A fia játékának és alvásának legjobb helye egy autóágy

Gyerek autós ágy világítással

Eredeti gyermekágy világítással ellátott autó formájában

Az alvóhely megszervezésekor sok szülő azt akarja, hogy ne csak kényelmes és kényelmes legyen, hanem azt is, hogy a gyermek maga is gond nélkül törekedjen lefeküdni. A fiú számára készült autóágy tökéletes megoldás. Nemcsak abban segít, hogy egy kis izgulást fektessen le, nappal pedig remek hely lesz a játékra.

Fehér autóágy

Szép és elegáns ágy egy fiú számára egy Ferrari autó formájában

A modern gyártók nagy választékban kínálják a különböző kialakítású gépágyakat, nemcsak fiúknak, hanem lányok számára is.

Rózsaszín autó ágy lány

Gyönyörű autóágy egy fiatal hölgynek

Nagyon fontos, hogy tartós és környezetbarát ágyat válasszon. Megmondjuk, mit kereshet tovább.

Gyermekszoba a leendő versenyző számára

Gyermekszoba a leendő versenyző számára szokatlan belső térrel

Fából készült ágy

Kiváló megoldás játékhoz és alváshoz - egy autóágy sárga taxi formájában

A gyermek szobájának alvóhelyének elrendezéséhez fantáziát és kreatív gondolkodást kell mutatnia. A gyermekszoba terének, amelyben a gyermek minden nap él, kényelmesnek kell lennie, és élénk színekkel kell fenntartania. Úgy kell elkészíteni, hogy a gyermek folyamatosan ott akar lenni. Világos bútorok és a falak színe segít ebben a nehéz döntésben. A mese légkörének megteremtése a gyermek szobájában fejleszti a képzeletet és a logikus gondolkodást.

Ágy emelőszerkezettel

Emelőszerkezetű ágy rendőrautó formájában

A képességek fejlesztésének egyik lehetősége a szokatlan bútor. Az autó formájú termék segít a gyereknek elképzelni, hogy sofőr, tűzoltó vagy olyan mesehős, amelyben önmagát látja. Az alábbiakban elmondhatjuk, hogyan válasszunk egy autóágyat, a gyártás és a szerkezet jellemzőiről.

Baba kocsiágy pótággyal

Gyerek autóágy kihúzható pótággyal

Előnyök és hátrányok

Fából készült autóágy

Fából készült autóágy egy fiú számára

Stílusos és kényelmes autóágy egy tinédzser számára

Kényelmes, nagy és szokatlan autóágy egy tizenéves számára

Meg kell jegyezni, hogy a gyártók által gyártott összes termék ömlesztett műanyagból vagy fából készült. A részletek élethűek és színesek, a színek mélyen gazdagok, a formák pedig simaak és áramvonalasak. Sok modell az ártól függően további elemekkel rendelkezik, például:

  •    izzó a sötét diódákban;
  •    villogni képes fényszórók és kerekek;
  •    tükrök;
  •    ajtók kinyitása;
  •    belső kihúzható polcok ágynemű és játékok tárolására;
  •    a gép hátulja, amely játékpolcként működhet.
Fiú ágya

Egy gyönyörű autóágy kedvenc karaktereddel, a "Lightning McQueen" -gal, további tárolóhellyel a játékok számára

A fiú autófekvése sima felületű, amely gyakorlatilag nem karcolódik, és ez fontos a gyermekbútorok számára. A fából készült ágy kissé világosabb árnyalattal rendelkezik, mint a műanyagból készült termék. Az összeállításban használt anyag azonban mindig természetes és biztonságos, ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Az autóágyak fából készültek, és gyakran megrendelésre készülnek. Az ebből az anyagból készült ágyak kiválóan kiegészítik az alvóhelyet, ha a szobában már fából készült bútorok vannak.

Szürke-kék hálószoba egy fiúnak

Fából készült bútorkészlet eredeti autóágyval egy fiú számára

Hátrányok a túl élénk színek, amelyek néha negatívan befolyásolják a gyermek pszichéjét. Ezért ajánlott, hogy rövid ideig hagyjanak játszani az ágyban.

Világos baba ágy

Világos és színes ágy egy fiúnak "Taxi"

Versenyautó játékhoz és alváshoz

Gyönyörű piros versenyautó játékhoz és alváshoz

Gépágyak típusai egy fiú számára

Piros kocsiágy

Luxus baba ágy kedvenc autós karaktereddel "Lightning McQueen"

A leghíresebb lehetőségek a mesefigurák szereplői. A fiúk imádják nézni és játszani ezeket a karaktereket. Miután elhelyezte kedvenc mesehősének egy ágyát egy alvóhelyen, gyermeke hajlandóbb lesz csomagolni és elaludni. A versenyautók leghíresebb modelljeit a táblázat mutatja.

Név Leírás Ár (rubel)
Gyors és dühös Kar Domiko Fából készült műanyag elemek hozzáadásával. Megbízható és praktikus. Opcionális volumetrikus kerekek. 6500-15 000 rubel.
AUDI RS Turbo Ennek a modellnek az analógja. Műanyagból készült. Volumetrikus részletekkel rendelkezik. Szimulálja a motor hangját. 40 000-60 000 rubel.
Ferrari ff Fa és műanyag együttesben készül. Szimulálni tudja a motor zúgását. LED jelzéssel rendelkezik. 60 000-80 000 rubel.
Autók A leghíresebb ágymodell. Különböző színű laminált forgácslapból készül. A felső homlokzatokat vinil öntapadó, élénk mintás filmmel illesztik be. 9 000-15 000 rubel.
Jeep ágy egy fiúnak

Remek dzsip ágy egy fiúnak a szobájába

Milyen anyagokra kell figyelni, és milyen méretűek a kocsiágyak

Ágy

Kék Nissan autóágy világítással és tárolóval

krasnaya-detskaya-mashina-s-podsvetkoj

Piros gyermek ágy matrac és világítás

Kedvelt termék kiválasztásakor derítse ki, hogy a keret milyen anyagból készül. Ha műanyag, futtassa a kezét a felületen. Nem lehetnek szabálytalanságok, "buborékok" és érdesség. A gép külseje tökéletesen sík. A fafelületek természetes fajokból készülnek, és környezetbarátnak kell lenniük. A termékútlevélben nézzen meg minden olyan információt, amely részletesen leírja, miből áll.

Nagyon szép és reális autóágy

Szokatlan autóágy ezüst műanyagból, hasonló egy igazi autóhoz

Teherautó ágy

Ágy egy teherautó formájában egy fiú számára

Különös figyelmet fordítson a matracra. Ha van benne, ellenőrizze, hogy a méretek megegyeznek-e a kocsiágy alapjával. Ortopéd felületnek és levehető fedélnek kell lennie.

Autós ágy

Kényelmes és gyönyörű "Police" autóágy ortopéd matracsal

Méretek

Emeletes ágy fiúknak

Zöld emeletes autóágy fiúknak

BMW autóágy

"Hűvös" BMW-ágy egy tizenéves fiú hálószobájához

A fiú ágyát másfél évig tervezték 14-15 éves korig. A fekvőhely szélessége körülbelül 900 cm-től 1200 cm-ig terjed, az ágy hossza pedig akár két méter is meghosszabbítható. A kisgyerek ágyba készítésénél nyugodtan lefekszhet mellé. Vannak olyan gépek, amelyeket a gyermekszobában két szinten szerelnek fel. A növekedés itt fontos. A gyermek ne érintse a mennyezetet feje ülve.

myagkaya-detskaya-krovat-mashina

Kényelmes és biztonságos puha kisfiú ágy autó formájában

A megfelelően megválasztott autóágy nemcsak elalvását segíti elő, hanem a baba kedvelt játék- és szórakozási helyévé is válik.

Autós ágy fiókkal

Kék autóágy fiókkal az ágynemű tárolásához

Szokatlan Jeep ágy

Nagyon szokatlan ágy dzsip formájában egy tinédzser számára

Előző

Következő