Az Ikea eredeti ágy-szekrénytranszformátora és fotói

Sok orosz nem dicsekedhet tágas apartmanokkal és sok szobával. A kis apartmanok nem tetszenek a rengeteg szabad helynek. Ha sikerül egy franciaágyat elhelyeznie a hálószobában, akkor a tulajdonosoknak oldalra kell szorítaniuk. Nagy, kényelmes ágy helyett összecsukható kanapékat vásárolnak, amelyek szintén terjedelmesek és nem járulnak hozzá a probléma végleges megoldásához.

Fehér szekrény ágy a belső térben

Az Ikea szekrényes ágya nagy mennyiségű szabad helyet takaríthat meg a szobájában.

Az IKEA szakemberei tovább mentek a mérnöki gondolkodás fejlesztésében. Ötletet alakítottak ki egy transzformátor szekrényágyának gyártására, amely a városlakók elől menekülést jelentett a zsúfoltság elől, és lehetővé tette egy személyes hálóhely felszerelését például a nappaliban.

Átalakítható ágy nagy erkélyekhez

A gardróbágy két szükséges típusú bútor, összekötve.

A tér kérdésének megoldása az IKEA átalakítható összecsukható ágy, amelyet összeszerelve eltávolítanak a szekrénybe, ami teljes értékű résztvevőt képvisel a belső térben, vagy szekrényként szolgál. A transzformátor szekrények különféle anyagokból készülnek - a költségvetéstől a valódi fa furnérig. Az összeszerelt ágy szekrénynek álcázza magát, átalakítja a szobát. A lábakat szintén díszítik, díszítésként szolgálják, vagy speciális fészkekbe bújnak.

Emelőágy az Ikeából

Stílusos hálószoba könnyen illeszkedik a lakás bármely belső terébe.

Maga a termék összetettsége és különféle dekorációja miatt nem olcsó. De vannak egészen elfogadható bútorok, amelyeket a városi lakásokba telepítenek.

Divatos transzformátor bútorok az Ikea-tól

Az ágy-szekrény használatának sémája.

Kihajtva az átalakuló ágy sok helyet foglal el. Ilyen cikk vásárlásakor figyelembe kell venni a kibontakozó hely rendelkezésre állását. Az összeszerelt ágy fölé polcok építhetők.

Ikea kanapé szekrény

Az ágygyűjtő mechanizmus nagyon tartós, és rengeteg műveletet képes ellenállni.

Szekrények-transzformátorok típusai:

  • egyetlen;
  • kettős;
  • gyermek.
Bútortranszformátor az Ikea-tól

Az Ikea átalakító ágy legjobban ortopéd matracokkal van felszerelve.

Emelési lehetőségek:

  • vízszintes, amelyben az ágy az oldalra van hajtva;
  • függőleges, ha a süllyesztés a homloklap.
Kompakt transzformátor bútorok

Opcionálisan a szekrény ágy kiegészíthető oldalsó polcokkal.

Maguk a mechanizmusok tartósak, akár 20 éves napi használat garanciájával. Természetesen támogatja a nagy egyének és párok súlyát. Ezért ne féljen a leesett ágytól, az alvóhely személyes, biztonságos sarok marad.

Kompakt transzformátor bútorok az Ikea-tól

Az átalakító ágy kényelem és könnyű használat.

Előnyök és hátrányok

A transzformátoros gardróbágy előnyei:

  • funkcionalitás;
  • egyszerű használat;
  • lakásterület megtakarítása;
  • elegancia;
  • modernség.
Kompakt transzformátor a hálószobához

Az ágyszekrény egy új technológia a szoba szabad terének megőrzésében.

Az ágyak emelésének minden vonzereje miatt számos hátrányuk van. Ez elsősorban az ár. A fiatal családoknak takarékoskodniuk kell egy ilyen akvizícióval, vagy hitelt kell felvenniük. Vannak, akik saját bútorokat készítenek. Ebben az esetben nincs garancia arra, hogy a termék hosszú ideig és biztonságosan fog tartani.

Ikea transzformátor bútorok

Az Ikea transzformátor bútorai nagyon népszerűek a vásárlók körében

Az IKEA bemutatótermekben funkcionális bútorok nagy választéka van, különféle árakon. A legkényesebb vásárló is itt talál megoldást.

Kompakt transzformátor az Ikea hálószobához

Kompakt transzformátor az Ikea hálószobához.

Néhányan félnek a bútortranszformátoroktól, attól tartva, hogy az emelő mechanizmus bezáródhat az ágyon alvó személy alvása közben, vagy ráeshet az összeszerelt ágy mellett álló személyre. Önelégültség kedvéért vásároljon ilyen komoly vásárlást bevált bútorüzletekben, ahol garanciadokumentumokat állítanak ki a megvásárolt belső tárgyakra.

A transzformátorágy összeszerelése

Az ágy összeszerelésének folyamata egyszerű és egyszerű, ehhez nem kell nagy erőfeszítéseket tennie.

Az elfoglalt embereket hangsúlyozza, hogy minden nap össze kell szerelni és szétszerelni a bútorokat. De az emelőágy tulajdonosa gyorsan alkalmazkodik, kellő hozzáértéssel és türelemmel, automatikusan manipulálja a mechanizmust. Egy mozdulat és kész az ágy.

Kompakt transzformátor a hálószobához az Ikea-tól

A gyártó minden szerelési mechanizmusra 20 év garanciát vállal.

Szekrény-ágy transzformátor IKEA

Az IKEA svéd márka a bútorgyártás legújabb fejleményeit követi. Ezért az olyan kényelmes és multifunkcionális cikkek, mint az emelőágyak, a kinyitható kanapék, a székágyak váltak a cég bestsellerévé. A menedzsment komoly beruházásokat hajt végre e terület tudományos fejlesztése érdekében, hogy előrébb léphessen, hogy a vevőnek csak modern, kényelmes, megfizethető bútorokat kínáljon.

Ágy szekrénnyel

Opciók kész gardrób ágyak a belső térben.

Az összecsukható ágyak méretei változatosak: a kiságyaktól (különböző korú gyermekek számára), másfél és kétszemélyes ágyaktól a felnőttekig. Az ágy matraccal van ellátva. Az ügyfél kérésére ortopéd matracot helyeznek el.

Divatos bútor transzformátor Ikea

Az ortopéd matrac tökéletes társ lesz a transzformátor ágyhoz.

A választás során különös figyelmet kell fordítania a szerkezet méretére. A bútor felszerelésének helyéhez illeszkedjen. Ezenkívül fontos tényező az ágy leeresztésének kiválasztásakor - az emelés mechanizmusa. Az értékesítési asszisztensnek ellenőriznie kell Önnel.

Transzformátor ágy

A hajtogató mechanizmust még egy gyerek is képes kezelni.

Az IKEA szekrénybe beépített összecsukható ágyak gázemelő és -leeresztő mechanizmusokkal vannak felszerelve. Még egy gyerek is használhatja, olyan könnyen kezelhető, nem igényel erőfeszítést. Egy mozdulattal a ruhásszekrényből ágy válik, és fordítva. A hétköznapi hálóhely a szoba stílusos dekorációjává válik, ha az ágy elülső oldalát drága anyagok díszítik, tükrök díszítik, amelyek vizuálisan nagyítják a szobát.

Transzformátor ágy felnőtteknek

A vevő önállóan választhatja ki az ágy felemelésének mechanizmusát.

Az IKEA bútorkatalógusok kétféle emelőágyat kínálnak - egy vízszintes és egy függőleges süllyesztőt. Vízszintes változatban az ágy oldalsó részével a falhoz van rögzítve. A függőleges változatnál - az elülső oldallal. A szalonboltban mindig lehet egy összecsukható ágyat komóddal, éjjeliszekrénnyel vagy polcokkal felszerelni.

Az IKEA két év garanciát vállal az átalakítható ágyakra.

Ikea transzformátorágy felnőtteknek

Az Ikea transzformátorágyainak szervizelésére vonatkozó garanciaidő 2 év.

Transzformátorok "Három az egyben"

Az IKEA üzletekben nagy a választék a "három az egyben" emelőágyakból, vannak olyan elit termékek is, amelyeket drága vidéki házikók tulajdonosai vásárolnak. A vevőnek olyan bútorokat kínálnak, amelyek egyszerre szolgálnak ágyként, szekrényként, titkárként.

A szekrénybe beépített összecsukható ágy

Az Ikea átalakuló hálószobája tökéletes megoldás a helytakarékosságra.

Szintén érdekes egy ágy, kanapé, szekrény készlet. A sarokkanapéval, szekrénnyel, ággyal rendelkező lehetőség népszerű a kis lakások tulajdonosai körében. Érdekes megoldás - egy gardróbágy és egy étkezőasztal.

Ikea transzformátor ágy

A transzformátor ágy a jövő bútora.

Vagyis korlátlan opciópalettát kínálnak, amelyeket csak a mérnök gondolkodási szintje és a tervező fantáziája korlátoz.

Eredeti transzformátor ágy

A gardróbágy egy multifunkcionális bútor, amely hatalmas mennyiségű szabad helyet biztosít a szobának.

Multifunkcionális bútorokat helyeznek el például a dolgozószobába vagy a nappaliba, váratlan vendégek esetén. Napközben az összecsukható ágy ruhásszekrényként vagy asztalként szolgál, este pedig ágygá válik az alváshoz. Napközben szabad hely alakul ki, hogy a terjedelmes ágy ne zavarja az üzleti tevékenységet.

Ágy a szekrényben - Bútor transzformátor

A transzformátor bútorok bármilyen színű anyagból készülhetnek.

A transzformátorok érdekes, elegáns színekben készülnek, igényes sallangok nélkül. Kiegészítve más bútorokkal az IKEA katalógusból. A termékek könnyen gondozhatók, stílusosak, modernek, illeszkednek a belső térbe.

A szekrényes ágy jellemzői és előnyei

A gardróbágy elegáns kiegészítője minden, még a legeredetibb belső térnek is.

A cég megkülönböztető jellemzője, hogy teljes koncepciót kínál egy lakás vagy ház belső terére, részt vesz a belsőépítészeti projektek létrehozásában. Egyedi lehetőségeket kínál a lakásfelújításhoz. A három az egyben bútor fontos szerepet játszik itt.

Ágy a szekrényben - transzformátor

A három az egyben bútorok minden lakásban kompetensen rendezik a szabad helyet.

Az ilyen dolgok pótolhatatlanok, ha a lakás egyszobás. Kollégiumokban és Hruscsovokban is ez az egyetlen lehetőség. Az ország aktívan épít többlakásos sokemeletes épületeket. Az ingatlan iránti kereslet folyamatosan növekszik. Hatalmas számú kis méretű lakás jelent meg, amelyeket be kell berendezni. Erre alkalmasak a multifunkcionális transzformátorok.

Ágy a szekrényben - Ikea transzformátor

A gardróbágy segít igazán nyugodt és kényelmes alvásban.

Az átalakító bútorokat az egészség megőrzésére, az élet kényelmesebbé tételére és a családi kapcsolatok védelmére tervezték. Végül is, amikor az emberek állandóan közel vannak, veszekedések és veszekedések merülnek fel. Minél több szabad hely, annál nyugodtabb a kapcsolat. Vagyis a multifunkcionális bútorok békefenntartó feladatot is ellátnak.

Előző

Következő