alapulnak.

Kerek fejű bútorcsavar

Hátránya a fedetlen kötőelemek, a kalap látható.

A polc végébe van csavarva

A bútorok összeszerelésekor a megerősítő 6,4 * 50 értéket kell használni.

Az Euro csavarok leggyakoribb méretei:

 • hossz: 40 (milliméter), menetátmérő: 5 (milliméter);
 • hossz: 50 (milliméter), menetátmérő: 5 (milliméter);
 • hossz: 40 (milliméter), menetátmérő: 6,3 (milliméter);
 • hossz: 40 (milliméter), menetátmérő: 6,3 (milliméter);
 • hossza: 40 (milliméter), menetátmérő: 7 (milliméter);
 • hossz: 50 (milliméter), menetátmérő: 7 (milliméter);
 • hossz: 60 (milliméter), menetátmérő: 7 (milliméter);
 • hossz: 70 (milliméter), menetátmérő: 7 (milliméter).
Euro csavar 7 50 hatszög

A költségek bármely termékhez képest olcsók.

Karosszéria-csatlakozó Confirmat

Nem praktikus ilyen fúrót "eldobható" használatra vásárolni.

A legfontosabb itt minden méretnek ellenállni. Ellenkező esetben a megerősítés kiesik, vagy fordítva, elszakítja a forgácslapot, és tönkreteszi a bútorokat. A megerősítő fúrás a sapka mélyedését is teszi. A lyukak szigorúan a jelölések szerint készülnek, és a fúrót párhuzamosan kell tartani a felülettel. Az aprítás elkerülése érdekében forgácslapot vagy rétegelt lemezt helyeznek a hátoldalára. Fontos pont: az alkatrész végének fúrásakor a fúrónak szigorúan merőlegesnek kell lennie a végére, ellenkező esetben, ha elhajlik, a fúró oldalra megy, és az alkatrész megsérül. Az alkatrész homlokfelületén történő fúrásnál fontos a fúrónak az alkatrészre merőlegessége. Használjon rendes tekercset, hogy megakadályozza a fúró kiesését. Vele egy kis bevágást készítenek az arcában és a végén. Két rész összekapcsolása (meghúzása) után gumidobóval javíthatók.

Fúrjon vissza

Az önmetsző csavar csatlakoztatott részei nem fognak elég szilárdan ülni. A forgácslap törékenysége miatt a csavarok használata nem váltja be az elvárásokat.

Rögzítő átmérő

Egy ilyen fúró használata ésszerű a nagy mennyiségű munka és az ismételt használat esetén.

Egy másik lehetőség az alkatrészek fúrása. Ez a módszer nemcsak gyors, hanem pontos is. Csak ehhez szükséges az alkatrészeket bilincsekkel biztonságosan rögzíteni. Így időt spórolhat és felgyorsíthatja az összeszerelést.

Megerősítés

Két darab forgácslap összekapcsolásához (egy lap vastagsága 16 mm) euró csavart használnak.

FIRME Eurovint

Ha van "megerősített" fúrója, akkor a munka jelentősen csökken, de ilyen fúrót nem könnyű megtalálni.

Ennek eredményeként a megerősítés használata teljes mértékben igazolja önmagát. A telepítéséhez nincs szükség speciális eszközökre. Csak annyit kell tennie, hogy megrendelje a szükséges számú megerősítést. Az első alkalom, hogy nem valószínű, hogy jó minőségű esztrichet kap, de néhány esztrich elkészítése után minden rendben lesz. Mint mondják, a szemek félnek, de a kezek igen.

Euro csavar fotó

Két darab 16 mm vastag darabot kell húznia.

Euro kulcstartó M41

Ugyanezt tesszük a második részben is, csak 4,5 mm átmérőjű fúrót veszünk.

Megerősítés (eurostrap)

Első alkalommal nem valószínű, hogy jó minőségű esztriched lesz, de miután elkészített pár esztrichet, minden rendben lesz.

Előző

Következő