Gyerek kockás nyúl mintákkal a különféle lehetőségek kötéséhez

Minden anya a legjobbakat kívánja a saját babájának. Természetesen nagy figyelmet érdemel az ágynemű, ahol a gyermek alszik. Kiválasztani kell egy minőségi anyagot, kellemes színeket, ellenőrizni kell a szövet mosással szembeni ellenállását.

Gyönyörű kiságy babának

Gyönyörű ágy egy csecsemőnek, hangulatos ággyal és szokatlan takaróval

Kiegészítse az ágy dekorációját egy puha, kényelmes, kellemes takaróval. Nem döntött a bolti modellek megválasztásában - kösse meg maga az ágytakarót. Egy kézzel készített dolog jobb, mint megvásárolni.

Baba takaró

Baba takaró "Nyuszi" külön fülekkel és farokkal

A gyermekek számára a legnépszerűbb lehetőség egy mezei nyúlral ellátott gyermek takaró. A termék sémája meglehetősen egyszerű, egy kezdő kézimunka könnyen szétszedheti.

Nyuszi séma

Nyuszi kötés minta egy kockás

nyuszi fül

Séma nyuszi fülek megkötésére

Fehér nyúl

Fehér nyúl világos zöld takarón az alábbi ábra szerint

Kötőanyagok

 • Küllők. Meg kell választani a kényelmes kötőtűket, amelyekkel hosszú ideig kényelmes a munkavégzés. Például közönséges fém kötőtű, kör alakú. Vannak szerszámméretek.

  Sokféle kötőtű

  Sokféle kötőtű

 • Fonal. El kell döntenie, hogy a termék mely szezonális időszakban kerül felhasználásra? A válasz lesz a kiindulópont. Sokféle fonal létezik. A legfontosabb az, hogy figyeljen a tapintási érzésekre, a mosás fonalra gyakorolt ​​hatására. Felhívjuk figyelmét, hogy a szaküzletek fonalminőségűek a gyermek textíliáihoz.
  Fonal kötéshez

  Fonal baba takarók és ruhák kötésére

  merinó gyapjú

  A merinó gyapjú kiváló fonal meleg takaró kötésére

 • Rendszer. Meg kell találni egy sémát az interneten, válassza ki a megfelelőt. A vélemények elolvasása után a kézimunkások ajánlásai - egyéni kiigazításokkal véglegesítik a vázlatot.
  Aranyos nyuszik rajza

  Minta egy aranyos nyuszi a gyermek termékek kötéséhez

  Újabb nyúlrendszer

  Egy másik minta, amely alkalmas nyuszi horgolására vagy hímzésére

 • Kép. Készítsen durva rajzot a késztermékről. Fontos feljegyezni azokat a fontos pontokat, amelyek fokozott figyelmet igényelnek. Például az egyik színből a másikba való átmenet helyei, a használt kötés típusának finomságai, a hurkok száma, vázlat, hézagok. Válassza ki a színt.
Kis nyuszi rendszer

Egy kis nyuszi vázlata egy kockához külön töredékekből

Horgolt kockás

Horgolt takaró érdekes mintával "Nyuszik"

Nyuszi négyzetek

Minta nyulakkal négyzetek kötéséhez

Szokatlan nyuszik

Szokatlan nyuszik a gyepen

A sablon kötés nyuszi

A nyakkendős takaró kötésének rendszere egy sárgarépával, amelyet külön kötöttek

Nyuszi sárgarépával

Eredeti pléd a "Nyuszi sárgarépával" motívumokból

A kockás motívumai

Minta az egyes motívumok mezei nyakkendővel való kötéséhez

Kész babatakaró nyuszikkal

DIY kötött baba takaró nyuszikkal

Merino gyapjúból babatakaró készítése

Interaktív gyapjú takaró

A merinó gyapjúból készült interaktív takaró állatokkal a legalkalmasabb a finom baba bőrére

Gyermekének biztosan tetszeni fog ez az ágytakaró. Lehetőség van megérintésre, ujjválasztásra, mezei nyulak rágására. Viszonylag sima szerkezetű, nem tartalmaz túl domború, terjedelmes részleteket. Nyugodjon meg - a gyermek nem lesz képes letépni és lenyelni semmit. A gyermek testén nem lesznek nyilvánvaló nyomok az ágytakaróról, amelyek akkor jelennek meg, ha a gyermek rajta fekszik. Megérintve kellemes érzéseket tapasztal. Felszívja a nedvességet, átengedi a levegőt. A gyermek kényelmesen alatta van.

Gyerek gyapjú takaró

Merino gyapjúból készült "Bunnies" gyermektakaró alkalmas fiú és lány számára

Ágytakaró lehetőségek

 • Kockás játékkal. A gyermek egyidejű felmelegedése és a játék csalogatása érdekében meg kell kötni egy takarót, amely ezeket az alkatrészeket tartalmazza. A fő rész az elülső és a hátsó hurokkal ellátott dombornyomott minták technikájával készül. Külön megkötözik azt a játékot, amelynek egy kedvenc állat feje és elülső lába van. Alkatrészek csatlakoznak.

  Gyerek kockás Vigasztaló-Nyuszi

  Gyermek takaró Vigasztaló-Nyuszi hozzájárul a tapintási érzetek kialakulásához a csecsemőben

 • Kockás egy nyúl hátával. Domború részletek - fül, nyúl farka - vonzereje. Szaténszalagokkal, gombokkal, foltokkal, érdekes részletekkel kiegészítve.

  Gyerek kockás a nyuszi hátával

  Gyerek kockás nyuszi hátával, tapintható füllel és farokkal

 • Takaró nyúlarccal. Az elülső oldalon egy takaró alatt fekvő állat pofa található. Alkalmas azoknak a kézimunkásoknak, akik ismerik a különféle kötési technikákat. Fáradságos, kemény munkára van szükség.

  Kockás nyuszi arccal

  Eredeti rózsaszínű kockás nyuszi arccal

 • Megfordítható takaró. Díszíti a gyermek ágyát, sokáig melegíti a gyermeket. Kötött több kontrasztos színben. A mezei nyúl elfoglalja a jobb alsó sarkot. Lehetőség van a helyének megváltoztatására, új kiegészítők hozzáadására.
Megfordítható takaró nyuszi

A nyuszi kétoldalas takaró speciális babafonalból készül

Kötött takaró kapucnival

Kötött takaró kapucnival "Bunny" biztosan örömet szerez az idősebb gyerekeknek

Fontos pont a késztermék méretének meghatározása. Kicsi kötés gyorsabb, de egy ideig tart - a gyerekek gyorsan növekednek. Az átlagos méretre kell összpontosítania - 90 x 90 cm.

Takaró-kötött kötött "Nyuszi íjjal"

Jobb, ha olyan terméket készítünk, amelynek takarója 100 x 140 cm. Az ágytakaró sokáig használható, anélkül, hogy elveszítené főbb tulajdonságait.

Előző

Következő